Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"Καλημερα Ζωη" το χεις κανει το θεμα ρε μυστη  :tooth:
Εχεις φαει κολλημα με το τι λενε για σενα(για μενα, το χιλνικ, τον εναν τον αλλον κλπ κλπ)
Με ατομα που δεν συναναστρεφεσαι και δεν υπολογιζεις, κανονικα δε θα επρεπε να σε απασχολει τι γνωμη εχουν και τι λενε για σενα.
Εκτος και αν τους υπολογιζεις...
Στα κατω κατω για τα ιδια ατομα, οταν το φερνει η κουβεντα ουτε εγω ουτε εσυ λεμε τα καλυτερα λογια.  ;)
Φτυαρια βγαινουν κατευθειαν.  :cum:
Δε ζηταω τα ρεστα για κατι το οποιο κανω και εγω.  :hi:

Οποτε μη με ξανααναφερεις στο θεμα "τι λενε" διοτι οσο με ρουφιανευουν μεταξυ τους, ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι.  :grin:
Ουτε και σενα θα επρεπε.
Θα με ενοχλουσε ομως αν π.χ. αυτα που λενε, τα ελεγαν σε καμια γκομενα που θελω να ριξω, σε καποιο συγγενη μου η σε καποιον φιλο μου εκτος πορνοσαιτ κπ κλπ κλπ Εκει θα μου εκαναν ζημια και θα αντιδρουσα...
Τωρα το τι λενε 2-3 καμμενοι μεταξυ τους για μενα, τι να με νοιαζει ρε μλκ;  :tooth: :tooth: :tooth:

εσυ το ξεκινησες ρε μαν,που εγραψες οτι σε ρουφιανεψαν σε στουντιο
:rockon:

εσενα στο ειχαν κατεβασει το θρεντ καπακι,εμενα σερνόταν μηνες και κανενας δεν μιλαγε  :hi: :hi: :hi:

στα υπολοιπα συμφωνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να μην σπαμάρουμε..... :grin: :grin: :grin:,να πω ότι ξερόχυσα με την κριτική  :hi: :hi: :hi:

Χωματιανού 11Β (Οίκοι ανοχής)
Χριστίνα , σώμα για πολλά γαμίσια  :wanker: :wanker: :wanker:

(6.7)
από n.smirni76

Καλό απόγευμα.....και καλές κριτικές σε όλους...
:hi: :hi: :hi:

Πάω να κουμπώσω τα νιτρικά μου,να πάω gym...... :wanker: :wanker: :wanker: :erection: :erection: :erection:

Nitrox_Therapy_17g_new_2013.png

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ινδιάνε,αυτό το κομμάτι με τα μπλε γράμματα...δεν το εξήγησες όμως... :hi:
;)
Σου έκανε κάτι ο μπέμπας?
Sorry αλλα δεν το καταλαβα οτι ηθελες να εξηγησω κατι τετοιο.
Ποτε δεν ειπα οτι μου εκανε κατι.
Για την φραση που τονισες με μπλε αναφερομαι στην "διαμαχη/κοντρα" που υπαρχει μεταξυ καποιων μελων των 2 site.
Eχω την αποψη μου για τα γεγονοτα αλλα την κραταω για μενα.

Ευχαριστημενος ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Sorry αλλα δεν το καταλαβα οτι ηθελες να εξηγησω κατι τετοιο.
Ποτε δεν ειπα οτι μου εκανε κατι.
Για την φραση που τονισες με μπλε αναφερομαι στην "διαμαχη/κοντρα" που υπαρχει μεταξυ καποιων μελων των 2 site.
Eχω την αποψη μου για τα γεγονοτα αλλα την κραταω για μενα.

Ευχαριστημενος ?

Όχι απόλυτα,αλλά κάτι είναι και αυτό...
Όσο για την άποψη σου - την οποία σέβομαι - θα ήθελα να την ακούσω και εγώ κάποια στιγμή από κοντά....
Καλά έκανες και το αποσαφήνισες....καλό μεσημέρι.... :hi: :hi: :hi: :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Πάλι επιλεκτικές διαγραφές ποστ;

Πάμε πάλι λοιπόν....

Ρε νούμερο εγώ εχω πρόβλημα με τους τίτλους;

Εσύ δεν ζητούσες να καθιερωθεί μόνο για εσένα ένατο αστέρι;

Εσύ δεν απαιτούσες με την επανεγγραφή σου δίπλα να σού δώσουν πίσω τον τίτλο του Πορνορεπόρτερ;

Εσύ δεν έχεις γράψει ότι είσαι ο Άρχοντας της Ενημέρωσης;

Εσύ στο τέλος της χρονιάς δεν απευθύνεις διάγγελμα σαν Αρχηγός του θρεντ;

Ο άλλος ο αρχιψεύταρος ο παπαρορεπόρτερ δεν ζάλιζε τα αρχίδια του Αντισθένη να τον κάνει Πορνορεπόρτερ;

Ο άλλος ο ρουφιάνος δεν είναι που γράφει κριτικές  για να μην τον περάσει ο CHYENNE στον τίτλο του #1 Αξιολογητή;

Με τις υγείες σας...

ΥΓ: Και όπως έχει πει ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...

"Καλή αντάμωση στα γουναράδικα..."

ΥΓ2: Συγχαρητήρια στον Administrator και στον Global Moderator για τις επιλεκτικές διαγραφές ποστ-πάντοτε, βεβαίως, υπέρ συγκεκριμένου προσώπου...

Άξιοι....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Dude007 είπαμε ως εδώ ή δεν είπαμε;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Το είπαμε αλλά ενώ βλέπω να γίνονται διαγραφές ποστ που αφορούν(ή θίγουν) άλλον, ιδίου περιεχομένου ποστ που αφορούν εμένα( όπως του αγαπημένου μου Πορνορεπόρτερ που με λέει εμμέσως "προστάτη των πουτάνων") ή του  px 75 (που με υβρίζει) βλέπω ότι δεν διαγράφονται.

Θέλετε να τα σβήσετε;Σβήστε τα όλα.
Θέλετε να τα αφήσετε;Αφήστε τα όλα.

Δεν το κατάλαβα.

Εγώ είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης όλοι να με βρίζουν και να με χαρακτηρίζουν και όταν πάω να απαντήσω να διαγράφομαι κιόλας;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
@xilnik....δεν είναι ο @Beverlys ο "εχθρός"....στα έχω ξαναπεί...
Σου είχα στείλει πμ....λέγοντας σου ότι δεν ήταν σωστό που σε έβριζε.... :hi:

Κανονικά εσείς οι δύο...έπρεπε να τα έχετε καλά... :hi:

Επιμένω σε αυτό....@xilnik & @Beverlys...πρέπει να τα βρείτε... :hi:
Άλλοι,καθυστερημένοι γελάνε τώρα... :)

Συνημμένα

• smiley-t0321.gif
    smiley-t0321.gif
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 22

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
ok Dude007 απάντησες κι εσύ. Πραγματικά τέλος μεταξύ σας από εδώ και πέρα όμως. Θα διαγράφονται post. Ό,τι γράφτηκε, γράφτηκε.
(συμφωνώ με billy13-βρείτε τα)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλησπερα σε ολους σας.μετα απο αρκετο καιρο λογω ταξιδιου στο εξωτερικο επεστρεψα στην Ελλαδαρα μας,πραγματικα οτι καλυτερο,και το σημαντικοτερο επεστρεψα με καυλες για κατι καινουργιο,αποφασισα να κανω δωρο στον εαυτο μου ,τα δυο νεα πουτανακια της Αχιλλεως,το σιγουρο ειναι οτι μεσα στην εβδομαδα θα τα ξαναπαρω ξεχωριστα, μιλαμε για δυο κοπελαρες περιπου 20-22 η καθε μια,η Ελβιρα ειναι καστανη με κωλαρακι ποιημα,σημερα ηταν ντυμενη υπηρετρια ,πραγματικα σκετη καυλα,και η αλλη κοπελα ειναι η Αγαπη ,ειναι η ξανθια μας ,και για τα δικα μου γουστα, ειναι το πουτανακι που ολοι θελουμε να γαμησουμε,λοιπον μπαινουν μεσα στο δωματιο οπου της περιμενα souper καυλωμενος και ερχονται στο κρεβατι,οπου προς μεγαλη μου εκπληξη.αλλα και ευχαριστησει,xa,xa αρχισαν να δινουν γλωσσοφιλα η μια στην αλλη,πραγματικα τη πιο καυλα απο αυτο,μετα η Ελβιρα αρχισε να μου παιρνει πιπα,την στιγμη που εγλυφα το μουνακι της Αγαπης,ειχα καυλωσει απιστευτα,εβαλα την Αγαπη στα τεσσερα και αρχισα να την γαμαω με μανια,αυτη με την σειρα της εβαζε δακτυλο στο μουνι της Ελβιρα,σκετη τσοντα λεμε,αλλαξαμε σταση και εβαλα την Ελβιρα να καθησει πανω στον πουτσο μου,ενω η Αγαπη ειχε βαλει τα βυζια της στο προσωπο μου,αυτο ηταν ηθελα να χυσω,βγαζω το προφυκακτικο και τις εχυσα και της δυο στα βυζια τους..σκετη καυλα,μεσα στην εβδομαδα θα της παρω ξανα για να δω πιο θα ειναι το στανταρακι μου...καλο βραδυ σε ολους,και να παει να γαμηθει η πατσαβουρα η Μερκελ..

ομορφο μικρό κομμάτι πορνογραφικής τέχνης απο τον Άλκη  :hi:
έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές σε πολλές παρτούζες
να κάνω τις εκάστοτε δύο κοπέλες να παίξουν η μια με την άλλη
με πολύ μέτρια αποτελέσματα  :- , αλλά σε μερικές περιπτώσεις
καλή ώρα όπως εδώ υπάρχει μια παράξενη χημεία και η μια παίζει
με την άλλη χωρίς να τους το ζητήσεις , δεν κρύβω ότι ζήλεψα λίγο  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω και ένα μπράβο στον admin....που κατάφερε και ξεφορτώθηκε όλα τα σκουπίδια....και τους καθυστερημένους.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοώ τους όψιμους/καθυστερημένους μπουρδελιάρηδες  ;) ;) ;) ,που και καλά παίρνουν παρτούζες - @n.smirni76 ΔΕΝ εννοώ εσένα  :hi: - όπως και τους καθυστερημένους....που επί χρόνια μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια...ότι δήθεν έχουν χαλάσει υπέρογκα ποσά στους γερμανούς  :tooth: :tooth: :tooth:...(κερατά εσένα εννοώ  :-* :-* :-*)...χωρίς να τους έχει δει κανείς να περνάνε δωμάτιο... :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεροχύνουμε με τα ναυάγια της ζωής....και τα μιάσματα!

Τώρα όποιος θέλει μπύρες στον κώλο κτλ....μπορεί να μου τα πει από κοντά,στην πιάτσα....να τον κεράσω εγώ....
Θα χρειαστεί λαβίδα όμως,για να βγει από το κωλί.... :hi: :hi: :hi:

:wanker: :wanker: :wanker:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά,που ανεβάζουν κριτικές!
Ωραίοι. :hi:

Επισκέπτης
Να πω και ένα μπράβο στον admin....που κατάφερε και ξεφορτώθηκε όλα τα σκουπίδια....και τους καθυστερημένους.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοώ τους όψιμους/καθυστερημένους μπουρδελιάρηδες  ;) ;) ;) ,που και καλά παίρνουν παρτούζες - @n.smirni76 ΔΕΝ εννοώ εσένα  :hi: - όπως και τους καθυστερημένους....που επί χρόνια μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια...ότι δήθεν έχουν χαλάσει υπέρογκα ποσά στους γερμανούς  :tooth: :tooth: :tooth:...(κερατά εσένα εννοώ  :-* :-* :-*)...χωρίς να τους έχει δει κανείς να περνάνε δωμάτιο... :-* :-* :-* :-* :-*
Ξεροχύνουμε με τα ναυάγια της ζωής....και τα μιάσματα!

Τώρα όποιος θέλει μπύρες στον κώλο κτλ....μπορεί να μου τα πει από κοντά,στην πιάτσα....να τον κεράσω εγώ....
Θα χρειαστεί λαβίδα όμως,για να βγει από το κωλί.... :hi: :hi: :hi:

:wanker: :wanker: :wanker:

Μπράβο σε όλα τα παιδιά,που ανεβάζουν κριτικές!
Ωραίοι. :hi:
Και εγώ συμώνω με όσα λες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Περιμένω με αγωνία την κριτική - του παραμυθατζή - που και καλά έκανε παρτούζα....
Την έχουμε τεράστια ανάγκη
(πάλι δεν εννοώ τον νσζνμιρνις76  :hi: )

χρόνια πολλά στερημένε..... :hi: :hi: :hi:
εμένα δεν με ψάχνουν οι δικοί μου,στα μπουρδελα  ;) ;) ;) ,κάνω ότι γουστάρω.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μας έχουν λείψει η κριτικές σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγώ συμώνω με όσα λες

Ωραίος. :hi:
Συνέχισε έτσι με κριτικές και βοήθα όσο μπορείς στην ενημέρωση...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπράβο στον πρωτοπόρο @heellover....που 1ος....πήρε παρτούζα στο συγκεκριμένο τσαρδί.... :hi: :hi: :hi:

Επίσης,είμαι πάντα διαθέσιμος για κουίζ....

Ποιος μου έλεγε να βρίζω τον χανιώτη και μετά με ρουφιάνευε...?
Ποιος μου έλεγε,να εκμεταλλευτώ μέλος..επειδή τον έχουν απαξιώσει όλοι και μετά έδειχνε την απάντηση μου...για να φανεί ότι είμαι μουνόπανο?
Ποιον πήγα να γαμήσει στην Φυλής,αφού είναι παντελώς άσχετος....?
Μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια που έφαγε φόλα το ναυάγιο.....για 20€,εδώ και 2 χρόνια.....
Όπως,ποιος έλεγε ότι ο Beverlys είναι μπάτσος και να τον προσέχουμε...?
Ποιος μου έστελνε π.μ....να βρίσω μάνα μέλους....η οποία έχει αποβιώσει!
Ποιος βρίζει πίσω από την πλάτη του μέλος....το οποίο μας έλεγε είναι πουτανοαγαπούλης....και όταν μιλάμε για μπάλα...αυτός κάθεται σαν ηλίθιος σε μια γωνία...
Ποιος έβριζε φίλο του και έλεγε ότι δεν ξαναγράφει σε γνωστό σάιτ,επειδή γίνονταν επιλεκτικές διαγραφές πόστ και μετά έκανε κωλοτούμπες?
Ποιος μου έστελνε πμ,ότι ο κλώνος λοκολοκο/1234567 είναι γνωστός μοντ....και ότι συνεργαζόταν με γνωστό τιμημένο μέλος....το οποίο πήγαινε και το έπαιρνε από το σπίτι του....?
Ε?
Ε?
Ε?

Για να βοηθήσω,μιλάω για ένα άτομο μόνο... :hi:
Κερνάω μπύρα από λιντλ και πασατέμπο,στον νικητή.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy  τι κουβαρντιλικια ειναι αυτα?  :grin:

Αχαχαχαχαχαχά.....και σε προσφορά....μια σάπια μπύρα που έχει.... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά για πασατέμπο.....δεν φαντάζεσαι....νομίζω Ιράν είναι η προέλευση....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αχαχαχαχαχαχά.....και σε προσφορά....μια σάπια μπύρα που έχει.... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά για πασατέμπο.....δεν φαντάζεσαι....νομίζω Ιράν είναι η προέλευση....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει την Ερμης την μπυρα την μπλε(ντεnεκακι)...δεν πινεται ουτε κρυα...αγευστη κ αοσμη  :grin:
πασατεμπο δεν ξερω,δεν ειμαι τοσο κασκαντερ για να φαω απο λιντλ. www.sherv.net/] [/URL]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχει την Ερμης την μπυρα την μπλε(ντεnεκακι)...δεν πινεται ουτε κρυα...αγευστη κ αοσμη  :grin:
πασατεμπο δεν ξερω,δεν ειμαι τοσο κασκαντερ για να φαω απο λιντλ. www.sherv.net/] [/URL]

Εσύ ξέρεις την απάντηση...άρα δεν έχει μπύρα...για πάρτη σου.... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• malad6.gif
    malad6.gif
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • smileys-beer-057768.gif
    smileys-beer-057768.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom