Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 704K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
ο Μπραντ Πιτ των μπουρδέλων, βρήκε αντίπαλο τον Τζωρτζ Κλούνεϊ των ανεξάρτητων.
αναμένεται πολύ σκληρή μάχη στις κριτικές :rockon::headbaning1:
Αν παίζεις την κιθάρα έτσι όπως λες τις σαχλαμάρες σου τότε καλύτερα να παίζεις στους κουφούς. Η επιτυχία σου θα'ναι εξασφαλισμένη

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.221
Πόντοι
27.261
Αν παίζεις την κιθάρα έτσι όπως λες τις σαχλαμάρες σου τότε καλύτερα να παίζεις στους κουφούς. Η επιτυχία σου θα'ναι εξασφαλισμένη
bugs bunny singing GIF by Looney Tunes

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.696
Πόντοι
47.129

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά η τσατσά έκανε ακριβώς το ίδιο σε εμένα.
Πρώτα μου παρουσίασε τη Λίκα σαν να είναι η μοναδική και έπειτα, μόνο αφού εγώ τη ρώτησα όντας υποψιασμένος αφού ξέρω ότι δουλεύουν δύο, φώναξε τη Μόνικα.

Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς, όμως σαν πολύ αέρα έχουν πάρει όλες αυτές οι κλώσες. Στην Βέργας παρουσιάζουν όποια θέλουν, στην Αλκαμένους ρίχνουν αβέρτα άκυρα στους πορνοπελάτες... Για κάτσε δηλαδή, δεν υπάρχει κανάς νταβάς να τους τρίξει τα δόντια; Τι μαλακίες είναι αυτές που κάνουν;

Εμενα μου έκανε το ανάποδο, μου έβγαλε πρώτα τη Μόνικα και λίγο πριν φυγω μου είπε ότι έχει και αλλη κοπέλα τη Λίκα. Λογικά οποια κοπέλα δεν έχει κάνει πολλα δωμάτια τις κάνει προμοτιον.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.696
Πόντοι
47.129
ο Μπραντ Πιτ των μπουρδέλων, βρήκε αντίπαλο τον Τζωρτζ Κλούνεϊ των ανεξάρτητων.
αναμένεται πολύ σκληρή μάχη στις κριτικές :rockon::headbaning1:

Χαίρομαι που με παρακολουθείς μωρη ορφανη κότα. :turkydance::turkydance::turkydance:

Εσυ δίνεις σκληρή μαχη στο παίξιμο μαλακίας μιας και οτι κριτικη γράφεις ειναι μούφα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.221
Πόντοι
27.261
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.349
Πόντοι
2.846
αντιγραφω απο κριτικη:

Σημερινή συνάντηση με τη Samantha(IND) από δίπλα. Η συνεννόηση είναι εύκολη αφού απαντάει αμέσως και με ελάχιστα μηνύματα κλείσαμε το ραντεβού. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη 40χρονη κοπέλα που δεν της φαίνεται κιόλας όπως της είπα. Το σώμα της απλά τα σπάει είναι το 2ο καλύτερο μετά την Νικόλ. Στα του αγώνα τώρα πολύ παθιάρα γυναίκα με προκαταρκτικά που τα γουστάρει φουλ φοβερό στοματικό από πλευράς με φτυσίματα, dt, πέρασμα και μούλιασμα ούμπαλων. Σειρά μου και από μένα να την περιποιηθώ στο καυλωμένο και μοσχομυριστό της μουνάκι με δάχτυλα κα χωρίς όπου κάυλωσε τόσο πολύ κι έχυσε. Παίχτηκε 1 γύρος όπου είχε γαμήσι ιεραποστολικό με κάρφωμα από πλευράς μου και οι φωνές της να αντηχούν σ'όλο τον Μπιλάκο όπου έχυσε πάλι η καυλιάρα. Γύρισμα στα 4 για anal με ανελέητο σφυροκόπημα όπου με δε με φρέναρε καθόλου παρά το μεγάλο μου εργαλείο. Το εξαφάνιζε όλο με παράλληλα σφαλιάρες στην κωλαράκι της κραυγές από μεριά της που είπα θα μας κάνουν παρατήρηση, επιφωνήματα καύλας και πολλά άλλα. Yγράνθηκε και έχυσε στο anal η άτιμη μιας κι έπαιζε παράλληλα τη μουνάρα της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου κατέθεσα στο στόμα της μεγάλη ποσότητα υλικού. Μπανάκι και οι 2 μας πληρωμή και γεια χαρά. Επίσης Στο social πολύ θετική και της αρέσει να είναι και ο άλλος ευχάριστη προσωπικότητα σαν αυτή. Αν θα έδινα έναν τίτλο για τη συνάντηση αυτός θα'ταν ''ρωσικό άρμα μάχης η μητρομανής τύπισσα''. Αυτά από μένα μάγκες και να κλείσω λέγοντας ότι το κατέχει το άθλημα και συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

αλλο ενα ενδοξο μελος του μπου. :rockon:
οχι γατακι σαν εμας τους υπολοιπους.:2funny:
τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας το χύσιμο των κοριτσιώνε :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.221
Πόντοι
27.261
κοίτα να μαθαίνεις πως γίνεται η δουλίτσα από τους οσκαρικούς γητευτές και κλειδαράδες της ηδονής, αλλά και του ιστότοπου τούτου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.696
Πόντοι
47.129
Ειδικά στις κριτικές για call girl που πέφτει και χοντρό παραδακι οι κορασίδες γουσταρουν να κανουν και τα παιδιά των πελατων

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
81.696
Πόντοι
47.129
κοίτα να μαθαίνεις πως γίνεται η δουλίτσα από τους οσκαρικούς γητευτές και κλειδαράδες της ηδονής, αλλά και του ιστότοπου τούτου.

αμα δε σου αρεσουν αυτά που διαβάζεις απλα προσπερνας... δικα σου λόγια είναι ορφανη κότα :turkydance::turkydance::turkydance::turkydance:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.221
Πόντοι
27.261
αμα δε σου αρεσουν αυτά που διαβάζεις απλα προσπερνας... δικα σου λόγια είναι ορφανη κότα :turkydance::turkydance::turkydance::turkydance:
δε σε διαβάζω brad, συγγνώμη, αλλά μην αγχώνεσαι και σου κοπεί ο ειρμός.
οι κορασίδες σε περιμένουν πώς και πώς μέχρι την επόμενη φορά που θα σε κατουρήσουν, θα βρέξουν τα σεντόνια αλλά και τα μπούτια τους, από τη μαγική συμμετοχή της πορνικής γλώσσας και κριτικής σου.
οι φανς σου σε έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη μεγάλε γκουρού του ιστότοπου τούτου. :worship:

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
δε σε διαβάζω brad, συγγνώμη, αλλά μην αγχώνεσαι και σου κοπεί ο ειρμός.
οι κορασίδες σε περιμένουν πώς και πώς μέχρι την επόμενη φορά που θα σε κατουρήσουν, θα βρέξουν τα σεντόνια αλλά και τα μπούτια τους, από τη μαγική συμμετοχή της πορνικής γλώσσας και κριτικής σου.
οι φανς σου σε έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη μεγάλε γκουρού του ιστότοπου τούτου. :worship:
Έτσι είναι όπως σου λέει το παλικάρι από πάνω κιθαρωδέ. Εξάλλου εσύ έχεις τίτλο γλομπέου μύστη άλλος με τίτλο τιμημένου και ούτω καθεξής. Τι να πω εγώ με έναν τίτλο ενεργού μέλους μπροστά σας; Το να λες όμως αυτά που λες και να χλευάζεις το εκάστοτε μέλος εδώ σε καθιστούν αυτομάτως καραγκιόζη αλλά και όσους λειτουργούν όπως εσύ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.221
Πόντοι
27.261
Έτσι είναι όπως σου λέει το παλικάρι από πάνω κιθαρωδέ. Εξάλλου εσύ έχεις τίτλο γλομπέου μύστη άλλος με τίτλο τιμημένου και ούτω καθεξής. Τι να πω εγώ με έναν τίτλο ενεργού μέλους μπροστά σας; Το να λες όμως αυτά που λες και να χλευάζεις το εκάστοτε μέλος εδώ σε καθιστούν αυτομάτως καραγκιόζη αλλά και όσους λειτουργούν όπως εσύ
Happy Dance Party GIF by Looney Tunes

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom