You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκκαι να σου πω δεν εχει νοημα, πρεπει να σε "καλεσει" ο ιδιος
αλλιως ουτε να διαβασεις δεν μπορεις.
παντως αμα δεν εισαι αναρχοαπλυτος μην περιμενεις προσκληση
εμενα δεν με καλεσε γιατι ειμαι φασιστας λεει
παντως δεν ρωτησα γιατι θελω να γραφτω...απλα απο περιεργεια...στην αρχη νομισα οτι ειναι το ανταλτ,αλλα τελικα καμμια σχεση....
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καθαρη ipεσενα πως σου φαινεται?
τον διαβαζω χρονια
και να σου πω δεν εχει νοημα, πρεπει να σε "καλεσει" ο ιδιος
αλλιως ουτε να διαβασεις δεν μπορεις.
παντως αμα δεν εισαι αναρχοαπλυτος μην περιμενεις προσκληση
εμενα δεν με καλεσε γιατι ειμαι φασιστας λεει
...έχεις δώσει δικαιώματα και εσύ ρε μλκ.......
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
[size=11pt]Να 'σαι καλά φίλε...[/size][...]
Ευχαριστώ για την παρέα όλα αυτά τα χρόνια.-
Με τον lithin γνωριστήκαμε εδώ, και από τότε τα λέγαμε διαδικτυακά.
Αργότερα συνεχίσαμε (και συνεχίζουμε) να τα λέμε και απ' το σάιτ του φίλου Ροκαβλόν, μέχρι που κάποτε (πέρυσι) επιτέλους τα είπαμε και από κοντά!
Θυμάμαι την πρώτη φορά που με παρέθεσε για να ρωτήσει...
και αφού του απάντησα, το σχόλιό του που ακολούθησε...Φανουρότυπε,την κλίση πως την απέκτησες;
Έμπασε νερά η βάρκα;
Του το θυμίζω κάποιες φορές και γελάμε...Ααα καλά,εσύ είσαι αρχηγόπουλο
Καλώς όρισες
Στον lithin είχα διακρίνει διάφορα καλά στοιχεία όπως: το έξυπνο και στρωτό γράψιμο, το χιούμορ, την αντίληψη, τη δομημένη σκέψη...
Με την παραπάνω παρέμβασή του όμως μου έδειξε κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Οτι δεν διστάζει να στηρίξει τον φίλο στη δύσκολη στιγμή, και αυτό για μένα είναι αξιέπαινο!
Βλέποντας σήμερα το νικ του και από κάτω τη λέξη "επισκέπτης" δεν το κρύβω πως στενοχωρήθηκα.
Φυσικά δεν συμφωνώ με τη διαγραφή του, αλλά δεν είμαι και εκείνος που θα ζητήσει τον λόγο.
Σίγουρα θα υπάρχει κάποια δικαιολογία. Περισσότερο ή λιγότερο βάσιμη.
Δεν νομίζω πως έχει και τόση σημασία.
Εκείνο όμως που που έχει σημασία, είναι πως (άλλο) ένα ποιοτικό μέλος δεν υπάρχει πια (στο σάιτ) και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Φανουρη δεν λες στον φιλο σου τον ροκαβλον να ερθει και απο εδω να μας τα πει και εμας απο κοντα.
Αργότερα συνεχίσαμε (και συνεχίζουμε) να τα λέμε και απ' το σάιτ του φίλου Ροκαβλόν, μέχρι που κάποτε (πέρυσι) επιτέλους τα είπαμε και από κοντά!
.
Φανταζομαι ο αντμιν δεν θα εχει αντιρρηση
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Να βαλω και δω μονο το σεντονι μηπως και θελει καποιος να σχολιασει
***************************************************************************************
[size=12pt]Προς Professorx[/size] : Προφεσορα σου εχω πει αρκετες φορες οτι εισαι προτυπο καλτιλας για μενα και ξερεις ποσο σε σεβομαι. Οχι μονο για την τεραστια προσφορα σου στο σαιτ, αλλα κ γιατι εισαι παντα ΟΝ ΤΟΠΙΚ, σεμνος και μετριοφρων και ποτε δεν εχεις εμπλακει σε καυγαδες, ξεκατινιασματα κλπ.. Και οπως ξερεις και εγω μεχρι τωρα ετσι ημουνα. Ποτε δεν τσακωθηκα, ποτε δεν ειρωνευτικα, ποτε δεν τραμπουκησα, ανεκαθεν ημουνα πιστος στη βασικη θεματολογια του σαιτ, κριτικες, ενημερωσεις, πληροφοριες. Και μαλιστα χωρις να θελω να περιαυτολογησω η οτιδηποτε, εχω προσφερει αρκετα εως πολυ θα ελεγα..
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα συμφωνήσω ότι και εσύ είσαι ένα απο τα ενεργά μελή με μεγάλη συνεισφορά και μάλιστα ακόμα και φαντάρος που ήσουνα είχες όρεξη να προσφέρεις στο site.Xαράς στο κουράγιο σου! Αλλά και με την επάνοδο σου ως πολίτης συνεχίζεις ακόμα πιο δυναμικά.Απο μένα έχεις ένα μεγάλο μπράβο.
Αυτος ο βλακας ο Βελουχιωτης βγηκε και με ειρωνευτηκε για πολλοστη φορα διχως λογο και αιτια. Σε καποια φαση εκνευριστηκα. Και οχι τοσο με τον ιδιο το Βελουχιωτη (γενικα δεν ασχολουμαι καν με μιζερα καρβουνα χωρις ζωη, δυστυχησμενα ανθρωπακια, ναυαγια, αναπηρους cyberwarriors της πουτσας, σκατοφλωρους χεστηδες, αμοιβαδες με ποδια, εγγεφαλικα νεκρους, θλιβερους γαμιαδες του πληκτρολογιου κοκ) αλλα περισσοτερο με αντμιν/μοντ που αφηναν αυτο το κλωνο/σκουπιδι να βριζει ασταματητα.
Δοκίμασες να πατήσεις το κουμπί που λέει αναφορά στον συντονιστή; Πρώτα απόλα βέβαια το ορθό είναι να δωθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και απο τα 2 μέρη με πολιτισμένο διάλογο και αν δεις ότι ο άλλος εμμένει να σε υβρίζει ή να σε κοροιδεύει πατάς το εν λόγω κουμπί.Με αυτόν τον τρόπο εγκαλείς τον μοντ να αξιολογήσει την κατάσταση και να επέμβει με την ανάλογη ποινή.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει.. Εχει βριστει ασχημα στο παρελθον τοτε με την υποθεση Στρατηγου με τον Χιλνικ, τον Χλεχλεκια και τον Px75 τωρα πριν κανα 2 μερες. Και οι 3 μελη με μεγαλη προσφορα. Ουτε τοτε εφαγε μπαν. Και να πεις οτι ο Βελουχιωτης ειναι κανα μελος που εχει προσφερει παει στο διαολο... Αλλα αυτος ειναι τελειως ανυπαρκτος, αχρηστος! Μονο βριζει και ειρωνευεται δεν εχει κανει τιποτα αλλο.
Το λάθος τότε είναι καθαρά τον μοντερέιτορ που δεν τον μπανάρανε για να αποκατασταθεί ή τάξη στο φόρουμ.Σε κάθε περίπτωση εσύ έχεις ήδη πάρει θέση,μένει να ακούσουμε και τον Βελουχιώτη για πιο λόγο έκανε αυτά που του καταλογίζονται.Θα πρέπει να δωθούν αμοιβαίες εξηγήσεις πολιτισμένα και με διάλογο και να τελειώσει μία και καλή το θέμα.
Για τα βρισιδια προς τον Ροκαβλον, το σαιτ του και το εκει παρεακι του(οχι ολα τα μελη φυσικα, σε 3-4 ατομα αναφερομαι συγκεκριμενα) που με εβριζε δεν χρειαζεται να πω τιποτα, εκει ησουνα και τα εβλεπες. Και τι δεν ελεγαν για μενα.. πιθηκο, βλακα, καθυστερημενο, προμοτορα και ποσα αλλα.. Για παρα πολυ καιρο δεν εδινα σημασια, δεν ασχολουμουνα και εκανα υπομονη, οποτε οπως καταλαβαινεις του τα χα μαζεμενα του μαλακα.. που μου το παιζε και "φιλος" καθαρα για να αποσπασει πληροφοριες για κατι θεματακια, σε καποια φαση που μιλουσαμε με PM.
Η αναφορά σε πρόσωπα που δεν συμμετέχουν σε ένα σάιτ και έτσι είναι αδύνατον να υπάρξει αντίλογος είναι λάθος.Αυτό γίνεται απο όλα τα σάιτ και όχι μόνο του Ρόκαβλον.Πάντως να είσαι σίγουρος ότι δεν λέχθηκαν υβριστικά ή αισχρά πράγματα προς το πρόσωπο σου.
Οσο για το οτι ηθελα να δειρω τον Βελουχιωτη(η μαλλον το θλιβερο υποκειμενο που βρισκεται πισω απο αυτο το απιστευτα εκνευριστηκο αβαταρ και νικνειμ) ναι δεν το αρνουμαι και δεν το αναιρω. Ακομα θελω να το κανω. Θελω να τον σαπισω στο ξυλο και να του σπασω τη μαπα και τα δοντια και αμα τον βρω θα το κανω, η τουλαχιστον θα το εκανα. Και περισσοτερο επειδη ο ιδιος με προκαλεσε.. Δεν ειμαι υπερ των καυγαδων, δεν ειναι κατι που συνηθιζω να κανω, θεωρω οτι ειναι για ζωα και ειναι η τελευταια λυση, αλλα αν ειναι να γινει καυγας ετσι πρεπει να γινει. Πισω απο μια οθονη και ενα ψευτικο νικνειμ/κλωνο ο καθενας ειναι οτι λεει και λεει οτι θελει. Δεν εχει κανενα νοημα. Αυτοι οι καυγαδες ειναι για 15χρονα, οι ιντερνετικοι και οχι οι κανονικοι οπως καποιος ειπε. Απο τη στιγμη που εκεινος με εβρισε πρωτος, εκεινος με προκαλεσε για καυγα, εκεινος ελεγε τερατολογιες για μενα (οτι γαμαω ακαποτα τη Μπαρμπορα, τη Νατασα και τη μιση Φυλης και ειμαι τιμημενος και χαιρομαι και τετοια), και οι μοντ δεν τα εσβησαν, ναι του εστειλα το τηλεφωνο μου(οπως που ζητησε) να βρεθουμε απο κοντα να λυσουμε τις διαφορες μας ;) Προφανως ακομα περιμενω...
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά η κίνηση σου να δώσεις το τηλέφωνο σου σε κάποιον άγνωστο πόσο μάλλον με κάποιον που έχεις σκυλοβριστεί στο νετ ήταν ανώριμη,επιπόλαιη και αφελής. Τους λόγους μπορείς να τους φανταστείς και μόνος σου.Κατά δεύτερον την ενέργεια σου αυτή θα την καταλάβαινα μόνο αν το άτομο το οποίο βρίστηκες σου είχε προκαλέσει πραγματική ζημία.Θα μπορούσες να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και διαφορετικά το όλο ζήτημα.
Ειναι καλο να γραφονται απ ολους μας/σας τετοια περιστατικα, οχι για να προτρεπουν, αλλα για να ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ κοσμο απο επικυνδυνες ιεροδουλες. Αν μια γαμιεται ακαποτα με καποιον, κατα 90% γαμιεται και με αλλους 10-20-50-100 δεν ξερω και γω τι..Που να τα ξερω βεβαια τοτε αυτα, νομιζα οτι ημουνα ο εκλεκτος ..
Και να σας πω οτι γνωριζω πολλους συναγωνιστες με αντιστοιχες εμπειριες. Αλλα αυτοι ειναι εξυπνοι(?), δεν ειναι βλακες σαν εμενα να τα βγαζουν ολα στη φορα ε?
Το αν πρέπει να γράφονται ή όχι τέτοια περιστατικά είναι άξιο συζήτησης.Πολλές φορές το να γράψεις μία πληροφορία για να προειδοποιήσεις μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.Απο την άλλη να μην το γράψεις και πάλι αφήνεις να διαιωνίζεταί μία επικίνδυνη κατάσταση.Και όπως πολύ σωστά είπες μία πουτάνα που γαμιέται με έναν ακάποτα σίγουρα έχει γαμηθεί και με άλλους Χ πελάτες.Το Χ συναρτάται απο πολλούς παράγοντες.Εκθετικά όσο ανεβαίνει ο αριθμός τόσο ανεβαίνει και ο κίνδυνος για σοβαρά ΣΜΝ.
Ο Βελουχιωτης σε καποιο ποστ του ειπε οτι οι χειροτερες πουτανες ειναι αυτες που γαμιοντουσαν ακαποτα στη Φυλης και τωρα το παιζουν ντιβες στα Στουντιο. Πιστευω οτι ο Βελουχιωτης(η ορθοτερα το αρρωστακι που κρυβεται πισω απ αυτο τον κλωνο) ειναι γνωστης του θεματος, εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ και ειναι απ αυτους που τα ψαχνουν, τα αποζητανε, τα εχουν αναγκη και πληρωνουν τα κερατα τους για να βγαλουν την ανωμαλια τους. Δεν εξηγηται αλλιως η εμμονη του. Κλασικο δειγμα ενοχης. Κλασικη τσιριδα Ροκαβλον
Ο μοναδικός που μπορεί να απαντήσει επι του ζητήματος είναι ο ίδιος ο εμπλεκόμενος.
Και οσο γι αυτο που ειπες Προφεσορα οτι ο Βελουχιωτης δεν ειναι κλωνος του Ροκαβλον γιατι δεν εχει αναφερθει ποτε για πρωκτικο, σου παραθετω την παρακατω κριτικη του που "ξεσκισε" το κωλαντερο της Ειρηνης
Την διάβασα την κριτική.Βέβαια και πάλι μπορώ να πω οτι ο Βελουχιώτης δεν εμμένει τόσο συχνά όσο ο Ρόκαβλον έπι του θέματος.Αν είναι κλώνος μόνο ο ίδιος το ξέρει.
[size=12pt]Προς Dirtyliving[/size] : Συγγνωμη που σε αποκαλεσα καρβουνο , οπως καταλαβαινεις το πα πανω στα νευρα μου, σαν μελος/ενημερωτη σου εχω τεραστιο ρισπεκτ και απ οσο ξερω δεν ανηκεις σαυτους που με θαβανε φανατικα. Οι hyper τσαρκες σου θα μεινουν στην ιστορια. Αλλα δεν σου κρυβω οτι μου τη δινει στα νευρα ολη αυτη η ψευτοθολοκουλτουρα, η σοβαροφανεια και η εμμονη σου να "απαξιωνεις" οσους γραφουν απλα, λιτα και λιγο "παιδιαριστικα" αν με πιανεις. Πουτανοσαιτ ειναι εδω, οχι διαγωνισμος ποιησης/λογοτεχνιας
Εγώ θα πω ότι ο Dirtyliving είναι απο τα πιο αξιόλογα άτομα που έχουν περάσει τόσο απο το παρόν site όσο και απο το άλλο και είναι κρίμα που σταμάτησε να γράφει και στα 2.Και να ξέρεις το ότι έγραψε προ λίγου και σχολίασε και μετά τον αποπήρες δεν το έκανε με κακές προθέσεις.Εγώ προσωπικά θα τον ήθελα να επιστρέψει πάλι πίσω.Όπως και να έχει αφού το αναγνώρισες ότι το έκανες πάνω στα νεύρα σου πιστεύω ότι μάλλον θα στο έχει συγχωρέσει.
Τελος παντων απ τη στιγμη που ο Κλωναρης(και ο καθε Κλωναρης) δεν ξαναενοχλησει, για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν. Οριστικα. Ολοι συμφωνουμε οτι ο Βελουχιωτης ειναι κλωνος, πολλοι πιστευουν οτι ειναι ο Ροκαβλον, πολλοι πιστευουν οτι ειναι καποιος μοντερειτορ. Εχουν λογικη και τα 2. Ο Ροκαβλον για τους λογους που εχουν ειπωθει πολλακις, και ο(οι) μοντ γιατι ο Βελουχιωτης ανεβασε τα νουμερα, κανει και λεει οτι γουσταρει εδω μεσα και υπαρχει ακομα ενω θα επρεπε να εχει διαγραφει εδω και μηνες(απ την ιστορια με τον χιλνικ κατα την ταπεινη μου αποψη). Επισης γνωριζε οτι ο Γαλαντομος Γαλατας ειναι κλωνος του Χλεχλεκια (αυτο πως διαολο το ηξερε )
Γιατι ο αλληλοσπαραγμος που λεει και ο Προφεσορας? Τι σκατα εχουμε να χωρισουμε και τσακωνομαστε σαν τα ζωα?
Κρατάω την τελευταία φράση που είπες και ελπίζω να μην συμβούν μελλοντικά στην καρδιά του forum που αφορά ενημερώσεις,κριτικές κλπ με θέμα τον αγοραίο έρωτα άλλα τέτοια φαινόμενα.
***************************************************************************************
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Ο Μουνελάνος είναι σίγουρα διαφορετικό πρόσωπο.Κοινός μας φίλος μέγας κλωνολογος μου είπε ότι ο Mounelaos είναι ο Ροκαβλον και όχι ο 52 όπως ισχυρίστηκε..
Δεν έχω προσωπική άποψη απλά το αναφέρω
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
που εχει δημοσιες τουαλετες στην πλατεια βαθηΣ?θελω να παω!
Για ή για προσεξε τι θα απαντησεις, ειναι ερωτηση παγιδα...
ο καβλετιος δηλαδη δεν ειναι καθαρη ip?
μονο εμεις ειμαστε καθαρες ΙΡ και ο ξαδερφος
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
για πιρφορισμαΓια ή για προσεξε τι θα απαντησεις, ειναι ερωτηση παγιδα...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Επιβεβαιώνω τον professor ότι ο mounelanos και ο Ροκαβλόν είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα.Ο Μουνελάνος είναι σίγουρα διαφορετικό πρόσωπο.
Επισκέπτης
Καλημέρα
Βλέπω ότι Λίθιν και Τζοπίνο έχουν διαγραφεί, αλλά εγώ και ο Μουνελάνος παραμένουμε. Γιατί έτσι; Ήμαστε οι τιμώμενοι μαλάκες του φόρουμ;
Τα ίδια είχαμε και πέρισυ. Δηλαδή τι...πρέπει να πεοθηλάσουμε κανέναν αξιωματούχο για να διαγραφούμε;
Αντισθένη θα στείλω στο info@bourdela.com εμαιλ επιβεβαίωσης αίτησης διαγραφής του λογαριασμού μου από το dirtyliving2012@yahoo.com. Το παλιό μου μαιλ (αυτό της εγγραφής έχει διαγραφεί εδώ και χρόνια, οπότε δεν ισχύει)
Περιμένω αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί το αίτημα μου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δικής μου και δικής σου. Είναι επίσης θέμα σεβασμού. Όχι τόσο σε εμένα, αλλά απέναντι στα ενεργά μέλη σου.
Πύραυλε, όσο και να σ' αγαπάω, η σύγκριση των επαναλαμβανόμενων διαγραφών μα τις ομαδικές αυτοκτονίες ήταν εντελώς άστοχη. Υποβιβάζεις και τη δική μου και τις προσωπικότητες των άλλων, έστω και αυτές τις καμμένες που διαθέτουμε, αυτές που παρουσιάστηκαν από τους "έγκυρους" συναγωνιστές του φόρουμ. (Που είναι αυτοί οι έγκυροι ρε παιδιά, κόκαλα έχουν;)
Μπεμπάκο μου κακία δεν σου κρατάω που με έβρισες. Όσο για το στυλ μου που σου τη σπάει, κάθε φορά που έβλεπες ποστ μου, ή κριτική απλά το πηδούσες και πήγαινες παρακάτω. Απλά πράγματα.
Ψευτοκουλτούρα, σοβαροφάνεια και εμμονή στην απαξίωση, τα αφήνω (σχεδόν) ασχολίαστα. Τα δύο πρώτα είναι εντελώς άστοχα, ενώ το το τελευταίο εντελώς ανυπόστατο. Δεν προσπαθούσα να δείξω κάτι, ή να εξελιχθώ σε κάτι. Έχω μεγαλώσει πολύ για να το παίζω διαδικτυακός πνευματικός γαμιάς. Το νετ δεν είναι ο κόσμος μου. Σίγουρα δεν μεγάλωσα σε αυτό και δεν το άφησα ποτέ να γίνει μέρος του φυσικού μου κόσμου. Μπουρδέλο με 1-1,5 χιλιάρικο και μπύρα σε παγκάκι ήταν η τσάρκα μου στην ηλικία σου. Μερικές φορές, έγραφα και σε ένα τετραδιάκι το όνομα της κοπέλας για να μην το ξεχάσω και στο περίπου σε πιο μπουρδελάκι την συνάντησα, γιατί τότε δεν με απασχολούσαν τα νούμερα και οι οδοί. Αυτά ήρθαν με την εποχή των μπουρδελοσάιτς.
Με την ειρωνία μου στα φαλάφελ και τα ξεροχυσίματα καταδικάζω την κανιβαλιστική συμπεριφορά ατόμων που κάνουν τσάρκα ανά 20αδες στα μπουρδέλα λες και είναι καραβάνι και μετά διαμαρτύρονται ότι τους τραμπουκίζουν και οι τσατσάδες. Ρε παίχτη ούτε εγώ τις συμπαθώ τις τσατσάδες, είναι όμως δυνατόν να μην νευριάσει η τσατσά άμα σε βλέπει εσένα κάθε μέρα μαζί με άλλους 20 μαντράχαλους; Άνθρωπος είναι! Δεν τα λέω ειδικά για σένα. Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν ανέφερα πουθενά το όνομα σου. Τέτοιες όμως συμπεριφορές τις βλέπουμε πολύ συχνά, ειδικά παλιότερα σε ενημερώσεις του Σοτίροφ και των υπόλοιπων της παρέα σου.
Μπεμπάκο, ο μέγας κλωνολόγος φίλος σου, που λέει ότι ο μουνελάνος είναι ο ροκαβλόν, είναι μήπως ο ίδιος (όποιος κι αν ήταν) που έλεγε ότι εγώ είμαι ο τζόκερ;
Που έλεγε ότι ο προφέσορ είναι ο τζόκερ;
Που έλεγε ότι ο φαρκέλι είναι ο τζούρας;
Που έλεγε ότι ο Βελουχιώτης είναι ο φαρκέλι;
Που λέει ότι ο Βελουχιώτης είναι ροκαβλόν;
Εάν είναι ο ίδιος, πες του να μην παρατήσει τη πρωινή του εργασία γιατί σαν κλωνολόγος τον βλέπω να μένει άνεργος.
Μπέμπα όπως σου είπε και κάποιο παλλικάρι πιο πίσω, ο ανδρισμός δεν βρίσκεται στην ανάδειξη του εγώ, στον τσαμπουκά, στο ξύλο, στο πόρνιασμα, στην απαξίωση τσουρκών, στις ενημερώσεις, στις κριτικές και στα γαμήσια (διαδικτυακά και μη), αλλά σε αξιοπρέπεια, χαρακτήρα και βασικές αξίες.
Πιστεύω ήμουν σαφής σε ότι αφορά εσένα.
Για το θέμα του ροκαβλόν, το αν είναι κλώνος του Βελουχιώτη και πόσο θλιβερό είναι το παρεάκι του, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Τσάμπα σπατάλη ενέργειας θα ήταν. Τα είπαν άλλοι πριν από μένα πολύ καλλίτερα, θέτοντας εύλογα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ακόμη και ανάθεμα εάν απαντηθούν ποτέ.
Στην τελική στα παπάρια μου τι σκέφτεται κανείς για τον ροκαβλόν, για μένα και για το σάιτ του. Μπορείτε εάν γουστάρετε, να με φανταστείτε στα τέσσερα να με γαμάει ο τσάτσος Άρης, με τον ροκαβλόν στη γωνία να γλωσσοφιλιέται με τον κυρ- Στέλιο του Φ66, τον Βελουχιώτη να κάνει τραμπάλα με το σκυλάκι της Λαρίσας του Ιασ20 και τον Σκούμπι να παίζει blues στη φυσαρμόνικα.
Νεοσμυρνιώτη, είπαμε μερικά πράγματα σε πμ, προφανώς δεν άκουσες κουβέντα από αυτά που είπα. Σου είπα με ειλικρίνεια τι πιστεύω για σένα, είσαι όμως τόσο πικραμένος από τον καυγά σου με τον ροκ, που η χολή που έβγαλες εδώ στο νήμα με έκανε να μετανοιώσω που σου μίλησα ανθρώπινα. Εάν είχες πρόβλημα με το σάιτ θα είχε φύγεις πολύ νωρίτερα, εσύ όμως έκατσες ένα χρόνο. Επίσης το γεγονός ότι δεν σου αρέσει να βγαίνουν νεκρά μέλη (όπως χαρακτήρισες εμένα και τον τζοπίνο) και να μιλάνε είναι δικαίωμα σου, και εμένα πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν, αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω και να λέω ποιος πρέπει να μιλήσει και ποιος όχι. Έβγαλες μια μεγάλη απογοήτευση προς το πρόσωπο μου επίσης, ίσως επειδή περίμενες επειδή μια κι εγώ ο ίδιος είχα πολλά προβλήματα με τον ροκαβλόν, θα έβγαινα και τον έθαβα. Προφανώς δεν με ξέρεις καθόλου. Κάπου έγραψες ότι "καλή καρδιά" από δω και πέρα, αλά έπειτα δηλώσες ότι "από δω και πέρα θα ξεκατινιάζω και δεν θα αφήνω να πέσει κάτω ούτε τελεία (ή όποιο σημείο στίξης ανέφερες τέλος πάντων). Αυτή είναι η καλή καρδιά;
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Υγεία και καλά να περνάς.
Μαρτυριάρη 10χρονε Στριτγουόκερ, στο σάιτ του ροκαβλόν δεν σε κάλεσε ο ίδιος, αλλά εγώ. Παίζει να έκανα και τη μεγαλύτερη μαλακία που έχω κάνει ποτέ μου. Που να ξέρα ότι θα βγεις σιχαμερός σαν το παχύρρευστο άσπρο υγρό που μαζεύεται στην άκρη των χειλιών από την αφυδάτωση. Έφυγες από το φόρουμ, όχι γιατί τους σιχάθηκες, αλλά γιατί ήσουν πολύ λίγος για να αντιμετωπίσεις διαλεκτικά το μέλος "Ράστα". Επίσης απορία το είχα πως γνώριζες πάντα ποια γαμιέται ακάποτα και για πόσα;
Ξιλνίκ του έκανες τη μούρη κοκκινιστό κρέας με πατάτες βραστές του μουνελάνου με τις 7 συνεχόμενες ενημερώσεις. Μα τι ανδραγάθημα ήταν αυτό ρε δικέ μου; Τι έχει σειρά από δω και πέρα; Θα βγάλουμε και τις πούτσες μας να τις μετρήσουμε, η θα διαγωνιστούμε στο ποιος κατουρά πιο μακρυά; Πάντως Θα έχει πρόβλημα στη δουλειά του ο φουκαράς ο μουνελάνος από δω και πέρα, ενώ οι πουτάνες πλέον δεν τον δέχονται στα μπουρδέλα. Τα παμε και μαζί, αλλά είναι σαν μην τα πάμε. Τον σκούμπι γιατί τον κάλεσες να βγει και να τα πει, μήπως επειδή ξέρεις ότι δε μασάει και βρίζει; Εσύ δεν μπορείς να βρίσει; μόνος σου, χρειάζεσαι άλλον να το κάνει;
Στο μπουρδέλα αντισθένη θα επιβιώσουν μόνο οι κλίκες. Πάρτο χαμπάρι. Αυτές ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού. Όποιος δεν είναι μαζί τους, όποιος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του και το ιντερνετικό μπουρδελολάιφ στάιλ θα προσβάλλεται, θα ξεφτυλίζεται και θα αποκαλείται κλώνος για ευκολότερη και ταχεία μετέπειτα ανάλωση και όλα αυτά στο βωμό του κέρδους από τη δική σου πλευρά και της ανίας των αργόσχολων από την άλλη.
Αυτά. Φρόντισε σε παρακαλώ για την διαγραφή.
Βλέπω ότι Λίθιν και Τζοπίνο έχουν διαγραφεί, αλλά εγώ και ο Μουνελάνος παραμένουμε. Γιατί έτσι; Ήμαστε οι τιμώμενοι μαλάκες του φόρουμ;
Τα ίδια είχαμε και πέρισυ. Δηλαδή τι...πρέπει να πεοθηλάσουμε κανέναν αξιωματούχο για να διαγραφούμε;
Αντισθένη θα στείλω στο info@bourdela.com εμαιλ επιβεβαίωσης αίτησης διαγραφής του λογαριασμού μου από το dirtyliving2012@yahoo.com. Το παλιό μου μαιλ (αυτό της εγγραφής έχει διαγραφεί εδώ και χρόνια, οπότε δεν ισχύει)
Περιμένω αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί το αίτημα μου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δικής μου και δικής σου. Είναι επίσης θέμα σεβασμού. Όχι τόσο σε εμένα, αλλά απέναντι στα ενεργά μέλη σου.
Πύραυλε, όσο και να σ' αγαπάω, η σύγκριση των επαναλαμβανόμενων διαγραφών μα τις ομαδικές αυτοκτονίες ήταν εντελώς άστοχη. Υποβιβάζεις και τη δική μου και τις προσωπικότητες των άλλων, έστω και αυτές τις καμμένες που διαθέτουμε, αυτές που παρουσιάστηκαν από τους "έγκυρους" συναγωνιστές του φόρουμ. (Που είναι αυτοί οι έγκυροι ρε παιδιά, κόκαλα έχουν;)
Μπεμπάκο μου κακία δεν σου κρατάω που με έβρισες. Όσο για το στυλ μου που σου τη σπάει, κάθε φορά που έβλεπες ποστ μου, ή κριτική απλά το πηδούσες και πήγαινες παρακάτω. Απλά πράγματα.
Ψευτοκουλτούρα, σοβαροφάνεια και εμμονή στην απαξίωση, τα αφήνω (σχεδόν) ασχολίαστα. Τα δύο πρώτα είναι εντελώς άστοχα, ενώ το το τελευταίο εντελώς ανυπόστατο. Δεν προσπαθούσα να δείξω κάτι, ή να εξελιχθώ σε κάτι. Έχω μεγαλώσει πολύ για να το παίζω διαδικτυακός πνευματικός γαμιάς. Το νετ δεν είναι ο κόσμος μου. Σίγουρα δεν μεγάλωσα σε αυτό και δεν το άφησα ποτέ να γίνει μέρος του φυσικού μου κόσμου. Μπουρδέλο με 1-1,5 χιλιάρικο και μπύρα σε παγκάκι ήταν η τσάρκα μου στην ηλικία σου. Μερικές φορές, έγραφα και σε ένα τετραδιάκι το όνομα της κοπέλας για να μην το ξεχάσω και στο περίπου σε πιο μπουρδελάκι την συνάντησα, γιατί τότε δεν με απασχολούσαν τα νούμερα και οι οδοί. Αυτά ήρθαν με την εποχή των μπουρδελοσάιτς.
Με την ειρωνία μου στα φαλάφελ και τα ξεροχυσίματα καταδικάζω την κανιβαλιστική συμπεριφορά ατόμων που κάνουν τσάρκα ανά 20αδες στα μπουρδέλα λες και είναι καραβάνι και μετά διαμαρτύρονται ότι τους τραμπουκίζουν και οι τσατσάδες. Ρε παίχτη ούτε εγώ τις συμπαθώ τις τσατσάδες, είναι όμως δυνατόν να μην νευριάσει η τσατσά άμα σε βλέπει εσένα κάθε μέρα μαζί με άλλους 20 μαντράχαλους; Άνθρωπος είναι! Δεν τα λέω ειδικά για σένα. Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν ανέφερα πουθενά το όνομα σου. Τέτοιες όμως συμπεριφορές τις βλέπουμε πολύ συχνά, ειδικά παλιότερα σε ενημερώσεις του Σοτίροφ και των υπόλοιπων της παρέα σου.
Μπεμπάκο, ο μέγας κλωνολόγος φίλος σου, που λέει ότι ο μουνελάνος είναι ο ροκαβλόν, είναι μήπως ο ίδιος (όποιος κι αν ήταν) που έλεγε ότι εγώ είμαι ο τζόκερ;
Που έλεγε ότι ο προφέσορ είναι ο τζόκερ;
Που έλεγε ότι ο φαρκέλι είναι ο τζούρας;
Που έλεγε ότι ο Βελουχιώτης είναι ο φαρκέλι;
Που λέει ότι ο Βελουχιώτης είναι ροκαβλόν;
Εάν είναι ο ίδιος, πες του να μην παρατήσει τη πρωινή του εργασία γιατί σαν κλωνολόγος τον βλέπω να μένει άνεργος.
Μπέμπα όπως σου είπε και κάποιο παλλικάρι πιο πίσω, ο ανδρισμός δεν βρίσκεται στην ανάδειξη του εγώ, στον τσαμπουκά, στο ξύλο, στο πόρνιασμα, στην απαξίωση τσουρκών, στις ενημερώσεις, στις κριτικές και στα γαμήσια (διαδικτυακά και μη), αλλά σε αξιοπρέπεια, χαρακτήρα και βασικές αξίες.
Πιστεύω ήμουν σαφής σε ότι αφορά εσένα.
Για το θέμα του ροκαβλόν, το αν είναι κλώνος του Βελουχιώτη και πόσο θλιβερό είναι το παρεάκι του, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Τσάμπα σπατάλη ενέργειας θα ήταν. Τα είπαν άλλοι πριν από μένα πολύ καλλίτερα, θέτοντας εύλογα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ακόμη και ανάθεμα εάν απαντηθούν ποτέ.
Στην τελική στα παπάρια μου τι σκέφτεται κανείς για τον ροκαβλόν, για μένα και για το σάιτ του. Μπορείτε εάν γουστάρετε, να με φανταστείτε στα τέσσερα να με γαμάει ο τσάτσος Άρης, με τον ροκαβλόν στη γωνία να γλωσσοφιλιέται με τον κυρ- Στέλιο του Φ66, τον Βελουχιώτη να κάνει τραμπάλα με το σκυλάκι της Λαρίσας του Ιασ20 και τον Σκούμπι να παίζει blues στη φυσαρμόνικα.
Νεοσμυρνιώτη, είπαμε μερικά πράγματα σε πμ, προφανώς δεν άκουσες κουβέντα από αυτά που είπα. Σου είπα με ειλικρίνεια τι πιστεύω για σένα, είσαι όμως τόσο πικραμένος από τον καυγά σου με τον ροκ, που η χολή που έβγαλες εδώ στο νήμα με έκανε να μετανοιώσω που σου μίλησα ανθρώπινα. Εάν είχες πρόβλημα με το σάιτ θα είχε φύγεις πολύ νωρίτερα, εσύ όμως έκατσες ένα χρόνο. Επίσης το γεγονός ότι δεν σου αρέσει να βγαίνουν νεκρά μέλη (όπως χαρακτήρισες εμένα και τον τζοπίνο) και να μιλάνε είναι δικαίωμα σου, και εμένα πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν, αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω και να λέω ποιος πρέπει να μιλήσει και ποιος όχι. Έβγαλες μια μεγάλη απογοήτευση προς το πρόσωπο μου επίσης, ίσως επειδή περίμενες επειδή μια κι εγώ ο ίδιος είχα πολλά προβλήματα με τον ροκαβλόν, θα έβγαινα και τον έθαβα. Προφανώς δεν με ξέρεις καθόλου. Κάπου έγραψες ότι "καλή καρδιά" από δω και πέρα, αλά έπειτα δηλώσες ότι "από δω και πέρα θα ξεκατινιάζω και δεν θα αφήνω να πέσει κάτω ούτε τελεία (ή όποιο σημείο στίξης ανέφερες τέλος πάντων). Αυτή είναι η καλή καρδιά;
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Υγεία και καλά να περνάς.
Μαρτυριάρη 10χρονε Στριτγουόκερ, στο σάιτ του ροκαβλόν δεν σε κάλεσε ο ίδιος, αλλά εγώ. Παίζει να έκανα και τη μεγαλύτερη μαλακία που έχω κάνει ποτέ μου. Που να ξέρα ότι θα βγεις σιχαμερός σαν το παχύρρευστο άσπρο υγρό που μαζεύεται στην άκρη των χειλιών από την αφυδάτωση. Έφυγες από το φόρουμ, όχι γιατί τους σιχάθηκες, αλλά γιατί ήσουν πολύ λίγος για να αντιμετωπίσεις διαλεκτικά το μέλος "Ράστα". Επίσης απορία το είχα πως γνώριζες πάντα ποια γαμιέται ακάποτα και για πόσα;
Ξιλνίκ του έκανες τη μούρη κοκκινιστό κρέας με πατάτες βραστές του μουνελάνου με τις 7 συνεχόμενες ενημερώσεις. Μα τι ανδραγάθημα ήταν αυτό ρε δικέ μου; Τι έχει σειρά από δω και πέρα; Θα βγάλουμε και τις πούτσες μας να τις μετρήσουμε, η θα διαγωνιστούμε στο ποιος κατουρά πιο μακρυά; Πάντως Θα έχει πρόβλημα στη δουλειά του ο φουκαράς ο μουνελάνος από δω και πέρα, ενώ οι πουτάνες πλέον δεν τον δέχονται στα μπουρδέλα. Τα παμε και μαζί, αλλά είναι σαν μην τα πάμε. Τον σκούμπι γιατί τον κάλεσες να βγει και να τα πει, μήπως επειδή ξέρεις ότι δε μασάει και βρίζει; Εσύ δεν μπορείς να βρίσει; μόνος σου, χρειάζεσαι άλλον να το κάνει;
Στο μπουρδέλα αντισθένη θα επιβιώσουν μόνο οι κλίκες. Πάρτο χαμπάρι. Αυτές ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού. Όποιος δεν είναι μαζί τους, όποιος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του και το ιντερνετικό μπουρδελολάιφ στάιλ θα προσβάλλεται, θα ξεφτυλίζεται και θα αποκαλείται κλώνος για ευκολότερη και ταχεία μετέπειτα ανάλωση και όλα αυτά στο βωμό του κέρδους από τη δική σου πλευρά και της ανίας των αργόσχολων από την άλλη.
Αυτά. Φρόντισε σε παρακαλώ για την διαγραφή.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Ο χάρος εχει διαγραφεί εδώ και καιρό...παει και ο λιθινος,θα μου λειψουν οι μπασκετικες του γνωσεις και οι κριτικες του
ρε αλανια ο χαρος 1982 που ειναι χαμενος;
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
το ξερω τον λογο δεν θυμαμαι.απ τους δυνατους γαυρουςΟ χάρος εχει διαγραφεί εδώ και καιρό...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Μα το ποστ για τις ενημερωσεις δεν πηγαινε για τον mounelao,αλλα για τον smirni(υπαρχει και παραθεση στο ποστ του)Ξιλνίκ του έκανες τη μούρη κοκκινιστό κρέας με πατάτες βραστές του μουνελάνου με τις 7 συνεχόμενες ενημερώσεις. Μα τι ανδραγάθημα ήταν αυτό ρε δικέ μου; Τι έχει σειρά από δω και πέρα; Θα βγάλουμε και τις πούτσες μας να τις μετρήσουμε, η θα διαγωνιστούμε στο ποιος κατουρά πιο μακρυά; Πάντως Θα έχει πρόβλημα στη δουλειά του ο φουκαράς ο μουνελάνος από δω και πέρα, ενώ οι πουτάνες πλέον δεν τον δέχονται στα μπουρδέλα. Τα παμε και μαζί, αλλά είναι σαν μην τα πάμε. Τον σκούμπι γιατί τον κάλεσες να βγει και να τα πει, μήπως επειδή ξέρεις ότι δε μασάει και βρίζει; Εσύ δεν μπορείς να βρίσει; μόνος σου, χρειάζεσαι άλλον να το κάνει;
Βλεπεις οσο και παραξενο αν σου φαινεται,μπορουμε να μιλαμε ανοιχτα με τον smirni,με το μπεμπα,με τον φαρκελι,τον φανουρη,τον αμαντεους,τον προφεσσορα,χωρις να παρεξηγουμαστε,με χιουμορ,και αν προκυψει και κατι και απο κοντα με καφε(με τους τρεις πρωτους γνωριζομαστε πολυ καλα,ειμαστε φιλοι,εχω γνωρισει και τον φανουρη,πολυ θετικη αποψη)
Τα ειπαμε μου ειπες και μαζι..μα εχω παρει σεντονια pm και απο αλλα παιδια,και εχω χασει το μπουσουλα με το ποιος ειναι ποιος,γι αυτο και δεν σου απαντησα.
Kαι μαλιστα αν δεν κανω λαθος προτου ξεσπασει η συγκρουση του μπεμπα με τον βελουχιωτη,αρα μια χαρα ανακατευεστε εδω, σ αυτο το σαιτ
Δεν με αφορα το θεμα,μονο καποια στιγμη ηρεμα και ωραια θα ηθελα να μαθω ποιο ηταν εκεινο το ατομο,πισω απο το Αρης Βελουχιωτης που με ειχε βρισει αισχρα,οταν ημουν αρκετα ψυχραιμος μαζι του
Ειναι δικαιωμα μου φιλε
Αν θα τον προπηλακισω..ασφαλως και οχι
Κατι αλλο..στο καλο και να μη μας ξαναγραψετε
Εξαιτιας των θεματων που ειχατε με το μπεμπα και τον σμυρνη μεταφερατε τις συγκρουσεις εδω