DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.839
- Πόντοι
- 41.129
Και σε μενα τυπε
θα σου στειλω αλλη φορα τυπε ...ειμαι απο κινητο και μου τελιωσανε τα μεγαμπαιτ, τελευταιο μυνημα ειναι αυτο
Και σε μενα τυπε
πηγαινε στον Αλβανο να στο φορτισει τυπε :S :S :Sθα σου στειλω αλλη φορα τυπε ...ειμαι απο κινητο και μου τελιωσανε τα μεγαμπαιτ, τελευταιο μυνημα ειναι αυτο
Σου τελειώσανε και τα πλαστικά 10ευρα για κάρτες;θα σου στειλω αλλη φορα τυπε ...ειμαι απο κινητο και μου τελιωσανε τα μεγαμπαιτ, τελευταιο μυνημα ειναι αυτο
:'(θα σου στειλω αλλη φορα τυπε ...ειμαι απο κινητο και μου τελιωσανε τα μεγαμπαιτ, τελευταιο μυνημα ειναι αυτο
ΧαχαχαΣου τελειώσανε και τα πλαστικά 10ευρα για κάρτες;
Περιμενω πμΚαλα ζητας συγνωμη απο τον Πακι που του εφαγες τη σειρα ...
Εννοειται πως προηγουμαστε !! Τα μπουρδελα και οι πουτανες ειναι δικες μας.
Εγω θα γαμουσα με το δεκαρικο του και απο πανω.
Πακι σημερα στο Μεταξι τριγυρναγε νευριασμενος οτι και καλα καποιος του εφαγε χτες την σειρα,κατι τετοια :-
αν ειχα κανα spray θα τον ψεκαζα στην μαπα να δουμε τι θα γινει :S :S :S
τυπε ειμαστε μαζι σου,μην μασας :S :S :S
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την συμπαράσταση :S :S :Sτυπε ειμαστε μαζι σου,μην μασας :S :S :S
Ένας μαντράχαλος την πήρε πρόσφατα με το μηχανάκι του καθώς σχόλαγε. Ελπίζω να μην ήσουν εσύ...τυπε η Σαρα ειναι ερωτευμενη βαρια με Ελληνα πιρφορο, οποτε ειναι φολιτσα επειδη αμα ηταν καλη μεσα στο δωματιο και γουσταρε θα σημαινε οτι τον απαταει,
ασε που μπορει να διαβαζει και τις κριτικες για αυτην.
Ένας μαντράχαλος την πήρε πρόσφατα με το μηχανάκι του καθώς σχόλαγε. Ελπίζω να μην ήσουν εσύ...
απο μενα ηρθε Γιωργο και την παρτουζωσαμε :S :S :Sκαι μετα ηρθες μαρκοπουλο σπτι μου το θυμαμαι
και μετα ηρθες μαρκοπουλο σπτι μου το θυμαμαι
Α, δεν θυμάμαι για απεργίες... Εγώ πάντα κυκλοφορώ με ποδήλατο. Της είχα προτείνει βόλτα αλλά το μουνί της πονάει στην ποδηλατική σέλλα. Μάλλον προτίμησε το δικό σου μέσον...Μπορεί να ημουν και εγω τυπε ... αν μαλιστα λες την ημερα που ειχαν απεργία τα ταξια ναι εγω ημουν.Την ειδα να κανει ωτοστόπ εξω απο το Ιασ 43 και την λυπήθηκα, την φορτωσα στο υπερκυβισμενο παπι μου και την πηγα Ανάβυσσο στο σπιτι της.