Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οι συντεταγμενες παιζουνε.??? Να παω να δω αν εχει τετοια επιλογη που δεν νωμιζω...

και επειδη δεν εχουμε κανα εμοτικον να προσκηναει... παρε....  :kissass2:

:2funny: :2funny:

Δες εδω .. θα το σταμπαρεις οταν ανεβαινεις και θα το δεις και προς τα κατω
μετα μπαινεις δεξια στην επομενη εξοδο και .. το ψαχνεις
αλλιως οπως ειπε ο γαμεοβερ μπεινεις απ την προηγουμενη και παλι το ψαχνεις
αλλιως κανεις τον τραρζαν οπως και γω , παρκαρεις στο ανοιγμα και πηδας φραχτη  :sunglasses:

Οι συντεταγμενηες παιζουν φυσικα .. λλα το gps σιγα μη καταλαβει οτι θες να γαμησεις  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Δες εδω .. θα το σταμπαρεις οταν ανεβαινεις και θα το δεις και προς τα κατω
μετα μπαινεις δεξια στην επομενη εξοδο και .. το ψαχνεις
αλλιως οπως ειπε ο γαμεοβερ μπεινεις απ την προηγουμενη και παλι το ψαχνεις
αλλιως κανεις τον τραρζαν οπως και γω , παρκαρεις στο ανοιγμα και πηδας φραχτη  :sunglasses:

Οι συντεταγμενηες παιζουν φυσικα .. λλα το gps σιγα μη καταλαβει οτι θες να γαμησεις  :2funny:

Ok.! στην 2η φωτο προς βεροια, τα ειχα δει την προηγουμενη φορα, θα βαλω να με παει στα κοιλα και απο εκει μετα θα το βρω που θα παει...κλεινω εδω...θα τα πουμε το βραδυ ή αυριο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ok.! στην 2η φωτο προς βεροια, τα ειχα δει την προηγουμενη φορα, θα βαλω να με παει στα κοιλα και απο εκει μετα θα το βρω που θα παει...κλεινω εδω...θα τα πουμε το βραδυ ή αυριο...

Καλά  :fuck2: :fuck2: ;) ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
τι επαθες ρε;φολα;εχεις και πμ

Δεν περασα καλα οπως τα περημενα, ισως να εφταιγα και εγω απο τα χιλιομετρα ξερω εγω, πολυ τιπικη διαδικασια ηταν η ολη φαση, παντως κορμαρα, την θυμομουνα ποιο πετιτ, αυτη εγινε γυναικαρα...μπουταρες.!! το βυζι μια χαρα...

Που ειναι ο αλλος που ελεγε οτι θα χαθω.???!!! ο σαβατογενημενος.!!  :tickedoff:

μπενω στα κοιλα και αρχιζω να ψαχνω, και ψαχνω και ψαχνω...εφαγα ολους τους χωματοδρομους.!! το gps δεν ειχε ενημερωμενους χαρτες, αρχησε να βραδυαζει ημουνα ετοιμος να ξαναβγω εθνικη να δω σε ποιο υψος ειναι, οσπου εβλεπα στο βαθος κιτρινο κτηριο, εεεε λεω εκει ειναι, πηγαινα παραληλα με την εθνικη σε χωματοδρομους ως που το βρηκα, φευγοντας ειδα οτι ειναι πολυ ευκολο να το βρεις, στην αρχη ειχα φτασει εξω απο τα κοιλα και εκανα αναστροφη πριν το στενο δεξια που οδηγει προς τα εκει...
Το μπουρδελακι καλο εσωτερικα, ειχε και αντισυπτικο υγρο στα κομοδινα, η τσατσα δουλευε παλια σαλονικα αλλα δεν θυμαμαι που, γνωστη ηταν...αλλα οπως ειπα μπορει να εφτεξα και εγω και δεν ημουν τοσο ζοηρος ωστε να περασω και καλα...τεσπα..

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν περασα καλα οπως τα περημενα, ισως να εφταιγα και εγω απο τα χιλιομετρα ξερω εγω, πολυ τιπικη διαδικασια ηταν η ολη φαση, παντως κορμαρα, την θυμομουνα ποιο πετιτ, αυτη εγινε γυναικαρα...μπουταρες.!! το βυζι μια χαρα...

Που ειναι ο αλλος που ελεγε οτι θα χαθω.???!!! ο σαβατογενημενος.!!  :tickedoff:

Δε χρειαζετε να γραψεις καν κριτικη . πανε στην δικη μου και κανε αντιγραφη  :cheesy:
ιδια φαση την φανταζομαι ... Ελα να παιξουμε ενα παιχνιδακι
Διαβασε την και ... Βρες τις διαφορες !!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
θα ακουει Γιαννενα και θα βγαζει σπυρια η Ειρηνοδαναη τωρα  :2funny:
Νταξυ καλη η εγνατια αλλα οσο ναναι ενας υπνακος ειναι καλυτερος απο ενα πηδημα μετα το ταξιδι ...  :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: Δεν ειναι εδω .. εφυγε
Ελα πες την αληθεια .. μπηκες και σε μαντρι με προβατα πριν το βρεις  :zfuck:
νταξυ δε σε παραξηγουμε ,. λογικο
παιδι της πολης εισαι δεν εχεις την εμπειρια του gl ωστε να ξεχωρηζεις τα μαντρια απο μακρυα  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Δε χρειαζετε να γραψεις καν κριτικη . πανε στην δικη μου και κανε αντιγραφη  :cheesy:
ιδια φαση την φανταζομαι ... Ελα να παιξουμε ενα παιχνιδακι
Διαβασε την και ... Βρες τις διαφορες !!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
θα ακουει Γιαννενα και θα βγαζει σπυρια η Ειρηνοδαναη τωρα  :2funny:
Νταξυ καλη η εγνατια αλλα οσο ναναι ενας υπνακος ειναι καλυτερος απο ενα πηδημα μετα το ταξιδι ...  :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: Δεν ειναι εδω .. εφυγε
Ελα πες την αληθεια .. μπηκες και σε μαντρι με προβατα πριν το βρεις  :zfuck:
νταξυ δε σε παραξηγουμε ,. λογικο
παιδι της πολης εισαι δεν εχεις την εμπειρια του gl ωστε να ξεχωρηζεις τα μαντρια απο μακρυα  :2funny:

Μπααα εσυ περασες καλυτερα θα ελεγα....μαλλον δεν με τραβανε οι πουτανες τελευταια...πρεπει να κανω αποτοξινωση...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Άξιος ο συναθλητής Arisk και πολύ καλή και περιγραφική η κριτική του.

Εγώ βέβαια δεν είχα ανάλογη εμπειρία με την συγκεκριμένη και ειδικά γλωσσόφυλα, 5λεπτα προκαταρκτικά και χάϊδεμα στις τρυπούλες ούτε κατα διάνοια.
Θα ήθελα όμως και την τοποθέτηση και άλλων συναθλητών, που την τίμησαν πρόσφατα,  και αυτό μιας και στο τρίμηνο που πέρασε αξίζει να δούμε αν η κοπέλα βελτίωσε της υπηρεσίες της ή γουστάρισε αποκλειστικά τον συναθλητή και έκανε ότι έκανε.

Πάντως είναι ωραίο μωρό και στιλάτο, και αν βελτιώθηκε σίγουρα θα της ρίξω μιά δεύτερη επίσκεψη. :fuck2:

Φίλε την ψάχνω αυτές τις μέρες για να την ξαναδοκιμάσω και να επιβεβαιώσω την καλή εντύπωση που μου άφησε την προηγούμενη φορά... Και βέβαια μετά να την ανακυρήξω σε "κοπέλα μου"...!!  :2funny:
Αλλά δεν την βρίσκω, όλο Βερόνικα πετυχαίνω...!! Αλλα σε Βερόνικα δεν μπάινω... Αρπαχτήκαμε τελευταία φορά γιατί νόμιζε ότι τραβάω βιντεάκι... Και της είπα ότι αν ήθελα να τραβηξω βιντεακι, μετα απο 20 φορες που σε εχω παρει, δεν θα το εκανα κρυφα, θα στο έλεγα... Τέλοσπαντων, απ'ότι κατάλαβα η Μιρέλα το γύρισε σε πρωινή οπότε με δυσκολεύει λίγο αλλα θα την βρούμε την άκρη ώστε να γίνει "verification"...  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φίλε την ψάχνω αυτές τις μέρες για να την ξαναδοκιμάσω και να επιβεβαιώσω την καλή εντύπωση που μου άφησε την προηγούμενη φορά... Και βέβαια μετά να την ανακυρήξω σε "κοπέλα μου"...!!  :2funny:
Αλλά δεν την βρίσκω, όλο Βερόνικα πετυχαίνω...!! Αλλα σε Βερόνικα δεν μπάινω... Αρπαχτήκαμε τελευταία φορά γιατί νόμιζε ότι τραβάω βιντεάκι... Και της είπα ότι αν ήθελα να τραβηξω βιντεακι, μετα απο 20 φορες που σε εχω παρει, δεν θα το εκανα κρυφα, θα στο έλεγα... Τέλοσπαντων, απ'ότι κατάλαβα η Μιρέλα το γύρισε σε πρωινή οπότε με δυσκολεύει λίγο αλλα θα την βρούμε την άκρη ώστε να γίνει "verification"...  :2funny:

Πάντως σήμερα γύρω στις 5 το απόγευμα ήταν στο Σαπφούς 7. :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη λοιπόν στη Μάρα 2η μέσα σε 20 μέρες με νωπές ακόμη τις πολύ καλές εντυπώσεις από την 1η  συνάντηση. :)  :tits:

Νεαρή ρουμάνα , ξανθιά και με καμπύλες,  γλυκιά αφρατούλα βυζάρες φυσικές 3+,απίθανη κολάρα και φοβερή επιδερμίδα κυριολεκτικά βελούδινη στην Αφή. :) :tits:

Με θυμήθηκε αμέσως χύθηκε μέσα στην αγκαλιά μου μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο, είχαμε πάρα πολλά προκαταρκτικά χαδάκια στο όρθιο,  μου έγινε κάγκελο αμέσως, με άφησε να την ξεντύσω εγώ σιγά - σιγά, είχαμε και πεταχτά φιλάκια στα χείλη δεν χόρταινα να τις ζουπάω τις πανέμορφες φυσικές της βυζάρες που ξεχείλιζαν από τις χούφτες μου, ενώ στο τέλος των προκαταρκτικών τη γύρισα πισοκολητά και έβαλα την γυμνή μου πούτσα ανάμεσα στα κολομάγουλά της. :) :) :) :tits: :tits:

Συνέχεια με ξάπλωμα στο κρεβάτι έβαλε σαν κάλτσα την καπότα και ξεκίνησε μία πολύ καλή πίπα με ταυτόχρονο καραμέλωμα στις μπάλες (κατόπιν υποδείξεως μου) ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, που ομολογώ ότι δεν είμαι συνηθισμένος, καθότι αξύριστος, ενώ ταυτόχρονα είχα σαλιώσει το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού προσπαθώντας να το χώσω σιγά σιγά στην σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Μέχρι τη μέση έφτασα καθώς η κοπέλα πονούσε και άφησα την προσπάθεια αυτή και την ανέβασα από πάνω, όπου συμμετείχε ενεργά βγάζοντας καυλιάρικες κραυγούλες. :) :tits:

Το τέλος ήρθε σε πισοκολητό πιάνοντας την από τα πολύ γλυκά χερουλάκια που σχηματίζονται κάτω από τη μέση της, και με πολύ δυνατό σφυροκόπημα που το άντεξε έως τέλους και με το κρεβάτι να τρίζει και να είναι έτοιμο να σπάσει.
Έμεινε σε αυτή τη στάση αφού την έχυσα, καρφωμένη για λίγο,  και μετά με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στα χείλη. :) :tits:

Πολύ δυνατή και η σημερινή μου συνάντηση με την Μάρα, θα υπάρξει σίγουρα και επόμενη φορά. Συνίσταται σε όλους ανεπιφύλαχτα είναι η κοπέλα που δύσκολα θα σου πει όχι σε ότι λογικό της ζητήσεις προσπαθεί να συμμετέχει στην όλη φάση και με το γλυκό της χαμόγελο σε κερδίζει αμέσως. :) :tits:

Η μαντάμ πολύ συνεργάσιμη και ομιλητική. :) :tits:

Ο χώρος αρκετά βελτιωμένος και καθαρότερος από την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκα  πιάνει σε επίπεδα πλέον άνω του μέσου όρου του Βαρδάρη. :) :tits:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γεια σου ρε Αλ με την playmate ...  :cheesy:

======================================================================================

.Ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια γι'αυτην οποτε μπηκα χωρις δευτερη σκεψη
Εκτος απο τον Gameover δεν θυμαμαι αλλη αναφορα  :think: εχουμε κι αλλους ηρωες ?
εγω εχα αναφαιρει την υπαρξη της απλα στ Ν ουρανου .. περισσοτερα στο τελος ..

....,μου εξηγησε οτι ξερει οτι δεν ειναι ομορφη αλλα την ενδιαφερει να περνανε καλα οι πελατες ωστε να ξαναρχονται,
ζει εδω και γνωριζει την οικονομικη κατασταση οποτε σεβεται τα χρηματα και δε βιαζεται.Ακουστε ηθος ε...
Και μετα μου τα εξηγησε .. ακολουθει ιστοριουλα ...
οσο για το ηθος το πιστευω αν και δεν δοκιμασα, φαηκε ειληκρηνης

Βγαινοντας στο σαλονι για να φυγω ηταν παλι εκει με 2 υποψηφιους πελατες,με ξαναευχαριστησε μπροστα τους οποτε κι εγω ειπα στους 2 κυριους οτι η γυναικα βγαζει φωτιες μεσα.Ο ενας μπηκε κατευθειαν...
του φανηκα και πολυ αξιοπιστος φαινεταιSunglassesSunglasses
Κανε και καρτες να μοιραζεις ...
[size=20pt]Αλ Πατσινος
Πουτανοδοκιμες - Κριτικες - Αναφορες
Αξιοπιστια και εμπιστοσυνη  :grin:
[/size]
Τελοσπαντων εγω τη βαζω απο αποψη υπηρεσιων παρα πολυ ψηλα και φυσικα την προτεινω σε ολους.Μην κολλατε στην εμφανιση,ειναι σιγουρο οτι θα περασετε καλα...
Κολλησαμε ηδη ...
Την πετυχαμε μια φορα Ν Ουρανου
βγηκε μεσα στο αγχος και μας ειπε :
Γεια σας ειμαι η Καμελια Το ξερω δεν ειμαι πολυ ομορφη
ομως θα κανω οτι θελετε
ειμαι καινουρια εδω , δεν εχω πελατεια και θελω να φτιαξω
Για να πω την Αληθεια πιστηκα , ηξερα οτι αν μπω θα προσπαθουσε πολυ
και θα ειχα και το θαρρος να κανω "οτι θελω" (σε λογικα πλαισια μιλαμε )
ομως την εκανα...
Μαζι με εναν αλλον ημουν μελος του φορουμ που δεν μπορει να γραψει συχνα
βγαινοντας λοιπον εγω εμπαινε αλλος συναγωνιστης βγηκα εγω . βγηκε ο αλλος
πουθενα ο δικος μου .. περιμενω περιμενω περιμενω
σε κανα τριλεπτο πετιεται εξω φουριοζος και αρχιζει να με βριζει
"Βλακα με παρατησες μονο , με βιασανε μπλα μπλα μπλα "τι εγινε ρε λεω ?  :think:
με στιμωξε λεει και ηθελε να με βαλει στο δωματιο πηγα να φυγω και με αγγαλιασε δε με αφηνε
:2funny: :2funny: :2funny:
ευτηχος τον βοηθησε η τσατσα και δραπετευσε
Παρομοιο σοκ παθαμε παλι μαζι με την Μπανταλα την Αλεξανδρα που ηρθε και μας κουνιοταν στο σαλονι
με ταση να καθησε στα ποδια μας αλλα ευτηχος την γλυτωσαμε ...
ουφ ....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Γεια σου ρε Αλ με την playmate ...  :cheesy:

======================================================================================

.Ειχα ακουσει πολλα θετικα σχολια γι'αυτην οποτε μπηκα χωρις δευτερη σκεψη
Εκτος απο τον Gameover δεν θυμαμαι αλλη αναφορα  :think: εχουμε κι αλλους ηρωες ?
εγω εχα αναφαιρει την υπαρξη της απλα στ Ν ουρανου .. περισσοτερα στο τελος ..

Πράγματι μετά από μένα δεν βρέθηκε άλλος ήρως , για σου ρε al. Πάρα πολύ καλή η κριτική σου παρεπιπτόντως. :rockon:

Για ιστορικούς λόγους παραθέτω την προ 7μήνου κρτική μου για την συγκεκριμένη.

Στους δύσκολους κκαιρούς που περνάμε πάντως είναι vfm, και ειδικά για kinky καταστάσεις. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επαναλαμβσανω πως δεν αμφιβαλω διολου , ειναι ακριβως το αντιθετο της Τζεσης ας πουμε ...

βρηκα τον Βιασθεντα συναγωνιστη και τον ρωτησα ..
την θυμαται σαφως αλλα ηλικιακα τοσο αυτος οσο κι εγω την καναμε κατω απο 30
ο ΑΛ την 40ρησε  :think: :think: :think:

Gameover τι λες εσυ ? (καθως και οι αλλοι που την εχετε δει )

35 να τ' αφησω ?  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επαναλαμβσανω πως δεν αμφιβαλω διολου , ειναι ακριβως το αντιθετο της Τζεσης ας πουμε ...

Τοποθετήθηκα και στην μπουρδελοκατάσταση, κάτω των 30 στα σίγουρα, είναι άσχημη αλλά όχι μεγάλη. :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

κατω απο 30 ουτε με σφαιρες ρε παιδια...μη τρελαθουμε κιολας.
Αντε ασε 35 να εισαι μεσα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κατω απο 30 ουτε με σφαιρες ρε παιδια...μη τρελαθουμε κιολας.
Αντε ασε 35 να εισαι μεσα

3 - 1 το σκορ προς το παρον .. περιμενουμε κι αλλους

Η σιμονα - αλεξανρδα ηταν κοκκιμαλλα ?
ρωτησα διπλα αλλα το πηδηξατε το ποστ μου ... :fuck2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
3 - 1 το σκορ προς το παρον .. περιμενουμε κι αλλους

Η σιμονα - αλεξανρδα ηταν κοκκιμαλλα ?
ρωτησα διπλα αλλα το πηδηξατε το ποστ μου ... :fuck2:
οχι...μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καθωσ ντυνοταν να φυγει της ειπα οτι δεν μου αρεσε σημερα και δεν ηταν τοσο καλη και δεκτικη οπως αλλες φορες και μου ειπε πως πηγε διακοπες 2 εβδομαδων στον εξοτικο Ποταμο της Επανωμης και ξεμαθε πως να ικανοποιει τον Πελατη...Ακουσον Ακουσον τι ειπε η Βουλγαρα η Βιολετα!!!!.....ΤΕΛΟΣ απο Μενα............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι ειπε ρε το ατομο;αν μη τι αλλο βαλτης καναν βαθμο για το μπλακ χιουμορ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom