Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η Λούση είναι όντως πολύ καλή και οι κριτικές δε γράφονται τυχαία

Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο, ούτε και οι κριτικές που γράφονται για την Λούση. Όπως τα λες είναι όντως πολλή καλή. :)

ευχαριστώ πολύ φίλε Gameover
έχω μια υποψία ότι η κριτική μου ίσως σου έδωσε ένα μικρό έναυσμα να ξεκινήσεις για την Έδεσσα, κάνω λάθος;  :grin:

Για να είμαι ειλικρινής, φίλε etramask Έδεσσα θα πήγαινα  έτσι κι΄ αλλιώς, και ειδικά μετά την τελευταία μου επίσκεψη στο Λαφάμ, που ήταν την επόμενη ημέρα  της δικιάς σου μπορεί να πήγαινα ίσως μέχρι και το Ροβανιέμι για να την συναντήσω. Αυτό το γεγονός όμως δεν αφαιρεί πόντους από την κριτική σου που θα το ξαναπώ ότι ήταν εκπληκτική και από τις καλύτερες που έχω διαβάσει έως τώρα. :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ΕΓΕΡΘΗΤΟ.!!! ...οχι ολοι.!!! ...μονο οσοι εκπεδευσαν  :knockinb: την Αλεξανδρα για να χτυπαει τωρα 200ευραααα.!!

[size=8pt]αν και η κριτικη ειναι υποπτη και υποεξερευνηση...

Όνομα: nikakhs kilod
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 17:09
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 22:19[/size]

...να σημειωσω, οτι ο απολλο την ανακαλυψε ως εσκορτ, αλλιως κατα μεγαλο ποσοστο δεν θα την γνωριζα την κοπελια... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Άξιος, έπεσε και το κάστρο της τσαρίνας, με έψησε η κριτική σου να πάω να το ρίξω και εγώ μιας που δεν το έχω τιμήσει ακόμη. :sunglasses: :sunglasses:

Πολύ καλές και οι φωτογραφίες του καταστήματος, καθώς και το αναμνηστικό σκιτσάκι, πορνορεπόρτερ….. :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα εγκαινιάζω ένα νέο στυλ κριτικών επηρεαζόμενος από άλλα μέλη, και παίρνοντας κάποια στοιχεία από αυτές, και είναι περισσότερο περιεκτικές και λιγότερο φιλολογικές. Δεν ξέρω αν θα το καθιερώσω, θα φανεί από την ανταπόκριση και τα σχόλια σας, αλλά ότι και να γίνει θα πέφτει  και καμιά φιλολογική που και που. :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δυστυχώς δεν ήταν πανηγυρική η κριτική. :dunno: :dunno: :dunno:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εγω εκει κατεθεσα σημερα αλλα βαριεμαι να γραψω κριτικη, πειραζει?  :grin:

κανε και ενα δευτερο μαυρο  

Καλα μιλαμε στο τσαφ την γλυτωσες , απο τον δρομο τους γυρισα πισω τους ροζ αυγιτες
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=417552;image[/img[/URL]]
ειχαν ξεκινησει να σε κανουν μαυρο ... προβατο

[quote]η καντυ ΜΟΥ αγνοειται [/quote]
Να τα μαααααααααααααςςς  :knuppel:

[quote]Την μαντυ μπορει να μην την ξερω αλλα ξερω ποιο ειναι το αμαξι της.. [/quote]
Προικοθυρα ε προικοθυρα  :birdman:

[quote]Η πιπα της εξαιρετικη, ικανοποιητικης διαρκειας και αγριο προστυχο αρχιδογλειψιμο  αφου ενιωσα οτι απειλουμαι  
Στο γυμνο τσιμπουκι πρεπει να δινει ρεσιταλ παντως [/quote]
Την πιπα την εχει αλλα το καραμπαλικιγκ το το βαζει στο 4 ... ουτε σβουρακι γυαλισματος να ητανε  :D εμενα μ αρεσει ποιο σοφτ ...
παντως τα Γερμανικα μοντελα εχουν διακοπτες και ρυθμιζονται , απλα ξεκινανε με πολλες "στγουφες"
Ω ναι ...  :cool:

[quote]της λεω τελειωσα και ριχνει ενα ''ΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ'' που ξεχειλιζε πονο και δυστυχια[/quote]
Χαχαχαχαχα ,η Μαντυ Καήλα και ο Τζακ Ξανθοπουλος χαχαχαχα
απονε χυνεις και σπαραζεις τις καρδιες των κοριτσιων  :D

[quote]Α, σημειωση: δεν σας λεω ποια ειναι η σταση :birdman:[/quote]
Ξερουμε , μας τα παν κι αλλοι  [URL unfurl="true"]http://tinyurl.com/stasiMandy[/URL]
μου εχει καρφωθει να δοκιμασω αυτη την σταση , αλλα κωλεν μπιξεν

[quote]ΥΓ2: ποτε θα μπει o birdman στις κριτικες??????? :birdman:[/quote]
Θελουμε birdmaaan, Θελουμε birdmaaan  :headbang3:

Hi Mand-ler
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=417549;image[/img[/URL]]

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Αυτό το γεγονός όμως δεν αφαιρεί πόντους από την κριτική σου που θα το ξαναπώ ότι ήταν εκπληκτική και από τις καλύτερες που έχω διαβάσει έως τώρα. :)

Σε ευχαριστώ πολύ  :)
Παρεμπιπτόντως, αν και ελαφρώς off topic, θα ήθελα να σου πω ότι εδώ και αρκετό καιρό σε έχω ψηφίσει για πρόεδρο της Μπουρδελοκατάστασης
Οι πάρα πολύ συχνές ενημερώσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν την τάση να μην περιλαμβάνουν προσωπικές κρίσεις αλλά να είναι όσο το δυνατόν αμερόληπτες, και η διάθεση για αισιοδοξία και ενθουσιασμό νομίζω πως σε κάνουν κατάλληλο πρόεδρο
Βεβαίως και ο pacino είναι ένα πολύ ενεργό μέλος με βαθιά γνώση του σκηνικού στην πόλη και έντονη προσωπικότητα
Έτσι, μιας και τα ποσοστά σας είναι πολύ κοντά και δεν κερδίζει κανείς αυτοδυναμία προτείνω να κάνετε κυβέρνηση συνεργασίας να δώσετε και το καλό παράδειγμα στους πολιτικούς μας, μπας και καταφέρουμε να σώσουμε και το μεγάλο το μπουρδέλο  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σε ευχαριστώ πολύ  :)
Παρεμπιπτόντως, αν και ελαφρώς off topic, θα ήθελα να σου πω ότι εδώ και αρκετό καιρό σε έχω ψηφίσει για πρόεδρο της Μπουρδελοκατάστασης
Οι πάρα πολύ συχνές ενημερώσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν την τάση να μην περιλαμβάνουν προσωπικές κρίσεις αλλά να είναι όσο το δυνατόν αμερόληπτες, και η διάθεση για αισιοδοξία και ενθουσιασμό νομίζω πως σε κάνουν κατάλληλο πρόεδρο
Βεβαίως και ο pacino είναι ένα πολύ ενεργό μέλος με βαθιά γνώση του σκηνικού στην πόλη και έντονη προσωπικότητα
Έτσι, μιας και τα ποσοστά σας είναι πολύ κοντά και δεν κερδίζει κανείς αυτοδυναμία προτείνω να κάνετε κυβέρνηση συνεργασίας να δώσετε και το καλό παράδειγμα στους πολιτικούς μας, μπας και καταφέρουμε να σώσουμε και το μεγάλο το μπουρδέλο  :2funny:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ψήφο,  σε αυτή τη άτυπη ψηφοφορία που βέβαια ούτε κυβέρνηση θα βγάλει ούτε καν πρόσεδρο γιατί απλά δεν τον χρειαζόμαστε. :2funny:

Ο τρόπος που λειτουργούμε εδώ μέσα είναι πραγματικά υπόδειγμα, μακάρι οι τύχες της χώρας να ρυθμίζονταν σαν το μπουρδέλο, αυτήν την υπέροχη παρέα που έχουμε μεταξύ μας στην οποία ο καθένας μας συνεισφέρει σε γνώση και ενημέρωση σύμφωνα με  τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει και με τις εμπειρίες του.

Αυτή η κυβέρνηση είναι δική μας και προκύπτει από όλους τους μπουρδελιάριδες για όλους τους μπουρδελιάριδες είναι αταξική και αδιοίκητη και έτσι θα παραμείνει. :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Είναι όντως ολίγο off topic, θα κάνω και ένα copy την απάντηση στο σχετικό θρεντ.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αχ αυτοι οι teenagers , :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μες στην καυλα ειναι !

Με τον χορο της κι εμενα καγκελο μου τον ειχε κανει , ( βλεπε απο κατω κριτικη )
ειχα σκευτει να της ζητησω να μου τον παιξει , strip style , κι ετσι
Ζω για την μπουρδελομερα που δω γκομενα στο σαλονι , θα μου γινει καγκελο
, θα μπω στο δωματιο και θα τελειωσω μολις με αγγιξει ....

Αν πετυχει η μαλακια ( και η πιπα ) τυφλα να χει το γαμισι ....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Αχ αυτοι οι teenagers , :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μες στην καυλα ειναι !

Με τον χορο της κι εμενα καγκελο μου τον ειχε κανει , ( βλεπε απο κατω κριτικη )
ειχα σκευτει να της ζητησω να μου τον παιξει , strip style , κι ετσι
Ζω για την μπουρδελομερα που δω γκομενα στο σαλονι , θα μου γινει καγκελο
, θα μπω στο δωματιο και θα τελειωσω μολις με αγγιξει ....

Αν πετυχει η μαλακια ( και η πιπα ) τυφλα να χει το γαμισι ....
Ρε συ, πριν λιγο καιρο ειχε βγει μια κριτικη στην Αθήνα, που καποιος ειχε τελειωσει στο σαλονι!!!!! Θα την βρω...για να αποδειξω οτι εχει και χειροτερα απ τα δικα μου!!!
Περα απ την πλακα, δεν φταιει σε τιποτα το κοριτσι. Ισα-ισα.
Το χαρηκα! Απλα αισθανομαι οτι κατι χρωσταω!!!!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε συ, πριν λιγο καιρο ειχε βγει μια κριτικη στην Αθήνα, που καποιος ειχε τελειωσει στο σαλονι!!!!! Θα την βρω...για να αποδειξω οτι εχει και χειροτερα απ τα δικα μου!!!
Περα απ την πλακα, δεν φταιει σε τιποτα το κοριτσι. Ισα-ισα.
Το χαρηκα! Απλα αισθανομαι οτι κατι χρωσταω!!!!!!

Ενοειτε οτι δε φταιει , ενοειτε το ισα- ισα
Αυτο ειπα και πριν με αλλα λογια  :)

Στο σαλονι δε ξερω αλλα καπου ειχα δει ενα ηρωα στυναλθητη που πηγαινε στην κουζινα και τις πιτσιλουσε με 5 γιοροζ  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Φοβερος !  :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντριαννα με σημα τον...Ταυρο.!! by Karaman 7

πριν τον παρει στο στομα της εγλυψε τα αρχιδακια με την ακρη της γλωσσα της, σε σημειο που να ανατριχιαζω ολοκληρος απο αυτην την μοναδικη αισθηση που μου δημιουργουσε.!!, η πιπα της καλη χωρις χρηση δοντιου αργη και αισθησιακη και ξανα 2ο γυρο γλυψιμο τα αρχιδια με τον ιδιο αισθισιακο τροπο
Προσοχη , το Καραμπαλικινγκ ειναι τρομερα αιθηστικο , Μη το αρχησετε

η Αντριαννα απεδηξε για αλλη μια φορα τι εστι επαγκελμα Ιεροδουλος,
Ειναι πραγματι απ τις ποιο σταθερες και καλες κοπελες της πολης
Πουτανα (στο κρεβατι) θα την χαρακτηριζα και οχι απλα .. "Επι χρημασι αποχωριζουσα βρακια της "

Ο Ταυρος που κολαει ρε χαμενε ?

La Tubanez by  ?Ainigma?

Αααα βλεπω οι επενδυσεις σου αρχηζουν και αποδιδουν καρπους . Μπραβο βρε !

Με κανατε να νοιωσω ντροπη τωρα, Αλητες . Ρεντικολο ειχα γινει εγω  την τελευταια φορα ...
Θα επιστρεψω ομως ....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ο Ταυρος που κολαει ρε χαμενε ?

για να δουμε ποιος θα το βρει πρωτος....!! και για να βοηθησω δεν ειναι τατουαζ πανω της... :grin:

οποιος το βρει κερδιζει στουντιακι φουλ προγραμμα και 10 σουβλακια σπεσιαλ απο γνωστο σουβλατσιδικο στα λαδαδικα..  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για να δουμε ποιος θα το βρει πρωτος....!! και για να βοηθησω δεν ειναι τατουαζ πανω της... :grin:

οποιος το βρει κερδιζει στουντικι φουλ προγραμμα και 10 σουβλακια σπεσιαλ απο γνωστο σουβλατσιδικο στα λαδαδικα..  :2funny: :2funny:
απο τα πολλα σπεσιαλ και τζακουζια πηρε Lamborghinι; :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ερωτηση
την αντριαννα σημερα την πετυχατε?
στο αλλο λεει οτι δεν δουλευει σημερα
αν δουλευει ειναι τωρα εκει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
απο τα πολλα σπεσιαλ και τζακουζια πηρε Lamborghinι; :2funny: :2funny:

οχι γμτ και λεω το βρηκε ο επιτιμος..!!...οχι τελικα ακομα με την τσιπαρα ειναι δεν την φοβιζουν οι φοροι... :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

οποιος το βρει κερδιζει στουντιακι φουλ προγραμμα και 10 σουβλακια σπεσιαλ απο γνωστο σουβλατσιδικο στα λαδαδικα..  :2funny: :2funny:

Μηπως εισαι εσυ ο Ταυρος ?  :think:

Αν νομιζεις πως εισαι ... λυπαμαι που θα στο πω αλλα , το "σηκω μοσχαρι να πας σχολειο "
που σου ελεγε καποτε η μαμα σου , αλλο σημαινε  :cheesy:

Ταυρος ... να ελεγες αγελαδα να πω λογο βυζιων ναι .. τωρα τι ταυρους και το κερατο μου ντυχτιατικα με εβαλες σε σκεψεις ο χαμενος  :think:
μμμμ μηπως ηπιατε red bull ?  :think:
Μηπως σου ειπε " κανε μου λιγακι μμμμμ και συ εκανες ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ?
:2funny:

ε αη χεσου ρε  πες  :s&m_3:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Karaman σε καβάλησε για τα καλά το μωρό, εσύ ήσουν ο Ταύρος και αυτή ο καβαλάρης να ούμε. :tits:

Μπράβο πάντα τέτοια, ροντέο φουλ η κριτική σου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μηπως εισαι εσυ ο Ταυρος ?  :think:

Αν νομιζεις πως εισαι ... λυπαμαι που θα στο πω αλλα , το "σηκω μοσχαρι να πας σχολειο "
που σου ελεγε καποτε η μαμα σου , αλλο σημαινε  :cheesy:

Ταυρος ... να ελεγες αγελαδα να πω λογο βυζιων ναι .. τωρα τι ταυρους και το κερατο μου ντυχτιατικα με εβαλες σε σκεψεις ο χαμενος  :think:
μμμμ μηπως ηπιατε red bull ?  :think:
Μηπως σου ειπε " κανε μου λιγακι μμμμμ και συ εκανες ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ?
:2funny:

ε αη χεσου ρε  πες  :s&m_3:

Εγω γαιδουρι ειμαι στο κρεβατι τι ταυρος..?? δεν θυμασαι που το εχω πει οτι ειμαι τσιλαουτ φακερ.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

...οχι.!

Karaman σε καβάλησε για τα καλά το μωρό, εσύ ήσουν ο Ταύρος και αυτή ο καβαλάρης να ούμε. :tits:

Μπράβο πάντα τέτοια, ροντέο φουλ η κριτική σου.

οχι.!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
karaman, την αντριαννα σημερα την πετυχες?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Διάλεξες "ισπανικό", ισπανία----->ταυρομαχίες, το μωρό σε βασάνισε σταθερά με αρχιδογλύψιμο, είχες και καβάλημα από το μωρό, διπλό γύρο αρχιδογλύψιμο, πάλι καβάλημα. Ο Ταύρος που κολλάει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom