You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
καλημερα παιδες, δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να γραφω εδω γιατι αυτοματα θα με εχριζα και επισημα μπουρδελακια.τελικως πηρα αποφαση οτι ακομη και κοπελα να εχω, αν αυτη ειναι απειρη ή αβυζη θα πηγαινω μια φορα/ 15 μερες σε καποιο σπιτακι, ποτέ τσαρκα, μονο σε "στοχους". θα ηταν αχαριστια να ενημερωνομαι χωρις να ενημερωνω, απλα να ξερετε οτι επειδη οπως ειπα παω -συνηθως- στοχευμενα, ελπιζω και σε ελαχιστα πεταμενα λεφτα. γιαυτο οι κακες μου κριτικες (θελω να πιστευω) θα ειναι πολυ λιγοτερες απο τις καλες.
θυμομουν οτι υπηρχε βαθμολογια, αλλα με τα λιγα που διαβαζω καταργηθηκε (ή εγω δεν την βλεπω), πραγμα το οποιο δεν ξερω αν ειναι θετικο ή αρνητικο, μιας και υπαρχουν τα προμοσιον και οι fake πατσαβουρηδες....
γενικοτερα ομως, ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που θα κρινουν την επιτυχια ή την αποτυχια της συνευρεσης που ειναι ανεφικτο να εχουμε ολοι την ιδια αποψη για μια γυναικα, πχ: ωρα επισκεψης-κουραση κοπελας, καθαριοτητα πελατη, εμφανιση πελατη, προσδοκιες/υψηλα-χαμηλα στανταρ πελατη κτλ.κτλ.
υπαρχουν ελαχιστες "μονιμες" γυναικες οι οποιες εχουν την αποδοχη -νομιζω- ολων μας (πχ. πωλινα μιλφορουφηχτρα απο καλυμνου).
εμενα το "παραπονο" μου ειναι, πως δεν μπορω μεσω της εξελιγμενης αναζητησης να βρω τα ωραρια που ψαχνω (ισως να κανω εγω κατι λαθος), και θα ηθελα αν γινοταν να μπορουσα να ψαχνω με κριτηριο την βαρδια (πρωινη απογευματινη βραδινη).
το λεω αυτο γιατι στην εξελιγμενη αναζητηση εχει συγκεκριμενες ωρες και μου βγαζει ελαχιστα αποτελεσματα ακομη κι αν η αναζητηση μου περιεχει τα ελαχιστα συμπληρωμενα πεδια (για μεγαλυτερο ευρος). μπαινω λοιπον στις κριτικες μια μια (πιο προσφατες) και "σκαβω" να βρω αυτο που θελω. επισης στην εξελιγμενη επειδη οι τιμες ειναι λιγο οτι ναναι στο site (πχ πολλα στο μεταξι τα εχουν ως 15-20 ενω ειναι 10) ειναι λιγο αχρηστη η χρηματικη επιλογη μιας και απευθυνεται μονο σε υψηλες τιμες (στουντιο και ανω) και οχι σε μενα που ειμαι καθαρα μπουρδελακιας (μεχρι 20).
αυτα ειχα να πω για "εισαγωγη", ενα γενικο ευχαριστω στην προσπαθεια και σε οσους γραφετε και ειστε σωστοι, γιατι αν δεν υπαρχει και αλληλεγγυη την γαμισαμε.σε οσους γραφουν μαλακιες ευχομαι ανεπαρκη στυση και αφροδισιακα νοσηματα.
καλημερα σε ολους και καλο φθινοπωρο (εβαλε ψυχρα και η πρωτευουσα)
θυμομουν οτι υπηρχε βαθμολογια, αλλα με τα λιγα που διαβαζω καταργηθηκε (ή εγω δεν την βλεπω), πραγμα το οποιο δεν ξερω αν ειναι θετικο ή αρνητικο, μιας και υπαρχουν τα προμοσιον και οι fake πατσαβουρηδες....
γενικοτερα ομως, ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που θα κρινουν την επιτυχια ή την αποτυχια της συνευρεσης που ειναι ανεφικτο να εχουμε ολοι την ιδια αποψη για μια γυναικα, πχ: ωρα επισκεψης-κουραση κοπελας, καθαριοτητα πελατη, εμφανιση πελατη, προσδοκιες/υψηλα-χαμηλα στανταρ πελατη κτλ.κτλ.
υπαρχουν ελαχιστες "μονιμες" γυναικες οι οποιες εχουν την αποδοχη -νομιζω- ολων μας (πχ. πωλινα μιλφορουφηχτρα απο καλυμνου).
εμενα το "παραπονο" μου ειναι, πως δεν μπορω μεσω της εξελιγμενης αναζητησης να βρω τα ωραρια που ψαχνω (ισως να κανω εγω κατι λαθος), και θα ηθελα αν γινοταν να μπορουσα να ψαχνω με κριτηριο την βαρδια (πρωινη απογευματινη βραδινη).
το λεω αυτο γιατι στην εξελιγμενη αναζητηση εχει συγκεκριμενες ωρες και μου βγαζει ελαχιστα αποτελεσματα ακομη κι αν η αναζητηση μου περιεχει τα ελαχιστα συμπληρωμενα πεδια (για μεγαλυτερο ευρος). μπαινω λοιπον στις κριτικες μια μια (πιο προσφατες) και "σκαβω" να βρω αυτο που θελω. επισης στην εξελιγμενη επειδη οι τιμες ειναι λιγο οτι ναναι στο site (πχ πολλα στο μεταξι τα εχουν ως 15-20 ενω ειναι 10) ειναι λιγο αχρηστη η χρηματικη επιλογη μιας και απευθυνεται μονο σε υψηλες τιμες (στουντιο και ανω) και οχι σε μενα που ειμαι καθαρα μπουρδελακιας (μεχρι 20).
αυτα ειχα να πω για "εισαγωγη", ενα γενικο ευχαριστω στην προσπαθεια και σε οσους γραφετε και ειστε σωστοι, γιατι αν δεν υπαρχει και αλληλεγγυη την γαμισαμε.σε οσους γραφουν μαλακιες ευχομαι ανεπαρκη στυση και αφροδισιακα νοσηματα.
καλημερα σε ολους και καλο φθινοπωρο (εβαλε ψυχρα και η πρωτευουσα)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
εγραψα πολλα εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα γραψω
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειχα παρα πολυ καιρο ειχα να απολαυσω κριτικες οπως αυτες του Biker
Και οι τρεις με χιουμορ, κατατοπιστικες, με σωστή άρθρωση και λόγο.
Πραγματικα ενα λογοτεχνικο-χιουμοριστικο κειμενο η καθε μια τους.
Εν αναμονη των επομένων.............
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
πολυ καλος πραγματικαΕιχα παρα πολυ καιρο ειχα να απολαυσω κριτικες οπως αυτες του Biker
Biker...
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ειχα παρα πολυ καιρο ειχα να απολαυσω κριτικες οπως αυτες του Biker
ΜεγαλειΩτατε ... η ταπεινότητά μου δακρύζει μετά από τούτα τα λόγια .
Όπως απάντησα και στο σχόλιο του κ. blizardeye , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπόνομο στο 《σπίτι 》 μου .
Γέμισε σκατά .
Όσο ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής δεν κάνει κάτι γιά να φύγουν , τόσο εσείς θα με ανέχεστε .
Μέχρι τρις εβδομαδιαίως αντέχουν τα κότσια μου .
Σας ευχαριστώ πολύ γιά τα καλά σας λόγια .
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
ΜεγαλειΩτατε ... η ταπεινότητά μου δακρύζει μετά από τούτα τα λόγια .
Όπως απάντησα και στο σχόλιο του κ. blizardeye , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπόνομο στο 《σπίτι 》 μου .
Γέμισε σκατά .
Όσο ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής δεν κάνει κάτι γιά να φύγουν , τόσο εσείς θα με ανέχεστε .
Μέχρι τρις εβδομαδιαίως αντέχουν τα κότσια μου .
Σας ευχαριστώ πολύ γιά τα καλά σας λόγια .
Πορνογερε καλημερα και καλωσηλθες!
