Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο; :headbang:

..ειμαστε κουβαρνταδες εμεις οι σαλονικεις.!!!  :rockon: :rockon: :rockon: το χρημα ρεεεεεεει.!!!  :2funny: :2funny:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο; :headbang:

σωστός σε όλα...αν και θεωρω την κριτικη περα για πέρα αληθινή απλά σίγουρα δεν είχε πάει για πρωτη φορα με την Μαρία....

Επισκέπτης
Ρε στέλιο πλάκα μας κάνεις? Λες ότι έγινε κάτι κακό και μπλα μπλα μπλα δεν ξαναπάω στα μπουρδέλα και τελικά το κακό ήταν ότι σε κάβλωσε πολύ η Βερόνικα και έχυσες 2 λεπτά πιο νωρίς?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585

...την περημενα και εγω απο το πρωι να διαβασω την κριτικη, και θα συμφωνησω με τον μααν απο επανω, κυριε στελιο πρεπει να δοκιμασετε άμεσως την Κελυ ή την Αντριανα.κομ, ή και τις 2 για να δειτε τι θα πει αποτυχια συνουσιας.!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απόγευμα με την Βίκυ.

Μιας που πέτυχα απογευματινή την Πιπινοβίκυ  δεν την χάρισα και πέρασα καρφί στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ. Κάτι της χρωστούσα από την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί και φρόντισα να της το δώσω σήμερα με το παραπάνω.

Με καυλιάρικο και πρόστυχο ύφος μπήκε στο δωμάτιο, μασώντας βέβαια επιδεικτικά μαστίχα (οι παλιές κακές συνήθειες δεν κόβονται, ειδικά όταν έχεις γεμάτα όλα σου τα δωμάτια), μάλιστα σήμερα έκανε και τσιχλόφουσκες.!!!!!!! Έμένα  σήμερα όμως δεν με επηρέασε αυτό το γεγονός (α ρε μουνί τη γη γυρίζεις).

Χαδάκια στο όρθιο στην αρχή σε βυζάκια και κολάκια, γλείψιμο στις ρόγες δεν άφησε μόνο λίγα πεταχτά φιλάκια στο λαιμό και στα μάγουλα με το ζόρι. Παρόλα αυτά είχα καυλώσει με τις πονηρές ματιές που μου έριχνε και την οδήγησα στο κρεβάτι. Πίπα πάρα πολύ καλή (με την τσίχλα πως δεν πνίγηκε ?), δυνατή με πονηρές ματιές, χάιδεψα και εξωτερικά την πίσω τρυπούλα της χωρίς διαμαρτυρίες.
Συνέχεια από πάνω τον κάρφωσε δυνατά όλον, και έβγαλε και καυλιάρικες κραυγούλες, έδωσα και εγώ ρυθμό ενώ ταυτόχρονα ζουπούσα τα μικρά και ζουμερά βυζάκια της.
Κατόπιν την έστησα στα τέσσερα όπου ομολογώ ότι στήθηκε τέλεια, και την σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα και σαν να μην έφτανε αυτό η Βίκυ με ενθάρρυνε να την γαμήσω και να την σφυροκοπήσω ακόμη πιο δυνατά συνεχίζοντας βέβαια να κάνει τσιχλόφουσκες.!!!!!!!
Το τέλος δεν άργησε να έρθει και την έχυσα πολύ δυνατά μέσα σε κραυγές. Της άρεσε που με άφησε τόσο ικανοποιημένο και αφού σηκώθηκε με έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε που και σήμερα την προτίμησα.

Ομολογώ ότι σήμερα με ξεθέωσε αυτό το μικρό πουτανάκι και με έκανε να λαχανιάσω τόσο πολύ, όσο και πριν από ενάμισι χρόνο που ήμουν ακόμα καπνιστής και όταν πηδούσα δυνατά μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Έχει εξελιχθεί πάντως σε πολύ καλή επαγγελματία, έχει μπει ο ρόλος στο πετσί της και θέλει να αφήνει ικανοποιημένο τον πελάτη της. Καλό θα ήταν βέβαια να την κόψει αυτή τη γαμημένη

Στην έξοδο από το δωμάτιο την ξαναβρήκα να βγαίνει από τον επόμενο συναθλητή που μόλις ξεπετάχτηκε δε χρόνο dt.

Καυλιάρα Βίκυ.!!!!!!!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny:
αμαν ρε με αυτες τις τσιχλοφουσκες χαχαχα

περιμενε να σου κανω σκιτσακι για την κριτικη ..

και εδω κατι ξεχασες
εξελιχθεί πάντως σε πολύ καλή επαγγελματία, έχει μπει ο ρόλος στο πετσί της και θέλει να αφήνει ικανοποιημένο τον πελάτη της. Καλό θα ήταν βέβαια να την κόψει αυτή τη γαμημένη

Στην έξοδο από το δωμάτιο την ξαναβρήκα να βγαίνει από τον επόμενο συναθλητή που μόλις ξεπετάχτηκε δε χρόνο dt.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να και το προηγούμενο.

Συνημμένα

• 79230471469905075984.png
    79230471469905075984.png
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαχαχα το ειχα ξεχασει  :cheesy: πολυ ενδιαφερον ... φαινετε πως η βικυ αλλαξε μαρκα τσιχλοφουσκας
ειναι διαφορετικα τα χρωματα  :dancing:

την αλλη φορα θυμησου να ζωγραφισομε την βικυ απο πανω .. να εχεις συλογη με ολες τις στασεις
:2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
χαχαχα το ειχα ξεχασει  :cheesy: πολυ ενδιαφερον ... φαινετε πως η βικυ αλλαξε μαρκα τσιχλοφουσκας
ειναι διαφορετικα τα χρωματα  :dancing:

Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν μου την έσπασε σήμερα η τσίχλα όπως την άλλη φορά. :grin: :grin: :grin:

Πάντως απορώ στο τσιμπούκι πως τα κατάφερε με την τσίχλα στο στόμα  :think: :think: :think:

Τώρα τι θυμήθηκα.....την μία και μοναδική φορά που είχα παει στην δικιά σου την  Χριστίνα, είχε και αυτή τσίχλα αλλά στην πίπα την άφησε πάνω στο κομοδίνο και μετά την ξαναέβαλε στο στόμα της !!!!!! :o :o :o

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν μου την έσπασε σήμερα η τσίχλα όπως την άλλη φορά. :grin: :grin: :grin:

Πάντως απορώ στο τσιμπούκι πως τα κατάφερε με την τσίχλα στο στόμα  :think: :think: :think:

Τώρα τι θυμήθηκα.....την μία και μοναδική φορά που είχα παει στην δικιά σου την  Χριστίνα, είχε και αυτή τσίχλα αλλά στην πίπα την άφησε πάνω στο κομοδίνο και μετά την ξαναέβαλε στο στόμα της !!!!!! :o :o :o

Εδω τις πουτσες του καθενα βαζουν στο στομα τους .. στην τσιχλα κολησες  :cheesy:

και γω θυμηθηκα τωρα κατι ( για τους γλωσοφιλακηδες , χωρις να βγαζω απο εξω την ουρα μου )

Μου κανει πιπα , σταματαει και βγαζει τριχα απ το στομα ... κοιταω το πουλακι μου γλομπος ιχνος τριχας
ποιανου ηταν η τριχα ? ΟΕΟ ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
βαντασου να μου την μετεφερνε με κανα γλωσοφιλο  :S :S :S :S :S :S

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εδω τις πουτσες του καθενα βαζουν στο στομα τους .. στην τσιχλα κολησες  :cheesy:

και γω θυμηθηκα τωρα κατι ( για τους γλωσοφιλακηδες , χωρις να βγαζω απο εξω την ουρα μου )

Μου κανει πιπα , σταματαει και βγαζει τριχα απ το στομα ... κοιταω το πουλακι μου γλομπος ιχνος τριχας
ποιανου ηταν η τριχα ? ΟΕΟ ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
βαντασου να μου την μετεφερνε με κανα γλωσοφιλο  :S :S :S :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάποιος γλωσσοφυλάκιας είχε πει κάποτε ότι αν το γλωσσόφυλο είναι αλμυρό κάτι χύθηκε εκέι μέσα πιό πριν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ωραιος ο πουτανοκομαντο - πουτανεγκαινιαστης η αλλιως μααανες  :rockon:
αν εξειρεσεις το τελειωμα ( που βασικα δε γινετε να εξειρεσθει αλλα λεμε τωρα )
καλουτσικη ακουγεται η φαση

Βασικα με τις καινουριες αυτο ειναι , δε περιμενεις κατι αλλο :dunno:
καλο ειναι να το ξεριες ομως ωστε να πας προετοιμασμενος
οποτε πολυ χρησιμη η κριτικη του κυριου ταμια  ;)

Παλι βιαστηκε ο φιλος ΤΕΛΟΣΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ H αλλιως GAMEOVER εκτος απο μερικες λεξεις
ξεχασε να βαλει και το σκιτσακι 

ολγουειζ φουριους :idiot:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ενσταση .. ο κυριος δεστρος μου εκλεψε την ατακα  :tickedoff:
ακου επαν(απ)ιδείν  :tickedoff:

αστειευομαι σαφως , αυτο που θελω να σχολιασω στην συγκεκριμενη κριτικη
( η οποια ειναι πολυ καλη και περιγραφηκη , ασχετα αν υπαρχουν πολλες για την Νικολ)
αυτο που θελω να σχολιασω λεπων ειναι ο χορος .
Κι αλλη φορα εχω διαβασει για κραβατια του περαμενου αιωνα και απορω ... τοση γυφτια πια ?
τοση ?  και δεν ειναι μονο τα κρεβατια φυσικα ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Η Τανταλου εγινε Βρομυλου .. Την Σαπφούς την βλπεω να μετονομαζετσε σε Γυφτούς  :idiot:
εεε μα ...  :uglystupid:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

αστειευομαι σαφως , αυτο που θελω να σχολιασω στην συγκεκριμενη κριτικη
( η οποια ειναι πολυ καλη και περιγραφηκη , ασχετα αν υπαρχουν πολλες για την Νικολ)
αυτο που θελω να σχολιασω λεπων ειναι ο χορος .
Κι αλλη φορα εχω διαβασει για κραβατια του περαμενου αιωνα και απορω ... τοση γυφτια πια ?
τοση ?  και δεν ειναι μονο τα κρεβατια φυσικα ...  :jerking: :jerking: :jerking:
100 φορες τους το'χω πει για τα κρεββατια.Ειδικα στο τερμα κατω που πηγα προσφατα με τη Μιρελα σπρωχνεις και κουνιεται ολοκληρο προς το πατωμα.Νομιζεις θα διαλυθει

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τυχεροι ειναι ( ή ειμαι ) που ειμαι 31 και οχι 21
θα τρωγανε σπρει στον τοιχο ... ¨" Αλλαξτε κανα κρεβατι ρε γυφτοι "

Το ποσο ξυλο θα επευτε και ποιος θα το ετρωγε ειναι αλλη ιστορια
θα καναμε γερο teem , πουτανοκομαντο ονομα και πραγμα θα ημασταν ...
αλλα αργησαμε 10 χρονια  :jerking:
Υγεια  :cheesy:

Ειδατε που λεω εγω οτι ΚΑΘΕ κριτικη εχει κατι να πει ...  ;)
το ανασκαψαμε το θεμα ..  :rolleyes:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
με αφορμη μια ακομη αρνητικη κριτικη της Γερμανιδας Μαντυ (εχει ηδη 3 στην σειρα νομιζω...αν κ προσωπικα ουτε την εχω δει απο κοντα,ουτε εχω πηδηξει στο συγκεκριμενο οικο ανοχης),εχω μια απορια... :think: :think:
γιατι συνεχιζουν οι συναγωνιστες να καταθετουν τον πολυτιμο (πλεον) οβολον τους προς τερψη στην συγκεκριμενη κοπελια,ενω εχει αρχιζει να μαζευει αρνητικα σχολια κ κριτικες?? :think: :think:
ριξτε την ΜΑΥΡΟ παιδες (αφου δε κανει σωστα την δουλεια της) κ προχωρηστε παραπερα,πατε σε καμια αλλη.μη μαζοχιζεστε κ τσιμπατε λογω εμφανισης...οι καιροι εχουν αλλαξει πλεον...
(Νομιζω ενα αντιστοιχο παραδειγμα -απ οτι διαβαζω- ειναι κ η τυπισσα η Κελλυ)...move on...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom