- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Ντάξει λήχτε το τώρα...
Τη διαβασα κ εγω! Λεει σε καποια φαση "πριν πολυ καιρο" ;)Κατι παραξενο συμβαινει με αυτη την κριτικη
Ηξερα οτι η Λιντα εχει αποχωρησει απο το ΣΠ40 και ξαφνιαστηκα βλεποντας το ονομα της, και επειδη ειχα το χρονικο περιθωριο (γυρω στις 16:30), πηρα τηλεφωνο να επιβεβαιωσω
Η κυρια μου απαντησε οτι δουλευει η Ξενια!!!!
Τεσσερα τινα συμβαινουν
1. Η Λιντα εφυγε νωριτερα :o
2. Η υπηρεσια μου ειπε καταλαθος αλλο ονομα
3. Εχει γραψει λαθος ημερομηνια
4. Η κριτικη ....................
Ζητω τοτε δημοσια συγγνωμη.Τη διαβασα κ εγω! Λεει σε καποια φαση "πριν πολυ καιρο" ;)
Ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε λαθη! Αλλα να ρωτησω! Τν εχω παρει κ εγω πολλες φορες τν κοπελα! Το προσωπο γτ επιμενει να το κρυβει??? Πρεπει να ναι κ ωραιο!Ζητω τοτε δημοσια συγγνωμη.
Ειδα ημερομηνια επισκεψης 13/01/12 και απορησα.
Τοτε ειμαστε στην τριτη κατηγορια.............
Αυτο ουτε και εγω το ξερω.Ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε λαθη! Αλλα να ρωτησω! Τν εχω παρει κ εγω πολλες φορες τν κοπελα! Το προσωπο γτ επιμενει να το κρυβει??? Πρεπει να ναι κ ωραιο!
Ηθελα να δοκιμασω 1 φορα να το δω αλλα δν το διακυνδυνεψα! Μπας κ αγριεψει κ φαμε καμια ξοφαλτση!Αυτο ουτε και εγω το ξερω.
παντως απο οσο εχω καταφερει να δω οσες φορες εχουμε συναντηθει, θα συμφωνησω μαζι σου, οτι οντως θα πρεπει να ειναι ομορφη κοπελα.
Μπορεις με αλλους τροπους να απαντησεις και οχι να αδειαζεις τους πελατες σου,.. βγαζοντας στην δημοσιοτητα τα π.μ!!!..Εστω και αν εκρινες εσυ, οτι δεν ειναι κατι σημαντικο στις συνομιλιες των π.μ!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.εννοια σου και τα παιδια δεν νομιζω να εχουν προβλημα για τα πμ τους
δεν γραφουν και τιποτα το σημαντικο δα
απο εκει και περα μεγαλυτερη βρισια απο το να αφηνει καποιος υπονοουμενα για την δουλεια - εργασια καπου δεν υπαρχει
και εγω εχω μαθει να αντιμετωπιζω την υβρη με υβρη
και την αγαπη με αγαπη ;)
για να μην καταλάβεις εύκολα ότι είναι τρανσέξουαλ..........Ανθρωποι ειμαστε κ κανουμε λαθη! Αλλα να ρωτησω! Τν εχω παρει κ εγω πολλες φορες τν κοπελα! Το προσωπο γτ επιμενει να το κρυβει??? Πρεπει να ναι κ ωραιο!
Ωραίο μέρος...ότι πρέπει για την "μετα-θάνατο ζωή". Εάν δεν είχα ήδη καβαντζώσει τα 4m[sup]2[/sup] δίπλα απ'τον σκουπιδοντενεκέ στη διασταύρωση Ιάσωνος - Λεωνίδου, πολύ θα ήθελα να ταφώ εκεί.Εικονογράφηση κριτικής:
Α. Ο τάφος του Albert Cerrato στο Εvergreen cemetery, στη Νέα Αγγλία. Στην ένθετη φωτο, ο Cerrato την εποχή του μεσοπόλεμου.
Β. η είσοδος του κοιμητηρίου Evergreen της Βοστώνης.
Ε, όχι και τράνς η Λίντα! Μην τρελλαθούμε τελείως. Η φωνή είναι αδιάψευστος μαρτυρας.για να μην καταλάβεις εύκολα ότι είναι τρανσέξουαλ..........
Αστα να πανε...
Όταν την ειχα παρει ειχε σαλοναρει τρεχωντας με την μουτσουνα να κοιταει αναποδα για να μην δω πρόσωπο κι οταν της τσατσας οτι δεν ειδα την ''δρομεα'', επανελαβε το ιδιο η λιντα και μου ειπε η τσατσα οτι ειναι συνεσταλμενο κοριτσι
Και φυσικα ουτε στο δωματιο δεν ειδα φατσα
Δν παιζει τυπε!για να μην καταλάβεις εύκολα ότι είναι τρανσέξουαλ..........
Βαζει τα μαλλια της(περουκινι) μπροστα να καλυπτει τη φατσα της κι αμα προσπαθεις να την δεις σε απωθει και γυριζει και τη φατσα στο πλαι.Μιλαμε για την ιδια Λιντα για την οποια εχουν γραφει τοσες διθυραμβικες κριτικες Στο δωματιο πως γινεται να μην εχεις δει προσωπο? Φοραει μασκα?
Ακριβως αυτο κανει! Αλλα δν παυει να γαμιεται ωραια!Βαζει τα μαλλια της(περουκινι) μπροστα να καλυπτει τη φατσα της κι αμα προσπαθεις να την δεις σε απωθει και γυριζει και τη φατσα στο πλαι.
Καλα ειναι μυστηριο πως το καταφερνει κι εγω δεν θα το πιστευα αμα δεν το ειχα δει απο κοντα.
Παλια την ειχα παρει, λελας καραγιαννη νομιζω?
Φυσικά δεν ξαναπήγα...