Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 706K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Stadium Municipal

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
1.943
Πόντοι
1.181
αντιγραφω απο κριτικη:

Σημερινή συνάντηση με τη Samantha(IND) από δίπλα. Η συνεννόηση είναι εύκολη αφού απαντάει αμέσως και με ελάχιστα μηνύματα κλείσαμε το ραντεβού. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη 40χρονη κοπέλα που δεν της φαίνεται κιόλας όπως της είπα. Το σώμα της απλά τα σπάει είναι το 2ο καλύτερο μετά την Νικόλ. Στα του αγώνα τώρα πολύ παθιάρα γυναίκα με προκαταρκτικά που τα γουστάρει φουλ φοβερό στοματικό από πλευράς με φτυσίματα, dt, πέρασμα και μούλιασμα ούμπαλων. Σειρά μου και από μένα να την περιποιηθώ στο καυλωμένο και μοσχομυριστό της μουνάκι με δάχτυλα κα χωρίς όπου κάυλωσε τόσο πολύ κι έχυσε. Παίχτηκε 1 γύρος όπου είχε γαμήσι ιεραποστολικό με κάρφωμα από πλευράς μου και οι φωνές της να αντηχούν σ'όλο τον Μπιλάκο όπου έχυσε πάλι η καυλιάρα. Γύρισμα στα 4 για anal με ανελέητο σφυροκόπημα όπου με δε με φρέναρε καθόλου παρά το μεγάλο μου εργαλείο. Το εξαφάνιζε όλο με παράλληλα σφαλιάρες στην κωλαράκι της κραυγές από μεριά της που είπα θα μας κάνουν παρατήρηση, επιφωνήματα καύλας και πολλά άλλα. Yγράνθηκε και έχυσε στο anal η άτιμη μιας κι έπαιζε παράλληλα τη μουνάρα της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου κατέθεσα στο στόμα της μεγάλη ποσότητα υλικού. Μπανάκι και οι 2 μας πληρωμή και γεια χαρά. Επίσης Στο social πολύ θετική και της αρέσει να είναι και ο άλλος ευχάριστη προσωπικότητα σαν αυτή. Αν θα έδινα έναν τίτλο για τη συνάντηση αυτός θα'ταν ''ρωσικό άρμα μάχης η μητρομανής τύπισσα''. Αυτά από μένα μάγκες και να κλείσω λέγοντας ότι το κατέχει το άθλημα και συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

αλλο ενα ενδοξο μελος του μπου. :rockon:
οχι γατακι σαν εμας τους υπολοιπους.:2funny:
Που είναι το παράξενο ρε παίχτη;; Δεν έγραψε δα ότι έχυσε και στο σοσιαλ

Stadium Municipal

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
1.943
Πόντοι
1.181
loop guitar GIF
Πάτερ πολύ ευγενής έχεις γίνει τώρα τελευταία και ανησυχώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.117
Πόντοι
41.813
Που είναι το παράξενο ρε παίχτη;; Δεν έγραψε δα ότι έχυσε και στο σοσιαλ
Παίχτη με μένα χύνουν στη σκέψη και μόνο ότι θα γαμηθουν μαζί μου.

Από την ώρα που τις παίρνω τηλέφωνο βογγανε από Καβλα.:sunglasses:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.296
Πόντοι
2.666
αντιγραφω απο κριτικη:

Σημερινή συνάντηση με τη Samantha(IND) από δίπλα. Η συνεννόηση είναι εύκολη αφού απαντάει αμέσως και με ελάχιστα μηνύματα κλείσαμε το ραντεβού. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη 40χρονη κοπέλα που δεν της φαίνεται κιόλας όπως της είπα. Το σώμα της απλά τα σπάει είναι το 2ο καλύτερο μετά την Νικόλ. Στα του αγώνα τώρα πολύ παθιάρα γυναίκα με προκαταρκτικά που τα γουστάρει φουλ φοβερό στοματικό από πλευράς με φτυσίματα, dt, πέρασμα και μούλιασμα ούμπαλων. Σειρά μου και από μένα να την περιποιηθώ στο καυλωμένο και μοσχομυριστό της μουνάκι με δάχτυλα κα χωρίς όπου κάυλωσε τόσο πολύ κι έχυσε. Παίχτηκε 1 γύρος όπου είχε γαμήσι ιεραποστολικό με κάρφωμα από πλευράς μου και οι φωνές της να αντηχούν σ'όλο τον Μπιλάκο όπου έχυσε πάλι η καυλιάρα. Γύρισμα στα 4 για anal με ανελέητο σφυροκόπημα όπου με δε με φρέναρε καθόλου παρά το μεγάλο μου εργαλείο. Το εξαφάνιζε όλο με παράλληλα σφαλιάρες στην κωλαράκι της κραυγές από μεριά της που είπα θα μας κάνουν παρατήρηση, επιφωνήματα καύλας και πολλά άλλα. Yγράνθηκε και έχυσε στο anal η άτιμη μιας κι έπαιζε παράλληλα τη μουνάρα της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου κατέθεσα στο στόμα της μεγάλη ποσότητα υλικού. Μπανάκι και οι 2 μας πληρωμή και γεια χαρά. Επίσης Στο social πολύ θετική και της αρέσει να είναι και ο άλλος ευχάριστη προσωπικότητα σαν αυτή. Αν θα έδινα έναν τίτλο για τη συνάντηση αυτός θα'ταν ''ρωσικό άρμα μάχης η μητρομανής τύπισσα''. Αυτά από μένα μάγκες και να κλείσω λέγοντας ότι το κατέχει το άθλημα και συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

αλλο ενα ενδοξο μελος του μπου. :rockon:
οχι γατακι σαν εμας τους υπολοιπους.:2funny:
Σαμανθα απο νιρβανα??

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.296
Πόντοι
2.666
τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας το χύσιμο των κοριτσιώνε :cheesy:
Ολο μαλακιες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίχτη με μένα χύνουν στη σκέψη και μόνο ότι θα γαμηθουν μαζί μου.

Από την ώρα που τις παίρνω τηλέφωνο βογγανε από Καβλα.:sunglasses:
Sure...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.362
Πόντοι
2.846

Πεσμένα τα πράματα τελευταία, ίσως λόγω μεγάλης τεσσαρακοστής: "η ίδια τελείωσε με γλυφομούνι" μόνο μια φορά όμως.
Για ανασκουμπωθείτε οι επιβήτορες να μη χάνουμε τη φόρμα μας!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.921
Πόντοι
47.129
@sex volcano Ντράπηκε και η ντροπή (7.9) | Λιοσίων 73Α (Μπουρδέλα) Λιοσίων

Γκομεναρα η Κιρα, εγω την εχω γαμησει τοσες πολλες φορες που πλεον τη βλεπω γυμνη στο σαλονι και δε μου σηκωνεται.
Αυτα ειναι τα κακα των φτηνων πορνών στην Αθηνα, τις γαμας πολυ συχνα και τις βαριεσαι γρηγορα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.316
Πόντοι
26.141
@sex volcano Ντράπηκε και η ντροπή (7.9) | Λιοσίων 73Α (Μπουρδέλα) Λιοσίων

Γκομεναρα η Κιρα, εγω την εχω γαμησει τοσες πολλες φορες που πλεον τη βλεπω γυμνη στο σαλονι και δε μου σηκωνεται.
Αυτα ειναι τα κακα των φτηνων πορνών στην Αθηνα, τις γαμας πολυ συχνα και τις βαριεσαι γρηγορα.
Ρε κατά τις πέντε που σχολουσε στη βέργας ήταν με κανονικά ρούχα μια ιερόδουλη που μάλλον περίμενε τάξη σαν την Ιρίνα σαυκ αλλά πιο κοντή

Δροσιά πλάκα ...ποια είναι ; Πάει ο νους σου ;
Α είδα κ εκεί μια Κωνσταντίνα...για τα γούστα του μπατζανακη μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.921
Πόντοι
47.129
Ρε κατά τις πέντε που σχολουσε στη βέργας ήταν με κανονικά ρούχα μια ιερόδουλη που μάλλον περίμενε τάξη σαν την Ιρίνα σαυκ αλλά πιο κοντή

μηπως λες τη Λικα καλη ειναι και αυτη. να την δοκιμασεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.377
Πόντοι
6.056

η μοντέλα στο κάτω :smiling-face-with-heart-eyes:
το θωρηκτό στο πάνω 7

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.316
Πόντοι
26.141
μηπως λες τη Λικα καλη ειναι και αυτη. να την δοκιμασεις.
Γαλανός Ματι 1,65 κανονικό σώμα ρωσοφατσα κ σχόλασε πέντε ηωρα ....στη βέργας εκεί που το βράδυ δουλεύουν δύο Ρωσίδες νομίζω βέργας με Λιοσίων

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.316
Πόντοι
26.141
η μοντέλα στο κάτω :smiling-face-with-heart-eyes:
το θωρηκτό στο πάνω 7
Ράνια Ντιάνα Κορίνα δεν δούλευαν
Μόλις γύρισα πάνω.....αφού σκέφτομαι μα πάρω αεροπλάνο αύριο αυθημερόν μόνο κ μόνο για το μωρό που είδα με ρούχα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.377
Πόντοι
6.056
Ράνια Ντιάνα Κορίνα δεν δούλευαν
Μόλις γύρισα πάνω.....αφού σκέφτομαι μα πάρω αεροπλάνο αύριο αυθημερόν μόνο κ μόνο για το μωρό που είδα με ρούχα
Σάββατο μεσημέρι δούλευε η Ντιάνα , σπρώχτηκε με σύνεση :rose:

Κυριακή ήταν γραφτό να λείπουν και οι τρείς ώστε να οδηγηθείς στο αγγελάκι Κίρα :smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.316
Πόντοι
26.141
Σάββατο μεσημέρι δούλευε η Ντιάνα , σπρώχτηκε με σύνεση :rose:

Κυριακή ήταν γραφτό να λείπουν και οι τρείς ώστε να οδηγηθείς στο αγγελάκι Κίρα :smiling-face-with-heart-eyes:
Σήμερα Δευτέρα είναι ..... .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom