Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών:

Ψευδής κριτική.

Νέος λογαριασμός:

Ανήκει/διαχειρίζεται από το αφεντικό της συγκεκριμένης αλυσίδας μαγαζιών.
:hi:

Εάν ισχύει που για να το λέει ο Digweed έτσι θα είναι,να κατέβει η ψεύτικη κριτική.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
:hi:

Εάν ισχύει που για να το λέει ο Digweed έτσι θα είναι,να κατέβει η ψεύτικη κριτική.

Και βέβαια έτσι είναι.
Έχω στείλει και σχετικό πμ στον Αντισθένη.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός του ανήκει όπως και τουλάχιστον άλλοι δύο λογαριασμοί με τους οποίους γράφει ψεύτικες κριτικές για τα μαγαζιά του και κάνει like στις καλές κριτικές που αφορούν τις κοπέλες των μαγαζιών του.

Τα ψέμματα τέλος λοιπόν.

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Και βέβαια έτσι είναι.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός του ανήκει όπως και τουλάχιστον άλλοι δύο λογαριασμοί με τους οποίους γράφει ψεύτικες κριτικές για τα μαγαζιά του και κάνει like στις καλές κριτικές που αφορούν τις κοπέλες των μαγαζιών του.

Τα ψέμματα τέλος λοιπόν.

Και πάλι Respect!  :rockon:
Μη μασάς τίποτα φίλε!  :hi:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Πάντως ακόμα και ψεύτικη να είναι η κριτική...όλοι ξέρουμε ότι η Αθηνά είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει....δύσκολα συγκρίνεται με άλλα κορίτσια της δουλειάς...και απο χαρακτήρα αλλά και από υπηρεσίες...

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Πάντως ακόμα και ψεύτικη να είναι η κριτική...όλοι ξέρουμε ότι η Αθηνά είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει....δύσκολα συγκρίνεται με άλλα κορίτσια της δουλειάς...και απο χαρακτήρα αλλά και από υπηρεσίες...

Φίλε μου συγγνώμη αλλά πέταξες μεγάλη κοτσάνα.
Δηλαδή με βάση αυτή τη λογική θα αφήνουμε τα αφεντικά να γράφουν ψεύτικες κριτικές ακόμη και αν είναι για κάποια που το αξίζει.
Ε,τότε ας σταματήσουμε να γράφουμε όλοι οι υπόλοιποι.

Επισκέπτης
Και βέβαια έτσι είναι.

Τα ψέμματα τέλος λοιπόν.
Dude007-Eric Castel-Beverlys

Τον τασο πορνο και τον νουκλιαροτυπο ξέχασες :orchestra:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Φίλε μου συγγνώμη αλλά πέταξες μεγάλη κοτσάνα.
Δηλαδή με βάση αυτή τη λογική θα αφήνουμε τα αφεντικά να γράφουν ψεύτικες κριτικές ακόμη και αν είναι για κάποια που το αξίζει.
Ε,τότε ας σταματήσουμε να γράφουμε όλοι οι υπόλοιποι.

Πως ξέρουμε ότι είναι των αφεντικών...??...παρόλα αυτά αν διαβάσεις κριτικές για την Αθηνά...εδώ και χρόνια δύσκολα θα βρείς κάτι αρνητικό....θεμιτό επίσης να γράφει...ακόμα και ένα αφεντικό...αυτό που θέλει...η αγορά έξω θα κρίνει λοιπόν...με το καιρό...η ιστορία δείχνει μόνη της...

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Πως ξέρουμε ότι είναι των αφεντικών...??...παρόλα αυτά αν διαβάσεις κριτικές για την Αθηνά...εδώ και χρόνια δύσκολα θα βρείς κάτι αρνητικό....θεμιτό επίσης να γράφει...ακόμα και ένα αφεντικό...αυτό που θέλει...η αγορά έξω θα κρίνει λοιπόν...με το καιρό...η ιστορία δείχνει μόνη της...

Την έκανες ακόμη μεγαλύτερη τη μαλακία που είπες προηγουμένως.

Είναι θεμιτό να φτιάχνει λογαριασμούς το αφεντικό μιας αλυσίδας μαγαζιών αυτού του χώρου και να γράφει για γεγονός που δεν έχει γίνει,δεν έχει συμβεί ποτέ;
Να γράφει αυτό που θέλει,όπως το θέλει και να μας το πασάρει;

Καταλαβαίνεις τί λες;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Την έκανες ακόμη μεγαλύτερη τη μαλακία που είπες προηγουμένως.
Είναι θεμιτό να φτιάχνει λογαριασμούς το αφεντικό μιας αλυσίδας μαγαζιών αυτού του χώρου και να γράφει για γεγονός που δεν έχει γίνει,δεν έχει συμβεί ποτέ;
Καταλαβαίνεις τί λες;

Πως ξέρουμε ότι είναι το αφεντικό.....και θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι πιο κόσμια...διότι δε με ξέρεις.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Και βέβαια έχει δίκιο ο @thebabman.

Τί λογική είναι αυτή που λέει ότι κάποιο αφεντικό μπουρδέλων είναι θεμιτό να γράφει για γεγονότα τα οποία δεν έχουν συμβεί και να τα εμφανίζει (διαφημιστικά υπέρ των μαγαζιών του) ως αληθινά;

Τότε ας γράφουν τα αφεντικά των οίκων και όχι τα μέλη του site.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Στον Badman λες να εκφράζεται καλύτερα επειδή δεν σε ξέρει αλλά εσύ μια χαρά "γνωρίζεις" πως όλοι μας έχουμε την καλυτερη γνώμη για την Αθηνά ακόμα και για τον χαρακτήρα της...τέλος πάντων πριν 1,5 χρόνο την είχα αποκαλέσει πατσαβούρα (λάθος μου) και μου είχες κάνει παρατήρηση
Εν τω μεταξύ οι λέξεις μπάζο και πατσαβούρα δίνουν και παίρνουν καθημερινά στο σάιτ για πολλές πουτάνες δεν είχες χαλαστει ποτέ μόνο όταν ανέφερα έτσι την Αθηνά θίχτηκες.Και πριν μερικές ημέρες που ο digweed είχε αναφέρει και αλλη ψεύτικη κριτική του εν λόγω μέλους για άλλη πουτάνα δεν σ ένοιαξε παλι σήμερα για την Αθηνά σε πείραξε σε σημείο να μας λες πως δεν τρέχει και τίποτα και ας την έγραψε το αφεντικό...Καλά γιατί τόση πρεμούρα για την συγκεκριμένη;
Εμένα πάντως η άποψη μου γι αυτήν παραμένει σταθερή.Μέτρια εμφανισιακά γκόμενα που επειδή δίνει γλωσσόφιλα αδιακρίτως ψαρώνουν οι περισσότεροι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Στον Badman λες να εκφράζεται καλύτερα επειδή δεν σε ξέρει αλλά εσύ μια χαρά "γνωρίζεις" πως όλοι μας έχουμε την καλυτερη γνώμη για την Αθηνά ακόμα και για τον χαρακτήρα της...τέλος πάντων πριν 1,5 χρόνο την είχα αποκαλέσει πατσαβούρα (λάθος μου) και μου είχες κάνει παρατήρηση
Εν τω μεταξύ οι λέξεις μπάζο και πατσαβούρα δίνουν και παίρνουν καθημερινά στο σάιτ για πολλές πουτάνες δεν είχες χαλαστει ποτέ μόνο όταν ανέφερα έτσι την Αθηνά θίχτηκες.Και πριν μερικές ημέρες που ο digweed είχε αναφέρει και αλλη ψεύτικη κριτική του εν λόγω μέλους για άλλη πουτάνα δεν σ ένοιαξε παλι σήμερα για την Αθηνά σε πείραξε σε σημείο να μας λες πως δεν τρέχει και τίποτα και ας την έγραψε το αφεντικό...Καλά γιατί τόση πρεμούρα για την συγκεκριμένη;
Εμένα πάντως η άποψη μου γι αυτήν παραμένει σταθερή.Μέτρια εμφανισιακά γκόμενα που επειδή δίνει γλωσσόφιλα αδιακρίτως ψαρώνουν οι περισσότεροι.

Εξέφρασα άποψη όποια και αν είναι αυτή...σεβαστές όλες.....σεβαστοί και οι συμφωνούντες και οι διαφωνούντες...σε καμία ιερόδουλη ότι και αν είναι δε πρέπει να εκφραζόμαστε άσχημα....

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Digweed, αποδεικνύεις οτι είσαι βαθύς γνώστης των μπουρδέλων και είχες γράψει οτι ο Γάσπαρης είναι «εκ της ιδιοκτησίας» η κάτι παρεμφερές.Ο ίδιος ο Γάσπαρης αρνείται.Κατά τη γνώμη σου, τι ισχύει τελικά;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
τυπε   υπαρχει ενα θεμα   εγω γαμαω  σε τοσα μπουρδελλα σιγα  να ημουν  ιδιοκτησια η κατι παρεμφερες δεν μπλεκω με τον κοσμο της νυχτας  απλως  εγω ειμαι γαμιας και γαμαω πολλες φορες   οποιες κοπελες  μου κανουν κλικ   τεσταρωντας της  

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.844
Πόντοι
41.129
Απλο περασμα

*τυπε, εγω που την ειχα παρει στο 20αρι στη φιλλιπιδου περασα πολυ καλυτερα...

και γαμησι δυνατο απο κωλο χωρις μα και μου...  τι να πω, το 50αρι τις χαλαει αντι να της κανει καλυτερες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom