Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.151
- Πόντοι
- 1.436
Όχι ότι μας έχουν φάει το μυαλό τα μπουρδέλα, αλλά η σκέψη ήταν αυθόρμητη..

Κι είναι απλά ένα σπίτι
Και...![]()
Επικίνδυνη Αποστολή: Πετίτ απογοήτευση (6.6) | Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από donp4679 με βαθμολογία 6.6www.bourdela.com
η μικρη τον επαιρνε δυνατα και βαθια οοοοολο μεσα μεχρι μητρα χωρις μα και μου.
την γαμησαν 1000 ζομπι σε μια εβδομαδα και τωρα ποναει, εχει προβλημα.
μαλιστα....
Κριμα... κι ειπα " να κι ενα ωραιο μπουρδελο"!![]()
Όχι ότι μας έχουν φάει το μυαλό τα μπουρδέλα, αλλά η σκέψη ήταν αυθόρμητη..
Κι είναι απλά ένα σπίτι
Αν ειναι ετσι...πας και φυλης..και γαμας "κορυφαια" στα 20 εστω...![]()
Δώρο Πάσχα (6.5) | Συγγρού 108
Κριτική για το Συγγρού 108 από Vyzouvios με βαθμολογία 6.5 στις 11 Απριλίου, 2025www.bourdela.com
"καλή πίπα". Για πόσα δευτερόλεπτα;
"καυλωμένη αρκετά στο γαμήσι". Μάλιστα. Είχε και οργασμούς - και πόσους - η Έλενα;
Τουλάχιστον ο συνάδελφος μας λέει ότι "ήταν λίγο βιαστική και με το που μπήκε να ξεκινήσουμε και με το που τελείωσα να φύγει ... θεωρητικά το πρόγραμμα τον 70 ήταν μισή ώρα ελεύθερο στοματικό και «μασάζ» και έξαφανιστικε στο 20λεπτο Μασάζ δεν έγινε".
Κορυφαίο το σέρβις της Έλενας ως γνωστόν![]()
στο τσακ ημουν να δωσω στα καπακια και αλλο 20αρικο, αλλα δεν το εκανα.όσοι λοιπόν δίνουμε 40€ σε οίκους του εικοσάρικου, όταν θέλουμε να πάρουμε την κοπέλα 20λεπτο για να έχουμε λίγη παραπάνω άνεση χρόνου, είμαστε κορόιδα και μαλάκες. Οκ...
ντάξει, το σαραντάρι σε μη δοκιμασμένη κοπέλα είναι όντως ρίσκο, κι εγώ ελάχιστες φορές το έχω κάνει.στο τσακ ημουν να δωσω στα καπακια και αλλο 20αρικο, αλλα δεν το εκανα.
εξαλλου απο την αρχη να δωσω 40αρι χωρις να ξερω τι θα μου βγει, για μενα ειναι παντελως ακυρο.
αν εσυ τα ξοδευεις ετσι, κακως κλαιγεσαι.
και οπως γραφω αν προσεξες, στην επομενη φορα, θα δωσω 30αρι για την πιπα που αξιζε.
Κρίμα Κρίμα που δεν ήμουν ένας απ αυτούς![]()
Επικίνδυνη Αποστολή: Πετίτ απογοήτευση (6.6) | Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από donp4679 με βαθμολογία 6.6www.bourdela.com
η μικρη τον επαιρνε δυνατα και βαθια οοοοολο μεσα μεχρι μητρα χωρις μα και μου.
την γαμησαν 1000 ζομπι σε μια εβδομαδα και τωρα ποναει, εχει προβλημα.
μαλιστα....