Ιστορία μου, Αμαρτία μου.
Επίσκεψη σήμερα στο Λαφαμ με στοχευόμενη κατάθεση στη Νεοφερμένη Ιταλιδούλα.
Είχε πολυκοσμία και πάρα πολύ μεγάλη αναμονή το κατάστημα, πέρασα μέσα μετά από μία ώρα αναμονή και αφού ευγενικά με παραχώρησε τη σειρά του ένας συναθλητής που πήρε τζακούζι.
Πάρα πολύ εντυπωσιακή γκόμενα η Ιταλιδούλα η Κάρλα, κορμί θανατηφόρο, περπάτημα μοντέλου πασαρέλας, μαλλί μελαχρινό, μαύρα σέξι εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της και βλέμμα λάγνο και πολλά υποσχόμενο.
Πέρασα λοιπόν μετά από αυτή την αναμονή και ανάμεσα σε δύο τζακούζια, με την τσατσά να μην αφήνει την κοπέλα να καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο. :o
Περνώντας σφήνα από τζακούζι λοιπόν, έρχεται στα γρήγορα η κοπέλα πριν καλά καλά βγάλω τα ρούχα μου. Ξεντύθηκε και αυτή κατέβηκε από τα ψηλοτάκουνα της και πλέον είχα μπροστά μου μια petit παρά μια μοντέλα που έχτισα στο μυαλό μου, μιας που κατεβαίνοντας από τα ψηλοτάκουνα χάνει πολύ (όπως οι περισσότερες), ιστορία μου αμαρτία μου.
Το Δέρμα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ίσως βέβαια να είχε μουλιάσει από το τζακούζι. Το βυζί αρκετά πεσμένο αλλά το κολαράκι της πολύ καλό. ;)
Ξεκινήσαμε στα γρήγορα με ολίγα χαδάκια πέρασε την καπότα σε ημιλιπόθυμο πέος και ξεκίνησε μια καλούτσικη πίπα μέτριας διάρκειας με λίγο δοντάκι .
Συνέχεια από πάνω αυτή κουνήθηκε ακούραστα, μάλιστα δεν με άφησε καμιά πρωτοβουλία στο γαμήσι ακόμη και όταν την γύρισα στα τέσσερα κουνιόταν συνεχώς και ασταμάτητα πράγμα που αποσυντόνιζε, ώσπου την στρίμωξα στο ξαπλωτό πισοκολητό, αλλά με είχε κουράσει η όλη κατάσταση τόσο πολύ που προτίμησα να δοθεί το τέλος χειρωνακτικά από μέρους της τεμπελιάζοντας εγώ και κάνοντας αυτή όλη τη δουλειά , ζουπώντας εγώ μονάχα τις βυζάρες της.
Λάθος timing πιστεύω ότι διάλεξα να την τιμήσω δεν μπαίνεις σφήνα ανάμεσα σε τζακούζια, λάθος μου.
Πάντως η κοπέλα προσπαθεί σου δίνει χρόνο δεν δυσανασχετεί και την ιδρώνει την φανέλα. Κάπως μηχανικά βέβαια αλλά την ιδρώνει.
Πολύ πιθανόν να ξανατιμηθεί κάποια φορά.