Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ο αντισθενης μου ζητησε να την τροποποιησει, του δινω το οκ, αυτό μου ζητησε να κανω.
...
Δεν καταλαβαίνουμε!
Ο Αντισθένης, τροποποιεί τη δεύτερη έκδοση της κριτικής, και θα αναρτήσει μια τρίτη έκδοση, που θα είναι διαφορετική από τις άλλες δύο;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Στον σκληρο πορνο ορεστη κρου....

ειναι μια θειτσα εργαζομενη, που εχει καλο μου παιδι την ιδια αντιληψη με σενα, οτι το αγοραιο σεξ ειναι συναισθημα και συντροφια με τρυφεροτητα.

Ρωτα τον Μιχαλη να σε ενημερωσει με π.μ.

Εσυ ειδικα θα γινεις ευτυχισμενος, αν πας σε αυτην.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παντως εγω στην Αννα φερθηκα κατι παραπανω από φιλος, από γκομενος, από αδερφος, και δε με νοιαζει αν εκανα στο μπεμπα και στον κάθε μπεμπα γλωσσοφιλα και ακαποτα και πρωκτικα, με νοιαζει ρε γαμωτο ότι ποτε δεν εκτιμησε αυτά που εκανα ουτε σαν πελατης ουτε σαν ανθρωπος.

και επαναλαμβάνω, ναι εκανα εγω δωρα, ναι εγω ζητησα να βγουμε, αλλα εγω ημουνα που δεχτηκα ότι δε γινεται αυτό και εγω ημουνα που απλα περιμενα μια πιο καλη συμπεριφορα από την αννα ως επαγγελματια και όχι ως γκομενα. και για αυτό την ξεμπροστιασα ετσι, χωρις κανεναν ενδιασμο πλεον, με πληρη συνειδηση...

Ορέστη, λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να επιβάλεις τα δικά σου συναισθήματα στους ανθρώπους και να περιμένεις ανάλογη ανταπόκριση. Είναι κάπως άσχημο αυτό που κάνεις (τουλάχιστον αυτό που δείχνεις ότι κάνεις) δηλαδή σαν αν θέλεις με το ζόρι να μπεις στην ζωή μιας κοπέλας και ειδικά μιας ιερόδουλης όπου εκεί παίζουν πολύπλοκοι παράγοντες. Είναι σκληρό αυτό που λέω αλλά μάθε να δίνεις και να μην περιμένεις να πάρεις.

ουτε η δευτερη κριτικη είναι ψευτικη, γιατι ακομα αγαπαω την αννα και την συγχωρω για τις μαλακιες της όμως εκεινη είναι αμετανοητη δυστυχως, για αυτό ας τα λουστει τωρα...

πραγματικά της έκανες την μούρη, κρέας.

Δεν καταλαβαίνουμε!
Ο Αντισθένης, τροποποιεί τη δεύτερη έκδοση της κριτικής, και θα αναρτήσει μια τρίτη έκδοση, που θα είναι διαφορετική από τις άλλες δύο;

θα πρότεινα ακόμα καλύτερα να ανεβούν και οι δύο εκδοχές και ο Ορέστης να γράψει μια τρίτη!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ποπο δεν την παλευετε... νομιζα ότι εγω ημουνα ο χειρότερος!

τελος παντων, εγω εμαθα ότι εχθες είχαμε φασαρίες στο Φωκαιας 27 με την Αννουλα και σπασανε τα νευρα του αφεντικου και της ιδιας.

η κριτικη που ξανανεβηκε είναι η αρχικη, χωρις καμια αλλαγη.

Η ουσια είναι ότι αυτή η κοπελα πηρε πολλα λεφτα από μενα χωρις να τα ανταποδωσει ουτε σαν πελατη, ουτε σαν φιλο, ουτε σαν γκομενο.

Το τι και πως δε χρειαζοταν να το γραψω, απλα υπολογιστε 3 μηδενικα και μπροστα βαλτε ότι νουμερο θελετε και η προσφορα εκεινης ηταν λιγα γλυκόλογα. 2-3 φιλακια και 2-3 καλα γαμησια στα 100...

Εγω εχω τελειωσει από φυλης εδώ και καιρο, καταλαβα ότι αυτό το ειδος του αγοραιου ερωτα δε μου ταιριαζει... θα βρω κατι άλλο σα χομπυ να τελειώνουμε. οκ;

υγ; Θελω να φερθείτε και σε εμενα και σε εκεινη όπως μας αξιζει. Θα χαρω πολύ να μαθω ότι βγηκα ο μαλακας της χρονιας για το 2014 και εκεινη αποφασισε να αλλαξει επαγγελμα γιατι δεν της ταιριαζει όπως να το κανουμε, και κριμα γιατι είναι και ωραιο μαγαζι το φωκαιας...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Θα χαρω πολύ να μαθω ότι βγηκα ο μαλακας της χρονιας για το 2014 ...
...
Εκτιμώ ότι μπορείτε να αρχίστε να χαίρεσθε άφοβα.
Το θεωρώ απίθανο να σας ξεπεράσει άλλος, ούτε το 2014, ούτε το 2015.

Πάντως τόσο μεγάλη ζημιά, από όσο θυμάμαι, μόνο άλλη φορά είχε γίνει ξανά, όταν ένας εισαγγελέας καψουρεύτηκε τον τράβελο Χειλουδάκη, και έκαναν μαζί δημόσιες εμφανίσεις, κλπ κλπ.
Μπας κι η Αννούλα είναι τράβελος;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ας τον μπαναρει καποιος επιτελους να βρει και αυτος την υγεια του και μεις την ηρεμια μας  :cussing: ρε τυπε ορεστη, τραβα σε καναν ψυχιατρο αγορι μου, σοβαρα σου το λεω, εχεις προβλημα!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ορέστη δε σε κόβω για βλάκα επομένως πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου ότι χρειάζεσαι βοήθεια.

dorian grey

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μην στεναχωριέσαι. Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος Ορέστη. Αλλά και εσύ τόσες φορές που είχες πάει ούτε ένα γλωσσόφιλο, Φαντάσου και να σε φιλούσε! Μου φαίνεται πως οι άντρες μας χαλάει να σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι. Πρέπει να χρησιμοπιούμε μόνο το κάτω και αυτό για κάνα εικοσάλεπτο! :lheel:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εκτιμώ ότι μπορείτε να αρχίστε να χαίρεσθε άφοβα.
Το θεωρώ απίθανο να σας ξεπεράσει άλλος, ούτε το 2014, ούτε το 2015.

Πάντως τόσο μεγάλη ζημιά, από όσο θυμάμαι, μόνο άλλη φορά είχε γίνει ξανά, όταν ένας εισαγγελέας καψουρεύτηκε τον τράβελο Χειλουδάκη, και έκαναν μαζί δημόσιες εμφανίσεις, κλπ κλπ.
Μπας κι η Αννούλα είναι τράβελος;

Παντως, πρεπει να παραδεχθειτε πως η Τζενη ηταν ακρως ερωτευσιμη, τοτε...

Και πως η απολυση του εισαγγελεα επειδη κυκλοφορουσε με (πρωην) ομοφυλο ατομο, εμπεριειχε σταγονιδια... συντηρητισμου να το πω?/ ομοφοβιας να το πω?/ σουνιστικου κρατους να το πω?/ φασισμου, ισως?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
....... αυτο που θα ηθελα εγω να πω επι του θεματος οτι ο ορεστης κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ενας ανθρωπος οπως ολοι μας ο οποιος ποτε δεν εχει δημιουργησει θεματα ..... και το οτι το εκμεταλλευτηκε μια κοπελα ή οπως αλλιως το θεσουμε ..... αυτο βαραινει την κοπελα και οχι τον ορεστη .......
...
Ναι, ναι, για όλα φταίει η Άννα (που επέτρεψε στον κ. Ορέστη να την πιρφορίσει) και ο Αντισθένης (που επέτρεψε στον κ. Ορέστη να ανεβοκατεβάζει κριτικές).
Ο κ. Ορέστης ήταν ένα άβουλο πλάσμα σε αυτήν την κατάσταση, θύμα πλεκτάνης των σκοτεινών δυνάμεων των μπουρδέλων και του site.

Με αυτά τα τραγελαφικά, κόντεψε να εκραγεί ο server του site.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ωραίος lust...
Κάνουμε απεργία στην ενημέρωση και εσύ την έσπασες-απεργοσπάστη... :grin:

Την είδα κι εγώ την Λίλη το απόγευμα που έπινε καφέ με την Άννα και όταν την ρώτησα που είχε χαθεί αντί για μια κουβέντα μου είπε την ιστορία της ζωής της!!!

Είναι παλιό καλό μιλφάκι-σιγουρα την θυμάσαι και εσύ από παλιά αλλά τώρα δεν σου έρχεται στο μυαλό..
γιατί κάνουμε απεργία?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η ουσια είναι ότι αυτή η κοπελα πηρε πολλα λεφτα από μενα χωρις να τα ανταποδωσει ουτε σαν πελατη, ουτε σαν φιλο, ουτε σαν γκομενο.
Το τι και πως δε χρειαζοταν να το γραψω, απλα υπολογιστε 3 μηδενικα και μπροστα βαλτε ότι νουμερο θελετε και η προσφορα εκεινης ηταν λιγα γλυκόλογα. 2-3 φιλακια και 2-3 καλα γαμησια στα 100...

ορέστη , αυτήν την παράγραφο , θέλω να την βάλω στο προφίλ μου με το nick σου
ώς ένδειξη ακραίας πιρφορίας στον αγοραίο έρωτα

ελπίζω να μου το επιτρέπεις αυτό

και δεν μπορώ να φανταστώ σε τι επίπεδο μπορείς να φτάσεις εκτός αγοραίου έρωτα , αν ένα κοριτσάκι
σου δώσει ένα φιλάκι στο μάγουλο , πιθανόν να της γράψεις το σπίτι σου ...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Και πως η απολυση του εισαγγελεα επειδη κυκλοφορουσε με (πρωην) ομοφυλο ατομο, εμπεριειχε σταγονιδια... συντηρητισμου να το πω?/ ομοφοβιας να το πω?/ σουνιστικου κρατους να το πω?/ φασισμου, ισως?
τι ειναι το σουνιστικο κρατος?  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Γεια σου κυρ’ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία.
Στη δική σου αμαρτία
είμαστε όλοι απαρτία.
Ξάφνου εσείσθηκ’ η αυλαία
φέραν τον εισαγγελέα
και τον κάτσαν στο σκαμνί.
Μες στο πάθος και την
τρέλα
μια παράξενη κοπέλλα
του ‘χει αλλάξει τη ζωή.
Γεια σου κυρ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία.
Στον κυκλώνα είσαι σώος
και στο κάτεργο αθώος.
Γεια σου κυρ’ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία.
Στη δική σου αμαρτία
είμαστε όλοι απαρτία.
Πάθαν πλάκα όλοι κι όλοι
με το ρίσκο του μαργιόλη
δεν είχε ματαγενεί.
Ήτανε αυτή του δρόμου
και αυτός ήταν του νόμου
μα είχε απ’ το Θεό γραφτεί
Γεια σου κυρ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία.
Στον κυκλώνα είσαι σώος
και στο κάτεργο αθώος.
Γεια σου κυρ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία
Στη δική σου αμαρτία
είμαστε όλοι απαρτία

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Live ενημερωση από Άννα της Φωκαίας μέσω sms.

Παιδιά της πουτάνας, τα έχει πάρει άγρια! κρίμα που δεν μπορώ να τα ανεβάσω εδώ.

Από ότι κατάλαβα μαζεύτηκαν πιρφόροι το βράδυ και πέρασαν μαζικά δωμάτια να δούνε τι παίζει.

Άλλοι πάλι πήγαν και την απαξίωσαν και έφυγαν και τα πήρε στο κρανίο...

Χάνετε μεγάλη φάση σας λέω, πρέπει να περάσετε μια μέρα από εκεί να πέσει το γέλιο της αρκούδας... απλά πείτε το όνομα μου και θα γίνει μπουρλώτο. :grin:

edit

με τοσα που διαβασε, εμαθε και για τη Δεσποινα του 104 και με ρωτάει ποια είναι!  :2funny:

κάτσε γιατί αυτό δεν το κατάλαβα,
έγραψες εσύ την πουτανοκαψούρα σου για την άννα
και μαζεύτηκαν και όλοι οι άλλοι πουτανοπιρφόροι
στο μπουρδέλο, σκάσανε 20άρικα μπήκαν στα δωμάτια για να της κάνουνε σκηνή ζηλοτυπίας?

δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους πιρφόρους
δλδ τι σκατά σκέφτεστε; πείτε τι επιδιώκετε να κάνετε με μια πουτάνα;
να την παντρευτείτε;  :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh: :huh:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μια όμορφη φώτο από την Ορεστιάδα:

http://[URL unfurl="true"]www.travelstyle.gr/portal/photos/galleries/634_EVI8818.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="mimikos2000, post: 5181328"]

....... αυτο που θα ηθελα εγω να πω επι του θεματος οτι ο ορεστης κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ενας ανθρωπος οπως ολοι μας ο οποιος ποτε δεν εχει δημιουργησει θεματα ..... και το οτι το εκμεταλλευτηκε μια κοπελα ή οπως αλλιως το θεσουμε ..... αυτο βαραινει την κοπελα και οχι τον ορεστη .......

διοτι ο ορεστης για να προχωρησει ετσι και να φτασει τοσες καταθεσεις στην κοπελα και να κανει και δωρα σημαινει οτι υπηρχε και η σχετικη παροτρυνση ......
[/quote]

όση παρότρυνση και να υπήρχε ο Ορέστης έπρεπε να είχε προσέξει. Αν ήταν κανένας 18χρονος να πώ οκ, την έπαθε αλλά έχει πλούσια εμπειρία σε τέτοια.

[QUOTE="The Saint!, post: 5181460"]
Ο κ. Ορέστης είναι ένας πτωχός, πλην τίμιος, Ντανταϊστής. Η καλλιτεχνική εκφορά του  γραπτού  λόγου του, δίεπεται αισθητικά από μια αναρχία. Όπως όλοι οι ντανταϊστές, ο κ. Ορέστης χαρακτηρίζεται από εσκεμμένο παραλογισμό και απόρριψη των κυρίαρχων ιδανικών των Μπουρδελιάρηδων.

Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο καθώς στόχος του είναι να αναδείξει την κομφορμιστική  ψυχρότητα καθώς και την απουσία βαθύτερων συναισθημάτων στην αγοραία συνουσία.  Πρόκειται για μια διαμαρτυρία ενάντια στη βαρβαρότητα της ψυχρής χρηματικής συναλλαγής,  για την οποία πιστεύει ότι είναι μια καταπιεστική διανοητική αγκύλωση. 
[/quote]

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

[QUOTE="Orestis_Kou, post: 5181520"]

υγ: cg τελειώσαμε, στουντιο τελειώσαμε, φυλης-μεταξι τελειώσαμε, λετε να αρχισω στα μασσαρτζιδικα; >:(  :think:
[/quote]

καλά εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

[QUOTE="rigormortis, post: 5182353"]

δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους πιρφόρους
δλδ τι σκατά σκέφτεστε; πείτε τι επιδιώκετε να κάνετε με μια πουτάνα;
να την παντρευτείτε;  :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh: :huh:
[/quote]

free fuck ρε τύπε. Άντε να τους σκάσει και κανένα χαρτζιλίκι  :headbang3: :headbang3:

----------------------

Άσχετο η γεματούλα Ιωάννα που δούλεψε για ένα διάστημα τώρα πρόσφατα Βέργας 3 πού έχει χαθεί γνωρίζει κανείς;

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν ξέρω αν είναι off topic, απλά ενημερώνω ότι μέσω της μικρής ενημερώθηκα ότι λόγω της κριτικής μου θα έχω άσχημα μπλεξίματα αν περάσω ξανά από τη Φωκαίας.

Μπορεί να είναι και λόγια της Άννας βέβαια...

Τέσπα... Εγώ ανέβασα τώρα 2 κριτικές που χρωστούσα για το Φωκαίας 27, για τη Μαρία και την Ειρήνη μόλις, κι αν έφαγα πόρτα, σκασίλα μου...

Θα τους λείψουν τα 100αρικα που άφηνα κάθε μήνα, όπως έλειψαν και στο Φ104 όπως θυμάστε...

υγ: και προσοχή με τις κριτικές όσους σας ξέρουν γιατί οι απειλές πάνε και έρχονται από ότι φαίνεται... Επαναλαμβάνω βέβαια μπορεί να είναι και απειλές της κοπέλας και όχι του αφεντικού γιατί έχει τύχει να τον γνωρίσω και δε νομίζω να είναι τέτοιος τραμπούκος (δεν έγραψα πια και τίποτα του στυλ ότι η κοπέλα είναι βρώμικη, άρρωστη ή τελείως φόλα), αλλά τεσπα... δεν έχω όρεξη να πάω και να το μάθω από πρώτο χέρι...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
αυτά παθαίνεις όταν δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις και ανταλλάσονται κινητά και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom