Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
????????????????????????????????????????????????????????????????????
ή
Προσεξατε οτι υπαρχει επιλογη κατω απο τις κριτικες για να αφηνουμε σχολια????
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο;
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο;
εξελιχθεί πάντως σε πολύ καλή επαγγελματία, έχει μπει ο ρόλος στο πετσί της και θέλει να αφήνει ικανοποιημένο τον πελάτη της. Καλό θα ήταν βέβαια να την κόψει αυτή τη γαμημένη
Στην έξοδο από το δωμάτιο την ξαναβρήκα να βγαίνει από τον επόμενο συναθλητή που μόλις ξεπετάχτηκε δε χρόνο dt.
χαχαχα το ειχα ξεχασει πολυ ενδιαφερον ... φαινετε πως η βικυ αλλαξε μαρκα τσιχλοφουσκας
ειναι διαφορετικα τα χρωματα
Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν μου την έσπασε σήμερα η τσίχλα όπως την άλλη φορά.
Πάντως απορώ στο τσιμπούκι πως τα κατάφερε με την τσίχλα στο στόμα
Τώρα τι θυμήθηκα.....την μία και μοναδική φορά που είχα παει στην δικιά σου την Χριστίνα, είχε και αυτή τσίχλα αλλά στην πίπα την άφησε πάνω στο κομοδίνο και μετά την ξαναέβαλε στο στόμα της !!!!!! :o :o :o
Εδω τις πουτσες του καθενα βαζουν στο στομα τους .. στην τσιχλα κολησες
και γω θυμηθηκα τωρα κατι ( για τους γλωσοφιλακηδες , χωρις να βγαζω απο εξω την ουρα μου )
Μου κανει πιπα , σταματαει και βγαζει τριχα απ το στομα ... κοιταω το πουλακι μου γλομπος ιχνος τριχας
ποιανου ηταν η τριχα ? ΟΕΟ ?
βαντασου να μου την μετεφερνε με κανα γλωσοφιλο :S :S :S :S :S :S
100 φορες τους το'χω πει για τα κρεββατια.Ειδικα στο τερμα κατω που πηγα προσφατα με τη Μιρελα σπρωχνεις και κουνιεται ολοκληρο προς το πατωμα.Νομιζεις θα διαλυθει
αστειευομαι σαφως , αυτο που θελω να σχολιασω στην συγκεκριμενη κριτικη
( η οποια ειναι πολυ καλη και περιγραφηκη , ασχετα αν υπαρχουν πολλες για την Νικολ)
αυτο που θελω να σχολιασω λεπων ειναι ο χορος .
Κι αλλη φορα εχω διαβασει για κραβατια του περαμενου αιωνα και απορω ... τοση γυφτια πια ?
τοση ? και δεν ειναι μονο τα κρεβατια φυσικα ...