Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια κριτική αλλιώτικη απ΄ τις άλλες.

Μετά από λίγη σκέψη αποφάσισα να επισκεφθώ την Βίκυ στο τσίρκο, εκεί που αρκετούς μήνες πριν είχε τιμήσει επί μακρόν  την παρουσία της. Σήμερα η κριτική μου θα είναι διαφορετική από τις άλλες και θα κρίνω περισσότερο τον εαυτό μου μιας που η Βίκυ σε όλες της τις κινήσεις σήμερα ήταν μοναδική, πολύ φιλική και πολύ GFE.

Με την Βίκυ το 2011 βρέθηκα 2 φορές και αυτές οι 2 φορές είναι η καλύτερη και η χειρότερη συνεύρεση με Ιερόδουλη μέχρι τώρα στη χρονιά.

Οι τελευταίες κριτικές της δεν ήταν και τόσο καλές, μαύρες θα έλεγα ότι ήταν αλλά παρόλα αυτά ήθελα να το κάνω το κασκαντεριλίκι.

Μπήκα λοιπόν με διάθεση πάρα πολύ καλή, και παρόλο που εκείνη τη στιγμή η Μαντάμ μου διαλαλούσε την πραμάτεια της εγώ κάθισα στο σαλόνι κάνοντας τον ανήξερο περιμένοντας να βγει το κορίτσι. Πράγματι σε λίγο βγήκε και με πολύ δυνατό χαμόγελο με θυμήθηκε και  δεν έκρυψε τη χαρά της που με ξαναείδε. Ήρθε μάλιστα και κάθισε στα πόδια μου και εγώ επωφελούμενος της συγκυρίας χάιδεψα δυνατά το απαλό της κολαράκι. Χωρίς πολλά πολλά δίνω 30 ευρώ και περνώ στο δωμάτιο με το απλό πρόγραμμα.  Σημειώνω ότι η μαντάμ με ευχαρίστησε και στο ύφος της δεν διέκρινα κάποια δυσανασχέτηση που δεν πήρα κάποιο ακριβότερο πρόγραμμα.

Μένοντας μόνος στο δωμάτιο και με σηκωμένη πούτσα από το σαλόνι κάνω το πρώτο λάθος να αγχωθώ λες και είμαι κανένας πρωτάρης και αντί να χαλαρώσω έκανα νευρικές βόλτες μέσα στο δωμάτιο περιμένοντας την Βίκυ.

Η αναμονή μου ευτυχώς ήταν ελάχιστη και η Βίκυ μπαίνει με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και παραδίδεται στη ζεστή αγκαλιά μου. Έκανα κάποιες απόπειρες για φιλάκια που δεν καρποφόρησαν και όταν πήγα να την φιλήσω τις ρόγες πολύ ευγενικά δεν με άφησε. Ίσως λέω γιατί με 40 ευρώ αφήνει να τη χύσουν στα βυζιά και γι΄ αυτό δεν με άφησε.
Αφού την χόρτασα στο όρθιο την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αφού με πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα της τον δίνω στο στόμα όπου ξεκινάει μια καταπληκτική πίπα μεγάλης διάρκειας και με αρκετά deep όπου στην ουσία εξαφάνιζε την πούτσα. Το δεύτερο λάθος μου ήταν που κρατήθηκα 2 φορές και δεν της τα έδωσα στο στόμα αλλά ήθελα να την γαμήσω κιόλας.
Με δικιά  μου πρωτοβουλία την ανέβασα από πάνω όπου κυριολεκτικά  εκεί τα είδα όλα. Κάνοντας βαθύ κάθισμα το έτρωγε όλο μέχρι αρχίδι, ενώ είχε καυλώσει στα αλήθεια. Η απληστία μου με οδήγησε στο τρίτο και καθοριστικό μου λάθος που θέλοντας να την γαμήσω όσο γίνεται παραπάνω δεν την κατέβασα έγκαιρα με αποτέλεσμα την στιγμή που την κατέβαζα να χυθεί μια σταγόνα από το σπέρμα μου.
Συνειδητοποιώντας έστω και αργά τη μαλακία μου την γύρισα πισοκολητά για σφυροκόπημα αλλά δυστυχώς τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης άρχισαν να έρχονται. Παρόλο που στη συνέχεια την ξάπλωσα χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από το μουνί της (μια ιδιαίτερα προσφιλή στάση σε μένα), εντούτοις δεν ξανακατάφερα να έχω την στύση που έπρεπε ώστε να μπορέσω να συνεχίσω το έργο μου.
Παρόλα αυτά η Βίκυ έδειξε στη συνέχεια ιδιαίτερη ικανότητα και κυρίως υπομονή έτσι ώστε κάποια στιγμή να χύσω και να φύγω ικανοποιημένος.
Η πλάκα βέβαια είναι ότι πήγε να με ζητήσει συγνώμη που με τέλειωσε με αυτό τον τρόπο αλλά είχα το θάρρος να της πω (και να το πω και σε σας) ότι ο φταίχτης σήμερα ήμουν εγώ.
Καθίσαμε μετά από αυτό κάνα πεντάλεπτο αγκαλιασμένοι και φεύγοντας μου έδωσε διό δυνατά φιλιά στο μάγουλο και με αποχαιρέτησε.
Σίγουρα αργά η γρήγορα θα την ξαναδώ ελπίζοντας να την ξαναβρώ με τέτοια πολύ καλή διάθεση.

Το μεγάλο κέρδος από όλη την σημερινή φάση είναι τούτη η κριτική. Εγώ το ήξερα αλλά καμιά φορά πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι σε μπουρδέλο δεν πάμε για  να γαμήσουμε την γκόμενα μας. Είναι πολύ μεγάλο λάθος να προσπαθείς να κρατηθείς για να μη χύσεις. Σου ήρθαν εκείνη τη στιγμή ρίξτα να πάνε. Το άθλημα είναι πολύ δύσκολο και απευθύνομαι κυρίως στους νεώτερους. Ο χρόνος δυστυχώς είναι συγκεκριμένος και μια πανηγυρική συνεύρεση, που έτσι έτυχε να κάτσει, μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
για πια λέτε για αυταρχικό, για ρεβέκα ή αντριάννα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για πια λέτε για αυταρχικό, για ρεβέκα ή αντριάννα?
αντριαννα....μαλιστα ειναι τοσο καλη που το κανει και σε οσους παιρνουν το απλο φαινεται για να συνηθιζουν..... :2funny: :2funny:

για αυτο οσοι πανε νιωθουν μετα σαν να τους πηδηξαν και κλαιν τα εβδομηνταρια τους.... :grin:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Mε αφορμη και την τελευταια κριτικη

απλα επιβεβαιωνει και παλι την αποψη που ειχα για την συγκεκριμενη "κλικα" του βιλλα

εχουν φερει που λες 3-4 γερμανιδες(και μια ισπανιδα!) ωραιες γκομενες εμφανισιακα δεν λεω οι οποιες εχουν καβαλησει τελειως το καλαμι(η ετσι ηταν απο παντα) δεν τους ενδιαφερει να προσφερουν στον πελατη δεν ξερω εχουν δει μαλλον την φαση διακοπες στην ελλαδα τρεχουμε ολη μερα στα club και στις trendy καφετεριες της πολης και αντε δεν γαμεις παμε και μερικες ωρες στο βιλλα να ερθει κανας μαλακας να παρουμε τα φραγκα

βρε ουστ πισω στην κωλοχωρα σας μαλακισμενα! :s&m_1:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Mε αφορμη και την τελευταια κριτικη

απλα επιβεβαιωνει και παλι την αποψη που ειχα για την συγκεκριμενη "κλικα" του βιλλα

εχουν φερει που λες 3-4 γερμανιδες(και μια ισπανιδα!) ωραιες γκομενες εμφανισιακα δεν λεω οι οποιες εχουν καβαλησει τελειως το καλαμι(η ετσι ηταν απο παντα) δεν τους ενδιαφερει να προσφερουν στον πελατη δεν ξερω εχουν δει μαλλον την φαση διακοπες στην ελλαδα τρεχουμε ολη μερα στα club και στις trendy καφετεριες της πολης και αντε δεν γαμεις παμε και μερικες ωρες στο βιλλα να ερθει κανας μαλακας να παρουμε τα φραγκα

βρε ουστ πισω στην κωλοχωρα σας μαλακισμενα! :s&m_1:

Ε τωρα τα παραλες !
Οχι και κωλοχωρα η Γερμανια ... τι να πουμε και για αυτη που ζουμε τοτε ...
Στα υπολοιπα ισως συμφωνισω οταν δοκιμασω Μαντυ αν και οσο παω αποθαρρηνομαι  :rolleyes:
Υγεια ...
Παντως οι κριτικες της Μαντυ σε συνδιασμο με αυτη της Κομοδινομπουλου μαλλον δικαιολογουν το ονομα της οδου ...
οδος Φριξου ! .. οδος αυτων που Φριξανε  :cheesy:

Περαστικα στους συναγωνιστες και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
^Τι να πω για την Μάντυ ρε παιδια την ειχα δοκιμάσει τότε στην σαπφους όταν πρωτοηρθε απο Αθήνα λίγο πριν ανοιξει το Villa ,ειπα πως θα κάνει πάταγο η γυναίκα εδω στη θεσσαλονίκη.
Καθώς μου είπε τα χειρότερα για την Αθήνα .Πάω και να εγκαινιάσω το villa και την πετυχαίνω εκεί.Λέω μεσα μου "καλά θα περάσουμε" δυνατό μωρο ολοκαινουριος καθαρός χώρος.
Μπήκα μέσα με προγραμμα 69 και ακάποτο...
Όταν εφυγα δεν ενιωσα ο,τι εκλαψα τα λεφτα μου ,αλλα δεν πέρασα οπως ηθελα.
Είχε σε όλα όρια .Ηταν η δευτερη φορα που την συναντησα.Τρίτη δεν υπήρχε .
Τωρα για την Κομοδινοπούλου μπήκα μια φορα (ασχετως αν διάβασα τα χειρότερα για αυτην ,οταν ακομα ηταν στην εκκλησια και δεν είχε κανει την πλαστικη).Ενταξει δεν πέρασα και τέλεια αλλα μου έδειξε ο,τι είχε διάθεση και πως την δευτερη φορα ίσως να ηταν καλύτερη.
Δευτερη φορα πάλι δεν υπήρχε, γιατι δεν βόλεψε..
ΌΣΟ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΣ villa μια φορα και πολύ ηταν για μένα.
Τζεσυ,κριστιν ,αντριαννα και μαντλέιν, προτιμώ την Ελενα που ηταν πολυ δυνατή μεσα η ακόμα και την Λούνα που δουλεψε εκει.Τωρα για κάτι πολονέζες που εφερε ενα φεγγαρι για ενα μηνα με δυο....ουτε κρύο ουτε ζέστη,όπως επίσης και την άλλη την γερμανίδα την Μπιάνκα.
Μου διαφευγει κάποια? Α ναι δεν δοκίμασα μια ρουμάνα τουμπανο που είχε περασει απο εκει και πήγε μετα πιο πάνω στην φρίξου.Μια Ντέλια.
Απο την άλλη καλύτερα γιατι όσο είχε καλά μουνια ημουν τακτικα προς τα εκεί.
Τωρα δεν πατάω κάν απο τη στιγμη που ξερω ο,τι δουλευουν οι συγκεκριμενες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
^Τι να πω για την Μάντυ ρε παιδια την ειχα δοκιμάσει τότε στην σαπφους όταν πρωτοηρθε απο Αθήνα λίγο πριν ανοιξει το Villa ,ειπα πως θα κάνει πάταγο η γυναίκα εδω στη θεσσαλονίκη.
Καθώς μου είπε τα χειρότερα για την Αθήνα .Πάω και να εγκαινιάσω το villa και την πετυχαίνω εκεί.Λέω μεσα μου "καλά θα περάσουμε" δυνατό μωρο ολοκαινουριος καθαρός χώρος.
Μπήκα μέσα με προγραμμα 69 και ακάποτο...
Όταν εφυγα δεν ενιωσα ο,τι εκλαψα τα λεφτα μου ,αλλα δεν πέρασα οπως ηθελα.
Είχε σε όλα όρια .Ηταν η δευτερη φορα που την συναντησα.Τρίτη δεν υπήρχε .
Τωρα για την Κομοδινοπούλου μπήκα μια φορα (ασχετως αν διάβασα τα χειρότερα για αυτην ,οταν ακομα ηταν στην εκκλησια και δεν είχε κανει την πλαστικη).Ενταξει δεν πέρασα και τέλεια αλλα μου έδειξε ο,τι είχε διάθεση και πως την δευτερη φορα ίσως να ηταν καλύτερη.
Δευτερη φορα πάλι δεν υπήρχε, γιατι δεν βόλεψε..
ΌΣΟ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΣ villa μια φορα και πολύ ηταν για μένα.
Τζεσυ,κριστιν ,αντριαννα και μαντλέιν, προτιμώ την Ελενα που ηταν πολυ δυνατή μεσα η ακόμα και την Λούνα που δουλεψε εκει.Τωρα για κάτι πολονέζες που εφερε ενα φεγγαρι για ενα μηνα με δυο....ουτε κρύο ουτε ζέστη,όπως επίσης και την άλλη την γερμανίδα την Μπιάνκα.
Μου διαφευγει κάποια? Α ναι δεν δοκίμασα μια ρουμάνα τουμπανο που είχε περασει απο εκει και πήγε μετα πιο πάνω στην φρίξου.Μια Ντέλια.
Απο την άλλη καλύτερα γιατι όσο είχε καλά μουνια ημουν τακτικα προς τα εκεί.
Τωρα δεν πατάω κάν απο τη στιγμη που ξερω ο,τι δουλευουν οι συγκεκριμενες.

Συλβια ξανθια, για μια βδομαδα ηταν, και η Βικη ξανθια γερμανιδα δηλωνε και αυτη, για μια βδομαδα και αυτη, τωρα ειναι αθηνα ως Ζωρα στο αλλο σαιτ...
Εγω με την Μαντυ την 1η φορα περασα καλα, αλλα την 2η οχι και τοσο, δυσκολευτηκα να τελειωσω δεν καυλωνα, και δεν την ξαναπροτιμησα και ουτε θα την ξαναπροτιμισω, οπως αντιθετα με την σκυλου την αδερφη της περναω γενικα καλα...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Συλβια ξανθια, για μια βδομαδα ηταν, και η Βικη ξανθια γερμανιδα δηλωνε και αυτη, για μια βδομαδα και αυτη, τωρα ειναι αθηνα ως Ζωρα στο αλλο σαιτ...
Εγω με την Μαντυ την 1η φορα περασα καλα, αλλα την 2η οχι και τοσο, δυσκολευτηκα να τελειωσω δεν καυλωνα, και δεν την ξαναπροτιμησα και ουτε θα την ξαναπροτιμισω, οπως αντιθετα με την σκυλου την αδερφη της περναω γενικα καλα...
Ναι σωστα, αν και την Βικυ-Ζωρα δεν την πρόλαβα...
όσο για την Κριστίν πάλι δεν μου έκανε κλικ, αν και βλέποντας την σε φτιάχνει....και εγω τα ιδια έπαθα με την Μαντυ την δευτερη φορά....;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ενταξει δε μου αρεσει να σχολιαζω τις κριτικες των παιδιων εδω μεσα,αλλα δε μπορω να μην σταθω στην κριτικη του αγαπητου Kastanias...
εκτος του οτι μου φαινεται υπερβολικη σε αρκετα σημεια (κ ολα ηταν αψογα κ καλα),γλειφοκωλι σε τετοιο βαθμο κ με τοσο παθος κ με τοση χρονικη διαρκεια,δεν πιστευω να το κανει με τιποτα καμμια πουτανα...βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου,αλλα κατι δε μου καθεται καλα... ;)

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10

ενταξει δε μου αρεσει να σχολιαζω τις κριτικες των παιδιων εδω μεσα,αλλα δε μπορω να μην σταθω στην κριτικη του αγαπητου Kastanias...
εκτος του οτι μου φαινεται υπερβολικη σε αρκετα σημεια (κ ολα ηταν αψογα κ καλα),γλειφοκωλι σε τετοιο βαθμο κ με τοσο παθος κ με τοση χρονικη διαρκεια,δεν πιστευω να το κανει με τιποτα καμμια πουτανα...βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου,αλλα κατι δε μου καθεται καλα... ;)

+1
H Μαρία να γλύφει κωλότρυπες;  :think:
Και όλα αυτά η Μαρία τα έκανε;  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
........κι αποφασίζω να μπω για τζακούζι (120 euro). Λέω στην τσατσά να κρατήσει τα ρέστα και να τα μοιραστεί με την κοπέλα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι συμφέρει.........
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο; :headbang:

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλο

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πολυ καλο

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

τελειο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φοβερο

(LOL+LOL+LOL) επι (LMAO) επι (WTF) επι (ξανα)LOL

ανεπαναληπτο

ενταξει και τωρα που ευθυμησαμε ας προσγειωθουμε λιγακι, κατι τετοιοι τυποι πρεπει να γραφανε καποτε και στο penthouse

ΥΓ. να μην ξεχασω , ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω παλι θα σταθω εδω....τι παει να πει ειπα στην τσατσα να κρατησει τα ρεστα;ποσα ηταν τα ρεστα;αν υποψιαστω ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ οτι αφησες ρεστα απο 3 πενηνταευρα δλδ 30 ολακερα ευρωπουλα που ισουνται περιπου με ενα απλο θα πω το εξης.....
α)δικαιως σου εγλειψε και την κωλοτρυπιδα η μαρια.....
β)και λιγα σου εκανε....ακαποτο επρεπε να στον φαει τον πουτσο και να γλειψει και τις μπαλες και να τα καταπιει κιολας....
γ)με κατι τετοιες συμπεριφορες τις χαλασαμε τις πουτανες αφου τις καναμε πρωτα κυριες εδω και δεκα χρονια και υστερα λεμε ποιος μας φταιει που μας παιζουν τα φωτα στο πενταλεπτο; :headbang:
+1000...αυτο το σκηνικο με τα ρεστα δε το προσεξα,τωρα το ειδα...ελεος αν αφησε 30 αρι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι μου θυμηζει .. τι μου θυμηζει.. θα το βρω που θα μου παει :tooth:

Καστανιας δε πιστευω να μας λες ψεματα ... ψηνομαι για γλυφοκολι :kissass2:
παω να ρωτησω την αρμοδια...

Αν δε το κανει η Μαρια τοτε μας δουλευεις . αν το κανει να παμε κι εμεις  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι μου θυμηζει .. τι μου θυμηζει.. θα το βρω που θα μου παει :tooth:

Καστανιας δε πιστευω να μας λες ψεματα ... ψηνομαι για γλυφοκολι :kissass2:
παω να ρωτησω την αρμοδια...

Αν δε το κανει η Μαρια τοτε μας δουλευεις . αν το κανει να παμε κι εμεις  :rolleyes:
και να το κανει σε εναν καποιον καπου καποτε, προγραμμα γλυφοκωλιου δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει ποτε και πουθενα επισημα  για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι κατι που το κανει η καθεμια με τον καθε βρωμυλο οσα και να δωσει και ειναι και ταμπου για καποιους.... :uglystupid:

τωρα αν σου κατσει σου κατσε σαν το προτο..

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Ημερομηνια ληξης της αδειας γνωστη και στην σκια της επιχειρηθηκε
μια τελυταια (ισως ) επισκεψη στο στανταρακι που μου κρατησε συντροφια τους τελευταιους μηνες
Με το μυαλο να αναπολει το παρελθον απο την μια και να σκευτεται το μελλον απ την αλλη
ειχαμε μια αποχαιρετηστηρια συναντηση . Οι  λεπτομεριες δεν εχουν σημασια πια , καλα ηταν ...
Σημαδια κουρασης ομως εμφανη, μιλωντας λιγο γιαυτο σαν να ηθελε να ζητησει συγνωμη απο μερικους
που στεναχωρησε τελευταια , θα τους αποζημιωσει ομως στο μελλον ειμαι σιγουρος ...

Ειχα στεναχωρεθει λιγο για το κλεισιμο αυτο , τελικα ομως χαιρομαι
Χαιρομαι γιατι λιγη ξεκουραση μονο καλο μπορει να κανει ...
Καλη ξεκουραση λοιπον Χριστινακι,  καλη ανταμωση και καλη μας τυχη !
Ευχαριστω ....

Το διαβασμα ενος βιβλιου ειναι ενας πολυ καλος τροπος να απαλαγεις απο κακες σκεψεις
αν και δε το εχω διαβασει προτεινω αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/16664665878973552307.jpg[/img[/URL]]

[b]Η αλλιως "Οχι πια πουτσες Μονο πιτσες" ;)[/b]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/72394399672787102003.jpg[/img[/URL]]

Γεια σου ...
[MEDIA=youtube]mZxNEizpNr4[/MEDIA]

Αλλος ενας υποψιφιος τιτλος ηταν " Ο Τελευταιος των Σαλονικιων "
με κατι τετοιο για μουσικη υποκρουση
[MEDIA=youtube]twepYLbAhNo[/MEDIA]
Τελικα προτημησα τον Μπιλυ που ειναι και δικο μας παιδι  ;D
==============================================================================
Κλειστο λοιπον απο 26-5-2011 το καταστημα , εν αναμονη ανανεωσης την αδεια του
μαζι με τοσα αλλα , ευχομαι συντομα αυτη η αναφορα (γιατι κριτικη δεν ειναι)
να καταπλακωθει απο νεες πανυγηρικες κριτικες
Γεια σας ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom