Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρόλο που από τον αγοραίο έρωτα,έχω μαύρα μεσάνυχτα κ η βασική θεματολογία του σάιτ με αφήνει παγερά αδιάφορο,εντούτοις από το σάιτ έχω κάνει πολλους κ καλούς φίλους,που τους βλέπω αρκετά συχνά κ κάνω πολύ παρέα.
Οι φίλοι είναι ένα από τα σημαντικοτερα πράγματα που υπάρχουν στην ζωή μας,οπότε το σάιτ με ωφέλησε ως προς αυτό.
ΑΚΡΙΒΩΣ...μα ΑΚΡΙΒΩΣ,το ιδιο!Α.Ε.Κ. μια ζωη(...και δυο,και τρεις...)

Επισκέπτης
Στο να εχουμαι γαμηση την μιση γη και να εχουμε χαλασει τρεις κουβαδες λεφτα.
Αυτα τα ολιγα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ενημερωση παντος επιΣΤΗΤΟΥ.
Τρελο γελιο τα βιντεακια.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Από τότε που ανακάλυψα το site,

πήρα τον κακό το δρόμο και την α[size=30pt]CT[/size]ατη ζωή...

Επισκέπτης
υπαρχουν καποια ατομα που μ ευχαριστει πολυ να συνομιλω μαζι τους για το θεμα που κυριως με απασχολει και που ειναι οι ιεροδουλες γυναικες
επιπλεον βρισκω πολυ ενδιαφερον τον τροπο που αντιλαμβανονται καποια πραγματα γενικοτερα γυρω απο τη ζωη,τελος
ενα πολυ ενδιαφερον στοιχειο ειναι οτι συνυπαρχουν στο site ατομα με μεγαλη(η'πολυ καλη) οικονομικη επιφανεια και ατομα με το κατωτερο εισοδημα πολυ καλα μεταξυ τους και αυτο ειναι κατι που προσωπικα με ξετρελαινει
οταν προκειται δηλ για τον ερωτα,εχουμε ολοι τις ιδιες αγωνιες,τις ιδιες επιθυμιες,τα ιδια παθη, ειμαστε ολοι ισοι :cheesy: :rockon:

Πολυ σωστος ο φιλος..

η απολυτη καταστροφη...!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε path, πριν βιαστουμε να απαντησουμε ανοιγουμε και κανα λεξικο που και που σε περιπτωση που θες να την πεις σε καποιον..
P.s Αληθεια η ειρωνεια πως γραφεται?
Νωμήζω πος καλά το έγραψαις φίλε Lalak!! ;) ;) ;)

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
Στο να μειώσω τον τραπεζικό μου λογ/σμο  :o :o με ευχάριστο τρόπο ;)

Αντε και στο να βλέπω άλλους τρόπους σκέψης σε θέματα σχετικά με αγοραίο έρωτα, γυναίκες κ.α  :rockon: :rockon: :rockon: 

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μερικες χιλιαδες ευρω..

Αυτα..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε path, πριν βιαστουμε να απαντησουμε ανοιγουμε και κανα λεξικο που και που σε περιπτωση που θες να την πεις σε καποιον..
Ρε αδερφε Lala... Aφου έκανα λάθος και το παραδεχτηκα και το εγραψα! Γιατι με στεναχωρεις?  :sunglasses:

ΥΓ. Χτυπα κι αλλο ρε! Χτυπα! Αλλα δεν θα σε βρω χαλαρο κάπου?  :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
Αρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι ;;;;;;;;;;;;;;;
ακου τι λενε οι συναγωνιστες............ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να μι πεζο σινεχια χαρτια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Ενημερωση ειναι μεγαλο πραγμα! Κανουμε το χομπυ μας, ενημερωνουμε και ενημερωνωμαστε κιολας!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σε λιγο στο καρφι του νικου lalakukaki οι απαντησεις στ αμειλικτα ερωτηματα του...σε τι μας εχει ωφελησει το site,
και αν ειμαστε εθισμενοι σε αυτο..
ενα αρθρο που θα συζητηθει

Επισκέπτης
Σε τιποτε...χανω τον χρονο μου τζαμπα και βερεσε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σαββατο βραδι  στην εξοχικη μου βιλα,καθισμενος στον αναπαυτικο μου καναπε βλεποντας από το παραθυρο τις σταλες της βροχης να κτυπουν την ασημι μου πορσε…ένα ποτηρι ουισκι στο χερι και η μονικ το ξανθο πανυψηλο μοντελο στο τζακι ξαπλωμενη με το σατεν σεντονι ν αφηνει ακαλυπτα τα γυμνα της ποδια….

Επισκέπτης
Α!! βρηκες το θρεαδ  :grin:

Αντε ανυπομονουμε να μαθουμε τα "καυτα" νεα  :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στην νετ ξεκιναει μια εκπομπη του Σπυρου Παπαδοπουλου αφιερωμα στον  Αλεκο Σακελλαριο και καθομαι να την παρακολουθησω..τι λενε οι σπουδαιοι καλλιτεχνες για τον καταπληκτικο συγγραφεα?
Ότι κάθε βραδι μαζευοντουσαν σ ένα μαγαζι στην κυψελη και φευγαν το πρωι,δουλεια  στη συνεχεια μεχρι το βραδι και ξανα η ιδια διαδικασια…τι κανανε?συζητησεις,γνωμικα,φαρσες και κυριως αστεια…ετσι περναγε  η μερα και η ζωη τους,ωσπου...

Επισκέπτης
Σαββατο βραδι  στην εξοχικη μου βιλα,καθισμενος στον αναπαυτικο μου καναπε βλεποντας από το παραθυρο τις σταλες της βροχης να κτυπουν την ασημι μου πορσε…ένα ποτηρι ουισκι στο χερι και η μονικ το ξανθο πανυψηλο μοντελο στο τζακι ξαπλωμενη με το σατεν σεντονι ν αφηνει ακαλυπτα τα γυμνα της ποδια….

Στο τζακι την εβαλες??? χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom