Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κοινός μας φίλος μέγας κλωνολογος μου είπε ότι ο Mounelaos είναι ο Ροκαβλον και όχι ο 52 όπως ισχυρίστηκε..
Δεν έχω προσωπική άποψη απλά το αναφέρω
Κλωνολόγος=Παπάρας. Βγαλε το δευτερο γράμμα το λ και το έχεις.
Γιατι δε βγαίνει να το πει ο ιδιος;

παντως αμα δεν εισαι αναρχοαπλυτος μην περιμενεις προσκληση
εμενα δεν με καλεσε γιατι ειμαι φασιστας λεει  :2funny:
Ρε  μπεμπα τσάμπα στα λεω. Θα πεσεις β εθνικη στο τελος...
Δηλαδή ο Προφεσσορας, ο Φανούρης και κάτι άλλοι που εμφανισθηκαν αναρχοάπλυτοι σου φάνηκαν.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ; Γιατί τελικά άνθρωποι εμπιστοσύνης όπως οι παραπανω αλλα είπαν.

Σε κανανε τούρμπο μου φαίνεται ο ΝΣ και τίποτα άλλοι "εγκυροι" φαντομάδες.
Αντε να πάρεις παρουσιολογιο στις πιατσες να ξελαμπικάρεις και ξανασκέψου τα ήρεμα χωρίς να σε πριζουν.
Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ τη γλυταρε τελικα...

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:lheel:
Ώριμες κουβέντες.
δεν σου αρέσει να βγαίνουν νεκρά μέλη (όπως χαρακτήρισες εμένα και τον τζοπίνο) και να μιλάν
Σορυ αλλά το νεκρα ήταν λάθος. Απέθαντα ή undead ήταν, που λενε και στις ταινίες, αφου παρακρατιόντουσαν με το ζόρι... :2funny:
Εντάξει τώρα ησυχάσατε από οτι βλεπω.
Στο μπουρδέλα αντισθένη θα επιβιώσουν μόνο οι κλίκες. Πάρτο χαμπάρι. Αυτές ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού. Όποιος δεν είναι μαζί τους, όποιος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του και το ιντερνετικό μπουρδελολάιφ στάιλ θα προσβάλλεται, θα ξεφτυλίζεται και θα αποκαλείται κλώνος για ευκολότερη και ταχεία μετέπειτα ανάλωση και όλα αυτά στο βωμό του κέρδους από τη δική σου πλευρά και της ανίας των αργόσχολων από την άλλη.
Οι κλικες νωστες και μαλλον επιθυμητές αλλιως δεν θα υπηρχαν.
ΑΠΟΡΙΑ: Με τόσους κλωνολόγους και ip ινσπέκτορες, πως επιβιωνουν οι κλωνοι; :think:
Τυπική ερώτηση γνωστη η απάντηση...

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εξαιτιας των θεματων που ειχατε με το μπεμπα και τον σμυρνη μεταφερατε τις συγκρουσεις εδω
Τι ήθελε ο Μπέμπας να ακούει του κλωνολόγους, τους τσαντισμενους εμπαθεις,τις χαρτορίχτες και τα μέντιουμ;
Οι "κακοι" εφυγαν, οι "καλοι" συνχιζουν.
Ο Βελουχιώτης πίνει τη μπιριτσα του και γελάει.
Νομιζω τωρα κλεινει ο φακελος.
Εκτος αν κάνω λάθος, γιατι αν πιω το καφε βαζω το φλυτζανι για πλυσιμo και δεν το τουμπαρω να κανω το μαντη.
Παω να δω αν μπηκε κανενας κομματος στο νημα με τις ελληνιδες.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Βασικά περιμένουν την απάντηση μου...εχω 12 καταθέσεις Νταϊάνα...για αυτό.;)
Εγω όμως εχω 11 απ τις 29 Ιούνη εσύ έχεις 12 απ τις 8 Απρίλη,που όπως είπες ήταν η πρώτη μέρα στην δουλειά της...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Λοιπόν φίλε για να τελειώνουμε.....αν συνεχίσει τις ψεύτικες κριτικές ο μικρός...θα στείλω στον αντί και τον ζίρο την φωτό που απείλησε ανοιχτά εσένα - τον ινδιάνο - τον ζιντάν - όπως και px75...
Υπομονή τέλος.....
Προχθές στην βόλτα είπε ότι είναι 19 ετών....ενώ εδώ έχει γράψει ότι είναι 20 - 22 και 24 ανάλογα την ημέρα.....
Ας πει ο redmanftw τι έγινε στην βόλτα τους...........

Τώρα που το σκέφτομαι,δείτε και τις απειλές..........

Καλημέρα........

URL]

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:d-spam:

Μικρέ σταμάτα γιατί θα σε ξεβραξώσουμε πάλι και σε βλέπω για δρόμο......
Μην πούμε τι έγινε προχθές στην βόλτα με τα παιδιά-redmanftw.....
Πάλι ψέματα έγραψες......σταμάτα εδώ..............

:offtopic:
Αντε για πες μου τι έγινε στην τσάρκα γιατί απο προχθές κάτι υπόνουσες αλλά το αφήνες στον αερα,όσο για το τι σπούδαζω πόσο χρόνων είμαι  κτλπ,νομίζω ότι δεν αφορούν κανέναν απο εδώ μέσα,σε αυτό το σάιτ γραφτηκαμε για να παίρνουμε και να δίνουμε στοιχεία για τις πουτανες,όχι για να καθόμαστε να φτιάχνουμε κλικες και να σχολιάζουμε τον άλλο σαν τις μιξοπαρθενες.οσο για τις καταθεσεις που κάνω δουλεύω και δεν κλεβω κανέναν και δεν κάθομαι όλη την μέρα σαν το κοπροσκυλο να κλεγομαι
Υ.γ ακόμα δεν εχω καταλάβει τι ζόρι τραβας με την νταιανα,πουτανα ειναι και γάμιεται 100 ονοματεους κάθε μέρα.επισης δεν ξέρεις τίποτα για την νταιανα όσα ξέρω εγω...
Υγ1 η κλίκα σου μπίλυ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του σπουγκενα και τον έβαλε να με πάρει για να πάω και καλά τσάρκα μαζί του,αλλά τελικά ήταν και αυτοί εκεί,κανονικά έπρεπε να μου το πουν,αλλά βλέπεις ειναι όλοι τους μιξοπαρθενες και φοβούνται απο έναν πιτσιρικά μην τους στήσει,τόσο μυαλό έχουν
Υγ2 καλό θα ειναι ο αντίσθενης να μεταφέρει τα μηνύματα στην ημερήσια ενημέρωση
Υγ3 αρκετά κούρασα τα δάχτυλα μου και ασχολήθηκα με τους επιστήμονες του πληχτρολογιο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.324
Πόντοι
22.785
Αντε για πες μου τι έγινε στην τσάρκα γιατί απο προχθές κάτι υπόνουσες αλλά το αφήνες στον αερα,όσο για το τι σπούδαζω πόσο χρόνων είμαι  κτλπ,νομίζω ότι δεν αφορούν κανέναν απο εδώ μέσα,σε αυτό το σάιτ γραφτηκαμε για να παίρνουμε και να δίνουμε στοιχεία για τις πουτανες,όχι για να καθόμαστε να φτιάχνουμε κλικες και να σχολιάζουμε τον άλλο σαν τις μιξοπαρθενες.οσο για τις καταθεσεις που κάνω δουλεύω και δεν κλεβω κανέναν και δεν κάθομαι όλη την μέρα σαν το κοπροσκυλο να κλεγομαι
Υ.γ ακόμα δεν εχω καταλάβει τι ζόρι τραβας με την νταιανα,πουτανα ειναι και γάμιεται 100 ονοματεους κάθε μέρα.επισης δεν ξέρεις τίποτα για την νταιανα όσα ξέρω εγω...
Υγ1 η κλίκα σου μπίλυ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του σπουγκενα και τον έβαλε να με πάρει για να πάω και καλά τσάρκα μαζί του,αλλά τελικά ήταν και αυτοί εκεί,κανονικά έπρεπε να μου το πουν,αλλά βλέπεις ειναι όλοι τους μιξοπαρθενες και φοβούνται απο έναν πιτσιρικά μην τους στήσει,τόσο μυαλό έχουν
Υγ2 καλό θα ειναι ο αντίσθενης να μεταφέρει τα μηνύματα στην ημερήσια ενημέρωση
Υγ3 αρκετά κούρασα τα δάχτυλα μου και ασχολήθηκα με τους επιστήμονες του πληχτρολογιο...

Σέ μία ωρα θά είμαστε Φωκαίας..... σε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Τζειμς ειναι καλο παιδι Ναυαρχε μη τον τραμπουκισετε  :-

Ναι πολύ καλό........φτιάχνει συνεχώς κλώνους και μου την πέφτει δίπλα......γράφοντας μαλακίες.....
Παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ήταν ο κλώνος gamikos27 που με έβριζε,κάθε λίγο και λιγάκι κάνει κάτι ανάλογο......
Το παιδάκι έχει πρόβλημα και πρέπει να το δει.......
Σας είπε 1245 ψέμματα προχθές,ξεκόλλα...... :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ναι πολύ καλό........φτιάχνει συνεχώς κλώνους και μου την πέφτει δίπλα......γράφοντας μαλακίες.....
Παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ήταν ο κλώνος gamikos27 που με έβριζε,κάθε λίγο και λιγάκι κάνει κάτι ανάλογο......
Το παιδάκι έχει πρόβλημα και πρέπει να το δει.......
Σας είπε 1245 ψέμματα προχθές,ξεκόλλα...... :rockon:
Ρε τύπε ποτέ σε εβρισα, :2funny: :2funny: τουλάχιστον εγω το παραδέχτηκα ότι εχω έναν κλωνο και ότι έκλεψα πληροφορίες για 3 ακριτικά μπουρδελα απ την ψεύτικη ενημέρωση του νεοσμυρνιωτη στις 13-5-2013
εσυ για πες μου πόσους κλωνους έχεις φτιάξει στο κλωνοδουλες που τα μέλη του ειναι σαν τους δημόσιους υπάλληλους λέγοντας με βλάκας καθυστερημένο κτλπ....

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΤΗΝ IP TOY BEλOYXIΩΤΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΚΟΙΤΑΕΙ;

Τα παρεακια που έλεγε ο Ν.Σ.:
Καλώς τον BILLY και τη σαβουρα του, μηχανοραφιες, απειλές για άπλυτα, υπονοούνμενα και και και . Και μετά φταίνε οι απέξω. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αντε καλη συνέχεια. Δε λεω καλη αρχη γιατι εχει πολλα προηγουμενα...
Και καλο πέσιμο αν κανένας «μαλάκας» «αντιμιλησει»...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Καλώς τον BILLY και τη σαβουρα του, μηχανοραφιες, απειλές για άπλυτα, υπονοούνμενα και και και . Και μετά φταίνε οι απέξω. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αντε καλη συνέχεια. Δε λεω καλη αρχη γιατι εχει πολλα προηγουμενα...
Και καλο πέσιμο αν κανένας «μαλάκας» «αντιμιλησει»...

Κάπου μπερδεύεσαι............είσαι νέος κλώνος (2012).........δεν έχω έρθει με τον σκοπό που λες....έχω μιλήσει και έχω ζητήσει συγγνώμη εκεί που πρέπει.......όσο για απειλές.......και υπονοούμενα δες παρακάτω.....γλωσσόφιλα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

URL]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Τι ήθελε ο Μπέμπας να ακούει του κλωνολόγους, τους τσαντισμενους εμπαθεις,τις χαρτορίχτες και τα μέντιουμ;

Ο Βελουχιώτης πίνει τη μπιριτσα του και γελάει.
Δεν εχει επισκεψιμοτητα το σαιτ το πρωι ε? Πρεπει να τσιμπησουμε και να γραψουμε κατι ετσι?
Ο Βελουχιωτης και το καθε ατομο που κρυβεται πισω απο ενα κλωνο,γελαει εις βαρος των αλλων τωρα,για να ερθει η ζωη μετα απο λιγο και να γελασει και αυτη μαζι του
Ζητημα να εχεις μια ενημερωση απο την μια πλευρα,και σχολιαζεις τα παντα απο την αλλη,κανοντας οτι γνωριζεις τα παντα,το ιδιο στυλ με τα περισσοτερα ατομα που δεν εχουν αλλο αντικειμενο ασχολιας
Κανε μια χαρη στον εαυτο σου,οπως κανουν σιγα σιγα τα προηγουμενα ατομα που δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο προβληματα
Κανε μια αιτηση διαγραφης cavletie

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν εχει επισκεψιμοτητα το σαιτ το πρωι ε? Πρεπει να τσιμπησουμε και να γραψουμε κατι ετσι?
Ο Βελουχιωτης και το καθε ατομο που κρυβεται πισω απο ενα κλωνο,γελαει εις βαρος των αλλων τωρα,για να ερθει η ζωη μετα απο λιγο και να γελασει και αυτη μαζι του
Ζητημα να εχεις μια ενημερωση απο την μια πλευρα,και σχολιαζεις τα παντα απο την αλλη,κανοντας οτι γνωριζεις τα παντα,το ιδιο στυλ με τα περισσοτερα ατομα που δεν εχουν αλλο αντικειμενο ασχολιας
Κανε μια χαρη στον εαυτο σου,οπως κανουν σιγα σιγα τα προηγουμενα ατομα που δεν προσφερουν τιποτα,παρα μονο προβληματα
Κανε μια αιτηση διαγραφης cavletie

Βασικά τον πειράζει που είμαστε φίλοι μεταξύ μας.............αυτό κατάλαβα............ :rockon:

[size=12pt]Αν έχουν παντελόνια οι μοντ και ο αντμιν ας αφήσουν το ποστ. Αλλιώς κερνάω αυταρχικό όπου γουστάροουν[/size].
Aχα! Ο admin αποφάσισε και έσβησε τον προηγούμενο. Lithin
Τους άλλους δύο τους ξέχασε ή τους έχεσε. Dirtyliving και Jopino.
Kαλά ο δεύτερο περμένει κατι μήνες...
Επισης ο αδμιν θα έπρεπε πει ενα ευχαριστώ σε όλα τα μελη που με τα δικά τους κλικ βγαζει το ψωμί του και όχι να τους κλάνει όταν θελουν να φύγουνε.
Θεμα χαρακτηρα βλεπετε. Αργά η γρήγορα θα τους φτύσει όλους όταν δεν του φέρνουν λεφτά. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αυτούς που γράφουν και ενημερώνουν. Θα ήταν εντιμο.
Εγω είχα ξαναγραφτεί αλλά με μπανάρισε ο φλούφλης ο Billy 13 (βρες το μόνο σου ρε φλούφλη που ψάχνεις και ip) που επανήλθε με όρεξη και φούρια και με χειροκροτηματα. Έτσι για τη κάβλα του, δεν είχα κάνει τίποτα. Ελάχιστα ποστ είχα, αν και παρακολουθούσα το σάιτ. Χαλαρά πάντα. Ξαναγράφτηκα όταν την επεσαν στο Φαρκέλι και κλάσανε τη προσφορά του.
Και που ανήκει στο παρεάκι του  ΝΣΜΥΡΝΗ που παραπονιέται για τους άλλους αλλα το δικό του παρεάκι το παραβλέπει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι είδα τα τελευταία μηνύματα σήμερα το πρωί και για θέμα χρόνου και μόνο αναγκάστηκα να τα απαντήσω τώρα.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι τα άτομα στα οποία απαντάω μας έχουν αφήσει χρόνους πλέον, πιστεύω ότι θα λάβουν τις απαντήσεις.
Όπως είχε πει και μια ψυχή, παλιό μέλος εδώ, όλοι φεύγουν και όλοι στο τέλος, εδώ γυρίζουν.

Μαρτυριάρη 10χρονε Στριτγουόκερ, στο σάιτ του ροκαβλόν δεν σε κάλεσε ο ίδιος, αλλά εγώ.

Έχεις δίκιο σε αυτό, εσύ με προσκάλεσες.

Παίζει να έκανα και τη μεγαλύτερη μαλακία που έχω κάνει ποτέ μου. Που να ξέρα ότι θα βγεις σιχαμερός σαν το παχύρρευστο άσπρο υγρό που μαζεύεται στην άκρη των χειλιών από την αφυδάτωση.

Κάτσε στον πάγκο μαζί με Μουνέλαο και Λίθιν, μιας και τελικά κατάφερα να κρυφτώ αποτελεσματικά από πολύ κόσμο.
Φυσικά, το ότι πήρα τώρα ξεκάθαρα θέση απέναντι στην δική σας, στην διαμάχη Μπέμπα - Ροκαβλόν, είναι τελείως συμπτωματικό με την επίθεση αγάπης.

Έφυγες από το φόρουμ, όχι γιατί τους σιχάθηκες, αλλά γιατί ήσουν πολύ λίγος για να αντιμετωπίσεις διαλεκτικά το μέλος "Ράστα".

Να "αντιμετωπίσω διαλεκτικά"; Σιγά μην ήταν και το Μόρταλ Κόμπατ... Ο λόγος που έφυγα είναι ότι εγώ ζήτησα την διαγραφή μου.
Κάτι σαν τα τελευταία μηνύματα σου, μόνο που εγώ ξενέρωσα πολύ νωρίτερα και χωρίς συγκεκριμένη ατζέντα (πχ. να κάνω τον δικηγόρο κάποιου ή μπούγιο με αποχώρηση).
Και όσον αφορά το γεγονός ότι είμαι λίγος, να σου σημειώσω απλώς, όπως θα διαπιστώσεις κιόλας, ότι οι διαγραμμένοι δεν μπορούν να απαντήσουν σε κανέναν.

Επίσης απορία το είχα πως γνώριζες πάντα ποια γαμιέται ακάποτα και για πόσα;

Την απάντηση την έχω δώσει και εκεί, και απορώ πως δεν την είδες, αφού σκανάρατε ένα - ένα τα μηνύματα μου. Θα την βρεις στα σχόλια κριτικής για την Άννα - Πίτσος.
Αν δεν σου αρκεί, για να την συνοψίσω, για τον ίδιο λόγο που ο Ροκαβλόν ανοίγει συνεχώς θέματα για όσες γαμιούνται ακάποτα.  :cheesy:

Ρε συ streetwalker όλα τα σχόλιά σου είχαν μπόλικη γλίτσα,αλλά αυτό με τα " " όσον αφορά την εκτίμηση του Ροκαβλόν για τον Ζέρο(ο οποίος σωστά δεν μάσησε) ήταν πραγματική κατάθεση ψυχής.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ισχύει πάντως ότι απάντησα και στον Ντέρτι λίγο παραπάνω.
Όσο για το σχόλιο μου περί Ζίρο, απλά θυμήθηκα την μόνιμη επωδό εκεί, για τους μοντ εδώ.
Αν ήταν κατάθεση ψυχής, δεν ξέρω, τουλάχιστον υπήρξε χρήσιμη μεταφέροντας την διαμάχη μακριά από την ημερήσια ενημέρωση.

Ευτυχώς πλησιάζει χειμώνας και τα παντελόνια θα βρουν το ρόλο τους πάνω σου.

Τελικά κάτι διαφορετικό από προσωπικές επιθέσεις έχετε; Θα δούμε πχ. μια απάντηση στο ερώτημα που έθεσα στον Μουνέλαο;
Δεν είναι τόσο δύσκολο, τρία γράμματα. Νι Άλφα Γιώτα ή Όμικρον Χι Γιώτα.

---

Επίσης, να σημειώσω ότι για τους δίπλα είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι εδώ. Στο βαθμό που δεν το έχουν κάνει άλλοι (δεν είναι και πολλοί), πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουν οι υπόλοιποι για την ύπαρξη των δίπλα. Αυτό απλά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Επίσης δεν βλέπω τον λόγο για αυτοκαρφώματα/αυτοδιαγραφές, αλλά και πάλι, εγώ δεν ανήκω σε κανένα παρεάκι, ούτε καν του Μπέμπα. Απλά, τελικά είχε δίκιο ο ΝΣ εδώ, είδαμε 2-3 ζόμπι να επιστρέφουν και μπορεί να δούμε κι άλλα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
προγκρεσιβ ροκ διαμαντια των 70'ς  :rockon: :rockon:

καταιγισμος ενημερωσεων το σ/κ απο ολους τους πορνορεπορτερσ !
δυστυχως λογω της συμπεριφορας ορισμενων λειπουν απο το σαιτ οι 2  ενημερωσεις του νσμυρνη  :- 

ΥΓ πικερ εχεις ξεφυγει, ξεκινα να τον παιζεις και λιγο καλο θα σου κανει  :)

Μπέμπα δες και αυτό.
Προς Αντισθένη και Ζίρο.......όπως και κύριο "Νταούν".....είπα μετά τον ερχομό μου να μην ασχοληθώ με αρνητικές καταστάσεις.....αλλά ένας από τους λόγους που δεν έγραψε ενημέρωση ο ν.σμύρνη76 είναι ο παρακάτω......παρακαλώ ενεργήστε όπως επιθυμητέ...
Εΰχαριστώ.
Συγγνώμη για το  :offtopic:

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπέμπα δες και αυτό.
Προς Αντισθένη και Ζίρο.......όπως και κύριο "Νταούν".....είπα μετά τον ερχομό μου να μην ασχοληθώ με αρνητικές καταστάσεις.....αλλά ένας από τους λόγους που δεν έγραψε ενημέρωση ο ν.σμύρνη76 είναι ο παρακάτω......παρακαλώ ενεργήστε όπως επιθυμητέ...
Εΰχαριστώ.
Συγγνώμη για το  :offtopic:

δεν σε πιάνω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom