Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
αυτά παθαίνεις όταν δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις και ανταλλάσονται κινητά και άλλες προσωπικές πληροφορίες.
σωστός
αυτά παθαίνεις όταν δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις και ανταλλάσονται κινητά και άλλες προσωπικές πληροφορίες.
ορεστης ο μπαχαλακιας της πιατσας
Δεν ξέρω αν είναι off topic, απλά ενημερώνω ότι μέσω της μικρής ενημερώθηκα ότι λόγω της κριτικής μου θα έχω άσχημα μπλεξίματα αν περάσω ξανά από τη Φωκαίας.
Μπορεί να είναι και λόγια της Άννας βέβαια...
Τέσπα... Εγώ ανέβασα τώρα 2 κριτικές που χρωστούσα για το Φωκαίας 27, για τη Μαρία και την Ειρήνη μόλις, κι αν έφαγα πόρτα, σκασίλα μου...
Θα τους λείψουν τα 100αρικα που άφηνα κάθε μήνα, όπως έλειψαν και στο Φ104 όπως θυμάστε...
υγ: και προσοχή με τις κριτικές όσους σας ξέρουν γιατί οι απειλές πάνε και έρχονται από ότι φαίνεται... Επαναλαμβάνω βέβαια μπορεί να είναι και απειλές της κοπέλας και όχι του αφεντικού γιατί έχει τύχει να τον γνωρίσω και δε νομίζω να είναι τέτοιος τραμπούκος (δεν έγραψα πια και τίποτα του στυλ ότι η κοπέλα είναι βρώμικη, άρρωστη ή τελείως φόλα), αλλά τεσπα... δεν έχω όρεξη να πάω και να το μάθω από πρώτο χέρι...
Ε, και τι έγινε μωρέ;
Εκεί που θα πήγαινες στο 104 και θα πλήρωνες για να τις φας, τώρα θα τις φας δωρεάν...
Πάλι καλό σου έκανε η Άννα...
γιατι εχουμε μεγαλη καρδια και αγαπαμε κυριοιιιιιιιιιιιι
ολες τις αγαπαω εγω, τι να κανω...
τυπε θελω να τρως ξυλο και να λες χτυπα και αλλο θα τ'αντεξω μεχρι να προσκυνησουν ολοι το μεγαλειο της καρδιας που αγαπα
...
...να πω ότι ο Beverlys είναι κανονικό μέλος και όχι κλώνος του Scooby/gastrenteriasi.....
Καλού - κακού ας τον διαγράψουμε, για να μη βρούμε κανα μπελά στα καλά καθούμενα...
Το σφραγίζω εγώ....είναι μεγάλος πόρνος.... ;)
Ποιός σα είπε ότι εσείς θεωρείσθε εγγύηση;
Αν θυμάμαι καλά, πριν λίγους μήνες ήσασταν μπαναρισμένος...
Είναι σα να λέμε "έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα"...
Τον κ.Μπεβερουλη τον εστειλαν για banακι..
Πηγε να κανει παρεα με τα υπολοιπα ταπεινωμενα γιουσουφακια, τους ψυχασθενεις, τους εγκεφαλικα νεκρους και τους ΑΜΕΑ..
Ισως με τον καιρο εξοικειωθει και που ξερεις μπορει μετα να του αρεσει κιολας
Σας απάντησα με πμ......και πιστεύω σας κάλυψα.....Προς κ. billy13
Σχετικά με το νέο σκάνδαλο με τον beverlys, εάν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα δημόσια αυτοκριτική!
Σας απάντησα με πμ......και πιστεύω σας κάλυψα.....
Προτείνω να πάμε παρακάτω......καλά να περνάμε και να γαμάμε....
Καλά,αυτό με τα εικοσάλεπτα στο δωμάτιο έχει καταντήσει γελοίο.και μη νομίζετε ότι σας πιστεύει κανένας φυσικά.γελαει ο κόσμος μαζί σας.το τραγικότερο βέβαια (και γι αυτό δεν χρειάζεται να σας κραξουμε και πολύ) είναι ότι μάλλον τα πιστεύετε κι εσείς οι ίδιοι που τα γράφετε.