Συνεχίζω αλλά εκτος Αθηνών (Χανιά) όπου μετακόμισα μόνιμα τους τελευταίους μήνες...
γαμάνε τα Χανιά. Νομίζω ότι έχει και μπουρδέλα εκει.
Συνεχίζω αλλά εκτος Αθηνών (Χανιά) όπου μετακόμισα μόνιμα τους τελευταίους μήνες...
και στις 3 μεγαλες πολεις της κρητης εχει...γαμάνε τα Χανιά. Νομίζω ότι έχει και μπουρδέλα εκει.
άντε να μιλήσω λίγο και εγώ πάλι .
λοιπόν ο λόγος που δεν γράφω ενημερώσεις δέν έχει να κάνει με κριτική που μου ασκείται είτε είναι θετική έιτε αρνητική ,
πιο παλιά το είχα ξαναπεί , δεν με ενδιαφέρει ούτε η κριτική ούτε τα μπράβο , αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην γράφουν ψέμματα για μένα και να με κατηγοτούν για πράγματα που δεν έκανα ή κάνω.
ο λόγος που δεν γράφω ενημερώσεις είναι ένας και ακούει στο όνομα KING JAMES
πριν καιρό είχα στείλει πμ στην αρχή του σαιτ και την πληροφορούσα για τον συγκεκριμένο ότι γράφει ψεύτικες ενημερώσεις και φυσικά ψεύτικες κριτικές...μου έδωσαν κάποια απάντηση και καλά έκαναν
συνέχισε να γράφει κανονικά μέχρι που τον έκαναν muted , βέβαια μετά απο παρέμβαση γνωστού μου τον άφησαν ξανά να γράφει....
όταν δέ έγραψε το παρακάτω
KING_JAMES
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #1380 στις: 12/09/13, 10:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: billy13 στις 12/09/13, 10:10
Ναι πολύ καλό........φτιάχνει συνεχώς κλώνους και μου την πέφτει δίπλα......γράφοντας μαλακίες.....
Παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ήταν ο κλώνος gamikos27 που με έβριζε,κάθε λίγο και λιγάκι κάνει κάτι ανάλογο......
Το παιδάκι έχει πρόβλημα και πρέπει να το δει.......
Σας είπε 1245 ψέμματα προχθές,ξεκόλλα...... Headbaning!
Ρε τύπε ποτέ σε εβρισα, 2funny 2funny τουλάχιστον εγω το παραδέχτηκα ότι εχω έναν κλωνο και ότι έκλεψα πληροφορίες για 3 ακριτικά μπουρδελα απ την ψεύτικη ενημέρωση του νεοσμυρνιωτη στις 13-5-2013
εσυ για πες μου πόσους κλωνους έχεις φτιάξει στο κλωνοδουλες που τα μέλη του ειναι σαν τους δημόσιους υπάλληλους λέγοντας με βλάκας καθυστερημένο κτλπ..
περίμενα να γίνει κάτι...αλλά δεν έγινε.
Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα :S :S
Ωραία τα είπατε κ. Πύραυλε.Ένα νέο μέλος, συνειδητοποιεί με έκπληξη..........
...
Έχετε προφίλ στο φου-μπου όπως ειπε κάποιος;
Έχει καμιά δεκαπενταριά...γαμάνε τα Χανιά. Νομίζω ότι έχει και μπουρδέλα εκει.
Kανε μαλακιες,και θα βλεπεις την πλατη του cheyenne για πολλα χρονια ακομηάντε να μιλήσω λίγο και εγώ πάλι .
λοιπόν ο λόγος που δεν γράφω ενημερώσεις δέν έχει να κάνει με κριτική που μου ασκείται είτε είναι θετική έιτε αρνητική ,
περίμενα να γίνει κάτι...αλλά δεν έγινε.
Kανε μαλακιες,και θα βλεπεις την πλατη του cheyenne για πολλα χρονια ακομη
Αντι τωρα που εισαι κοντα στη πρωτια και ειναι ευκαιρια να βαλουμε εναν δικο μας ανθρωπο στη κορυφη,να γραφεις κριτικες,κανεις μαλακιες και παιδιαρισματα
Υ.Γ Ευτυχως τωρα ειδα οτι τις εβαλες ;)
...
Για παραδειγμα ο px75 παει τουλαχιστον 3 φορες τηνε βδομαδα, αλλα σπανια γραφει.
...
Οταν ειναι "καβάλα", στα 4 δηλαδη, δεν μπορει να παρει ενα iphone ή ενα netbook, να το ακουμπησει στην πλατη της κοπελας και να...πετάξει μία...ενημερωση στα γρηγορα???Θέλει να γράφει, αλλά δεν προλαβαίνει, γιατί τον έχει μέσα συνέχεια...
Eπειδη ειμαστε πια φιλοι και σε γνωριζω προσωπικα ,δεχομαι απολυτως οτι σαν χαρακτηρας εισαι εξαιρετικος,ηπιων τονων και ηρεμοςΕισαι μια κουφαλα εσυ...........
Ποια πλατη μου να δει βρε ? ? ?
Σε διαγωνισμο ή αγωνα ειμαστε για να κυνηγαμε τη πρωτια ? ? ?
Καλα να ειναι το παληκαρι να γαμαει και να γραφει κρτικεςκαι να με περασει 100 φορες.
Το οτι ειμαι πρωτος αξιολογητης ειναι καθαρα ΤΥΧΑΙΟ μαις και πολλοι συναγωνιστες δεν γραφουν κριτικες και πηγαινουν πολυ συχνοτερα απο εμενα.
Καλα να ειμαστε, να περναμε καλα και να καταθετουμε και οι βαθμολογιες και οι καταταξεις στην λιστα των αξιολογητων ειναι για γελια.
...
Επ αυτου περιμενω και την κριση του Πυραυλου στο θεμα,...
...
Eπειδη ειμαστε πια φιλοι και σε γνωριζω προσωπικα ,δεχομαι απολυτως οτι σαν χαρακτηρας εισαι εξαιρετικος,ηπιων τονων και ηρεμος
Ελα ομως που στη διαρκεια του ποδοσφαιρικου αγωνα ,ο ασφυκτικος και πιεστικος τροπος που μαρκαριζες τον smirni,εκδηλωνε υποσυνειδητα μια επιθυμια για τραυματισμο του αντιπαλου,και επομενως αποχη του smirni για ολιγοημερο διαστημα
Ναι, έχω: "Πύραυλος των μπουρδέλων"
Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα
Kαι για ενα μελος billy τοσο εσυ οσο και ο smirni θα πρεπει να σταματησετε να γραφετε?
Δεν νομιζεις οτι ειναι καπως ανωριμο εκ μερους σας
Μονο και μονο για το γεγονος οτι θα εδινα τετοια ευχαριστηση και ικανοποιηση σ ενα μελος με τ οποιο εχω κοντρα,δεν θ αλλαζα τιποτα απο τις ιντερνετικες μου συνηθειες
Ούτε εγω είχα ακούσει ότι δούλευε ποτε σε αυτό το μαγαζί.ειχα ακούσει όμως ότι προτοξεκινησε το 2006 στο 65a δίπλα απ το βενζινάδικο..