;)Μυστη μου πραγματι η Σακιρα εγινε το αγαπημενο μου επιδορπιο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 698K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 530
- Like
- 75.469
- Πόντοι
- 41.129
[size=14pt] Ναντια,καινουργια μοντελοαφιξη!
[/size]
Τυπε μου δεν εχω κανενα λογο να θιξω προσωπικα την κοπελα ουτε εσενα και σιγουρα τα γουστα είναι υποκειμενικα.
Ωστοσο θεωρω υπερβολικο τον ορο μοντελοαφιξη.... την βρισκω αρκετα μετρια 5/10 σε εμφανιση από σωμα και φατσα.
Μαγια-Πατριτσια και αρκετες άλλες της ριχνουν την σκονη τους.
[/size]
Τυπε μου δεν εχω κανενα λογο να θιξω προσωπικα την κοπελα ουτε εσενα και σιγουρα τα γουστα είναι υποκειμενικα.
Ωστοσο θεωρω υπερβολικο τον ορο μοντελοαφιξη.... την βρισκω αρκετα μετρια 5/10 σε εμφανιση από σωμα και φατσα.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
[size=14pt] Ναντια,καινουργια μοντελοαφιξη!
[/size]
ποια ειναι η μαγια[size=14pt] Ναντια,καινουργια μοντελοαφιξη!
[/size]
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Ενταξει ο καθενας εχει τα γουστα του που εν μερει ειναι υποκειμενικα.Παντως το 5 που τις βαζεις το θεωρω πολυ αυστηρο.Πιστευω ενα 7ρακι το παιρνει με το σπαθι της.Συμφωνω οτι η Πατριτσια ειναι πιο ομορφη , στην κριτικη μου της εχω βαλει 9 στην εμφανιση , ισως ειναι το πιο ομορφο πιπινι στη Φυλης.Αν διαβασες προσεκτικα την κριτικη μου , εγω συγκρινα την Ναντια με την Αλινα απο την ιδια αλυσιδα.Αν θελουν και τα αλλα παιδια που εχουν δει την Ναντια , ας μας πουν την αποψη τους για την εμφανιση της.Εμενα παντως μου εκανε κλικ απο την πρωτη ματια.[size=14pt] Ναντια,καινουργια μοντελοαφιξη!
[/size]
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η γνωστή τακτική πλείστων στουντιακών προμοτορων:
Βαφτίζουν το ψάρι,κρέας και κάνουν την νύχτα,μέρα.
Πάει ο ανυποψίαστος κόσμος και κλαίει τα λεφτά του.
Τα ίδια με την πρώην Μισέλ-νυν Σάντρα,τα ίδια με την Ιζαμπέλα-νυν Εβελίνα,όπου να'ναι θα μάς πουν και για την Ζωή την Θεσσαλονικιά.
Μια φορά φόλα,για πάντα φόλα...
Τα ίδια με την πρώην Μισέλ-νυν Σάντρα,τα ίδια με την Ιζαμπέλα-νυν Εβελίνα,όπου να'ναι θα μάς πουν και για την Ζωή την Θεσσαλονικιά.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πολυ σωστοςΗ γνωστή τακτική πλείστων στουντιακών προμοτορων:
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Μαυρο στην καραφολαρα!!!Αντε επιτελους και μια αληθινη κριτικη για την καραΦΟΛΑΡΑ Εβελινα(πρωην Ισαμπελα απο Φωκαιας17 κ.α.)
Με τοσες διθυραμβικες κριτικες που διαβαζα, ακομα και γω που την εχω στις 5τοπ φολες (απ την εμπειρια μου μαζι της στη Φωκαιας), σκεφτομουνα να περασω μαζι της να δω αν οντως εγινε το "θαυμα" και βελτιωθηκε οσο λενε καποιοι...
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Είμαι η κουφάλα τώρα που το σκέφτομαι ο τοπ φυσικός ιατρός για όλες τις παθήσεις μετά τον αγαπητό βέβαια οζονοθεραπευτή Ανδρέα Φικιώρη! Πίνετε και 10 ποτήρια νερό με όζον και θα πάτε εξαιρετικά καλά τζουτζούκες μου!
Mυστη μου μην αγχωνεσαι, πιες λιγο καφεδακι και θα γινεις περδικι!
Και φυσικα αν ακολουθησεις και τη συνταγη δε παθαινεις τιποτα.
Αν και απ τη στιγμη που σου ειπε η κοπελα οτι ειναι καθαρη, δε συντρεχει λογος ανησυχιας
φιλε καφες με γανοδερμα εγγυησηΤυπε μου το χεις δοκιμασει το νερο με οζον η απλα υποθετεις οτι θα δουλευει;
Και επισης ο καφες που ελεγες οτι θεραπευει τα κονδυλωματα, ειναι μονο για κονδυλωματα η θεραπευει κ αλλα ΣΜΝ;
Εισαι ο διαδοχος του Μαρη τυπε, διδαξε μας!
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Έχω και το νερό με όζον! Όποιος πίνει νερό με όζον και πάει με πουτάνα που έχει hiv δεν κολλάει ενώ όποιος δεν πίνει μπορεί να κολλήσει!Τυπε μου το χεις δοκιμασει το νερο με οζον η απλα υποθετεις οτι θα δουλευει;
Και επισης ο καφες που ελεγες οτι θεραπευει τα κονδυλωματα, ειναι μονο για κονδυλωματα η θεραπευει κ αλλα ΣΜΝ;
Εισαι ο διαδοχος του Μαρη τυπε, διδαξε μας!
Τα έχει πει και ο δόκτορ Φικιώρης αυτά!
Μετά το γαμήσει οζονοποιείς μια λεκάνη νερό με όζον στην μία ώρα και πλένεις το πουλί σου! Εγγύηση! Επίσης όταν η συγκέντρωση του όζοντος στον ορό του αίματος πλησιάζει τα 4mg/lt, θα καταστρέψει τον HIV.
Γαμάμε και ρουφάμε λέμε!
Όσον αφορά τον καφέ με γανόδερμα δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλα παράσιμα εκτός τα κονδυλώματα, αλλά έτσι που πάει βλέπω να αποκτώ και άλλες εμπειρίες πάνω στην θεραπευτική του δυνατότητα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.704
- Πόντοι
- 42.697
Αντε επιτελους και μια αληθινη κριτικη για την καραΦΟΛΑΡΑ Εβελινα(πρωην Ισαμπελα απο Φωκαιας17 κ.α.)
Με τοσες διθυραμβικες κριτικες που διαβαζα, ακομα και γω που την εχω στις 5τοπ φολες (απ την εμπειρια μου μαζι της στη Φωκαιας), σκεφτομουνα να περασω μαζι της να δω αν οντως εγινε το "θαυμα" και βελτιωθηκε οσο λενε καποιοι...
Δε θελω να γινω "κακος" και να τους αμφισβητησω, απλα ειμαι βεβαιος οτι λαμβανουν πολυ προνομιακη μεταχειριση. ;)
Τετοιες φολαρες δεν αλλαζουν. ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.704
- Πόντοι
- 42.697
αποσπασμα απο προσφατη κριτικη του nsmirni76:
"Αργό αισθησιακό γαμήσι και απόλαυση της στιγμής , μου αρέσει που μπορώ να προσαρμόζομαι εύκολα και δεν με χαλάει ούτε αν είναι gfe κατάσταση ή pse κατάσταση , όλα έχουν την χάρη τους "
Σμυρνη μαλλον τα μπερδεψες και ηθελες να αναφερεις οτι η κοπελα μπορει και προσαρμοζει το προγραμμα της σε gfe και pse
γιατι διαφορετικα αντι να βαλεις κριτικη για την κοπελα (που αυτο ειναι το ζητουμενο) βαζεις κριτικη για τον εαυτο σου , σαν να εισαι εσυ η εκδιδομενη
και κατι αλλο ακομα (αποσπασμα απο την ιδια κριτικη)
"Με πέτυχε να πλένομαι κα με περίμενε όρθια"
στις περισσοτερες κριτικες σου σμυρνη οι εκδιδομενες σε "πετυχαινουν " να πλενεσαι στον νιπτηρα...
πως γινεται αυτο , εμενα ποτε καμια δεν με εχει πετυχει να πλενομαι στον νιπτηρα και δεν ειμαι βρωμυλος...παντα τις περιμενω αρκετη ωρα (τις περισσοτερες φορες) μεχρι να μπουνε, εσυ ποση ωρα τον πλενεις τον ερμο τον πουτσο σου???
"Αργό αισθησιακό γαμήσι και απόλαυση της στιγμής , μου αρέσει που μπορώ να προσαρμόζομαι εύκολα και δεν με χαλάει ούτε αν είναι gfe κατάσταση ή pse κατάσταση , όλα έχουν την χάρη τους "
Σμυρνη μαλλον τα μπερδεψες και ηθελες να αναφερεις οτι η κοπελα μπορει και προσαρμοζει το προγραμμα της σε gfe και pse
γιατι διαφορετικα αντι να βαλεις κριτικη για την κοπελα (που αυτο ειναι το ζητουμενο) βαζεις κριτικη για τον εαυτο σου , σαν να εισαι εσυ η εκδιδομενη
και κατι αλλο ακομα (αποσπασμα απο την ιδια κριτικη)
"Με πέτυχε να πλένομαι κα με περίμενε όρθια"
στις περισσοτερες κριτικες σου σμυρνη οι εκδιδομενες σε "πετυχαινουν " να πλενεσαι στον νιπτηρα...
πως γινεται αυτο , εμενα ποτε καμια δεν με εχει πετυχει να πλενομαι στον νιπτηρα και δεν ειμαι βρωμυλος...παντα τις περιμενω αρκετη ωρα (τις περισσοτερες φορες) μεχρι να μπουνε, εσυ ποση ωρα τον πλενεις τον ερμο τον πουτσο σου???
;)Τι λέει,μαν? ;)
Σε είδα δραστήριο σήμερα...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535