Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aris182

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω παιδια μολις γραφτηκα και εστειλα και την ιστορια μου!!!!!!!!!!!!!!!1

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
γνώρισα τον λιλα(πλακα κανω ε) :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τί έχει κάνει με την ορθογραφία μας (όσο να' ναι με πιτσιλιστή και βόθρο επηρρεάζεσαι λίγο) αλλά το λεξιλόγιο το έχει εμπλουτίσει...
Τι ct, cim, cif dfk, gfe, pse, τί φραπέδες και μπριζόλα, ο μπαμπινιώτης πρέπει να ξαναγραφεί!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά οφελος είναι το η βοήθεια που λαμβάνω από κάτι ή κάποιον και οφειλή το χρέος...

Ωστόσο το ρήμα στην 1η περίπτωση είναι Ωφελώ και στη 2η Οφείλω...

Προφανώς η παραδοξότητα αυτή θα έχει σχέση με τίποτα δασύειες που έμπαιναν στην αρχαιότητα...
+1

Ναι εχεις δικιο! Εφόσον βιάστηκα κι εκανα λάθος, το σωστό ειναι να το παραδεχτω.

Αν και τελικα ετσι που το βλεπω και το Όφελος και η Ωφέλεια που γραφονται διαφορετικα, ταιριάζουν - Πιθανότατα ειναι και τα 2 σωστα σαν το "αβγό" που γραφεται και ως "αυγό"

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εχετε και τζακουζι???ξεροχινοοοοοο!!!!

Tζακούζι όχι αλλά έχουμε σάουνα αδέκαστε και αδυσώπητε τιμωρέ των άτακτων κορασίδων!!!
king-033.gif

aris182

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βρε παιδια ελεος με την ορθογραφια

Επισκέπτης
Σωστα το εγραψε ο λαλακ!Ο ΣΤΡΕΙΤ εκανε λαθος που εγραψε την δασεια,δασυεια(ειναι αυτα τα ρημαδια , τα σημαδακια ,που ΕΜΕΙΣ στην αρχαιοτητα,χρησιμοποιουσαμε,δηλαδη,μεχρι που τελειωσα το λυκειο,το '82,προηγουμενου αιωνος)...και , μαλιστα κυριοι...επιμενουμε στην ορθογραφια!Τι θα γινουμε και μεις οι πτωχοι???Κλεπται???Η πολιτιστικη συνεισφορα του σαιτ!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστα το εγραψε ο λαλακ!Ο ΣΤΡΕΙΤ εκανε λαθος που εγραψε την δασεια,δασυεια(ειναι αυτα τα ρημαδια , τα σημαδακια ,που ΕΜΕΙΣ στην αρχαιοτητα,χρησιμοποιουσαμε,δηλαδη,μεχρι που τελειωσα το λυκειο,το '82,προηγουμενου αιωνος)...και , μαλιστα κυριοι...επιμενουμε στην ορθογραφια!Τι θα γινουμε και μεις οι πτωχοι???Κλεπται???Η πολιτιστικη συνεισφορα του σαιτ!!!

Καλά ντε και συ- πάτησα κατά λάθος το υ !
Ψιλή, δασεία, περισπωμένη...
Τις σιχαινόμουν και τις τρεις....

Είδατε τελικά που τα αρχαία ελληνικά είναι χρήσιμα ως και στο μπουρδέλα.κομ;

Επισκέπτης
Καλά ντε και συ- πάτησα κατά λάθος το υ !
Ψιλή, δασεία, περισπωμένη...
Τις σιχαινόμουν και τις τρεις....

Είδατε τελικά που τα αρχαία ελληνικά είναι χρήσιμα ως και στο μπουρδέλα.κομ;
...φαντασου,να προλαβαινες και την βαρεια!!!Αυτη κι'αν θα σου επεφτε βαρεια!Εχουμε πολυ ωραια γλωσσα...σε διαβεβαιω!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα συναγωνιστες εγω απο το site εκτος απο χαβαλε η και διαφορες αλλες αποψεις, εμαθα και τα sity toyrs γιατι εμεις τοτε τις λεγαμε πουτανες πολυτελειας, μιας και ειμαι ΛΙΓΟ μεγαλος απο τα μπουρδελα καμια διαφορα εκτος τοτε ηταν ελληνιδες και σημερα ολοι η ανατολικη ΕΥΡΩΠΗ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρόλο που από τον αγοραίο έρωτα,έχω μαύρα μεσάνυχτα κ η βασική θεματολογία του σάιτ με αφήνει παγερά αδιάφορο,εντούτοις από το σάιτ έχω κάνει πολλους κ καλούς φίλους,που τους βλέπω αρκετά συχνά κ κάνω πολύ παρέα.
Οι φίλοι είναι ένα από τα σημαντικοτερα πράγματα που υπάρχουν στην ζωή μας,οπότε το σάιτ με ωφέλησε ως προς αυτό.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
1. δίνει μια σχετική ασφάλεια στο θέμα της υγείας αν θέλει κανείς να πάει με κοπέλλα city tour.
2. σε βοηθάει σε αυτή την περίπτωση να αποφύγεις τα μπάζα και να συναντήσεις μια κοπέλλα με την οποία θα περάσεις καλά.
3. επειδή υπάρχει ανωνυμία σε πολλές συζητήσεις κάποιοι βγάζουν τα εσώψυχά τους καμιά φορά και αυτό έχει απίστευτο ενδιαφέρον γιατί έτσι καταλαβαίνεις διάφορα πράγματα για την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και την σεξουαλικότητά μας
4. πολλές συζητήσεις έχουν απίστευτο γέλιο και ατάκες που τις θυμάμαι και γελάω καμιά φορά

λίγα είναι αυτά;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Συνοπτικά :

1) πολλές ευχάριστες ώρες ανταλλαγής απόψεων για διάφορα θέματα :2funny:

2) ενημέρωση για θέματα στα οποία ήμουν τελείως άσχετως (πχ. ct)  :helpplea:

3) ημερήσια ενημέρωση για θέματα που με ενδιαφέρούν (πχ. strip show)  :boobies:

4) πολύ γέλιο με διάφορα καφροπόστ ...  :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
Καλημερα παιδες το μονο ωφελος που ειχα και εχω απο το site
ειναι οτι εκανα φιλους καινουργιους και γαμο τα παιδια
Αυτο νομιζω τα λεη ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Στο οτι μπορω πλεων να φανταστω οτι στο αμεσω μελλον θα δημιουργησουμε το κομμα των πουτανιαριδων και στο οτι θα ειμαστε η πλειοψηφεια στην βουλη των ελληνων με παγκοσμιο συνθημα GREECE THE PLACE FOR PERFECT SEX

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
υπαρχουν καποια ατομα που μ ευχαριστει πολυ να συνομιλω μαζι τους για το θεμα που κυριως με απασχολει και που ειναι οι ιεροδουλες γυναικες
επιπλεον βρισκω πολυ ενδιαφερον τον τροπο που αντιλαμβανονται καποια πραγματα γενικοτερα γυρω απο τη ζωη,τελος
ενα πολυ ενδιαφερον στοιχειο ειναι οτι συνυπαρχουν στο site ατομα με μεγαλη(η'πολυ καλη) οικονομικη επιφανεια και ατομα με το κατωτερο εισοδημα πολυ καλα μεταξυ τους και αυτο ειναι κατι που προσωπικα με ξετρελαινει
οταν προκειται δηλ για τον ερωτα,εχουμε ολοι τις ιδιες αγωνιες,τις ιδιες επιθυμιες,τα ιδια παθη, ειμαστε ολοι ισοι :cheesy: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η απολυτη καταστροφη...!!!!!

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Απολύτως τίποτα ....

Τι θα μπορούσε να προσφέρει ενα τέτοιο σαίτ ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom