Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 696K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτον τον ηθοποιο τον εχω πετυχει πολλες φορες παλιοτερα να πινει καφε στο πεζοδρομιο σε καφετερια που εκλεισε στην συμβολη 3ης Σεπτ και Σολωμου
παντα μονος του
οπως τον εχω δει επισης να περπατα βραδυ πολλες φορες μονος στο μεταξουργριο
μεγαλη μορφη
το έχουν αναφέρει πολλά άτομα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Φίλε την κατέβασε ο Αντισθένης γιατί την κατήγγειλα για μούφα. Ήταν ίδια με την κριτική στο Αλκαμένους 117 για την Έμυ με τίτλο ΕΜΥ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΙΔΕΣ-
[/quote

ναι το προσεξα και γω…κριτικες με διαφορετικο nick name στη καθε μια...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-43/#jr_review_41772]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-43/#jr_review_41772[/url]

Παίδες.....η κριτική επίτηδες γράφτηκε έτσι [Μαρία,απαξιωμένη φάτσα...σαν να πήδηξα Πατσιαβούρα* - Παχατουρίδη*...μαζί! / Μου έγλυφε το (...μη πορνώδες -για να μην έχουμε πάλι τα ίδια -  :P ) στήθος.....και βόγκαγε καυλωτικά]........για να δω πόσοι έχουν απομείνει...που τους αρέσει το χιούμορ....και δεν ζητούν μια "αποστειρωμένη"...κατάσταση!
Από τα + και -...θα αποφασιστεί,το ποια θα είναι η μορφή των κριτικών μου από εδώ και πέρα... :headbang2:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Αν θελεις να γαμας 15 λεπτα πηγαινε σε στουντιο!

Εγω :Μη βιαζεσαι μωρο μου!
Ιζαμπελλα: Εσυ τι θες να γαμας μια ωρα οπως στο σπιτι σου!
Εγω :Οχι , 15 λεπτα
Ιζαμπελλα :Αμα θελεις να γαμας 15 λεπτα να πας σε στουντιο και να πληρωσεις 50 ευρω!!!
Επειδη βαρεθηκε να βλεπω την ξινη της φατσα , τη γυρισα παλι σε πισωκοληττο και ξεκινησα ενα γρηγορο σφυροκοπημα.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Ιζαμπελλα: Σε αυτα τα μπουρδελα καμια κοπελα δεν καθεται 15 λεπτα
Εγω: Εγω δεν ειμαι κανενας χθεσινος.Υπαρχουν κοπελες που καθονται και 20 λεπτα!
Ιζαμπελλα :Ενταξει , καθονται οι κοπελες που δεν εχουν δουλεια.Εγω ποτε δεν καθομαι 15 λεπτα.

=============================================================================================

Ειναι απο αυτες που το παιζουν εξυπνες! (εδω γελαμε)
Δεν ξαναπαει κανεις σοβαρος μπουρδελιαρης σε αυτη και τελος,δεν κανει για τα μπουρδελα,στ'αρχιδια μου οι ψευτο-ιστοριες οτι μπορει να την αναγκαζουν κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι αυτα!
Με τετοια συμπεριφορα τι δουλεια να εχει.......παλι εξυπνη το παιζει.

Κατι τετοιες μαλακισμενες θελουν πολυ κραξιμο!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-43/#jr_review_41772]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-43/#jr_review_41772[/url]

Παίδες.....η κριτική επίτηδες γράφτηκε έτσι [Μαρία,απαξιωμένη φάτσα...σαν να πήδηξα Πατσιαβούρα* - Παχατουρίδη*...μαζί! / Μου έγλυφε το (...μη πορνώδες -για να μην έχουμε πάλι τα ίδια -  :P ) στήθος.....και βόγκαγε καυλωτικά]........για να δω πόσοι έχουν απομείνει...που τους αρέσει το χιούμορ....και δεν ζητούν μια "αποστειρωμένη"...κατάσταση!
Από τα + και -...θα αποφασιστεί,το ποια θα είναι η μορφή των κριτικών μου από εδώ και πέρα... :headbang2:

Πλέον το δείγμα είναι επαρκές....και πάνω από το 50% (62.5 %) ,που είχα ως όριο (10 στους 16 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική)...... :cool2:
Άρα συνεχίζω σε αυτό το στυλ.....με χιούμορ......όταν υπάρχει ανάλογη διάθεση....... :thumbsup:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.712
Πόντοι
41.129
γιατι δεν ανοιγουν οι κριτικες "θελκτικο κοριτσι" ,  "υπνηλία"  "Bανεσα Thai καιτι διαφορετικο πολυ καλη" 

μονο εγω το εχω πρόβλημα ;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γιατι δεν ανοιγουν οι κριτικες "θελκτικο κοριτσι" ,   "υπνηλία"  "Bανεσα Thai καιτι διαφορετικο πολυ καλη"   

Ολες οι καρτελες των μπουρδελων εχουν προβλημα. Μπηκα να ανεβασω κριτικες και μου βγαζει 500 - Internal server error.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
γιατι δεν ανοιγουν οι κριτικες "θελκτικο κοριτσι" ,   "υπνηλία"  "Bανεσα Thai καιτι διαφορετικο πολυ καλη"   

Κάνε αποσύνδεση και ξανασυνδέσου,  δεν σε αναγνωρίζει σαν μέλος.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

αδιάντροπη πιρφορία που χρήζει απαξίωσης και χλεύης απο την κοινότητα των πόρνων !
Εγώ τον παραδέχομαι γιατί είναι ειλικρινής.
Αν και πιστεύω ότι θα ξανακυλήσει.
Διότι πάει μπουρδέλο τώρα που είναι στα μέλια με τη γκόμενα.
Σκέψου αργότερα που θα του 'χει πρήξει τα 'ρχίδια.
Απλά όταν έχεις κοπέλα γίνεσαι πιό εκλεκτικός στο γαμήσι.
Αυτό μόνο. :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

antisthenis