Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ορεστης ο μπαχαλακιας της πιατσας  :rockon:

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι off topic, απλά ενημερώνω ότι μέσω της μικρής ενημερώθηκα ότι λόγω της κριτικής μου θα έχω άσχημα μπλεξίματα αν περάσω ξανά από τη Φωκαίας.

Μπορεί να είναι και λόγια της Άννας βέβαια...

Τέσπα... Εγώ ανέβασα τώρα 2 κριτικές που χρωστούσα για το Φωκαίας 27, για τη Μαρία και την Ειρήνη μόλις, κι αν έφαγα πόρτα, σκασίλα μου...

Θα τους λείψουν τα 100αρικα που άφηνα κάθε μήνα, όπως έλειψαν και στο Φ104 όπως θυμάστε...

υγ: και προσοχή με τις κριτικές όσους σας ξέρουν γιατί οι απειλές πάνε και έρχονται από ότι φαίνεται... Επαναλαμβάνω βέβαια μπορεί να είναι και απειλές της κοπέλας και όχι του αφεντικού γιατί έχει τύχει να τον γνωρίσω και δε νομίζω να είναι τέτοιος τραμπούκος (δεν έγραψα πια και τίποτα του στυλ ότι η κοπέλα είναι βρώμικη, άρρωστη ή τελείως φόλα), αλλά τεσπα... δεν έχω όρεξη να πάω και να το μάθω από πρώτο χέρι...

Ε, και τι έγινε μωρέ;
Εκεί που θα πήγαινες στο 104 και θα πλήρωνες για να τις φας, τώρα θα τις φας δωρεάν...

Πάλι καλό σου έκανε η Άννα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
Ε, και τι έγινε μωρέ;
Εκεί που θα πήγαινες στο 104 και θα πλήρωνες για να τις φας, τώρα θα τις φας δωρεάν...

Πάλι καλό σου έκανε η Άννα...

crushed-6.gif

dead-043.gif

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τυπε θελω να τρως ξυλο και να λες χτυπα και αλλο θα τ'αντεξω  :rockon: μεχρι να προσκυνησουν ολοι το μεγαλειο της καρδιας που αγαπα

ναι ετσι, εχω ζητησει από την Αννα με πλακωσει στο ξυλο αλλα μου αρνηθηκε.

να το κανονίσουμε μια μερα να κατεβω όταν θα είναι εκει να γινει της πουτανας, να με βαρανε οι νταβατζηδες και να λεω "αννα σ αγαπαω ρε γαμωτο, δεν το βλέπεις;" :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
χαλαλι σου ρε ορεστη τα κωλολεφτα
οχι τιποτα ..........
θα τοχαμε και τυψεις :P

μα που τα βρίσκεις... όμως δεν τα θυμασαι καλα μου φαινεται...

αυτό ηταν την επομενη μερα από το καραβελ που με ειχανε τρελανει στα μηνυματα ολη μερα!

ειχα ξαναπερασει με τη δεσπι τουλάχιστον άλλες 5 φορες μετα τις 30/5/2012.

τελευταια φορα περασα 19/7/2012.

την Αννα παρεπιπτοντως τη γνωρισα 12/8/2012 στο μεταξουργειο...

δε σκοπευω να αυτοκτονήσω για καμια... αντε μην πω... ιεροδουλη...

αν αυτοκτονήσω ποτε θα είναι επειδή δεν εκτιμήσατε τον πλουτο των συναισθηματων μου εσεις οι απεξω κι όχι αυτές οι καριολες... και με κοροϊδεύετε για το πλουτο αυτό της καρδιας μου... φτου σας... αυτοκτονω!  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τοτε που ειχες αγορασει 30 λαχνους  :tooth: ρε τον καρδουλη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε μαλάκες τί έγινε τώρα ?  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

δεν έχω καταλάβει τίποτα  :2funny:

ρε ορέστη γιατί σε κυνηγάνε στο φωκαίας και στο φ104 ?

τι ακριβώς έκανες ?

πές μου ρε φίλε το μυστικό σου , που ξεσηκώνει τέτοιο πανικό στην πιάτσα
τι σκατά κάνεις ?  :huh: :huh: :huh:

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ορεστη μαλον το αθλημα της μπουρδελοδρομιας δεν ειναι για σενα.οι εκδιδομενες εχουν ενα μονο πραγμα στο μυαλο τους.τα λεφτα φυσικα!ειναι ανοητα κοριτσακια που νομιζουν οτι θα κανουν την ντολτσε βιτα ευκολα,αλλα τελικα πολυ λιγες,ελαχιστες το καταφερνουν.και γενικα επειδη εχω γνωρισει αρκετες,το επιπεδο μυαλου,μορφωσης,καλιεργειας ειναι για τον πεοντα.μεγαλα θυματα της θεοποιησης του χρηματος απο τον συγχρονο"πολιτισμο".

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προς κ. billy13
Σχετικά με το νέο σκάνδαλο με τον beverlys, εάν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα δημόσια αυτοκριτική!

...
...να πω ότι ο Beverlys είναι κανονικό μέλος και όχι κλώνος του Scooby/gastrenteriasi..... :thumbsup:

Καλού - κακού ας τον διαγράψουμε, για να μη βρούμε κανα μπελά στα καλά καθούμενα...

Το σφραγίζω εγώ....είναι μεγάλος πόρνος.... ;)

Ποιός σα είπε ότι εσείς θεωρείσθε εγγύηση;
Αν θυμάμαι καλά, πριν λίγους μήνες ήσασταν μπαναρισμένος...
Είναι σα να λέμε "έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα"...

Τον κ.Μπεβερουλη τον εστειλαν για banακι..  :grin:

Πηγε να κανει παρεα με τα υπολοιπα ταπεινωμενα γιουσουφακια, τους ψυχασθενεις, τους εγκεφαλικα νεκρους και τους ΑΜΕΑ..
Ισως με τον καιρο εξοικειωθει και που ξερεις μπορει μετα να του αρεσει κιολας :tooth:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Προς κ. billy13
Σχετικά με το νέο σκάνδαλο με τον beverlys, εάν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα δημόσια αυτοκριτική!
Σας απάντησα με πμ......και πιστεύω σας κάλυψα..... :thumbsup:
Προτείνω να πάμε παρακάτω......καλά να περνάμε και να γαμάμε.... :zfuck:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλά,αυτό με τα εικοσάλεπτα στο δωμάτιο έχει καταντήσει γελοίο.και μη νομίζετε ότι σας πιστεύει κανένας φυσικά.γελαει ο κόσμος μαζί σας.το τραγικότερο βέβαια (και γι αυτό δεν χρειάζεται να σας κραξουμε και πολύ) είναι ότι μάλλον τα πιστεύετε κι εσείς οι ίδιοι που τα γράφετε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
Καλά,αυτό με τα εικοσάλεπτα στο δωμάτιο έχει καταντήσει γελοίο.και μη νομίζετε ότι σας πιστεύει κανένας φυσικά.γελαει ο κόσμος μαζί σας.το τραγικότερο βέβαια (και γι αυτό δεν χρειάζεται να σας κραξουμε και πολύ) είναι ότι μάλλον τα πιστεύετε κι εσείς οι ίδιοι που τα γράφετε.

και εμενα μου φαινεται περιεργο που γραφουν "εκατσα στο δωματιο 20, 25 λεπτα..."
οχι οτι δεν μπορει να συμβει - ολα γινονται, αλλα σιγουρα ειναι σπανιο.
τι κανετε ρε παιδια βαζετε χρονομετρο? :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom