Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.027
Πόντοι
46.232
Που πας και τα βρισκεις.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για να σου αποδειξω λοιπον οτι δεν εχω προβλημα, απο δω και περα θα παιζουμε στην ιδια ομαδα, ετσι δεν θα χρειαζεται αν τον μαρκαρω...

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
έτσι έτσι ...την Κυριακή θα είμαστε συμπαίκτες  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φίλε Xilnik ευχαριστώ πολύ που υποστηρίζεις την αλήθεια.
Γενικά δεν πρέπει να δίνουμε πουρμπουαρ, αλλά σε κάποιες
περιπτώσεις είναι σωστό.
Πρεπει να τονίσω ότι πολλές και με πουρμπουάρ ΔΕΝ κάνουν
κάτι το ιδιαίτερο .Όμως σε κάποιες περιπτώσεις ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και πρέπει
να δοθεί πουρμπουαρ .Έτσι ενώ η πανεμορφη ΑΝΚΑ από Πολωνία είναι μέσα έπιπλο,
με το πουρμπουαρ ήταν ΚΑΛΗ μέσα .Είναι δυνατό να μην θελεις αυτή η πανέμορφη
να είναι καλή μέσα ; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ,από το δωράκι.
Τέτοια γκόμενα να γαμάς μόνο με 20 ευρώ ,είναι στρέβλωση των οικονομικών νόμων ! :2funny:
Είναι οικονομική τρομοκρατία! :)

Επισκέπτης
συνεχίζω να διαφωνώ και θα σου εξηγήσω το γιατί: Για μένα η επαγγελματίας ιερόδουλη πρέπει να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων της στην τιμή που ορίζει αυτή. Η τιμή είναι δικό της θέμα, ας την διαμορφώσει με βάση τα δικά της κριτήρια. Αν θεωρεί ότι πρέπει να παίρνει περισσότερα ας ζητήσει περισσότερα και εγώ ως πελάτης αποφασίζω αν αξίζει να τα δώσω ή όχι. Νοοτροπίες τύπου "τι περιμένεις με 10 €" είναι λάθος. Αν θεωρεί ότι αξίζει 100% ας τα χρεώσει και μετά στο χέρι της είναι να αποδείξει ότι τα αξίζει. Το να λες ότι η Άνκα είναι έπιπλο αλλά αν της δώσεις κάτω από το τραπέζι κανα 10εύρω είναι καλή, είναι σαν να της δίνεις πάτημα να συνεχίσει να κοροϊδεύει τον κόσμο. Ας ζητήσει 30 € εξ αρχής και να κάνει παπάδες μέσα.

Την Αλεξάνδρα την είχα πάρει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά ήταν μέτρια (λογικό μόλις είχε αρχίσει να δουλεύει) αλλά τις άλλες δύο πέρασα πολύ καλή. Την τελευταία φορά πριν μια βδομάδα πάλι μετριότητα. Όλο μη και μη και γαργαλιέται και πονάει και παπαριές. Την έχω στον πάγο τώρα και πιθανών να ξαναδοκιμάσω σε μερικές εβδομάδες. Αν όμως μπει και αυτή στην νοοτροπία "μέτρια αλλά με έξτρα κάτω από το τραπέζι τότε κάτι κάνουμε" δεν ξαναπατάω
Έθεσες το θέμα στην σωστή βάση. :thumbsup:

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις που εχει χαθει η λαουρα απο κασανδρας ??????

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και ψυχραιμία υπέδειξα νομίζω,αλλά και καλή πρόθεση είχα για να λύσουμε την παρεξήγηση μέσα απο πολιτισμένο διάλογο.Και πιστεύω ότι το έχω εφαρμόσει.Αυτό σίγουρα το καταμαρτυρεί η ως τώρα συμμετοχή μου στο site αυτό.

Αρχικά δεν αντέδρασες ούτε σωστά ούτε ψύχραιμα. Βασίστηκες σε παρατραβηγμένους συνδυασμούς και σε συμπτώσεις και επέμενες ενώ σε διαβεβαίωνα ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα.

Τώρα είναι σωστή και ψύχραιμη η συμπεριφορά σου και αυτό κρατάω ως σημαντικότερο.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Eπειδη ειμαστε πια φιλοι και σε γνωριζω προσωπικα ,δεχομαι απολυτως οτι σαν χαρακτηρας εισαι εξαιρετικος,ηπιων τονων και ηρεμος
Ελα ομως που στη διαρκεια του ποδοσφαιρικου αγωνα ,ο ασφυκτικος και πιεστικος τροπος που μαρκαριζες τον smirni,εκδηλωνε υποσυνειδητα μια επιθυμια για τραυματισμο του αντιπαλου,και επομενως αποχη του smirni για ολιγοημερο διαστημα
Επ αυτου περιμενω και την κριση του Πυραυλου στο θεμα,ο οποιος σε προηγουμενο ποστ του,εδωσε ρεστα,οσον αφορα τη ψυχολογια που διεπει τα μελη του σαιτ,και ειδικοτερα αυτα που θελουν  να πρωταγωνιστουν
..τι,πως,που????παιζετε και μπαλιτσα??αν καμμια φορα σας λειπει κανας παιχτρομαν,να συμπληρωσετε,βαλτε φωνη...θα'ναι μεγαλη μου τιμη..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχω φιλοσοφήσει πολύ πάνω σε αυτό το θέμα και... όχι, εγώ προσωπικά δε θεωρώ μοιχεία το να γαμήσω κάποια κοπέλα που γαμάνε οι φίλοι μου, όμως δε μου αρέσει να γίνεται.

Μετά από πολλή σκέψη, έχω καταλήξει ότι ο λόγος (για μένα προσωπικά ίσως και για άλλους) για τον οποίο ενοχλούμαι να μοιράζομαι τις ιερόδουλες, είναι ο ίδιος που δε θα μοιραζόμουνα το κινητό μου, τον υπολογιστή μου, το αγαπημένο μου αυτοκινητάκι (όταν ήμουνα μικρός). Ο ίδιος που δε θέλω να φοράνε οι άλλοι τα ρούχα μου, τα παπούτσιά μου κοκ.

Δε μου αρέσει να παίζουν οι άλλοι με τα αγαπημένα μου "παιχνίδια", τα θέλω μόνο για μένα... Δεν είναι η ζήλεια που θα ένιωθα αν επρόκειτο για τη γκόμενά μου, παρότι καμιά φορά έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρεκτρέπεται συναισθηματικά (είναι γνωστό και στο σάιτ αυτό...). Είναι η κτητικότητα που θα ένιωθα για ένα αγαπημένο μου αντικείμενο.

Ανθρώπινο και υγιές το θεωρώ αυτό και νομίζω σχεδόν όλοι το έχουν νιώσει με την έννοια που το αναφέρω. Σκεφτείται το λίγο...  ;)  

υγ: φυσικά υπάρχουν και πιο μικρόψυχοι λόγοι του τύπου: "α εσένα σου δίνει φιλιά στο στόμα, εμένα δε μου έδωσε".  :rolleyes:

Μα τι λέτε κύριε;
Συγχέετε τα ιδιωτικά αγαθά με τα δημόσια αγαθά.
Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι η κοινόχρηστη πόρνη μπορεί να συγκριθεί με τη χρήση ενός πολύ προσωπικού αντικειμένου, όπως το κινητό τηλέφωνο.

Αυτή η σύγχυση, παρατηρείται σε πολλούς ανθρώπους, με τραγικές συνέπειες στην οδήγηση των αυτοκινήτων.
Κάποιοι παρανοούν ότι "η άσφαλτος είναι δική μου" και σκοτώνουν - σκοτώνονται...

Σας συνιστώ να εξετάσετε ξανά το θέμα.

Επισκέπτης
Μα τι λέτε κύριε;
Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι η κοινόχρηστη πόρνη μπορεί να συγκριθεί με τη χρήση ενός πολύ προσωπικού αντικειμένου, όπως το κινητό τηλέφωνο.

Αυτή η σύγχυση, παρατηρείται σε πολλούς ανθρώπους, με τραγικές συνέπειες στην οδήγηση των αυτοκινήτων.
Κάποιοι παρανοούν ότι "η άσφαλτος είναι δική μου" και σκοτώνουν - σκοτώνονται...

Βάσει τῆς λογικῆς αὐτῆς ὁ κύριος θὰ ἐχθρεύεται π.χ. τὸν ἐπόμενον αὐτοῦ μισθωτὴν ἀγοραίου αὐτοκινήτου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μα τι λέτε κύριε;

οποσδήποτε ο Ορέστης δεν θα έχει σκεφτεί ότι πιθανών οι ιερόδουλες να μην θέλουν να μοιράζονται αυτόν με άλλες ιερόδουλες.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
πριν από λιγο εκανα καταθεση στην ανδριανα φυλης 86 και μιλησα και με την Αννουλα της Φωκαιας στο τηλεφωνο.

Μολις τωρα ζητησα από τον αντισθενη να ξανανεβασει την αρχικη κριτικη.

Ο λογος της κωλοτουμπας της χθεσινης ηταν ότι σκεφτηκα ποσο κακο θα εκανα στο μαγαζι, το αφεντικο, τις τσατσαδες, την κοπελα και ότι δε θα μπορουσα να ξαναπατησω εκει.

Μιλησα με την Αννα, την ιδια μεταμελημενη σε καποια θεματα, λεω γαματο, μην την κανω να αλλαζει μαγαζι, ονομα κλπ κλπ.

Όμως σημερα εμαθα ότι εχω φαει πορτα στα φωκαιας οποτε όχι τιποτα άλλο, αλλα μου πεταξε και παιχνιδι χθες για να αλλαξω την κριτικη.

Στα αρχιδια μου λοιπον και μενα για τους εργαζομενους του οικου, που δε σεβαστηκαν καθολου τα τοσα λεφτα που εχω δωσει... Να ανεβει η κριτικη όπως ηταν αντισθενη.

Από κει και περα ας πιστεψει ο καθενας ότι θελει κι ας σχολιασει ότι θελει... Και λιγα εγραψα...

Και γενικα είμαι περίεργος να δω κι αλλα σχολια για την αννουλα, να δω ποσο μακρια εφτανε το δουλεμα που μου εκανε τοσο καιρο...

υγ: Και να μην αλλαξει η κριτικη παλι στα αρχιδια μου, γιατι για μενα η φυλης εχει τελειωσει, βαρεθηκα, ξενερωσα, μη με ξανανενοχλησει κανεις σας παρακαλω... θα βρω καινουτιο χομπυ... (λιοσιων,μεταξι, στουντιο, μασαζ, οπου με βγαλει).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ακομα και στο τελος διατηρουσες ελπιδες πως κατι μπορω να γινει.  :idiot:
Δυσκολο εργο τον μοντ να ασχολουνται με τον καθε κυκλοθυμικο.  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
Στα αρχιδια μου λοιπον και μενα για τους εργαζομενους του οικου, που δε σεβαστηκαν καθολου τα τοσα λεφτα που εχω δωσει... Να ανεβει η κριτικη όπως ηταν αντισθενη.

αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε απο το να τροποποιουμε τις κριτικες σου
για σοβαρεψου

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ακομα και στο τελος διατηρουσες ελπιδες πως κατι μπορω να γινει.  :idiot:
Δυσκολο εργο τον μοντ να ασχολουνται με τον καθε κυκλοθυμικο.  :grin:

όχι ποτε δεν πιστεψα και οποιος το πει ότι η αννα περιμενα ότι θα γινει γκομενα μου, είναι μαλακας...

ισως αυτό το πιστευα όταν δεν την ηξερα τι ατομο είναι, τους πρωτους μηνες δηλαδή...

απλα αυτό που περιμενα τωρα είναι ότι ισως καταλαβε ότι δεν επρεπε να μου φερεται σαν σκουπιδι με τοσα που εχω κανει, μαλλον λαθος όμως εκανα... η ολη ιστορια ηταν να κατεβασω απλα την κριτικη...

τωρα αν εμφανιστεί κανα αφεντικο η νταβατζης και με πλακωσει στο ξυλο, εγω από απειλες ποτε δε μασησα στη ζωη μου, ας κανει ο καθενας ότι καταλαβαινει... χαρη μπορει να μου κανει μπας και βαλω μυαλο.... :grin:

παντως εγω στην Αννα φερθηκα κατι παραπανω από φιλος, από γκομενος, από αδερφος, και δε με νοιαζει αν εκανα στο μπεμπα και στον κάθε μπεμπα γλωσσοφιλα και ακαποτα και πρωκτικα, με νοιαζει ρε γαμωτο ότι ποτε δεν εκτιμησε αυτά που εκανα ουτε σαν πελατης ουτε σαν ανθρωπος.

τωρα θυμηθηκε να κλαφτεί που ειδε τα δυσκολα...

μπορει η αρχικη κριτικη να ηταν εκδικητικη, αλλα ψευτικη στην ουσια της δεν είναι...

ουτε η δευτερη κριτικη είναι ψευτικη, γιατι ακομα αγαπαω την αννα και την συγχωρω για τις μαλακιες της όμως εκεινη είναι αμετανοητη δυστυχως, για αυτό ας τα λουστει τωρα...

και επαναλαμβάνω, ναι εκανα εγω δωρα, ναι εγω ζητησα να βγουμε, αλλα εγω ημουνα που δεχτηκα ότι δε γινεται αυτό και εγω ημουνα που απλα περιμενα μια πιο καλη συμπεριφορα από την αννα ως επαγγελματια και όχι ως γκομενα. και για αυτό την ξεμπροστιασα ετσι, χωρις κανεναν ενδιασμο πλεον, με πληρη συνειδηση...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε απο το να τροποποιουμε τις κριτικες σου
για σοβαρεψου

ο αντισθενης μου ζητησε να την τροποποιησει, του δινω το οκ, αυτό μου ζητησε να κανω.

αν θελετε καντε το, αν όχι στα αρχιδια μου...

ότι ηταν να καταλαβουν για την αννα το καταλαβανε, ετσι για το γαμωτο μονο...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τι το συνταρακτικό  έγραφε η προηγούμενη κριτική (προ τροποποίησης) και όλοι την "λάτρεψαν" ;;;  :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
όχι ποτε δεν πιστεψα και οποιος το πει ότι η αννα περιμενα ότι θα γινει γκομενα μου, είναι μαλακας...

ισως αυτό το πιστευα όταν δεν την ηξερα τι ατομο είναι, τους πρωτους μηνες δηλαδή...

απλα αυτό που περιμενα τωρα είναι ότι ισως καταλαβε ότι δεν επρεπε να μου φερεται σαν σκουπιδι με τοσα που εχω κανει, μαλλον λαθος όμως εκανα... η ολη ιστορια ηταν να κατεβασω απλα την κριτικη...

τωρα αν εμφανιστεί κανα αφεντικο η νταβατζης και με πλακωσει στο ξυλο, εγω από απειλες ποτε δε μασησα στη ζωη μου, ας κανει ο καθενας ότι καταλαβαινει... χαρη μπορει να μου κανει μπας και βαλω μυαλο.... :grin:

παντως εγω στην Αννα φερθηκα κατι παραπανω από φιλος, από γκομενος, από αδερφος, και δε με νοιαζει αν εκανα στο μπεμπα και στον κάθε μπεμπα γλωσσοφιλα και ακαποτα και πρωκτικα, με νοιαζει ρε γαμωτο ότι ποτε δεν εκτιμησε αυτά που εκανα ουτε σαν πελατης ουτε σαν ανθρωπος.

τωρα θυμηθηκε να κλαφτεί που ειδε τα δυσκολα...

μπορει η αρχικη κριτικη να ηταν εκδικητικη, αλλα ψευτικη στην ουσια της δεν είναι...

ουτε η δευτερη κριτικη είναι ψευτικη, γιατι ακομα αγαπαω την αννα και την συγχωρω για τις μαλακιες της όμως εκεινη είναι αμετανοητη δυστυχως, για αυτό ας τα λουστει τωρα...

και επαναλαμβάνω, ναι εκανα εγω δωρα, ναι εγω ζητησα να βγουμε, αλλα εγω ημουνα που δεχτηκα ότι δε γινεται αυτό και εγω ημουνα που απλα περιμενα μια πιο καλη συμπεριφορα από την αννα ως επαγγελματια και όχι ως γκομενα. και για αυτό την ξεμπροστιασα ετσι, χωρις κανεναν ενδιασμο πλεον, με πληρη συνειδηση...

Πες μου τωρα οτι μας κανεις πλακα και δεν ειναι αληθεια αυτα που γραφεις;;;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
παντως εγω στην Αννα φερθηκα κατι παραπανω από φιλος, από γκομενος, από αδερφος, ...
...
Ο μόνος που μπορεί να φερθεί στην Αννούλα παραπάνω από όλα αυτά, είναι ο νταβατζής.
Νταβατζής είσθε κύριε Ορέστη;

Ακούστε, κ. Ορέστη: Γράψτε μια 3η κριτική για την Αννούλα, τέτοια που να συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει.
Τότε μόνο θα ησυχάσετε και εσείς, και η Αννούλα και όλοι εμείς...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο μόνος που μπορεί να φερθεί στην Αννούλα παραπάνω από όλα αυτά, είναι ο νταβατζής.
Νταβατζής είσθε κύριε Ορέστη;

Ακούστε, κ. Ορέστη: Γράψτε μια 3η κριτική για την Αννούλα, τέτοια που να συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει.
Τότε μόνο θα ησυχάσετε και εσείς, και η Αννούλα και όλοι εμείς...
Ναι...διαβαζω τις αλλες δυο, να ενημερωθω.

Ο Ορεστης ειναι σκληρος πορνος...

τωρα θα αφησει την Φυλης και θα παει σε Μεταξι(οπως μας γραφει)....

εκει ισως βρει ανταποκριση θετικη στα αισθηματα του :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom