Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η μαντάμ πολύ ευγενική και συμπαθητική πέρα από την έκπτωση που μου έκανε δεν παραλείψε κατά την αποχώρηση μου να ρωτήσει αν έμεινα ικανοποιημένος.

Για την Μανταμ εχω λιγες επιφυλαξεις , πραγματι ειναι τυπικα ευγενης αλλα ...
τεςπα μονο δυο φορες την εχω πετυχει την πρωτη σαν αν στεναχωρεθηκε που εφυγα απ την αννιτα
την δευτερη σαν να εκνευριστηκε που εφυγα απο την Λινα- Μαρτα - Μαρθα .. τεςπα

Τι της απαντησες ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για την Μανταμ εχω λιγες επιφυλαξεις , πραγματι ειναι τυπικα ευγενης αλλα ...
τεςπα μονο δυο φορες την εχω πετυχει την πρωτη σαν αν στεναχωρεθηκε που εφυγα απ την αννιτα
την δευτερη σαν να εκνευριστηκε που εφυγα απο την Λινα- Μαρτα - Μαρθα .. τεςπα

Τι της απαντησες ?  :think:

Δεν το αναφέρω στην κριτική μου και είπα να το κρατήσω για τον ευατό μου, και έχει μεγάλη σημασία το τι απάντησα, λοιπόν θα το πω και η απάντηση μου είναι η εξής :

--Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, οι υπηρεσίες της κοπέλας ήταν αντάξιες της Ρεμπέκας. (Βέβαια ο τόνος της φωνής μου είχε ένα τόνο σαρκασμού που η μαντάμ δεν τον κατάλαβε, αλλά τον κατάλαβε σίγουρα η Αντριάννα που καθόταν δίπλα της και το κρίνω  από την ελαφριά γκριμάτσα που είδα στο πρόσωπό της.

Δεν ξέρω αν ήταν πολύ πρέπον αυτό που έκανα γιατί την σύγκρινα με μιά ανταγωνιστριά της αλλά μου βγήκε αυθόρμητα και αν δεν μου το ζητούσες εσύ jo δεν θα το δημοσιοποιούσα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν το αναφέρω στην κριτική μου και είπα να το κρατήσω για τον ευατό μου, και έχει μεγάλη σημασία το τι απάντησα, λοιπόν θα το πω και η απάντηση μου είναι η εξής :

--Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, οι υπηρεσίες της κοπέλας ήταν αντάξιες της Ρεμπέκας. (Βέβαια ο τόνος της φωνής μου είχε ένα τόνο σαρκασμού που η μαντάμ δεν τον κατάλαβε, αλλά τον κατάλαβε σίγουρα η Αντριάννα που καθόταν δίπλα της και το κρίνω  από την ελαφριά γκριμάτσα που είδα στο πρόσωπό της.

Δεν ξέρω αν ήταν πολύ πρέπον αυτό που έκανα γιατί την σύγκρινα με μιά ανταγωνιστριά της αλλά μου βγήκε αυθόρμητα και αν δεν μου το ζητούσες εσύ jo δεν θα το δημοσιοποιούσα.

Περιχαρης φανταζομαι η τσατσα ε ?
Η κομοδινοπουλου καταλαβε τον σαρκασμο δηλαδι ?  :think:

Παντως εγω δεν καταλαβα γιατι τοση μυστικοτης με την απαντηση ...  :think:

Επισης δε καταλαβα γιατι το ειπες ? ηθελς να γινεις Σαρκαστικος η ετσι σου βγηκε απλα ? :think:

ξαναεπισης θυμηθηκα το θεματακι που ειχα ανοιξει
οποιος δεν εχει απαντησει να το πραξει παραυτα  :s&m_2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Περιχαρης φανταζομαι η τσατσα ε ?
Η κομοδινοπουλου καταλαβε τον σαρκασμο δηλαδι ?  :think:

Παντως εγω δεν καταλαβα γιατι τοση μυστικοτης με την απαντηση ...  :think:

Επισης δε καταλαβα γιατι το ειπες ? ηθελς να γινεις Σαρκαστικος η ετσι σου βγηκε απλα ? :think:

ξαναεπισης θυμηθηκα το θεματακι που ειχα ανοιξει
οποιος δεν εχει απαντησει να το πραξει παραυτα  :s&m_2:

Μου βγήκε έτσι απλά, σίγουρα δεν ήθελα να τη σαρκάσω ,δεν είναι του τύπου μου,  γιαυτό και η μυστικότης. Στο κάτω κάτω κάθησε και τη γάμησα, με αμοιβή βέβαια, τέλος πάντων το έκανα.....πάω πίσω στο θεματάκι σου να τοποθετηθώ.  :cool2: :cool2: :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα ομως γκειμοβερ θα ξερουν οτι εισαι εσυ ο γκειμοβερ απο την απαντηση που εδωσες..... :grin:

Damask

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
  Την καλησπέρα μου στα μέλη του forum! Σας παρακολουθώ 1 περίπου χρόνο
και γενικά διαπιστώνω το πόσο μέσα πέφτούν οι κριτικές, κυρίως για τις
διάφορες πατάτες που μας σερβίρουν στη Θεσ/κη για μ...ρες,και το πόσο
δίκαιο έχει ο Karaman εδώ κ ο Kotsaras αλλού σε αυτό που λένε.Αυτό ακριβώς πρέπει να
κάνουμε,να τους τη λέμε με τρόπο και να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο
μέσω του forum,για μη κλαίμε κάθε τόσο τα φράγκα μας δίνοντας τα στα
κομοδίνα.Ακόμα και όταν κάποια δεν τρελαίνεται γι' αυτό που
κάνει,υπάρχουν τρόποι να κάνει σωστά τη δουλειά της,όπως είδα στις
τελευταίες μου καταθέσεις-που έγιναν βέβαια πριν από μήνα-τις
οποίες και θα σας διηγηθώ για να δείτε πώς μπορεί ακόμα και να σου
αρνηθεί κάτι μια κοπέλα,αλλά να το κάνει με σωστό τρόπο ενώ μια άλλη να
σου τη σπάσει για κάτι πιο απλό.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ περιγραφή και κυρίως πολύ ζωντανή η κριτική σου Al. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Θα απομονώσω ένα κουφό  σημείο από την κριτική σου και θα το σχολιάσω μιάς που κάτι μου θύμησε.

.............Νομιζα οτι κανει πλακα αλλα τελικα τα ειχε ψιλοπαρει αληθεια και πριν βγει απ'το δωματιο μου ειπε την καταπληκτικη ατακα...'Καθισα τοσο και δε μου λες και ουτε ενα ευχαριστω'Ειναι τρελες αυτες οι γκομενες τελικα.......

Πράγματι τρελές είναι οι γκόμενες, εγώ μετά από κάποια πολύ επιτυχημένη συνεύρεση με τη Μαιρούλα της είπα ευχαριστώ και αυτή ψιλοχαλάστηκε λέγοντας μου....τι ευχαριστώ τη δουλειά μου έκανα και περάσαμε και καλά ευχαριστίες ο ένας στον άλλο θα δίνουμε τώρα. :huh: :huh: :huh: :huh:

[size=18pt]ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ[/size]

Πάντως μετά και από αυτή την κριτκή δεν θα την γλυτώσει και από μένα οι όποιες επιφυλάξεις μου κάμφθησαν, αλλά προηγείται η Ειρήνη. :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι οποτε το διαβαζω γελαω εδω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επαιξα λιγη ωρα ετσι οποτε επρεπε να την ανταμειψω και την αρχισα ενα πολυ καλο γλειφομουνι απ'αυτο που κανω οταν γουσταρω τη γκομενα πολυ.Βογγουσε,αρχισε να τσιμπαει τα βυζια της,να σφιγγει τα ποδια στα μαγουλα μου.Ωραια σε γλειφω τη ρωταω??...[size=20pt]Δεν εχω προβλημα μου λεει[/size] :jerking: :jerking: Το σνομπ υφακι που σας ελεγα παντα

τι δεν εχεις προβλημα μωρη;ο αλλος σε γλειφει κι αντι να προσποιηθεις εστω λιγο οτι σ αρεσει η μονη ατακα που βρισκεις να πεις την ωρα που ο αλλος ζητα μια επιβεβαιωση οτι σε καυλωνει ειναι δεν εχω προβλημα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Βίκη είναι τρελιάρα και με περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Κάποιους (αρκετούς θα έλεγα) μπορεί να τους φανεί κάπως. Αλλά έχει επίσης και πολύ καλή τεχνική, το τσιμπούκι της είναι από τα καλύτερα.

Καλή και η κριτική του Damask για την Βιολέτα, και εγώ τις ίδιες εντυπώσεις αποκόμισα, πολύ παγωμένη και μηχανική.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Άξιος ο συναθλητής Arisk και πολύ καλή και περιγραφική η κριτική του.

Εγώ βέβαια δεν είχα ανάλογη εμπειρία με την συγκεκριμένη και ειδικά γλωσσόφυλα, 5λεπτα προκαταρκτικά και χάϊδεμα στις τρυπούλες ούτε κατα διάνοια.
Θα ήθελα όμως και την τοποθέτηση και άλλων συναθλητών, που την τίμησαν πρόσφατα,  και αυτό μιας και στο τρίμηνο που πέρασε αξίζει να δούμε αν η κοπέλα βελτίωσε της υπηρεσίες της ή γουστάρισε αποκλειστικά τον συναθλητή και έκανε ότι έκανε.

Πάντως είναι ωραίο μωρό και στιλάτο, και αν βελτιώθηκε σίγουρα θα της ρίξω μιά δεύτερη επίσκεψη. :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σου την πέφτει στην ψύχρα

Επίσκεψη σήμερα στην Μέρτσυ στο Βαρδάρη μια αρκετά όμορφη και γυμνασμένη αλλά και αρκετά ιδιόρρυθμη κοπέλα που σου την πέφτει στην ψύχρα αν κάνεις το λάθος και καθίσεις στον καναπέ του σαλονιού. Είναι ικανή να μη σε αφήσει να φύγεις αν δεν της τάξεις γαμήσι. >:(

Μέτρια στο ανάστημα όμορφο πρόσωπο μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, μικρό ζουμερό βυζί και πεταχτό κολαράκι. Στο σύνολο το σώμα της είναι πάρα πολύ σφιχτό και γυμνασμένο ακόμη και στην κοιλιά της. :)

Λίγα χαδάκια είχαμε για προκαταρκτικά, συνέχεια πίπα αρκετά άτεχνη και καμιά σχέση δεν είχε με αυτή προ 3μήνου στο τσίρκο. Συνέχεια με αυτή από πάνω, κουνιόταν χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική και απέφυγε έντεχνα να τον βάλει όλο μέσα. Συνέχεια με πισοκολήτο και εκεί δεν με έκανε το στήσιμο που ήθελα ούτε την έφερα βόλτα όπως ήθελα. Ιεραποστολικό που κι΄ αυτό δεν το ευχαριστήθηκα και στο τέλος ξανά πίπα, καλύτερη ομολογουμένως από την αρχική όπου και κατέθεσα. :)

Κάθισε και αρκετά μετά και πιάσαμε την κουβέντα όπου της έκανα ανοιχτά τα παράπονα μου για τα στησίματα. Κάθισε και με άκουσε με προσοχή μπορώ να πω και στο τέλος αφού κέρδισα την εμπιστοσύνη της με αποχαιρέτισε με ένα φιλί στα χείλη. :)

Ανάμεικτα τα συναισθήματα ήταν σήμερα με την Μέρτσυ.

Στα συν το πολύ γυμνασμένο της κορμί, και γενικά το παρουσιαστικό της την κάνει ένα αρκετά συμπαθητικό πιπίνι. Επίσης αν και πάρα πολύ αγχωμένη, μου έδωσε ομολογώ πάρα πολύ χρόνο (πάνω από 20λεπτο) στο δωμάτιο και δεδομένου ότι πέρασα με το 30ευρο. :)

Στα πλην το αδικαιολόγητο άγχος της, τα κακά στησίματα της που με απέτρεπαν να την καρφώσω μέχρι μέσα, και το στυλάκι της που το παίζει κάπως, αν και κατά βάθος είναι πολύ καλό παιδί. :(

Για κάποιον που τον κεντρίζει η περιέργεια ας την δοκιμάσει, εγώ θα την ξανατιμήσω μόνο όταν διαβάσω εδώ μέσα ότι βελτιώθηκε. :sunglasses:

Η μαντάμ πάρα πολύ συνεργάσιμη, γνωστή στη πιάτσα του Βαρδάρη με εργασία σε πολλά καταστήματα. :)

Ο χώρος επίσης βελτιωμένος από πλευράς καθαριότητας αν και η μυρωδιά τώρα έχει μια ιδιότυπη μπουρδελίλα που αποτελεί συνδυασμό της παλιάς μπόχας με το αποσμητικό και την μυρωδιά του κλιματιστικού. :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ιστορία μου, Αμαρτία μου.

Επίσκεψη σήμερα στο Λαφαμ με στοχευόμενη κατάθεση στη Νεοφερμένη Ιταλιδούλα. :)

Είχε πολυκοσμία και πάρα πολύ μεγάλη αναμονή το κατάστημα, πέρασα μέσα μετά από μία ώρα αναμονή και αφού ευγενικά με παραχώρησε τη σειρά του ένας συναθλητής που πήρε τζακούζι. :)

Πάρα πολύ εντυπωσιακή γκόμενα η Ιταλιδούλα η Κάρλα, κορμί θανατηφόρο, περπάτημα μοντέλου πασαρέλας, μαλλί μελαχρινό, μαύρα σέξι εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της και βλέμμα λάγνο και πολλά υποσχόμενο. :)

Πέρασα λοιπόν μετά από αυτή την αναμονή και ανάμεσα σε δύο τζακούζια, με την τσατσά να μην αφήνει την κοπέλα να καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο. :o

Περνώντας σφήνα από τζακούζι λοιπόν, έρχεται στα γρήγορα η κοπέλα πριν καλά καλά βγάλω τα ρούχα μου. Ξεντύθηκε  και αυτή κατέβηκε από τα ψηλοτάκουνα της και πλέον είχα μπροστά μου μια petit παρά μια μοντέλα που έχτισα στο μυαλό μου, μιας που κατεβαίνοντας από τα ψηλοτάκουνα χάνει πολύ (όπως οι περισσότερες), ιστορία μου αμαρτία μου. :(
Το Δέρμα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ίσως βέβαια να είχε μουλιάσει από το τζακούζι. Το βυζί αρκετά πεσμένο αλλά το κολαράκι της πολύ καλό. ;)

Ξεκινήσαμε στα γρήγορα με ολίγα χαδάκια πέρασε την καπότα σε ημιλιπόθυμο πέος και ξεκίνησε μια καλούτσικη πίπα μέτριας διάρκειας με λίγο δοντάκι . :)
Συνέχεια από πάνω αυτή κουνήθηκε ακούραστα, μάλιστα δεν με άφησε καμιά πρωτοβουλία στο γαμήσι ακόμη και όταν την γύρισα στα τέσσερα κουνιόταν συνεχώς και ασταμάτητα πράγμα που αποσυντόνιζε, ώσπου την στρίμωξα στο ξαπλωτό πισοκολητό, αλλά με είχε κουράσει η όλη κατάσταση τόσο πολύ που προτίμησα να δοθεί το τέλος χειρωνακτικά από μέρους της  τεμπελιάζοντας εγώ και κάνοντας αυτή όλη τη δουλειά , ζουπώντας εγώ μονάχα τις βυζάρες της.

Λάθος timing πιστεύω ότι διάλεξα να την τιμήσω δεν μπαίνεις σφήνα ανάμεσα σε τζακούζια, λάθος μου. :headbang:

Πάντως η κοπέλα προσπαθεί σου δίνει χρόνο δεν δυσανασχετεί και την ιδρώνει την φανέλα. Κάπως μηχανικά βέβαια αλλά την ιδρώνει. :sunglasses:

Πολύ πιθανόν να ξανατιμηθεί κάποια φορά. :sunglasses:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ίσως η καλύτερη κριτική κατά την προσωπική μου εκτίμηση που έχω διαβάσει έως τώρα σε αυτό εδώ το site γραμμένη από το δημοφιλέστερο μέλος (όπως το εκτιμώ) της κοινότητας μας, για την Ιερόδουλη που τουλάχιστον εγώ προσωπικά κατατάσσω στις 5 καλύτερες (σε χαρακτήρα και συμπεριφορά) από τις δεκάδες εκατοντάδων που έχω επισκεφθεί  έως τώρα.

Μάθαμε και τα νέα της κοπελιάς, εγώ προ ημερών που την είχα τιμήσει δεν είχα το χρόνο να μάθω τόσα πολλά.

Ας είναι  καλά η κοπέλα να μας προσφέρει τις στιγμές ηδονής που αναζητούμε έτσι όπως έμαθε σε όλα αυτά τα χρόνια που ασκεί αυτό το επάγγελμα.

Εγώ απλώς να συμπληρώσω για όποιον θελήσει να την επισκεφθεί ότι οι πιο κατάλληλες ώρες είναι από τις 11 το πρωί που ανοίγει το κατάστημα έως το απόγευμα που η κίνηση είναι περιορισμένη και η κοπέλα θα είναι απαλλαγμένη από κάθε μορφής άγχους που θα αφορά το χρόνο.

Η χρονική απόσταση από το Βαρδάρη έως εκεί είναι 1 ώρα και 10 λεπτά με νορμάλ οδήγηση μέσω της Εγνατίας οδού και το κατώτερο τίμημα για τις υπηρεσίες της είναι τα 30 ευρώ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ίσως η καλύτερη κριτική κατά την προσωπική μου εκτίμηση που έχω διαβάσει έως τώρα σε αυτό εδώ το site γραμμένη από το δημοφιλέστερο μέλος (όπως το εκτιμώ) της κοινότητας μας, για την Ιερόδουλη που τουλάχιστον εγώ προσωπικά κατατάσσω στις 5 καλύτερες (σε χαρακτήρα και συμπεριφορά) από τις δεκάδες εκατοντάδων που έχω επισκεφθεί  έως τώρα.

Μάθαμε και τα νέα της κοπελιάς, εγώ προ ημερών που την είχα τιμήσει δεν είχα το χρόνο να μάθω τόσα πολλά.

Ας είναι  καλά η κοπέλα να μας προσφέρει τις στιγμές ηδονής που αναζητούμε έτσι όπως έμαθε σε όλα αυτά τα χρόνια που ασκεί αυτό το επάγγελμα.

Εγώ απλώς να συμπληρώσω για όποιον θελήσει να την επισκεφθεί ότι οι πιο κατάλληλες ώρες είναι από τις 11 το πρωί που ανοίγει το κατάστημα έως το απόγευμα που η κίνηση είναι περιορισμένη και η κοπέλα θα είναι απαλλαγμένη από κάθε μορφής άγχους που θα αφορά το χρόνο.

Η χρονική απόσταση από το Βαρδάρη έως εκεί είναι 1 ώρα και 10 λεπτά με νορμάλ οδήγηση μέσω της Εγνατίας οδού και το κατώτερο τίμημα για τις υπηρεσίες της είναι τα 30 ευρώ.

Δαναη ε.???
Ειναι ολη την μερα ή αλαζουν βαρδια, θα πεταχτω εως τα Ιωαννινα σε καμια ωρα και κατα τις 9 υπολογιζω να ειμαι εξω απο το μπουρδελο, πρεπει να ειναι απο το ρευμα για Σαλονικα.??? γιατι την προηγουμενη φορα το πηρε το ματι μου......μλκ.!.πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα...και πηγα χτες βραδυ Λαουρα, να τα κρατουσα τα χοντρα για εκει.!!  :headbang:

Παντως αν αδυνατησε θα εγινε μουναρα.!! :tits:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δαναη ε.???
Ειναι ολη την μερα ή αλαζουν βαρδια, θα πεταχτω εως τα Ιωαννινα σε καμια ωρα και κατα τις 9 υπολογιζω να ειμαι εξω απο το μπουρδελο, πρεπει να ειναι απο το ρευμα για Σαλονικα.??? γιατι την προηγουμενη φορα το πηρε το ματι μου......μλκ.!.πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα...και πηγα χτες βραδυ Λαουρα, να τα κρατουσα τα χοντρα για εκει.!!  :headbang:

Παντως αν αδυνατησε θα εγινε μουναρα.!! :tits:

Πράγματι αδυνάτισε, βέβαια κρέμασε λίγο το βυζί της, αλλά τι να κάνουμε δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο.

Ειναι εκεί όλη τη μέρα μόνη της κάνει όλη τη βάρδια από το πρωί στις 11 μέχρι αργά το βράδυ.

Γυρνώντας από Γιάννενα θα βγείς στην πρώτη έξοδο που θα συναντήσεις για Κοζάνη - Βατερό και πριν το Βατερό θα στρέψεις αριστερά για Κοίλα. Όπως θα πηγαίνεις για Κοίλα στο αριστερό σου χέρι θα δεις διάφορες εταιρείες και ένα δρόμο που στο βάθος του είναι το μπουρδελάκι.

Καλό βόλι. :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πράγματι αδυνάτισε, βέβαια κρέμασε λίγο το βυζί της, αλλά τι να κάνουμε δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο.

Γυρνώντας από Γιάννενα θα βγείς στην πρώτη έξοδο που θα συναντήσεις για Κοζάνη - Βατερό και πριν το Βατερό θα στρέψεις αριστερά για Κοίλα. Όπως θα πηγαίνεις για Κοίλα στο αριστερό σου χέρι θα δεις διάφορες εταιρείες και ένα δρόμο που στο βάθος του είναι το μπουρδελάκι.

Καλό βόλι. :rockon:

Ετσι ειναι μην τα θελουμε ολα δικα μας...και εγω πριν κανα 10μηνο μετρουσα τους κοιλιακους μου τωρα δεν χρειαζετε ειναι ενας μονο.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το βραδυ εντοπιζετε ευκολα.?? μηπως με ποιασει η νυχτα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αχαχαχαχαχαχ τον κοβω να  μπαινει σε κανα σταυλο με προβατα
μπρρρρρρρρρρρτττ αηαηαηαη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ετσι ειναι μην τα θελουμε ολα δικα μας...και εγω πριν κανα 10μηνο μετρουσα τους κοιλιακους μου τωρα δεν χρειαζετε ειναι ενας μονο.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το βραδυ εντοπιζετε ευκολα.?? μηπως με ποιασει η νυχτα...

Το βράδυ είναι ακόμη καλύτερα θα δεις και τα μπουρδελοφωτάκια μεσ΄ τη νύχτα.

Να θυμάσαι τον δρόμο που θα πάρεις αριστερά πριν το Βατερό για Κοίλα θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι μια Εταιρεία τροφίμων ΠΙΤΕΝΗΣ, μετα τον Πιτένη ο επόμενος δρόμος αριστερά είναι στο βάθος το μπουρδελάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom