Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να περάσεις και να την τιμήσεις και να μην κολλήσεις στα κιλάκια όπως μερικοί μερικοί. Άσε που δεν είναι πολλά και της πάνε κιόλας. Πρόσεχε μόνο μην της πεις τίποτα και την χαλάσεις γιατί όλο κοιτάζεται στον καθρέφτη και ρουφιέται ;)
Αααα δηλαδι η ιδεα να τις πω τι ρουφιεσαι μωρη χοντρουλα δεν ειναι καλη λες ε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξυ θα προσεχω  :grin:

Από ηλικία το αυτοκόλητο στο τζάμι λέει 19 έως 21 το πολύ, ο al έλεγε 25 αλλά τούτος με τις ηλικίες είναι εκτός πραγματικότητας. :cheesy: :dunno: :dunno:
:2funny: Ελπιζω μετα τις διακοπες του να ξεθωλωσει το ματι του , Ενταξυ εληφθη αν ακουσω κλικ θα μπω , αν οχι  μεταβολη ... ειδωμεν

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλη η προσπαθεια ποιησης , εισαι σε πολυ καλο δρομο νεαρε
Ξεπετα η Μαιρουλα ε ? ...
Ενδιαφερουσα κριτικη , κοντρα στο ρευμα απ αυτες που δινουν ενα τονο ...
απ αυτο , απο τετοιο ... καταλαβετε ε ?

Το καλο να λεγεται και το κακο να ακουγετε...
Κοιταζω τις τελευταιες μου κριτικες και αν εξαιρεσεις την καταθεση στην Χριστινα στο λαφαμ που ηταν μια αναλαμπη ολες οι αλλες ηταν κλαψτα και βραστα...η τελευταια που περασα καλα ηταν στην ΕΦΗ.!! πριν κανα 3 μηνο...
Μηπως με χαλανε οι πουτανες.???  :think: :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το καλο να λεγεται και το κακο να ακουγετε...
Κοιταζω τις τελευταιες μου κριτικες και αν εξαιρεσεις την καταθεση στην Χριστινα στο λαφαμ που ηταν μια αναλαμπη ολες οι αλλες ηταν κλαψτα και βραστα...η τελευταια που περασα καλα ηταν στην ΕΦΗ.!! πριν κανα 3 μηνο...

Μηπως χαλανε οι πουτανες ?  :think:
Μηπως θελουν σερβις ?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
karaman για μια περιοδο κ γω δεν την εβρησκα καθολου με τα κοριτσια του χωρου...εκανα ενα διαλειμμα κ επεστρεψα δριμυτερος κ πιο ορεξατος απο ποτε... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
σου συνηστω να πραξεις το ιδιο man... ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
karaman για μια περιοδο κ γω δεν την εβρησκα καθολου με τα κοριτσια του χωρου...εκανα ενα διαλειμμα κ επεστρεψα δριμυτερος κ πιο ορεξατος απο ποτε... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
σου συνηστω να πραξεις το ιδιο man... ;)

Το εφαρμοζω καπου καπου, αλλα μετα παλι υποτροποιαζω.!!...το μουνι φταιει για ολα.!!...επρεπε να κλεισω να παω διακοπες καμια 2 βδομαδες στο αγιο ορος να κανω reboot.!! :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το εφαρμοζω καπου καπου, αλλα μετα παλι υποτροποιαζω.!!...το μουνι φταιει για ολα.!!...επρεπε να κλεισω να παω διακοπες καμια 2 βδομαδες στο αγιο ορος να κανω reboot.!! :grin:

Να πας στο Άγιο Όρος και εγώ εκεί πήγα κα ανανεώθηκα, :cheesy:, εννοώ βέβαια τις απέναντι παραλίες που βλέπεις τον Άθω, Καλαμίτσι, Αρμενιστή, κλπ :grin: για να μην παρεξηγιόμαστε  :grin:

Γύρισα και έκανα το δύο στα δύο και με επιτυχία μάλιστα. Χθες Μάρα, σήμερα Πετρούλα. :grin: Που για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυσυνιθίζω. :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια μέρα μετά.

Μια μέρα μετά που είχα περάσει από το κατάστημα, και αφού η Πετρούλα μου τριγύριζε στο μυαλό χθες συνέχεια, σήμερα μην μπορώντας να αντισταθώ άλλο στον πειρασμό έκανα πράξη την φαντασίωση μου. :)

Επίσκεψη λοιπόν σήμερα στην Πετρούλα στο κατάστημα της Ερημίτου. Η Πετρούλα είναι μια ψηλή κοπέλα από τη Σλοβακία, μιλά αρκετά καλά Ελληνικά, και είναι αυτό που λέμε νταρντάνα, χωρίς όμως να τη λες με τίποτα χοντρή. Είναι μελαχρινή, ύψος περίπου στο 1,75, δεν φορά ψηλοτάκουνα, έχει στρογγυλό πρόσωπο με βλέμμα χαμογελαστό προς το αθώο σε κάνει να την συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή. Σώμα φυσιολογικό από τη μέση και πάνω με πολύ μικρά και πεσμένα σχετικά βυζάκια λόγω ηλικίας, που φαρδαίνει από τη μέση και κάτω δημιουργώντας μια υπέροχη κολάρα με ωραία τροφαντά μπούτια. Γενικά το σώμα της θα το χαρακτήριζες σαν τις σέξι  κοπέλες στις ρετρό γελοιογραφίες, για όσους μπορούν να το φανταστούν. :)

Πήρα το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ, η κοπέλα κάνει τα πάντα (και κολαράκι) με προγράμματα που φτάνουν τα 80 ευρώ και ίσως κάτι παραπάνω για πρόγραμμα με τζακούζι. :)

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή και ευδιάθετη έχει πολύ γεμάτη αγκαλιά, και τα πρώτα χαδάκια έπεσαν στο όρθιο κατά την προσφιλή μου μέθοδο ταυτόχρονα με πολύ δυνατά γλωσσόφυλα. Στη συνέχεια την ξάπλωσα στο κρεβάτι και μου πέρασε το προφυλακτικό, μάλλον αδέξια, και στη συνέχεια ξεκίνησε την πίπα, βαθιά μεν αλλά με αρκετό δόντι, σχεδόν με πονούσε και κάπου εκεί την σταμάτησα και την ανέβασα από πάνω. Σε αυτή τη στάση οι κινήσεις ήταν μάλλον αδέξιες και η συμμετοχή της ελάχιστη προς το καθόλου, οπότε την γυρίζω στα τέσσερα. Και εκεί όμως δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε και το τέλειο στήσιμο, την έφερα βέβαια στα μέτρα μου όπου σφυροκοπήθηκε χωρίς παράπονο έχοντας θέα την υπέροχη κολάρα της.
Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικό μια στάση που δεν την πολυσυνιθίζω αλλά με είχανε καυλώσει τα δυνατά της και πολύ βαθιά γλωσσόφυλλα τα οποία τα συνέχισα αδιάκοπα και σε αυτή τη στάση, την κάρφωσα λοιπόν δυνατά, χουφτώνοντας ταυτόχρονα τα ζουμερά της μπούτια και ρίχνοντας πάνω της λίγο από το βάρος μου που το σήκωσε άνετα και αδιαμαρτύρητα.
Σηκώθηκε χαμογελαστή όπως ήρθε και με αποχαιρέτησε με ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα. :)

Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά την χάρηκα αρκετά την γκομενίτσα, γενικά δεν σου λέει όχι σε τίποτα, είναι ευχάριστη, αλλά είναι ολίγον άπειρη παρά την ηλικία της και φαντάζομαι ότι στη δουλεία δεν έχει πάρα πολύ καιρό. :)

Από θέμα γενικής εμφάνισης ίσως να την έχω παινέψει λιγάκι αλλά τα μάτια του καθενός μπορούν να την δουν σύμφωνα με την πραγματικότητα του. :)

Εγώ προσωπικά ίσως κάποια στιγμή την ξανατιμήσω μιας που μπορεί να μην με τρέλανε με την απόδοση της αλλά σίγουρα  δεν έμεινα και ανικανοποίητος. :)

Εσείς μπορείτε να περάσετε να την δείτε και αν είναι του γούστου σας και περάσετε μέσα, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. ;)

Και αν σας την πέσει με τρόπο στο σαλόνι αφήστε την να κάνει παιγνίδι. Εγώ έτσι την πάτησα. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ξανακτύπησε ο κοτσαρής με την κριτική του για την Αντριάννα, την έκανε και στανταράκι  :o.

Άξιος συναθλητή  :rockon: της άνοιξε το δρόμο για βελτίωση, εξάλου και εγώ την προηγούμενη κριτική του είχα δει και την επισκέφτηκα.

Δείχνει πάντως σημάδια βελτίωσης, και μακάρι γιατί είναι πολύ καλό μουνί και αν διορθωθεί θα σταδιοδρομήσει προς όφελος και δικό της και δικό μας.

Keep Walking. :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-φριξου 9 βιλα εροτικα η πιο ομορφη οπως μου φανηκε πλεον αντριαννα με ξανθο πλατινε ισιο μαλλι και σεξι ασπρα εσωρουχα εθεαθη να μπαινει σφαιρα αλλα χαμογελαστη σε δωματιο συναγωνιστη....απο 40 απλο [size=30pt]100 πρωκτικο....[/size]

Τα μείον : Τι να κάνεις τα ακάποτα και τα ισπανικά όταν δεν μπορείς να πάρεις τον ποπό. Καθότι Ευρωπαία της αρέσουνε τα Ελληνικά τα παία αλλά δεν δίνει κόλο η κυρία. Ωραίο περιποιημένο μουνάκι με πολύ προσεγμένη και περιποιημένη καθαρή κολοτρυπίδα που δεν την δίνει με τίποτα. Στα 200 ευρώ ανέβασα την προσφορά και αυτή αρνήθηκε. Παραπάνω δεν ανέβηκε η προσφορά γιατί ένιωσα ότι ήμουνα σε πλειστηριασμό και θα αγόραζα πίνακα του Πικάσο.

τελικα αυτη η αντριαννα ποτε δινει και ποτε δεν δινει κωλο;τι παιζει; :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα μείον : Τι να κάνεις τα ακάποτα και τα ισπανικά όταν δεν μπορείς να πάρεις τον ποπό. Καθότι Ευρωπαία της αρέσουνε τα Ελληνικά τα παία αλλά δεν δίνει κόλο η κυρία. Ωραίο περιποιημένο μουνάκι με πολύ προσεγμένη και περιποιημένη καθαρή κολοτρυπίδα που δεν την δίνει με τίποτα. Στα 200 ευρώ ανέβασα την προσφορά και αυτή αρνήθηκε. Παραπάνω δεν ανέβηκε η προσφορά γιατί ένιωσα ότι ήμουνα σε πλειστηριασμό και θα αγόραζα πίνακα του Πικάσο.

τελικα αυτη η αντριαννα ποτε δινει και ποτε δεν δινει κωλο;τι παιζει; :think:

Δινει στα 100 γιουρια , Στανταρ !
τωρα αν εκεινη την μερα ειχε κανα προβλημα λογικο να ειχε κατεβασει ρολα

Στο μωγο μου μια φορα που ειχα παει πρωι πρωι και ζητησα τετοιο μου ειπε να παω αλλη φορα ...
- αα εεε μμμμ Ζε μπογω , πγουι πγουι με το πουτσο στο κωλο θα ειμαι ? ακομη καφε ζεν ηπια
Τελικα το χασαμε και το κορμι , το χασαμε και το κωλι ...
αχ πουστη αλεξ αχ αχ ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι ειναι φιλε τζο :birdman:.....κωλο δεν δινουν στον αντρα  :birdman:αλλα στον γκομενο βλ αλεξμαν :birdman:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ετσι ειναι φιλε τζο :birdman:.....κωλο δεν δινουν στον αντρα  :birdman:αλλα στον γκομενο βλ αλεξμαν :birdman:

πουτανες  :s&m_3:

Παντως στο δευτερο ακυρο με εκανε πασα στην τουμπανιεθ
She like assing μου ειπε .. εχετε το υποψιν αυτο εσεις οι "κωλικοι" εραστες  ;)

Εγω παραμενω πρωκτικα παρθενος παντως :dunno: ( δεν ενοω παθητικα ανοητε ...)

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
πουτανες  :s&m_3:

Παντως στο δευτερο ακυρο με εκανε πασα στην τουμπανιεθ
She like assing μου ειπε .. εχετε το υποψιν αυτο εσεις οι "κωλικοι" εραστες  ;)

Εγω παραμενω πρωκτικα παρθενος παντως :dunno: ( δεν ενοω παθητικα ανοητε ...)

Jo ανέλαβε πρωτοβουλία. Ένας άντρας πρέπει να τα δοκιμάζει όλα  :o

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Jo ανέλαβε πρωτοβουλία. Ένας άντρας πρέπει να τα δοκιμάζει όλα  :o

Σιγα σιγα , παρθενια ειναι αυτη δε την δινω οπου ναναι
Τωρα μας λειπει μια κινεζα , αφου μαυρακι φαγαμε προχθες  :zfuck:

Ωραια η μινι κριτικη σου για την Λαουρα
μας δειχνει πως ειναι ακομη σε πολυ καλη φορμα  :rockon:

ωραιος και αντικειμενικος και extreemplatinum για Λουση
τοσα εχουν ειπωθει για την συγκεκριμενη κοπελα
Τι εχει υποθει βρε ? που ειχε να δει κριτικη πανω απο ενα χρονο
Ωραιοι και εσυ και ο gameover

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ανεπανάληπτο  Reverce Cow Girl.

Μεσημεράκι λοιπόν και ο δρόμος με έφερε μετά από μια περιπλάνηση στα εκτός Βαρδάρη καταστήματα, στο πράσινο της Ταντάλου όπου συνάντησα την Αντριάννα.

Η Αντριάννα είναι μια πανέμορφη Ρουμάνα, γύρω στα 25 την κάνεις, έχει μαύρα μαλλιά στον ώμο περίπου και πανέμορφα εκφραστικά μάτια. Το βλέμμα της αφοπλιστικό δεν σε αφήνει πολλά περιθώρια να πεις όχι. Ψηλή προς το νταρντάνα το σωματότυπο της, με πολύ θυκηλές καμπύλες, επιδερμίδα φανταστική, ζουμερό κολαράκι και δύο μικρά φυσικά βυζάκια 2αρια με πεταχτή ρόγα.

Με το απλό των 30 πέρασα στο δωμάτιο, που θέλω να σημειώσω ότι το βρήκα πάρα πολύ καθαρό και δροσερό.

Αγκαλιαστήκαμε στα όρθια με την Αντριάννα και από τα πρώτα χαδάκια είχα πλήρη στύση. Τα φιλιά στο στόμα τα απέφευγε, όπως και το δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα αφήνοντας μόνο να την χαϊδεύω πέριξ. Το βυζί της αν και μικρό ήταν θαυματουργό μιας και οι καυλωμένες ρόγες της ήταν κάγκελο.
Ξαπλώσαμε μετά όπου ξεκίνησε την πίπα που είχε και λίγο χεράκι αλλά γενικά δεν ήταν άσχημη, Επίσης όλα τα λεφτά ήταν ο πανοραμικός καθρέπτης που ήταν δίπλα στο κρεβάτι όπου είχες την δυνατότητα να βλέπεις τα πάντα.
Την ανέβασα στη συνέχεια από πάνω όπου η συμμετοχή της ήταν άριστη, κουνήθηκε πολύ, έβγαλε και κάποιες αληθοφανείς κραυγούλες και γενικά η όλη φάση ήταν άριστη. Το καλύτερο από όλα ήταν το ότι ενώ ανεβοκατέβαινε είχα τα ακροδύκτυλά πάνω στις θηλές του στήθους της και από ότι κατάλαβα της άρεσε και μάλιστα σταδιακά επιτάχυνε ακόμη περισσότερο.
Στο τέλος ήταν τόσο καλή ώστε την γύρισα και Reverce Cow Girl όπου εκεί πραγματικά έδωσε τα ρέστα της σε συμμετοχή, κουνώντας δυνατά τα κολομέρια της και αφού την έπιασα δυνατά από τα χερούλια του έρωτα, με έκανε να καταθέσω μέσα σε κραυγές άκρατης ικανοποίησης.

Αποχώρησα πολύ ικανοποιημένος, μιας που το κορίτσι με άφησε άριστες εντυπώσεις.

Θα ξανατιμηθεί από μένα και την συστήνω σε όλους σας. :)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τις κριτικες του gameover :think: :think: :think:
απο τη μια ειναι απο τους ελαχιστους που εκθειαζουν την κομοδινοβικη :think: :think:

τωρα βλεπω κριτικη

"Η Αντριάννα είναι μια πανέμορφη Ρουμάνα...""

σορρυ φιλαρακι αλλα η αντριαννα πανεμορφη δεν ειναι ουτε καν βασικα πλησιαζει εκει περα
μεσα στο δωματιο μπορει να παιρνει 10 αριστα
αλλα πανεμορφη σε καμια περιπτωση δεν ειναι και ας πουνε και αλλοι αν την βρισκουν πανεμορφη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τις κριτικες του gameover :think: :think: :think:
απο τη μια ειναι απο τους ελαχιστους που εκθειαζουν την κομοδινοβικη :think: :think:

τωρα βλεπω κριτικη

"Η Αντριάννα είναι μια πανέμορφη Ρουμάνα...""

σορρυ φιλαρακι αλλα η αντριαννα πανεμορφη δεν ειναι ουτε καν βασικα πλησιαζει εκει περα
μεσα στο δωματιο μπορει να παιρνει 10 αριστα
αλλα πανεμορφη σε καμια περιπτωση δεν ειναι και ας πουνε και αλλοι αν την βρισκουν πανεμορφη

Ντάξυ ρε Στέλιο, παραδέχομαι ότι το πανέμορφη ίσως να είναι λίγο υπερβολικό, αν και αντικειμενικός δεν μπορεί να είναι κανείς μας. Τα μάτια του καθενός κοιτάνε διαφορετικά και αυτό είναι το ωραίο. Αλλά κατά την γνώμη μου, πέρα του ότι η κοπέλα μου έκανε κλικ την λες  τουλάχιστον όμορφη. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ίσως  πάλι να επηρεάστηκα προς το καλό λόγω της πολύ καλής της απόδοσης μέσα στο δωμάτιο. Ας μιλήσουν και άλλοι.

Όσο για την Βίκυ, αν έχεις διαβάσει όλες τις κριτικές μου θα είδες ότι δεν την εκθειάζω πάντοτε.

Σίγουρα είναι πολύ παράξενο παιδί, η απόδοση της έχω καταλάβει ότι έχει να κάνει και με την ηλικία του καθενός μας (οι πιτσιρικάδες περνάνε καλύτερα), πολύ κακώς βέβαια.

Εγώ πάντως σου δηλώνω και το δηλώνω και σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες ότι οι κριτικές μου μπορεί να είναι μερικές φορές υπέρ του δέοντος πανηγυρικές αλλά περιγράφω τα πράγματα όπως ακριβώς τα έζησα με μόνο σκοπό να βοηθήσω κάποιους να περάσουν καλύτερα, όπως πέρασα και εγώ καλύτερα διαβάζοντας τις κριτικές τους.

Πάντως σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου.

Επίσης διάβασα προσεκτικά την κριτική σου για την Βίκυ και είδα ότι πέρα από τις μαλακίες που σου έκανε ότι σε άφησε να της βάλεις δαχτυλάκι πίσω, ενώ σε μένα καμιά από τις 4 φορές που την πήρα (ούτε την καλή με άφησε).
Τι να πω Άβυσσος η ψυχή της.
:dunno:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like