όχι ποτε δεν πιστεψα και οποιος το πει ότι η αννα περιμενα ότι θα γινει γκομενα μου, είναι μαλακας...
ισως αυτό το πιστευα όταν δεν την ηξερα τι ατομο είναι, τους πρωτους μηνες δηλαδή...
απλα αυτό που περιμενα τωρα είναι ότι ισως καταλαβε ότι δεν επρεπε να μου φερεται σαν σκουπιδι με τοσα που εχω κανει, μαλλον λαθος όμως εκανα... η ολη ιστορια ηταν να κατεβασω απλα την κριτικη...
τωρα αν εμφανιστεί κανα αφεντικο η νταβατζης και με πλακωσει στο ξυλο, εγω από απειλες ποτε δε μασησα στη ζωη μου, ας κανει ο καθενας ότι καταλαβαινει... χαρη μπορει να μου κανει μπας και βαλω μυαλο....
παντως εγω στην Αννα φερθηκα κατι παραπανω από φιλος, από γκομενος, από αδερφος, και δε με νοιαζει αν εκανα στο μπεμπα και στον κάθε μπεμπα γλωσσοφιλα και ακαποτα και πρωκτικα, με νοιαζει ρε γαμωτο ότι ποτε δεν εκτιμησε αυτά που εκανα ουτε σαν πελατης ουτε σαν ανθρωπος.
τωρα θυμηθηκε να κλαφτεί που ειδε τα δυσκολα...
μπορει η αρχικη κριτικη να ηταν εκδικητικη, αλλα ψευτικη στην ουσια της δεν είναι...
ουτε η δευτερη κριτικη είναι ψευτικη, γιατι ακομα αγαπαω την αννα και την συγχωρω για τις μαλακιες της όμως εκεινη είναι αμετανοητη δυστυχως, για αυτό ας τα λουστει τωρα...
και επαναλαμβάνω, ναι εκανα εγω δωρα, ναι εγω ζητησα να βγουμε, αλλα εγω ημουνα που δεχτηκα ότι δε γινεται αυτό και εγω ημουνα που απλα περιμενα μια πιο καλη συμπεριφορα από την αννα ως επαγγελματια και όχι ως γκομενα. και για αυτό την ξεμπροστιασα ετσι, χωρις κανεναν ενδιασμο πλεον, με πληρη συνειδηση...