Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

δυο αντιφατικες κριτικες.....νταξει δεν ειναι πρωτη φορα....καθενας μπορει να εχει την δικη του εμπειρια καλη ή κακη

εκεινο που μου κανει εντυπωση και θα ηθελα να σχολιασω ρε  Greek30,γραφεις.....

την πέτυχα μουτρωμένη, δεν ξέρω είχε όμως μια ξινή degavle φάτσα (μόνο για σφαλιάρες).
Η πίπα της δεν έλεγε και τίποτα το σπουδαίο (μετριότητα) ... εκείνο που μ'άρεσε όμως είναι πως δεν μου αρνήθηκε προκαταρκτικά όταν τη ζήτησα, μου έκατσε και την έγλυψα και δεν έβγαλε κιχ για τον επιπλέον χρόνο.
Δεν είχα τη στύση που επιθυμούσα και αυτό λόγω της ζέστης από τη μία το degavle υφάκι της και η κακή μου μέρα (οραίες δικαιολογίες  ) δεν πέρασα και καλά ..

μετα λες....
Αν τη δείτε χαρούμενη μπείτε ... διαφορετικά ... αλλού !!! :think: :think: :think:
και βαζεις και τιτλο
Μια Τσέχα όνειρο !!! :think: :think: :think: :think:

και σε ρωταω απλα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585

δυο αντιφατικες κριτικες.....νταξει δεν ειναι πρωτη φορα....καθενας μπορει να εχει την δικη του εμπειρια καλη ή κακη

την πέτυχα μουτρωμένη, δεν ξέρω είχε όμως μια ξινή degavle φάτσα (μόνο για σφαλιάρες).
Η πίπα της δεν έλεγε και τίποτα το σπουδαίο (μετριότητα) ... εκείνο που μ'άρεσε όμως είναι πως δεν μου αρνήθηκε προκαταρκτικά όταν τη ζήτησα, μου έκατσε και την έγλυψα και δεν έβγαλε κιχ για τον επιπλέον χρόνο.
Δεν είχα τη στύση που επιθυμούσα και αυτό λόγω της ζέστης από τη μία το degavle υφάκι της και η κακή μου μέρα (οραίες δικαιολογίες  ) δεν πέρασα και καλά ..

μετα λες....
Αν τη δείτε χαρούμενη μπείτε ... διαφορετικά ... αλλού !!! :think: :think: :think:
και βαζεις και τιτλο

και σε ρωταω απλα....

Το μονο καλο με την κοπελα ειναι οτι δεν βιαζετε, δεν σε πιεζει, τα δεχετε ολα, τουλαχιστων εμενα αυτο μου εδειξε...αλλα δεν κανει, θα μπορουσε 100 φορες καλυτερα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος και περιγραφικος ο papazits μετα απο πολυ καιρο επιτελους εγραψε κι αυτος  τις καινουριες του εμπειριες

Ωραιες και περιραφικες οπι κριτικες , ομως δυστυχως με αγλυφτα @@κια γυρισε σπιτι
ειδικα απο την Νατασσα δε το περιμενα , ο Αλ ειχε αναφαιρει πολυ καλο καΡαμπαλικινγ
Μια λεπτομερια κυριε papazits .. ησουν ξυρισμενος ?

Καλη η φαση και με την πιτσιρικα  στα υποψιν και οι δυο
Απο σκιτσο δε μου βγηκε κατι και επιδη δε της εχω δει κιολας τις κορασιδες
δε ξερω τι να κανω :dunno:

Γυναικες .. ζητας κατι δε στο δινουν , δε ζητας στο δινουν απλοχερα
για την φωτο λεω

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

μετα λες....
και βαζεις και τιτλο

Δεν  περασει και πολυ καλα ομως δεν ηταν στην καλυτερη του , ουτε αυτος ουτε η γκομενα
πιστευει ομως οτι μπορει και καλυτερα οποτε θα ξαναδοκιμασει
O τιτλος μαλλον στη  εμφανιση κολαει , ασχετα απο τις επιδοσεις

Ετσι την καταλαβαινω εγω την κριτικη :dunno: και μου φανηκε μια χαρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δλδ η μια τσεχα ονειρο ειναι η μουτρωμενη,ντεγκαβλε ξινη με μπλαζε υφακι;δλδ η μη ονειρο ποια θα ηταν; :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δλδ η μια τσεχα ονειρο ειναι η μουτρωμενη,ντεγκαβλε ξινη με μπλαζε υφακι;δλδ η μη ονειρο ποια θα ηταν; :think:

μια ασχημη μουτρωμενη,ντεγκαβλε ξινη με μπλαζε υφακι  :dancing:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ότι και να πει κάποιος για κάποια πουτανίτσα που πήδησε, όσα καλά λόγια και να της αφιερώσει, αυτό που αποκαλύπτει την απόδοση της νεαρής είναι το καπάκι.

Το καπάκι γαμήσι που θα της ρίξεις και θα είναι το επόμενο χωρίς να μεσολαβήσει άλλη .

Ωραίος ο jo την κέντησε την κριτική του πολύ περιγραφική και ευκολοδιάβαστη.

Πάντως έχει μια έφεση στις τρελιάρες έτσι ? Δεν μπορώ να πώ. :crazy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ότι και να πει κάποιος για κάποια πουτανίτσα που πήδησε, όσα καλά λόγια και να της αφιερώσει, αυτό που αποκαλύπτει την απόδοση της νεαρής είναι το καπάκι.

Το καπάκι γαμήσι που θα της ρίξεις και θα είναι το επόμενο χωρίς να μεσολαβήσει άλλη .

Και κοιτα την δυναμη του σαιτ.!! ο jo πηγε, με επεισε πηγα, ο μαανες ειναι στα προθυρα, ο gl αποκλειετε να μην την περασει ενα μανικι αν ανεβει σαλονικα, εσυ το σκεφτεσε νωμιζω.!!  :grin: και ποσοι αλλο θα διαβασουν και θα πανε καρφωτοι εεε.??
και δεν ειναι και καμια μουναρα η κοπελα, απλα ειναι καλη μεσα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Πραγματι το καπακι ειναι ενδηκτικο
αν και στην περιπτωση μου ηταν τυχαιο
ετυχε και πηγα για δουλεια στην Βεροια και περασα
οτι θα ξαναπηγαινα θ ξαναπηγαινα παντως ετσι κι αλλως , και τωρα θα ξαναπαω καποια στιγμη
ααχχ μου θυμησες τον Ιανουριο με τα 4 καπακια στο μωγο μου και μετα απο ενα διαλειαμα .. πηγα και 5ο  :cheesy:

Σεξ χωρις τγελα , φαγητο χωρις αλατι  ;)

Και κοιτα την δυναμη του σαιτ.!! ο jo πηγε, με επεισε πηγα, ο μαανες ειναι στα προθυρα, ο gl αποκλειετε να μην την περασει ενα μανικι αν ανεβει σαλονικα, εσυ το σκεφτεσε νωμιζω.!!  :grin: και ποσοι αλλο θα διαβασουν και θα πανε καρφωτοι εεε.??
:grouphug: :grouphug: :grouphug:

Σε ποια προθυρα ρε ?.. στην Πελλα ειναι επισρεφει  :2funny:

εμφανιστηκε και η κριτικη του καραμαν .. τι τα γραψες ολα ρε .. ας εγραφες μονο τις διαφορες  :2funny:

ωραια η κριτικη , σαν να την εζησα νοιωθω  :cheesy:

Αυτο νομιζω ηταν το κλειδι για μενα , ειναι η Εμπειρια την μαυρης ( φαντασιωση ισως για μερικους, για μενα οχι )
Οποιος νομιζει οτι θα πηδηξει την Ναομι Καμπελ ( που δε μαρεσει ) να μην  παει ... Δε μοιαζουν πολυ
αλα ειμαι σιγουρος οτι η Wendy κανει καλυτερο κρεβατι  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επισης κυριε καραμαν ,

1 θυμασαι τιμες απο προγραματα ?  :think:
εγω μονο το +20 για γυμνο θυμαμαι και οτι παιζει 69

2 πανε δες λιγο στο θεμα της Βεροιας , που ηταν το 4ο ντελο ?

3 Ρε χαμενε γιατι δεν πηρες σπρει να γραψεις και συ σην λαμαρινα ?  :think:
θα την κανουμε λευκωμα  :2funny:

4 "κινου κινου κινου " δε σου κανε ?  :cheesy:

Παντως για τραγουδακι & τιτλο  ειχα στο μυαλο μου το This Time for Africa
Αυτο του Σαντανα ουτε το σκευτικα , ο γαμεοβερ μου το προτεινε ..

Ενας γαμεοβερ ο οποιος μου ειχε σφυριξει πρωτος για μια μαυρη στα Γιανιτσα  :rockon:
δεν το πηρα πολυ ζεστα ομως... Τις επομενες μερες πηγε φιλος τυχαια
οταν μου ειπε που ηταν του λεω "Μαυρη ? " ξαφνιαστηκε .. που το ξερεις λεει
του ειπα και με εβριζε που δε του το ειπα  :cheesy: πουστη με ανεβαζε πουστη με κατεβαζε
τελικα αποφασισα να παω να δοκιμασω  , πηγα και γω αλλα μπερδευτικαμε γιατι οι περιγραφες δε τεριαζαν
χθες λυθηκε τελικα το μυστηριο δυο ηταν οι μαυρες , πηγαμε μαζι ειδαμε (και πηραμε ) την Wendy
η ποια ειναι ενα τονο ποιο σκουρη απο την Ντεμπορα οπως λεγανε την προηγουμενη κοπελα
Η Ντεμπορα τωρα ηταν ποιο πετιτ απο την Wendy και ισως ποιο ομορφη
φαινετε ομως οτι υστερουσε μεσα ...
Ειχε πει οτι ειχε δουλεψει στην Αθηνα και οτι θελει να παει Θεσ/νικη
ισως να σκασει μυτη πουθενα .. μακαρι  :dancing:
Τωρα ισως ειναι σε κανα επαρχιακο κολομπαρο , σε τετοιο πρεπει να ηταν και η Wendy ,
οταν την ρωτησα που δουλευε πριν  , Bar Bar , απαντησε ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Επισης κυριε καραμαν ,

1 θυμασαι τιμες απο προγραματα ?  :think:
εγω μονο το +20 για γυμνο θυμαμαι και οτι παιζει 69

2 πανε δες λιγο στο θεμα της Βεροιας , που ηταν το 4ο ντελο ?

3 Ρε χαμενε γιατι δεν πηρες σπρει να γραψεις και συ σην λαμαρινα ?  :think:
θα την κανουμε λευκωμα  :2funny:

4 "κινου κινου κινου " δε σου κανε ?  :cheesy:

Παντως για τραγουδακι & τιτλο  ειχα στο μυαλο μου το This Time for Africa
Αυτο του Σαντανα ουτε το σκευτικα , ο γαμεοβερ μου το προτεινε ..

Ενας γαμεοβερ ο οποιος μου ειχε σφυριξει πρωτος για μια μαυρη στα Γιανιτσα  :rockon:
δεν το πηρα πολυ ζεστα ομως... Τις επομενες μερες πηγε φιλος τυχαια
οταν μου ειπε που ηταν του λεω "Μαυρη ? " ξαφνιαστηκε .. που το ξερεις λεει
του ειπα και με εβριζε που δε του το ειπα  :cheesy: πουστη με ανεβαζε πουστη με κατεβαζε
τελικα αποφασισα να παω να δοκιμασω  , πηγα και γω αλλα μπερδευτικαμε γιατι οι περιγραφες δε τεριαζαν
χθες λυθηκε τελικα το μυστηριο δυο ηταν οι μαυρες , πηγαμε μαζι ειδαμε (και πηραμε ) την Wendy
η ποια ειναι ενα τονο ποιο σκουρη απο την Ντεμπορα οπως λεγανε την προηγουμενη κοπελα
Η Ντεμπορα τωρα ηταν ποιο πετιτ απο την Wendy και ισως ποιο ομορφη
φαινετε ομως οτι υστερουσε μεσα ...
Ειχε πει οτι ειχε δουλεψει στην Αθηνα και οτι θελει να παει Θεσ/νικη
ισως να σκασει μυτη πουθενα .. μακαρι  :dancing:
Τωρα ισως ειναι σε κανα επαρχιακο κολομπαρο , σε τετοιο πρεπει να ηταν και η Wendy ,
οταν την ρωτησα που δουλευε πριν  , Bar Bar , απαντησε ...

1. ναι ετσι ειναι, απλα αντι για 69 μου ειπε αν θελω να την γλυψω το ιδιο ειναι βασικα αλλα δεν ειπε τιμη
2. παω, 4 ειναι τα εχω περασει πολες φορες, στο ενα εχω γαμισει κιολας (τα εχουμε καταχωρημενα να γραψω κριτικη.???  :2funny: :2funny:) πρεπει να ηταν το 97 με 98 φανταρος οταν ημουν μια μπαζολα.!  :headbang:
3. εγω ειμαι καλο παιδι, δεν κανω τετοια.!!  :2funny:
4. αφου εγραψα, σε μια δοση ειπε οτι εχυσε, μου ελεγε, χυνω χυνω , αλλα ελληνικα καθαρα, δεν εδωσα σημασια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και κοιτα την δυναμη του σαιτ.!! ο jo πηγε, με επεισε πηγα, ο μαανες ειναι στα προθυρα, ο gl αποκλειετε να μην την περασει ενα μανικι αν ανεβει σαλονικα, εσυ το σκεφτεσε νωμιζω.!!  :grin: και ποσοι αλλο θα διαβασουν και θα πανε καρφωτοι εεε.??

Μπαααα δεν το πολυσκέφτομαι γιατί με μαύρες γενικά δεν πολυπάω. Ποτέ δεν λέω ποτέ βέβαια αλλά γενικά πρέπει να είναι κάτι το εκλεκτό για να πάω με μαύρη.

Εγώ είχα περάσει από το συγκεκριμένο μπουρδελάκι, και είχα δει μιά μαύρη προφανώς όμως δεν ήταν αυτή που πηδήσατε εσύ και o jo (και μάλλον και ο Maanes  :cheesy:), ήταν μάλλον η άλλη.

Και συγκεκριμένα όταν πέρασα ήταν απογευματάκι και η κοπέλα είχε πεταχθεί στο διπλανό Lidl για ψώνια και την είδα μόνο ντυμένη να ανυφορίσει προς το μπουρδέλο με τη σακούλα με τα ψώνια στο χέρι. ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και κοιτα την δυναμη του σαιτ.!! ο jo πηγε, με επεισε πηγα, ο μαανες ειναι στα προθυρα, ο gl αποκλειετε να μην την περασει ενα μανικι αν ανεβει σαλονικα, εσυ το σκεφτεσε νωμιζω.!!  :grin: και ποσοι αλλο θα διαβασουν και θα πανε καρφωτοι εεε.??

Έχουμε δύναμη αλλά για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας εκτιμώ ότι δεν επηρεάζουμε πάνω από το 10% των μπουρδελιάριδων.

Άντε πήγες εσύ, πήγε και ο Maanes, άντε να πάω και εγώ, ίσως πάει και o gl όταν τον φέρει ο δρόμος, και ίσως πάνε κανα διό συναθλητές ακόμη ανωνύμοι που μας διαβάζουν. :-

Το λέω αυτό γιατί στις κριτικές ούτε τα κορίτσια ή τα αφεντικά που είναι οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι από το προμόσιον που τους κάνουμε δεν ρίχνουν μια θετική ψήφο. Το έχω τσεκάρει και έτσι είναι.

Εξαιρούνται βέβαια οι κριτικές της Ήρας όπου εκεί γίνεται ένας πραγματικός χαμός ψήφων (θετικών και αρνητικών) που είναι παράξενο και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται. :think:

Εγώ βέβαια είμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι στο πέρασμα του χρόνου θα μπούνε καινούργια άτομα στην παρέα μας, θα μεγαλώσουμε σε αριθμό, και πλέον θα είμαστε σε θέση να επηρεάζουμε με τις κριτικές μας και τις κουβέντες μας πάνω από το 50% των συναθλητών. :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Μπαααα δεν το πολυσκέφτομαι γιατί με μαύρες γενικά δεν πολυπάω. Ποτέ δεν λέω ποτέ βέβαια αλλά γενικά πρέπει να είναι κάτι το εκλεκτό για να πάω με μαύρη.

Εγώ είχα περάσει από το συγκεκριμένο μπουρδελάκι, και είχα δει μιά μαύρη προφανώς όμως δεν ήταν αυτή που πηδήσατε εσύ και o jo (και μάλλον και ο Maanes  :cheesy:), ήταν μάλλον η άλλη.

Και συγκεκριμένα όταν πέρασα ήταν απογευματάκι και η κοπέλα είχε πεταχθεί στο διπλανό Lidl για ψώνια και την είδα μόνο ντυμένη να ανυφορίσει προς το μπουρδέλο με τη σακούλα με τα ψώνια στο χέρι. ;)

Εχω παρει 2,5 φορες μαυρες οι οποιες ηταν πολυ ανωτερες εμφανησιακα με την wendy και μια Ν.Ουρανου 1Β η οποια βρωμουσε, η αλλη τανταλου 8Α η οποια την πηρε ο υπνος πανω στο γαμισι και η μιση στον πλατινουμ που μου χτυμησε μια μαλακια και δεν ποιανετε για ολοκληρη.!!  :2funny:

και δεν σκοπευα να ξαναδοκιμασω, αλλα πηγα μονο και μονο γιατι εμπιστευτηκα τον jo, και τελικα αξιζε για τα δικα μου γουστα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εχω παρει 2,5 φορες μαυρες οι οποιες ηταν πολυ ανωτερες εμφανησιακα με την wendy και μια Ν.Ουρανου 1Β η οποια βρωμουσε, η αλλη τανταλου 8Α η οποια την πηρε ο υπνος πανω στο γαμισι και η μιση στον πλατινουμ που μου χτυμησε μια μαλακια και δεν ποιανετε για ολοκληρη.!!  :2funny:

και δεν σκοπευα να ξαναδοκιμασω, αλλα πηγα μονο και μονο γιατι εμπιστευτηκα τον jo, και τελικα αξιζε για τα δικα μου γουστα.

Αυτή η μυρωδιά είναι το θέμα με τις μαύρες που ορισμένες από τη φύση τους μυρίζουν παράξενα. Και το χειρότερο από όλα είναι όταν προσπαθούν να το καλύψουν με κιλά πατσουλίπου ρίχνουν πάνω τους και σου μένει μετά το γαμήσι πάνω σου και μπορεί να σε εκθέσει. :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom