σκασε κλωνε
Ρε Τζούνη φτυστα μπουτια σου και κανε μπανιο για να'σαι καθαρος οταν σε χωσει ο Digweed στα σκουπιδια
σκασε κλωνε
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών:
Ψευδής κριτική.
Νέος λογαριασμός:
Ανήκει/διαχειρίζεται από το αφεντικό της συγκεκριμένης αλυσίδας μαγαζιών.
Εάν ισχύει που για να το λέει ο Digweed έτσι θα είναι,να κατέβει η ψεύτικη κριτική.
Και βέβαια έτσι είναι.
Έχω στείλει και σχετικό πμ στον Αντισθένη.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός του ανήκει όπως και τουλάχιστον άλλοι δύο λογαριασμοί με τους οποίους γράφει ψεύτικες κριτικές για τα μαγαζιά του και κάνει like στις καλές κριτικές που αφορούν τις κοπέλες των μαγαζιών του.
Τα ψέμματα τέλος λοιπόν.
Πάντως ακόμα και ψεύτικη να είναι η κριτική...όλοι ξέρουμε ότι η Αθηνά είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει....δύσκολα συγκρίνεται με άλλα κορίτσια της δουλειάς...και απο χαρακτήρα αλλά και από υπηρεσίες...
Dude007-Eric Castel-BeverlysΚαι βέβαια έτσι είναι.
Έχω στείλει και σχετικό πμ στον Αντισθένη.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός του ανήκει όπως και τουλάχιστον άλλοι δύο λογαριασμοί με τους οποίους γράφει ψεύτικες κριτικές για τα μαγαζιά του και κάνει like στις καλές κριτικές που αφορούν τις κοπέλες των μαγαζιών του.
Τα ψέμματα τέλος λοιπόν.
Φίλε μου συγγνώμη αλλά πέταξες μεγάλη κοτσάνα.
Δηλαδή με βάση αυτή τη λογική θα αφήνουμε τα αφεντικά να γράφουν ψεύτικες κριτικές ακόμη και αν είναι για κάποια που το αξίζει.
Ε,τότε ας σταματήσουμε να γράφουμε όλοι οι υπόλοιποι.
Πως ξέρουμε ότι είναι των αφεντικών...??...παρόλα αυτά αν διαβάσεις κριτικές για την Αθηνά...εδώ και χρόνια δύσκολα θα βρείς κάτι αρνητικό....θεμιτό επίσης να γράφει...ακόμα και ένα αφεντικό...αυτό που θέλει...η αγορά έξω θα κρίνει λοιπόν...με το καιρό...η ιστορία δείχνει μόνη της...
Την έκανες ακόμη μεγαλύτερη τη μαλακία που είπες προηγουμένως.
Είναι θεμιτό να φτιάχνει λογαριασμούς το αφεντικό μιας αλυσίδας μαγαζιών αυτού του χώρου και να γράφει για γεγονός που δεν έχει γίνει,δεν έχει συμβεί ποτέ;
Καταλαβαίνεις τί λες;
Πως ξέρουμε ότι είναι το αφεντικό.....και θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι πιο κόσμια...διότι δε με ξέρεις.
Στον Badman λες να εκφράζεται καλύτερα επειδή δεν σε ξέρει αλλά εσύ μια χαρά "γνωρίζεις" πως όλοι μας έχουμε την καλυτερη γνώμη για την Αθηνά ακόμα και για τον χαρακτήρα της...τέλος πάντων πριν 1,5 χρόνο την είχα αποκαλέσει πατσαβούρα (λάθος μου) και μου είχες κάνει παρατήρησηΠάντως ακόμα και ψεύτικη να είναι η κριτική...όλοι ξέρουμε ότι η Αθηνά είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει....δύσκολα συγκρίνεται με άλλα κορίτσια της δουλειάς...και απο χαρακτήρα αλλά και από υπηρεσίες...
Στον Badman λες να εκφράζεται καλύτερα επειδή δεν σε ξέρει αλλά εσύ μια χαρά "γνωρίζεις" πως όλοι μας έχουμε την καλυτερη γνώμη για την Αθηνά ακόμα και για τον χαρακτήρα της...τέλος πάντων πριν 1,5 χρόνο την είχα αποκαλέσει πατσαβούρα (λάθος μου) και μου είχες κάνει παρατήρηση
Εν τω μεταξύ οι λέξεις μπάζο και πατσαβούρα δίνουν και παίρνουν καθημερινά στο σάιτ για πολλές πουτάνες δεν είχες χαλαστει ποτέ μόνο όταν ανέφερα έτσι την Αθηνά θίχτηκες.Και πριν μερικές ημέρες που ο digweed είχε αναφέρει και αλλη ψεύτικη κριτική του εν λόγω μέλους για άλλη πουτάνα δεν σ ένοιαξε παλι σήμερα για την Αθηνά σε πείραξε σε σημείο να μας λες πως δεν τρέχει και τίποτα και ας την έγραψε το αφεντικό...Καλά γιατί τόση πρεμούρα για την συγκεκριμένη;
Εμένα πάντως η άποψη μου γι αυτήν παραμένει σταθερή.Μέτρια εμφανισιακά γκόμενα που επειδή δίνει γλωσσόφιλα αδιακρίτως ψαρώνουν οι περισσότεροι.
Επειδή μπήκα αργά στο σάιτ, μπορείς να μου πεις ποιος λογ/σμός την έγραψε;Σχολιασμός τελευταίων κριτικών:
Ψευδής κριτική