pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειδικα η δρουζα και η λαμπιρη,ειναι για πυροβολημα οι πουτανες.αυτες οι δυο την τρελαναν εντελως που την εβγαζαν στις εκπομπες τους να λεει μαλακιες,και αντι να την μαζεψουν τις ελεγαν μπραβο εφη.εκεινο το αρχιδακι το ρακιτζη τον βρωμογλυφτη δεν τον ακουσα να πει τιποτα τοσες μερες.
είσαι πραγματικά πονόψυχος
μάλλον εσύ την γνώρισες όταν την έδειξε η τηλεόραση.κι εσύ καραγκιόζης
κατάλαβε ότι έτσι παίζει το παιχνίδι η τηλεόραση. Έχει και θύματα όχι μόνο ροζ ιστορίες και παρθένα μανεκέν...με γαρνιτούρα πρωινάδικης αφασίας.
Την έφτιακσε, την ανέδειξε, την έφαγε και την ξερνάει και στο ξερατό πάνω βγάζει και χρήμα αν δεν το έχεις καταλάβει, πουλάει μία σουρεάλ γραφικότητα-συμπόνοια που αγοράζεις.
Είμαι ειλικρινής, όχι υποκριτής μανταμ.
σύμφωνα με τον γάλλο ξερώλα , πρωτοεμφανίστηκε στην μενεγάκη, μετά πήγε στη στεφανίδου, στο μικρούτσικο, στη λαμπίρη ... και μετάαπό όλα αυτά άρχισε να βγάζει ψωμί.η θώδη ήρθε από ένα χωριό και με τα χρόνια ανέβηκε στο είδος της.
Είναι φυσιολογικό να σαλτάρει ή να τη σαλτάρουν με όλη αυτή τη δημοσιότητα.
η απάντησή σε αυτό που μου λεςTsolia,
τα καραγκιοζιλίκια τα άρχισε μετά την τηλεόραση.
και να προσθέσω πως φυσικό ήταν να την σαλτάρουν.η θώδη ήρθε από ένα χωριό και με τα χρόνια ανέβηκε στο είδος της.
Είναι φυσιολογικό να σαλτάρει ή να τη σαλτάρουν με όλη αυτή τη δημοσιότητα.
αν σαν πρώτο όνομα θεωρείς κάποιον που είναι γνωστός στους αθηναίους τότε ναι.πάντως πρώτα έγινε όνομα και μετά την ανακαλύψανε στη τηλεόραση
εννοώ πρώτο όνομα στη δημοτική μουσική και τα πανηγύριααν σαν πρώτο όνομα θεωρείς κάποιον που είναι γνωστός στους αθηναίους τότε ναι.
ειδάλως όχι.
Διαφωνείς δηλ γιατί δε σε καταλαβαίνω - πραγματικά.η απάντησή σε αυτό που μου λες
δεν την υποστηρίζω ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο.
απλά δεν θέλω κάποιοι τυχαίοι να το παίζουν πολύξεροι με λόγια του στυλ "η τηλεόραση την ανέδειξε" όταν δεν ξέρουν