Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
]

Κριτική του CHEYENNE, που τον εμπιστεύομαι, για την Πωλίνα !
Δυστυχώς για μένα, δεν ήταν καθόλου έτσι το έργο. Ας πω οτι το χημικο-τέτοιο, δεν ήταν το κατάλληλο...  :grin:

Δεν μπορώ παρά να αναπολώ περασμένα μεγαλεία,....και εργαλεία ! :2funny:

Διαβασα και εγω την κριτικη σου για την Πωλινα και εντυπωσιαστηκα, μιας και εγω απο την πλευρά μου σε θεωρω αξιοπιστο μελος.

Ειναι τελικα μια ακομα αποδειξη, σε ολα αυτα που λεμε τοσο καιρο , οτι οι κοπελες δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα με ολους τους επισκεπτες.
Παιζουν πολλα ρολο, τα οποια δεν θα ξαναναλυσουμε μιας και τα εχουμε πει τοσες φορες και θα γίνουμε κουραστικοι

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Διαβασα και εγω την κριτικη σου για την Πωλινα και εντυπωσιαστηκα, μιας και εγω απο την πλευρά μου σε θεωρω αξιοπιστο μελος.

Ειναι τελικα μια ακομα αποδειξη, σε ολα αυτα που λεμε τοσο καιρο , οτι οι κοπελες δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα με ολους τους επισκεπτες.
Παιζουν πολλα ρολο, τα οποια δεν θα ξαναναλυσουμε μιας και τα εχουμε πει τοσες φορες και θα γίνουμε κουραστικοι
βρε παιδια λογικο ειναι. δεν ειναι μονο η κοπελα αλλα και ο πελατης που παιζει ρολο.
ενα παραδειγμα που θυμαμαι εγω ειναι πιο παλια που εμπαινα και διαβαζα για την ευα απο κασσανδρας οτι ηταν απομακρη και δεν μιλουσε, ενω με μενα μολις μπηκα μεσα και μου μιλησε και ευγενικη ηταν κτλ.
αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση η διαφορα ειναι μεγαλη στην συμπεριφορα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
οι κριτικές του ΠΥΡΑΥΛΟΥ είναι άψογες.ΡΕΣΠΕΚΤ!
Νο1 με διαφορά.
Απο θεμα δομής, χρησης γλώσσας, πρωτοτυπίας και ευρηματικότητας!
ο άνθρωπός δεν γράφει, κεντάει.....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...και ενίοτε γαμάει.

Σας ευχαριστώ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
www.bourdela.tv/content/view/2773/224/#jreview_13091]Τα ροδοπέταλα στην Κυρία από μένα!, by inspector[/url]

Ρομαντικός ερωτύλος ο κ. Ινσπέκτορ...
Μας θυμίζετε τον κ. Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς και τα διηγήματα 'Άρλεκιν".
Εξαιρετική έκφραση σε αυτό το ιδιαίτερο ύφος γραφής.
Μπράβο σας κ. Ινσπέκτορ!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αααααααααχαχαχαχαχαχαχχαα..

ο οποιος μαλιστα την ειχε ετοιμη σε word, εκανε εγγραφη, την πεταξε, αποσυνδεθηκε μετα απο ενα λεπτο και μην τον ειδατε τον παναή..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άσε που για μένα είναι αρνητική η κριτική.  Κρατάω μόνο το "βγήκε με το σκυλάκι της αγκαλιά"
Όλοι αγαπάμε τα ζώα , αλλά σε μια τέτοια δουλειά δεν χρειάζονται.  Πώς μετά θα πιάνει τον πελάτη...?

Επισκέπτης
1. Στῆθος ἀπαραδέκτως πεπτωκὸν διὰ τὴν ἠλικίαν της, ἀρχὴ προεξεχούσης κοιλίας. Θὰ καταβροχθίζῃ ἀνεξελέγκτως τὰ ὡραῖα Ἑλληνικὰ ἐδέσματα, διασώζεται ἀπὸ τὸ ὑπέροχον γενετικὸν της ὑλικόν.
Από το μουνί της θες να πεις bakalhs;
Γιατί εγώ είμαι από χωριό...και δεν καταλαβαίνω!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γενετικο υλικο=DNA καλε μου...καμια σχεση με μουνι...εννοει την αυρα της προφανως και την ιδιοσυγκρασια της, μεταφορικα παντα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γενετικο υλικο=DNA καλε μου...καμια σχεση με μουνι...εννοει την αυρα της προφανως και την ιδιοσυγκρασια της, μεταφορικα παντα...
ή απλα την ωραια της επιδερμιδα πχ ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
bowing-036.gif

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει τυπε,μη τρελαινεσαι,ειμαι του επαγγελματος ετσι κι'αλλιως...δυστυχως...

Επισκέπτης
Θησέως 35:
{Η Λόρη την Καθαρά Δευτέρα, Δευτέρα 15 Φεβ 2010, στις 23:12
Γράφτηκε από τον ΠΥΡΑΥΛΟΣ  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Η Λόρη είναι νεαρή Ρουμάνα, ψηλή, λεπτή, μελαχρινή με έντονα λευκό δέρμα, με καλοσχηματισμένο σώμα και μικροσκοπικά μαστάρια.
Εκδίδεται με φιλοτιμία, ωστόσο διαφαίνεται κάποιο κενό στη συγκρότηση της προσωπικότητάς της, που δεν αποκλείεται να οφείλεται στην αμηχανία που της προκαλεί η εξάσκηση του επαγγέλματός της.
Συνουσιασθήκαμε χωρίς ακρότητες και της ευχηθήκαμε καλή σαρακοστή, ενώ εναποθέταμε την πλημμυρισμένη με σπέρμα περικαυλίδα στον κάλαθο των αχρήστων.}

Όταν ευχηθήκατε στην Λόρι καλή σαρακοστή,πως αντέδρασε;
Ήταν ενήμερη;.Διείδατε θρησκευτική αγωγή από μέρους της;

Ποια ήταν τα προκαταρκτικά της;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Θησέως 35:
Η Λόρη την Καθαρά Δευτέρα, ...

Όταν ευχηθήκατε στην Λόρι καλή σαρακοστή,πως αντέδρασε;
Ήταν ενήμερη;.Διείδατε θρησκευτική αγωγή από μέρους της;

Ποια ήταν τα προκαταρκτικά της;

Η Λώρη ήταν σχεδόν ενήμερη για το τι είναι Σαρακοστή. Εκτιμούμε ότι ενημερώθηκε για την ιδιαιτερότητα της ημέρας από την ημεδαπή προαγωγό-υπηρέτρια.
Δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για τη θρησκευτικότητα της Λώρης. Γενικά, οι αποτιμήσεις θρησκευιτκών αντιλήψεων και νοοτροπιών δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Η σχέση μας με τη θρησκεία αφορά μόνο το παραδοσιακό μέρος και όχι το θεολογικό. Γι αυτό ευχόμαστε και αντευχόμαστε, όμως οι ευχές μας δεν διέπονται από θρησκευτικότητα, αλλά από σεβασμό προς την παράδοση.
Θεωρούμε ότι η παράδοση είναι πολύ πιο ισχυρή, αναγκαία, πολύτιμη, αγνή και αυτοτροφοδοτούμενη από ότι η θρησκεία. 

Στα προκαταρτικά, η Λώρη έκανε το φάουλ να εφαρμόσει πρόωρα την περικαυλίδα στο ημιερεθισμένο μόριο. Κατά τα άλλα όμως, είναι καλή.

Επισκέπτης
Από το μουνί της θες να πεις bakalhs;
Γιατί εγώ είμαι από χωριό...και δεν καταλαβαίνω!

Ἐκαλύφθην ἀπὸ τοὺς προλαλήσαντας. Ἐννοῶ ἀκριβῶς τὸν βασικῶς λεπτὸν σωματότυπὸν της ὁ ὁποῖος τὴν ἀποτρέπει ἀπὸ τὸ νὰ καταστῇ κῆτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom