ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
δημητρη τη γλυτωσες
δημητρη τη γλυτωσες
επρεπε να ξηγηθεις γλυφοκωλι τυπε,θα μπορουσες να διοριστεις μετα στην ΕΥΔΑΠ,στους υπονομους :S :S :Sευτυχως που δεν εκανα γλειφομουνι τυπε, θα πεθαινα επι τοπου απο καταπωση υπερβολικης δοσης μουνομυκητα και θα με βρισκατε νεκρο ανασκελα στο πορνοκρεβατο με το καυλι ορθιο ακομα :S
κατσε να δουμε Γιωργο,πρεπει να κανει μια ακτινογραφια θωρακος να δουμε σε τι κατασταση ειναι τα πνευμονια του :S :S :Sδημητρη τη γλυτωσες
Φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά μην δίνεις σημασία. Σε κάποιες κριτικές μου κάποιοι πιάνονται από το δέντρο και χάνουν το δάσοςΛ. Βουλιαγμένης 238 - 15/9/2015 A. K. A. Ο λόγος που σταμάτησα τα στούντιο
Θεωρώ δεδομένη την πρόθεση της διαχείρισης του να διαφυλάξει την ελευθερία του λόγου εντός του.
Εχω αντιληφθεί (και υπάρχουν απτά παραδείγματα επ΄αυτού) οτι φιλοξενούνται όλες οι απόψεις εδώ.
Θα ήθελα λοιπόν να μου επιτρέψετε να διατυπώσω και την δική μου άποψη.
Ο Quaresma17.6 μετά από μία σειρά εμπειριών στα στούντιο,διατυπώνει την καταληκτική του θέση για αυτά.
Τελευταία του εμπειρία σε στούντιο ήταν στις 15/9/2015 οπότε αποκρυστάλλωσε την οριστική άποψη του για τα στούντιο η οποία ισχύει και σήμερα.
Μέσα από εκείνη την εμπειρία,εκθέτει την σημερινή πλέον γνώμη του για τα στούντιο.
Μπαγιάτεψε η κριτική λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου; Την γνώμη του εκφράζει ο άνθρωπος, αξιοπρεπώς.
Ως εκ τούτου είναι κακεντρεχείς οποιεσδήποτε ειρωνίες σε βάρος του.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο. Κριτικές για στούντιο δεν πολυδιαβαζω γιατί παίζουν πολλοί προμοτορες και αγαπουληδες σε αυτές. Αλλά και να έχω άδικο δεν έχει βρεθεί κάποιος να μου "Μαλακα quaresma εδώ είσαι λάθος για αυτόν και εκείνο το λόγω", θα το δεχτώ, αλλά ασχολούνται με το πότε έγραψα την κριτικήΤύπε μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Τις προάλλες, ενθουσιασμένος από κάτι καλές περιπτώσεις όπως η Σίντυ που δυστυχώς το γύρισε στις βίζιτες, είπα να επανέλθω στα στούντιο μετά από 2,5 χρόνια αποχής. Τι το 'θελα ο δόλιος. Μετά από μπόλικο ψάξιμο και σκέψη, κατέληξα στην Εστέρ από Λ.Αθήνών 318. Είδα και ότι έχει μια καλή κριτική, οπότε είπα γιατί όχι. Ε λοιπόν, όλα όσα ανέφερε στην κριτική ο τύπος σαν πταίσματα, η πουτάνα τα είχε στον υπερθετικό βαθμό. Φιλιά όχι διστακτικά, αλλά τα έδινε με το ζόρι. Όχι απλά λιγομίλητη, αλλά ούτε καν καταλάβαινε τα αγγλικά μου και ξανάλεγε "English?" Ζήτησα 69, αλλά στο απλό του 50ρικου που είχα πληρώσει δεν περιλαμβανόταν και αυτό δεν το ήξερα, ούτε με είχε ενημερώσει η τσατσά. Ο ορίσμος της φόλας. Τελικά παραπονέθηκε για τον χρόνο και έφυγα άχυστος, χωρίς να μου σηκωθεί καν, παρόλο που ήταν αντικειμενικά μουνάρα. Ο τύπος που την επαινούσε προφανώς είχε πάει φορτωμένος και είχε πάρει το πρόγραμμα των 70 (για να γράφει για γλειφομούνι). Ρέφαρα με μια διπλή κατάθεση στη Φυλής. Και ο λόγος για τη διπλή δεν ήταν ότι δεν είχα σηκωμάρες, αλλά ότι δεν τη χόρταινα. Συνολικό λοιπόν κόστος της τσάρκας 90 ευρώ. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι πλέον στα 50 κάνουν όσα λιγότερα μπορούν, τη στιγμή που Φυλής με 20 κάνουν ΠΑΠΑΔΕΣ. Είναι μαλάκας όποιος ασχολείται ακόμα με στούντιο και εγώ έτσι ένιωσα την περασμένη εκείνη φορά.
Ε εντάξει, ασε τους μαλάκες να ασχολούνται με παπαριές. Αφού πριν 3 χρόνια δεν ήσουν μέλος στο site να την γράψεις. Τι έπρεπε δηλαδή, να εφεύρεις τη χρονομηχανή, για να τη γράψεις τη σωστή ημερομηνία;Δεν ξέρω αν έχω δίκιο. Κριτικές για στούντιο δεν πολυδιαβαζω γιατί παίζουν πολλοί προμοτορες και αγαπουληδες σε αυτές. Αλλά και να έχω άδικο δεν έχει βρεθεί κάποιος να μου "Μαλακα quaresma εδώ είσαι λάθος για αυτόν και εκείνο το λόγω", θα το δεχτώ, αλλά ασχολούνται με το πότε έγραψα την κριτική
Που λες τύπε, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ...
Θεος ο τύπος. Δεν θυμοταν οτι την ειχε πάρει στο παρελ΄θον και επειδη δεν ειχε γράψει κριτική αν ειχε γράψει θα το θυμοταν