n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
εσύ να μας το πεις αυτό.....πώς το έχεις κάνει??????????στο προφιλ σου δεν υπάρχει
Δοκίμασε να πας στο γλομπέο-προφίλ σου και να ξε-επιλέξεις το...Μόνο οι φίλοι μου μπορούν να δουν το Γλομπεο-Προφίλ μουΠαιδιά, πώς γίνεται κάποιος να έχει κάνει την "εμφάνιση κριτικών" του στο προφίλ του ανενεργή?!!
εσύ να μας το πεις αυτό.....πώς το έχεις κάνει??????????στο προφιλ σου δεν υπάρχει
Θες να μου πεις κάτι τύπε;Ελεος ρε παιδες facebook θα το κανουμε και το bourdela??..
Ελεος ρε παιδες facebook θα το κανουμε και το bourdela??..
Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.Αν κάποιος επιλέξει στο γλομπέο-προφίλ του να μην εμφανίζονται παρά μόνο στους φίλους του οι φίλοι του,τότε δεν μπορείς να δεις τις κριτικές του μέσω του προφίλ του.Οχι σε σενα φιλε sorry αν φανηκε ετσι.. :-..Απλα για ποιο λογο για να δουμε τις κριτικες καποιου πρεπει να τον κανουμε φιλο??Μου φαινεται τελιως μαλακια σε τετοιου ειδους site να γινονται αυτα.. ;)
Ντάξει τύπε δεν του είπαν και τίποτα χοντρό.Cool βρήκα τα σχόλια εν γένει.Κριτικη από fodas στην 25-01-2012.
Η κριτική δεν ήταν ανρνητική. Βρήκε την κοπέλα εμφανησιακά κάτι λιγότερο «αριστούργημα» με ικανοποιητικές υπηρεσίες. Αλλά...
Κουβέντες δεν σηκώνουνε! Του την πέσανε ομαδικώς. (25 σχόλια σύνολο με + και -).
Άστοχο σχόλιο κατά τη γνώμη μου.Ο jopino απλά μετέφερε κόσμια την αίσθηση που αποκόμισε από το σχολιασμό μιας ντεμι-αρνητικής κριτικής και από την ανάρτηση την επόμενη μέρα μιας εγκωμιαστικής κριτικής για τον ίδιο χώρο, από μέλος με σχεδόν μηδενική συμμετοχή στο φόρουμ τη δεύτερη φορά.Όντως, δεν έγινε τίποτα σπουδαίο. Απλώς τον ρώτησαν κόσμια αφού την είδε και δεν του άρεσε γιατί πέρασε στο δωμάτιο.
Το'χουμε καταλάβει πως κάποιοι συνεχίζουν τον "τίμιο" αγώνα του γελωτοποιού και του κάβιρου αλλά μερικές φορές παρασύρονται και εκτίθονται.
Μ'έβαλες και διάβασα 3-4 σελίδες λοιπόν.Η μόνη αναφορά που είδα του jopino για το Φ104 είναι αυτή Είναι ψευδή τα στοιχεία που παραθέτει;Δεν βλέπω πως τεκμηριώνεται η επίθεση που λες.Εδώ και 3-4 σελίδες ο συνάδελφος είτε επιτίθεται σε όσους ανεβάζουν θετικές κριτικές για συγκεκριμένο στούντιο ή υπερασπίζεται όσους ανεβάζουν αρνητικές κριτικές για το ίδιο μαγαζί.
Δεν κατεβήκαμε από χωριό.
Ναι, αλλά δεν ξέρω αν θα θέλατε να αριθμούμε αντιστοίχως και αυτούς που επιτίθενται σ’αυτούς που κάνουν κριτική στις κριτικές του συγκεκριμένου studio εδώ και κάμποσες σελίδες.Εδώ και 3-4 σελίδες ο συνάδελφος είτε επιτίθεται σε όσους ανεβάζουν θετικές κριτικές για συγκεκριμένο στούντιο ή υπερασπίζεται όσους ανεβάζουν αρνητικές κριτικές για το ίδιο μαγαζί.
Δεν κατεβήκαμε από χωριό.
Καταπληκτική ατάκα, πραγματικά.Κάντε κάνα ραντεβού θανάτου στο χωριό σου μπας και ησυχάσουμε οι υπόλοιποι.
Μα, είναι ποτέ δυνατόν να τρομάξει κανείς έναν τόσο ζόρικο και έξυπνο τύπο,Καλά, πιές κάνα γαλατάκι και πήγαινε για ύπνο γιατί από την πολλή μαγκιά ανατρίχιασα.
Καλά, πιές κάνα γαλατάκι και πήγαινε για ύπνο γιατί από την πολλή μαγκιά ανατρίχιασα.
ο μικροτσουτσουνος να πουμε.... ;)Τί έστί.... μικρόφαλλος παρακαλώ ??
ο μικροτσουτσουνος να πουμε.... ;)