Παρα πολυ ωραιες οι κριτικες σου!
σκεφτηκα απο εδω και στο εξης εσυ, ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και ο blizardeye να συγκροτησετε μια πενταμελη επιτροπη (που ελεγε και ο Βαμβακουλας) που μια φορα το χρονο θα βαθμολογειται τις πιο καλες κριτικες!
Σαν φεστιβαλ Κανων/Βενετιας ενα πραγμα δηλ!
Biker...
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Αν δεν με απατά η γέρικη και ασθενική μου μνήμη , ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ είναι ο κύριος που περιδιαβαίνει ΤΟΥΣ ατραπούς της ηδονής .Πορνογερε καλημερα και καλωσηλθες!
Παρα πολυ ωραιες οι κριτικες σου!
σκεφτηκα απο εδω και στο εξης εσυ, ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και ο blizardeye να συγκροτησετε μια πενταμελη επιτροπη (που ελεγε και ο Βαμβακουλας) που μια φορα το χρονο θα βαθμολογειται τις πιο καλες κριτικες!
Σαν φεστιβαλ Κανων/Βενετιας ενα πραγμα δηλ!
Θα παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον η συμμετοχή μας σε μιά κοινή επιτροπή .
Σας ευχαριστώ γιά τα καλά σας λόγια , πολυχρονεμένε μας Βεζύρη και σας εύχομαι Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη .
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αουτς!! σχεδον πονεσα απο το κοστος...Το 70€ είναι το αγαπημένο πρόγραμμα του λαγού...ήξερα...
αουτς!! σχεδον πονεσα απο το κοστος...
Στούντιο ρε μαν...μια χαρά είναι...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αν υπαρχουν τυποι που τα δινουν,οκ..... ;)Στούντιο ρε μαν...μια χαρά είναι...
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
φιλος κανονικος ανθρωπος (δλδ οχι μελος του σαίτ ) πηγε σημερα στη μαγια φ65, του ειχα πει και γω ο μακακας πως απο οτι δειχνουν οι κριτικες μαλλον αποφασισε να δουλεψει σοβαρα και με βριζει απο το απογευμα για το πιο χαμενο 20ευρω της ζωης του. σε αυτη την κοπελα ειλικρινα πρεπει οποιος πηγαινει τσαρκα να της λεει αντε πλυνε καμια σκαλα για να ζησεις και σταματα επιτελους να ξενερωνεις κοσμο σε αυτη τη δουλεια κανεις δεν εχει πια 20αρικα για πεταμα
Ρε Μέμο λες και δεν ξέρεις που βρίσκεσαι.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Σας ευχαριστώ γιά τα καλά σας λόγια , πολυχρονεμένε μας Βεζύρη και σας εύχομαι Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη .
να σαι καλα
μπααααα δεν ειναι αυτα για εμενα παλιοφιλε
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ - ελεγε ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Είμαι πολύ πορνοσυγκινημένος με τις κριτικές του μπίκερ...Εξαιρετικός!!!!
Biker...
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
να σαι καλα
μπααααα δεν ειναι αυτα για εμενα παλιοφιλε
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ - ελεγε ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ;)
Επίκουρος ;
Κάπου τον έχω ακουστά .
... κι'ένας Κάρολος κάπου τον άκουσε , κάποτε ... και να τι τράβηξαν τόσοι και τόσοι γιά χάρη του .
Εσείς ξεύρετε καλύτερα .
Εγώ ένα πτωχός Κλητήρ είμαι .
Biker...
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Με την ευκαιρία...θα ήθελα να πω στον μεσιέ μπικέ(γ)ρ...αν μπορεί,να γράφει στο θρεντ της F1...διότι είναι ψόφιο... :S
Με την ευκαιρία , εσένα κάποια στιγμή , κάποιοι ... κάτι θα σου πουν !
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Τιμη και δοξα στον kostakis-ss που γαμησε οτι κουνιοταν στις Σερρες...ΑΞΙΟΣ!!
Επισκέπτης
Τιμη και δοξα στον kostakis-ss που γαμησε οτι κουνιοταν στις Σερρες...ΑΞΙΟΣ!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις