Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εχω αποκλειστικη φωτο του λιλα να ενθυλακωνει στον πρωκτο του μπουκαλι απο κοκα κολα 1.5 λιτρου δωρο με τις πιτσες....αρκει; :cheesy:
προχθες τον μουτζωνες...τωρα του τριβεσαι?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μα αυτή είναι η bootleg.  :zfuck:

Ναι, τις έχει βαφτίσει επίτηδες ανάποδα ο κ. bakalhs.
Αυτή που έχει δημοσιευθεί, ντεφάκτο δεν είναι bootleg (καθότι έχει δημοσιευθεί), παρά το ότι ο κ. bakalhs την τιτλοφορεί ως "bootleg".

Εν πάσει περιπτώσει, διαθέτω την ακυκλοφόρητη, τη λογοκριμένη, τη σπάνια κριτική του κ. bakalhs για την Αντίνα, την οποία ανταλλάσσω με ανάλογης αξίας υλικό.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
εχω αποκλειστικη φωτο του λιλα να ενθυλακωνει στον πρωκτο του μπουκαλι απο κοκα κολα 1.5 λιτρου δωρο με τις πιτσες....αρκει; :cheesy:

Λυπάμαι, αλλά υλικό που αφορά ομοφυλόφιλους ή κομμουνιστές είναι απαράδεκτο και απορριπτέο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προχθες τον μουτζωνες...τωρα του τριβεσαι?
η μουτζα μουτζα.....για την κριτικη δινω και κωλο.......ξενο :grin:
Λυπάμαι, αλλά υλικό που αφορά ομοφυλόφιλους ή κομμουνιστές είναι απαράδεκτο και απορριπτέο.
ο λιλας τυπε καμια σχεση ..... ειναι πατριωτης εθνικιστης να ξερεις και αμφιφυλοφιλος.......ΛΑΟΣ ψηφιζει και βασιλια....

ΥΓ κανε ρε συ  και κανα εξυπνο και πρωτοτυπο σχολιο.....μπορεις.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αυτο το μαγαζι ειναι τελειως παρακμιακο!
Ειχα πετυχει εκει μια μαυρη που θα μπορουσε να μου κανει κλικ αλλα εμφανιστηκε πισω της ο τσατσος,
ψηλος, τρομακτικος στην οψη, σαν τραβεστι με αντρικα ρουχα.
Το μερος ηταν ασφυστικο, σχεδον κλειστοφοβικο και ετσι προτιμησα την πορτα της εξοδου.
Απο αλλες κριτικες που εχω διαβασει μαλλον καλα εκανα.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ζητάω συγνώμη απ' όλους σας για την καθυστερημένη παρέμβαση μου, αλλά τώρα πήρα γραμμή το θέμα αυτό.

Καταρχάς δεν έχω καταλάβει/προσέξει πως προέκυψε το ζήτημα με τις ποιητικές κριτικές και ποιους ακριβώς "ενοχλούν".

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η απόφαση αυτή κι ο αποκλεισμός την ποιητικών κριτικών (προσωπικά θα τις χαρακτήριζα ως [size=14pt]ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ[/size]) είναι εμπόδιο στην ελευθερία της έκφρασης των μελών/συναγωνιστών.

Από την στιγμή που ο συγγραφέας συμπληρώσει τα υποχρεωτικά πεδία (όνομα κοπέλας, βάρδια κλπ) θεωρώ ότι η κριτική του πρέπει να δημοσιευθεί γιατί παρέχει πληροφορίες (έστω τις μίνιμουμ).

Από κει και πέρα ακόμη και το "άξιον εστί" να μεταφέρει αυτούσιο στο κείμενο του, προσωπικά θα θεωρήσω ότι είναι εντός θέματος (κι η κοπέλα που τον έφερε σ' αυτό το σημείο, είναι θεά και άξια συγχαρητηρίων!!!)

Αν εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται από τις ποιητικές κριτικές, η πρόταση μου είναι η εξής: η σήμανση.
Να μπαίνει μέσα σε παρένθεση δίπλα στον τίτλο της κριτικής, ένα γράμμα που θα χαρακτηρίζει την κριτική που ακολουθεί. Πχ [Κ] αν η κριτική είναι κατάλληλη, [Π] αν η κριτική είναι ποιητική, [Α] αν το λεξιλόγιο της είναι ακατάλληλο κ.ο.κ

Κι έτσι ο αναγνώστης που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, θα ξέρει το περιεχόμενο της κριτικής, πριν κάνει τον "κόπο" να τη διαβάσει.

Υ.Γ. "Διαφωνώ μ' αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιώμα σου να το λες" ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Επισκέπτης
Ζητάω συγνώμη απ' όλους σας για την καθυστερημένη παρέμβαση μου, αλλά τώρα πήρα γραμμή το θέμα αυτό.

Aν δεν κάνω λάθος, το θέμα πρέκυψε από μια κριτική του Amjik για κοπέλα του Φ104. ¨ηταν μια κριτική περιγραφής προσωπικών συναισθημάτων και μόνο (επί της ουσίας ερωτική εξύμνηση -το ποιητική σαφώς υπερβολικό) δίχως αναφορά σε υπηρεσίες, και άλλα σχετικά.
Η κριτική κατέβηκε από τον Αντισθένη.
Είχα και εγώ γράψει μια παρατήρηση για τη συγκεκριμένη κριτική, χωρίς την ένταση και την έκταση και των επόμενων σχολιασμών.
Προσωπική γνώμη έιναι ότι, άσχετα με το τρόπο, κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται, για να έχει να βρίσκεται η κριτική εκεί που βρίσκεται. Έχω γράψει και μακροσκελείς κριτικές αλλά οι βασικές πληροφορίες που χρειάζεται ο αναγνώστης (ακόμα και αυτός που βαριέται να διαβάσει μακροσκελή κείμενα), υπάρχουν. Υπάρχει και σχόλιο του Αντισθένη για το τρόπο που βρήκα, δίχως να σημαίνει αυτό ότι αποτελεί πρότυπο προς μίμηση. Ο καθένας διαλέγει.
Επί της ουσίας συμφωνώ μαζί σου.

Υ.Γ. "Διαφωνώ μ' αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιώμα σου να το λες" ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Εκτός αυτού:
«Το δικαίωμα σου να μιλάς, δεν συνεπάγεται δική μου υποχρέωση να σε πάρω στα σοβαρά» ΑΓΝΩΣΤΟΣ :2funny: :2funny: :2funny:
(Δεν το λέω για σένα)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Είναι δικό μου λάθος που δεν το διευκρίνησα σωστά: το θέμα με τον amjik το γνωρίζω (το έμαθα πολύ πρόσφατα, μέσες-άκρες).

Αυτό που δεν παρακολούθησα/έμαθα είναι πως-που-ποιοι-γιατί ενοχλήθηκαν από τις "ποιητικές/ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ" κριτικές.

'Οπως επίσης και γιατί και από ποιον πάρθηκε η απόφαση για την απαγόρευση της δημοσίευσης των κριτικών αυτών.

Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενος που διαφωνείς για την απαγόρευση των κριτικών αυτών. Κι ελπίζω να υπάρχουν κι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι ποιητικές/ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ κριτικές στο σάιτ.
Μπορεί το αλάτι να είναι απειροελάχιστο σε ποσότητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά που είναι μέσα στην κατσαρόλα, αλλά είναι αυτό που δίνει όλη την νοστιμιά στο φαγητό!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ουτε εμενα μ αρεσε που κατεβηκε η κριτικη του αμτζικ...

αυτο μας πειραξε τωρα δηλαδη...

Επισκέπτης
Είναι δικό μου λάθος που δεν το διευκρίνησα σωστά: το θέμα με τον amjik το γνωρίζω (το έμαθα πολύ πρόσφατα, μέσες-άκρες).

Αυτό που δεν παρακολούθησα/έμαθα είναι πως-που-ποιοι-γιατί ενοχλήθηκαν από τις "ποιητικές/ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ" κριτικές.

'Οπως επίσης και γιατί και από ποιον πάρθηκε η απόφαση για την απαγόρευση της δημοσίευσης των κριτικών αυτών.

Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενος που διαφωνείς για την απαγόρευση των κριτικών αυτών. Κι ελπίζω να υπάρχουν κι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι ποιητικές/ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ κριτικές στο σάιτ.
Μπορεί το αλάτι να είναι απειροελάχιστο σε ποσότητα, σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά που είναι μέσα στην κατσαρόλα, αλλά είναι αυτό που δίνει όλη την νοστιμιά στο φαγητό!!!

Τὸ πρόβλημα μὲ τοὺς νέους τῆς σήμερον εἶναι ὅτι ὑπερτονίζουσι τὰ δικαιώματὰ των καὶ ἀδιαφοροῦσι διὰ τὰς ὑποχρεώσεις των

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι παει να πει ποιητικη κριτικη;τι παει να πει χρησιμη και αχρηστη;τουλαχιστον τα μεγαλα και αναγνωρισμενα μελη δικαιουνται και καμιας παρεκτροπης.....αδικως αποκαθηλωθηκε η κριτικη του αμζικ....

αν γινοταν επαναλαμβανομενο φαινομενο συμφωνω μπορει να υπαρξει καποια προειδοποιηση.....στην τελικη οταν μιλαμε για πολυ γνωστες ιεροδουλες τι εχει να προσφερει μια ακομη κριτικη αν οχι και το προσωπικο υφος γραφης του καθε συγγραφεα;τα χαρακτηριστικα εμφανισης και τα προγραμματα κλπ ειναι ετσι κι αλλιως γνωστα σε πολλους ακομη και μη αθηναιους πχ

ακομα και γω χωρις να την εχω παρει μπορω να γραψω μια κριτικη φεικ πχ για την αμαντα που θα εχει ολα τα αληθοφανη στοιχεια αλλα δεν θα ειναι αληθινη..... :idiot:αρα δεν εχει νοημα να λεμε οτι χρησιμη ειναι μια κριτικη μονο και μονο επειδη εχει τα στοιχειωδη στοιχεια περιγραφης ορθα....

τωρα υπερβολες καταλαβαινω κουραζουν αλλα ενταξει οποιος δεν θελει δεν διαβαζει και μαυριζει στην τελικη....γιαυτο εχει και ψηφο....

αν κουρασε ο αμζικ με μια κριτικη ο τζο που ειχε γραψει την χριστινιαδα(κατα το ιλιαδα) σε συνεχειες μαλιστα(ξεπερασε σε επεισοδια και πλοκη ακομα και το λοστ  :grin: ) τι να πει;επρεπε να εχει φαει γουορν...

ή ας πουμε κριτικες τυπου πυραυλος και μπακαλης δεν ειναι κατεξοχην φιλολογικες;μπορουν να βοηθησουν ενα μελος του σαιτ μας πχ που ειναι ρωσοποντιος ή αλβανος;οχι....μπορουν να βοηθησουν εναν λαικο συναγωνιστη που δεν πηγε λυκειο;οχι.....αρα;τι;θα επρεπε να διαγραφονται ή να μεταφραζονται απο την μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠΕΞ; :grin:

κι ομως κι αυτες εχουν την αξια τους....

εγω πιστευω οτι αναφορα πρεπει να τρωνε μονο εμφανεις νταβατζοκριτικες και τιποτα αλλο.....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τὸ πρόβλημα μὲ τοὺς νέους τῆς σήμερον εἶναι ὅτι ὑπερτονίζουσι τὰ δικαιώματὰ των καὶ ἀδιαφοροῦσι διὰ τὰς ὑποχρεώσεις των

Ενώ το πρόβλημα με τους "γέρους" είναι ότι φορτώνουν (ή μάλλον χρεώνουν) τις υποχρεώσεις τους στους νεότερους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ενώ το πρόβλημα με τους "γέρους" είναι ότι φορτώνουν (ή μάλλον χρεώνουν) τις υποχρεώσεις τους στους νεότερους...
ρε συ με τον μπακαλη συνομηλικοι ειμαστε.....δεν ειναι και γερος.....

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 11111.gif
    11111.gif
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom