Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
εσύ να μας το πεις αυτό.....πώς το έχεις κάνει??????????στο προφιλ σου δεν υπάρχει

Επισκέπτης
Παιδιά, πώς γίνεται κάποιος να έχει κάνει την "εμφάνιση κριτικών" του στο προφίλ του ανενεργή?!!
Δοκίμασε να πας στο γλομπέο-προφίλ σου και να ξε-επιλέξεις το...Μόνο οι φίλοι μου μπορούν να δουν το Γλομπεο-Προφίλ μου

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εσύ να μας το πεις αυτό.....πώς το έχεις κάνει??????????στο προφιλ σου δεν υπάρχει

Το χω κάνει κι εγώ?! Ούτε που το 'ξερα! Sorry αλλά με τις ρυθμίσεις εδώ δεν τα 'χω και πολύ καλά!

Επισκέπτης
Οχι σε σενα φιλε sorry αν φανηκε ετσι..  :-..Απλα για ποιο λογο για να δουμε τις κριτικες καποιου πρεπει να τον κανουμε φιλο??Μου φαινεται τελιως μαλακια σε τετοιου ειδους site να γινονται αυτα.. ;)
Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.Αν κάποιος επιλέξει στο γλομπέο-προφίλ του να μην εμφανίζονται παρά μόνο στους φίλους του οι φίλοι του,τότε δεν μπορείς να δεις τις κριτικές του μέσω του προφίλ του.
Αν κλικάρεις στο προφίλ μου τώρα,χωρίς να είμαστε φίλοι,μπορείς να δεις τις κριτικές μου,υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του αντίστοιχου συνδέσμου.

Επισκέπτης

Κριτικη από fodas στην 25-01-2012.
Η κριτική δεν ήταν ανρνητική. Βρήκε την κοπέλα εμφανησιακά  κάτι λιγότερο «αριστούργημα» με ικανοποιητικές υπηρεσίες. Αλλά...
Κουβέντες δεν σηκώνουνε! Του την πέσανε ομαδικώς. (25 σχόλια σύνολο με + και -).

Καπάκι σκάει κριτική του ASD1819 (ή DXDXDXDX) του οποίου παραθέτω στοιχεία από το προφίλ:

Ημερομηνία εγγραφής: 20/01/11, 01:01
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 19:43
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 1 ώρες και 37 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 0 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 0 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 0 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 1 ψήφο.

Ζούμε σε ενα κόσμο συμπτώσεων, όπου κάποιο επαίσχυντοι, ως εγώ, δεν τις θεωρούν τυχαίες.
Έτσι είναι η ζωή.

Τώρα σήκωνε να ρίξω κάτι παλιότερες εικονογραφίσεις μου αλλά βαριέμαι να τις βρίσκω. Ίσως αργότερα)

Επισκέπτης
Κριτικη από fodas στην 25-01-2012.
Η κριτική δεν ήταν ανρνητική. Βρήκε την κοπέλα εμφανησιακά  κάτι λιγότερο «αριστούργημα» με ικανοποιητικές υπηρεσίες. Αλλά...
Κουβέντες δεν σηκώνουνε! Του την πέσανε ομαδικώς. (25 σχόλια σύνολο με + και -).
Ντάξει τύπε δεν του είπαν και τίποτα χοντρό.Cool βρήκα τα σχόλια εν γένει.
Βέβαια δεν είναι και κριτική που θα σήκωνε τόσα πολλά σχόλια μάλλον, αν αφορούσε άλλο στούντιο ή κοπέλα.

Επισκέπτης
Όντως, δεν έγινε τίποτα σπουδαίο. Απλώς τον ρώτησαν κόσμια αφού την είδε και δεν του άρεσε γιατί πέρασε στο δωμάτιο.
Το'χουμε καταλάβει πως κάποιοι συνεχίζουν τον "τίμιο" αγώνα του γελωτοποιού και του κάβιρου αλλά μερικές φορές παρασύρονται και εκτίθονται.
Άστοχο σχόλιο κατά τη γνώμη μου.Ο jopino απλά μετέφερε κόσμια την αίσθηση που αποκόμισε από το σχολιασμό μιας ντεμι-αρνητικής κριτικής και από την ανάρτηση την επόμενη μέρα μιας εγκωμιαστικής κριτικής για τον ίδιο χώρο, από μέλος με σχεδόν μηδενική συμμετοχή  στο φόρουμ τη δεύτερη φορά.
Δε νομίζω ότι μπορεί να αποδομηθεί τόσο εύκολα το προφίλ jopino.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
καλησπερα...για να μην παρεξηγουμαστε εδω μεσα εγω σχολιασα κατι που ηταν λαθος στην κριτικη και οχι κατι αλλο...αλλωστε αναγνώρισε το λαθος του και ο ιδιος που εγραψε την κριτικη...αυτα ευχαριστω

Επισκέπτης
Εδώ και 3-4 σελίδες ο συνάδελφος είτε επιτίθεται σε όσους ανεβάζουν θετικές κριτικές για συγκεκριμένο στούντιο ή υπερασπίζεται όσους ανεβάζουν αρνητικές κριτικές για το ίδιο μαγαζί.
Δεν κατεβήκαμε από χωριό.
Μ'έβαλες και διάβασα 3-4 σελίδες λοιπόν.Η μόνη αναφορά που είδα του jopino για το Φ104 είναι αυτή Είναι ψευδή τα στοιχεία που παραθέτει;Δεν βλέπω πως τεκμηριώνεται η επίθεση που λες.
Τεσπά,δε μου πέφτει και λόγος.

Επισκέπτης

Sylvia's mother says Sylvia's busy, too busy to come to the phone
Sylvia's mother says Sylvia's trying, to start a new life of her own
Sylvia's mother says Sylvia's happy, so why don't you leave her alone
And the operator says Forty cents more, for the next three minutes
Please Mrs. Avery I just got to talk to her
I'll only keep her a while
Please Mrs. Avery I just want to tell her
Goodbye

Sylvia's mother says Sylvia's packing, she's going be leaving today
Sylvia's mother says Sylvia's marrying, a fellow down Galveston-Way
Sylvia's mother says Please don't say nothing, to make her start crying and stay

Sylvia's mother says Sylvia's hurrying, she's catching the nine o'clock train
Sylvia's mother says Take your umbrella, cause Sylvia it's starting to rain
And Sylvia's mother says Thank you for calling and sir won't you come back again

Tell her goodbye
Please, tell her goodbye
Goodbye

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εδώ και 3-4 σελίδες ο συνάδελφος είτε επιτίθεται σε όσους ανεβάζουν θετικές κριτικές για συγκεκριμένο στούντιο ή υπερασπίζεται όσους ανεβάζουν αρνητικές κριτικές για το ίδιο μαγαζί.
Δεν κατεβήκαμε από χωριό.
Ναι, αλλά δεν ξέρω αν θα θέλατε να αριθμούμε αντιστοίχως και αυτούς που επιτίθενται σ’αυτούς που κάνουν κριτική στις κριτικές του συγκεκριμένου studio εδώ και κάμποσες σελίδες.

Για να σας προλάβω, είμαι από χωριό.

Για την ακρίβεια, δεν έχω κατέβει ακόμα από ’κει.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κάντε κάνα ραντεβού θανάτου στο χωριό σου μπας και ησυχάσουμε οι υπόλοιποι.
Καταπληκτική ατάκα, πραγματικά.

Φοβάμαι ότι δε θα ησυχάσεις, εκτός αν το bou είναι αμπελοχώραφό σου.
Μέχρι να γίνει, μπορείς να μην απαντάς στις κριτικές jopino ή οποιουδήποτε άλλου σε ταράζουν.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλά, πιές κάνα γαλατάκι και πήγαινε για ύπνο γιατί από την πολλή μαγκιά ανατρίχιασα.
Μα, είναι ποτέ δυνατόν να τρομάξει κανείς έναν τόσο ζόρικο και έξυπνο τύπο,
όπως εσείς;
Και "πάλιουρα που απαιτεί σεβασμό", συν τοις άλλοις.
Αφήστε, που ποτέ δε θα επιχειρούσα να κάνω τον μάγκα διαδυκτιακά, έτσι κι αλλιώς.
Θεωρώ ότι, για να τσαμπουκαλεύεται κανείς από το πληκτρολόγιο,
πρέπει να είναι τουλάχιστον μικρόφαλλος.
Ευχαριστώ για την καληνύχτα και ανταποδίδω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
Τί έστί.... μικρόφαλλος  :think: παρακαλώ ??

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Δεύτερο τυχαίο δείγμα βαθμολογιών για στούντιο όπως εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.
Σε σύνολο 10 κριτικών μ.ο. βαθμολογίας 8,50.Ο καθένας μπορεί να κρίνει την αξιοπιστία τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom