Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11

Ενσταση .. ο κυριος δεστρος μου εκλεψε την ατακα  :tickedoff:
ακου επαν(απ)ιδείν  :tickedoff:

αστειευομαι σαφως , αυτο που θελω να σχολιασω στην συγκεκριμενη κριτικη
( η οποια ειναι πολυ καλη και περιγραφηκη , ασχετα αν υπαρχουν πολλες για την Νικολ)
αυτο που θελω να σχολιασω λεπων ειναι ο χορος .
Κι αλλη φορα εχω διαβασει για κραβατια του περαμενου αιωνα και απορω ... τοση γυφτια πια ?
τοση ?  και δεν ειναι μονο τα κρεβατια φυσικα ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Η Τανταλου εγινε Βρομυλου .. Την Σαπφούς την βλπεω να μετονομαζετσε σε Γυφτούς  :idiot:
εεε μα ...  :uglystupid:

α εσύ βρε το είχες πρωτογράψει ;;; λέω και γω κάπου το χα δει και μ'άρεσε ... αμ που να τα θυμάμαι καρντάσιμ όλα  ;
πάντως παλι καλα που δε μου μπηκε κανα ελατηριο στον κωλο η δεν φυγαμε σε κανα πατωμα, γιατι βλεπω οτι η επομενη κριτικη θα τιτλοφορειται "στρωματσαδα με την νικολ"

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
α εσύ βρε το είχες πρωτογράψει ;;; λέω και γω κάπου το χα δει και μ'άρεσε ... αμ που να τα θυμάμαι καρντάσιμ όλα  ;
πάντως παλι καλα που δε μου μπηκε κανα ελατηριο στον κωλο η δεν φυγαμε σε κανα πατωμα, γιατι βλεπω οτι η επομενη κριτικη θα τιτλοφορειται "στρωματσαδα με την νικολ"

Ενταξυ .. την αποσυρω την μυνηση :tooth:
Ωραια ιδεα ρε συ .. αμα ριξει καποιος κανα δυο καλα χοροπηματα δε θα σπασει το γαμημενο ?
Τυχεροι ειναι που δεν ειμαι πελατης ...  :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με αφορμη μια ακομη αρνητικη κριτικη της Γερμανιδας Μαντυ (εχει ηδη 3 στην σειρα νομιζω...αν κ προσωπικα ουτε την εχω δει απο κοντα,ουτε εχω πηδηξει στο συγκεκριμενο οικο ανοχης),εχω μια απορια... :think: :think:
γιατι συνεχιζουν οι συναγωνιστες να καταθετουν τον πολυτιμο (πλεον) οβολον τους προς τερψη στην συγκεκριμενη κοπελια,ενω εχει αρχιζει να μαζευει αρνητικα σχολια κ κριτικες?? :think: :think:
ριξτε την ΜΑΥΡΟ παιδες (αφου δε κανει σωστα την δουλεια της) κ προχωρηστε παραπερα,πατε σε καμια αλλη.μη μαζοχιζεστε κ τσιμπατε λογω εμφανισης...οι καιροι εχουν αλλαξει πλεον...
(Νομιζω ενα αντιστοιχο παραδειγμα -απ οτι διαβαζω- ειναι κ η τυπισσα η Κελλυ)...move on...

Επισης Τζεσυ - Κομοδινοπουλου - Ρωξαννα - Καρμεν ... πολλες πατατες
Η Χημεια μερικες φορες παιζει περιεργα παιχνιδια , καποιοι περασαν και καλα με τις εν λογο
λιγοι μεν αλλα δε ξερεις σε ποια κατηγορια εισαι αν δε δοκιμασεις
ειδηκα οταν ξεριες τι περιμενεις , προετοιμαζεσαι και εχεις περισοοτερες πιθανοτητες να μη κλαις ...
εκει φαιντετε και η αξια των κριτικων
Εγω παρα τις αρνητικες κριτκες δε λεω οχι , αν μου κανουν κλικ

Παντως ο κουκλακης καλα περασε με την Μαντυ :tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα μια πιό αναλυτική κριτική από τον Maanes, δεν πειράζει επιφυλάσομαι αύριο εγώ. Επίσης  η ατάκα του για το ότι όταν χάνεις κάτι τότε το εκτιμάς καλύτερα ήταν όλα τα λεφτά.

Σήμερα το κορίτσι μας έκλεισε νωρίς, μιας που στις 6 το απόγευμα που πήγα το μαγαζί ήταν κλειστό.

Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι. :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα μια πιό αναλυτική κριτική από τον Maanes, δεν πειράζει επιφυλάσομαι αύριο εγώ. Επίσης  η ατάκα του για το ότι όταν χάνεις κάτι τότε το εκτιμάς καλύτερα ήταν όλα τα λεφτά.

[size=15pt]]

Σήμερα το κορίτσι μας έκλεισε νωρίς, μιας που στις 6 το απόγευμα που πήγα το μαγαζί ήταν κλειστό.

Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι. :rockon: :rockon: :rockon:

Βυζαρες λεεεεεμε.!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπω σε λεπτομέριες για κάποια τόσο "κλασσική" GAMEOVER. Του στυλ πως έκανε πίπα τι στάση κάναμε κτλ, αν κάποιος είναι καινούργιος στο άθλημα θα την δοκιμάσει χωρίς να πούμε τίποτα, και κάποιος είναι παλιός το έχει κάνει ήδη.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τζέσικα το άθλημα είναι δύσκολο.

Επίσκεψη λοιπόν σήμερα στην μικρούλα την ζουμερή την Τζέσικα. Πέρασα στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ ( με παζάρι από τα 40).

Ο χώρος πολύ καθαρός, άνετος και φρεσκοσφουγγαρισμενος και με  καθαρά σεντόνια.

Η μικρούλα η Τζέσικα είναι ένα φρέσκο πιπινάκι, ομορφούλικο θα το έλεγες, συμπαθητική φατσούλα, και ολίγον στρουμπουλό και εμένα προσωπικά είχε το σωματότυπο που με αρέσει.
Στο δωμάτιο ήρθε με  καλή διάθεση, μιλήσαμε και λιγάκι,  είχαμε και προκαταρκτικά χαδάκια καλής διάρκειας, έτριψε και τη γυμνή μου πούτσα πάνω στα μικρά και φυσικά βυζάκια της και γενικά είχαμε άριστα προκαταρκτικά.

Στη συνέχεια έβαλε την καπότα σαν κάλτσα, και έκανε μια μέτρια πίπα με αρκετό χέρι, της είπα να γυρίσει για να χουφτώνω τα μπουτάκια της και το έκανε με ευχαρίστηση, άφησε να χαϊδέψω και την πίσω τρυπούλα της εξωτερικά αλλά όταν πήγα να βάλω μέσα λίγο νυχάκι αντέδρασε άκομψα.
Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω με πολύ μέτρια συμμετοχή, η αλήθεια είναι ότι έχει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια για να το μάθει το άθλημα.
Μετά τη γύρισα από πίσω όπου δυστυχώς δεν μου έκανε και το καλύτερο στήσιμο, πιστεύοντας όχι ότι δεν ήθελε αλλά δεν ήξερε. Σφυροκόπησα λίγο αλλά με τόση κρέμα που έβαλε δεν είχα και πολύ καλή αίσθηση, η πούτσα έβγαινε συνέχεια και κάποια στιγμή έπεσε.
Γύρισα ανάσκελα τον έπαιξε λίγο ξανασηκώθηκε και την έχυσα σε ιεραποστολικό χαϊδεύοντας τα ζουμερά της μπουτάκια.
Κάθισε λίγο μετά για χαλάρωμα και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε φιλώντας με σταυρωτά.

Συμπερασματικά αυτό που θα κρατήσω είναι το απίθανο κολαράκι της και τα ζουμερά μπουτάκια της και το γεγονός ότι η κοπέλα αν και δεν το κατείχε το άθλημα εντούτοις έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ικανοποιήσει και τελικά τα κατάφερε.

Επόμενη φορά θα υπάρξει ξανά μόνον, όταν μάθει καλά τη δουλειά και θα πρέπει να προσπαθήσει γι΄ αυτό. Τζέσικα το άθλημα είναι δύσκολο.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τζέσικα το άθλημα είναι δύσκολο.

Ωραιος ο γαμεοβερ και η κριτικη του μαζι
Μιας και την ειχα στα υποψιν (αν μου κανει κλικ) την βρηκα πολυ χρησιμη
αυτο με την κρεμα με προιδεαζει για αλλη μια "μαλακια με παρεα " βεβαια
αλλα αν την δω και μαρεσει θα ρισκαρω  :fuck2:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κιούσπες !!
Αχαχαχαχαχα ποσο καιρο ειχα να την ακουσω αυτη την λεξη ?
κιουσπες λεει .. χαχαχα ωραιος !

Γενικα αυτη η πιπινα η Νικολ παραμενει μετρια και στασημη αν κρινω απ τις αναφορες
μια δοκιμη αν κατσει της την δινω παρα τα μη πανηγυρικα σχολια ...

======================================================================

αραχτος στο Σιτι γκατε προχθες ενας τυπος μιλαμε στο ντεντεφωνο και με ρωταει αν ξερω τι παιζει
κανω μια τηλετσαρκα και του λεω ..
Αυτη η Εμμανουλα λεει εχει καμια κριτικη ?
Μπα δεν εχω δει νομιζω ...
κλεινουμε .. στο καπακι σκαει η κριτικη την διαβαζει και παει
παραγκελια πρωτης κλασης ....

Ειπε θα μπει να μας πει εντυπωσεις αντε να δουμε ποτε θα κλεψει χρονο ...
Απ οτι μου ειπε ρουμανα ειναι ...

destro λαθος καταληξη εβαλες .. Εμμανουέλα.ro επρεπε

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
:grin:

yo jo! μα καλά, για την sexo-google δουλεύεις ;;; δε φτάνει που γράφεις tags για την html της μπουρδελοτσαρκας, μας διορθωνεις και τα domain των κορασιδων  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:grin:

yo jo! μα καλά, για την sexo-google δουλεύεις ;;; δε φτάνει που γράφεις tags για την html της μπουρδελοτσαρκας, μας διορθωνεις και τα domain των κορασιδων   :2funny:

yo !  :rockon:

Ε ναι .. Ρουμανα δεν ειναι ?  :think: γιατι την εβαλες σε Ρωσικο Σερβερ ?  :think:

:cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γεια σου ξενιτεμενο αδερφι  :rockon:
Πηδα οσο μπορεις γιατι σε βλεπω καταθληπτικο οταν γυρισεις εδω ...

Αλ απο καραμπαλικινγκ η υποψιφια θεια πως τα παει ?  :think:
δεν ειδα κατι οποτε υποθετω δε το κατεχει ε ?...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ απο καραμπαλικινγκ η υποψιφια θεια πως τα παει ?  :think:
δεν ειδα κατι οποτε υποθετω δε το κατεχει ε ?...
δε γλειφει...και μαλιστα μολις ειχα ξυριστει.Κανει ομως φοβερο τσιμπουκι οποτε το προσπερναμε

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δε γλειφει...και μαλιστα μολις ειχα ξυριστει.Κανει ομως φοβερο τσιμπουκι οποτε το προσπερναμε

Φτουουουου
θα κανουμε μια προσπαθεια αν ακουσουμε κλικ οποτε την δουμε ...

θενξ

===========================================================

gl  :rockon:

3 μπαλακια ρε ? τσσσ εσυ εισαι επικυνδινος

Τσσσ ωραιος ο προεδρος
Αν και σε προλαβε ο κουκλακης .. Σου πηρε την παρθενια

φαινεται το χει το ονομα....δεν εξηγειται αλλιως....
Και η οδος .. στο ειχα πει εγω .. οδος Φριξου .. Οδος αυτων που φριξαν
Περαστικα

εεμ τι χωρις κωλο θα εφευγε ...

Δεν ξερω τι παιζει με την κυβερνηση της χωρας αλλα σημερα οφειλω να παραχωρησω
ψηφο εμπιστοσυνης στο προεδρο .  :rockon:

Δεν ειχαμε τρακαρισματα καραμαν και gameover ε ?
αντε αν δουμε τι καναν κι αυτοι  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυο ηταν ουσιαστικα τα μπαλακια τζο.....στην τζεσικα απλα πεταξα κατι λεφτα στο σαλονι καταλαθος....απο τα νευρα μου με την απαθεια της ουτε μαλακια δεν καταδεχτηκα να μου παιξει....τρακαρισματα δεν ειχαμε....μονο εναν τυπο με στρατιωτικη παραλλαγη και εναν με εργατικη φορμα συναντησα καθοδον ...

αν ειναι κανενας απο δω χαιρετισματα....και νομιζω σαν να πηρε το ματι μου την αννα στο λαφαμ βγαινοντας ....καλη γκομενα ειναι τελικα απο κοντα και ας λεει οτι ειναι μιλφ και μαλακιες.... :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δυο ηταν ουσιαστικα τα μπαλακια τζο.....στην τζεσικα απλα πεταξα κατι λεφτα στο σαλονι καταλαθος....απο τα νευρα μου με την απαθεια της ουτε μαλακια δεν καταδεχτηκα να μου παιξει....τρακαρισματα δεν ειχαμε....μονο εναν τυπο με στρατιωτικη παραλλαγη και εναν με εργατικη φορμα συναντησα καθοδον ...

αν ειναι κανενας απο δω χαιρετισματα....και νομιζω σαν να πηρε το ματι μου την αννα στο λαφαμ βγαινοντας ....καλη γκομενα ειναι τελικα απο κοντα και ας λεει οτι ειναι μιλφ και μαλακιες.... :grin:

3η στην σειρα ηταν η Τζεσικα ?  :think:
Δεν αναφερεις οτι εφυγες ασφαιρος ομως στην κριτικη  :think:
της ειπες να φυγει κι εφυγε απλα ?  :think:
η μου πεις οτι σε ρωτησε και τσατσα εντυπωσεις ?  :cheesy:

Καλη η Αννα δε δουλευει... η παλιοτεμπελα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
3η στην σειρα ηταν η Τζεσικα ?  :think:
Δεν αναφερεις οτι εφυγες ασφαιρος ομως στην κριτικη  :think:
της ειπες να φυγει κι εφυγε απλα ?  :think:
η μου πεις οτι σε ρωτησε και τσατσα εντυπωσεις ?  :cheesy:

Καλη η Αννα δε δουλευει... η παλιοτεμπελα  :2funny:
πρωτη ηταν...και στην κριτικη το εγραψα ......η τσατσα ειχε βεβαια το θρασος να ρωτησει τυπικα οταν εβγαινα αν ηταν ολα καλα.....δεν πηρε απαντηση αλλα ενα σαρκαστικο χαμογελο αλλα δεν ασχοληθηκε και πολυ γιατι ειχε μπει ηδη αλλο θυμα στο σαλονι.....πριν απο μενα ηταν εν τω μεταξυ και αλλος...ειμαι περιεργος αν μπαινουν εδω μεσα αυτα τα ατομα να συγκρινουμε εμπειριες....καλα κανεις δεν γραφει τελικα; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωτη ηταν...και στην κριτικη το εγραψα ......η τσατσα ειχε βεβαια το θρασος να ρωτησει τυπικα οταν εβγαινα αν ηταν ολα καλα.....δεν πηρε απαντηση αλλα ενα σαρκαστικο χαμογελο αλλα δεν ασχοληθηκε και πολυ γιατι ειχε μπει ηδη αλλο θυμα στο σαλονι.....πριν απο μενα ηταν εν τω μεταξυ και αλλος...ειμαι περιεργος αν μπαινουν εδω μεσα αυτα τα ατομα να συγκρινουμε εμπειριες....καλα κανεις δεν γραφει τελικα; :think:
ακυρο....δεν το γραψα στην κριτικη αλλα στο θρεντ της μπουρδελοκαταστασης..... :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι