Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αχ, προβλήματα που έχει ο κόσμος. . . . . .

Ο ένας προσβάλλεται που τον "κοκκινίζουν",
Ο άλλος δεν γράφει στο εδώ σάιτ, γιατί στο άλλο σάιτ δεν τον υποστήριξαν όταν ήθελε,
. . . . . . . . . . . . . .
Λέω και εγώ να τα παρατήσω, γιατί ο γείτονας μου έσκασε τα λάστιχα για το πάρκιν. . . .  
Είδες προβλήματα που έχω;

Να κάθομαι να γράφω ολόκληρα λεπτομερή κατεβατά για να γλυτώσουν ή να κατευθύνουν κάποιοι σε καλές επιλογές τα 20άρικα τους (πλέον 30αρικα),κ να με γράφουν στ'αρχίδια τους στην καλύτερη,ή να θεωρούν κακες τις κριτικές μου κ να ψηφίζουν αναλόγως...

Κρίμα ρε φίλε,δεν περίμενα τέτοια απάντηση από σένα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τύπε γράψε στα αρχίδια σου τον κάθε κομπλεξικό μου μπαίνει μόνο για τις αρνητικές κριτικές και κρύβεται πίσω από ένα κουμπάκι. Αξία τους δίνεις.
Το έκανα για αρκετό καιρό αλλά κάποια στιγμή κουράστηκα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εξαρταται για ποιο λογο γραφεις
Αν γραφεις για την καταξιωση και την επευφημια μονο, ειναι λαθος,απ ολες τις πλευρες,οσο και αν ολοι θελουμε να γραφουν για εμας τα καλυτερα
Αν γραφεις γιατι θελεις να βοηθησεις ,οπως εχεις βοηθηθει,και μεσα στα πλαισια του φιλοτιμου,οπως κανουν και αλλα παιδια,μπορεις να το αντιμετωπισεις πιο ωριμα και ψυχραιμα
Υ.Γ Αψογος Πυραυλε!
Εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι γράφω;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Είδες προβλήματα που έχω;

Να κάθομαι να γράφω ολόκληρα λεπτομερή κατεβατά για να γλυτώσουν ή να κατευθύνουν κάποιοι σε καλές επιλογές τα 20άρικα τους (πλέον 30αρικα),κ να με γράφουν στ'αρχίδια τους στην καλύτερη,ή να θεωρούν κακες τις κριτικές μου κ να ψηφίζουν αναλόγως...

Κρίμα ρε φίλε,δεν περίμενα τέτοια απάντηση από σένα...
Τύπε και σε εμένα πολλα άτομα χωρίς κάν να διαβάσουν τις κριτικές μου τις μαυριζουν απο εμπάθεια αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που έχουν σαν στόχο ζωής να παντρευτούν πουτανα,νομίζω ότι πολυ αξία τους έδωσες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε και σε εμένα πολλα άτομα χωρίς κάν να διαβάσουν τις κριτικές μου τις μαυριζουν απο εμπάθεια αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που έχουν σαν στόχο ζωής να παντρευτούν πουτανα,νομίζω ότι πολυ αξία τους έδωσες...
Αφού είναι ψεύτικες.
ΌΛΕΣ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Έχεις δίκιο αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω τσάμπα...Γι'αυτό κ παραδέχομαι αυτούς που συνεχίζουν να ενημερώνουν κ να γράφουν κριτικές παρά τους τόσους κάφρους που τους κράζουν...

Πλέον μιλάω μόνο πριβέ με άτομα που ξέρουν κ να βοηθήσουν κ να εκτιμήσουν αυτά που τους λες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Αν δεν ανακαλέσετε αμέσως, θα στείλω τον κ. μπεμπε παγουρερ για να σας καταγαμήσει!

Λαμπρή ιδέα.

Θα σας πρότεινα επίσης, μετά την Μπέμπα, να στείλτε και την Συλβίνκα την Ντελικάτη για να τον καταδείρει.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Έχεις δίκιο αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω τσάμπα...Γι'αυτό κ παραδέχομαι αυτούς που συνεχίζουν να ενημερώνουν κ να γράφουν κριτικές παρά τους τόσους κάφρους που τους κράζουν...

Πλέον μιλάω μόνο πριβέ με άτομα που ξέρουν κ να βοηθήσουν κ να εκτιμήσουν αυτά που τους λες...
Απλώς εχω μια απορία,έχεις σταματήσει το άθλημα? η είσαι ακόμα ενεργός??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Γιατί το θηλυκό άρθρο; Ξέρετε κάτι;  :think: :think: :think:

Λυρισμός -όπως θα έγραφε και ο κ. ΠYΡΑΥΛΟΣ-. Προσπαθώ όμως να τον ταυτίσω με τις εκφραστικές υπερβολές των νεορομαντικών και υστεροσυμβολιστών, διότι εν προκειμένω η ανάρτηση του κ. Ξυλικίου, θίγει και τον κ. Bakalhs.

anaptiras62

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ΟΚ... καλά τα λέτε, αλλά να συνεχίσουμε με το θέμα μας;

Μπαίνω για να διαβάσω ενημερώσεις (ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους το κάνουν) αλλά εδώ και τόσα posts βλέπω άσχετα πράγματα.

Ανοίχτε κάπου ένα topic και πείτε τα με την ησυχία σας!

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ΟΚ... καλά τα λέτε, αλλά να συνεχίσουμε με το θέμα μας;

Μπαίνω για να διαβάσω ενημερώσεις (ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους το κάνουν) αλλά εδώ και τόσα posts βλέπω άσχετα πράγματα.

Ανοίχτε κάπου ένα topic και πείτε τα με την ησυχία σας!
Καλά λεει.
Τόπικ υπάρχει εδώ:

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οπως λεει και ο Κορωνακης, Σκληρα Γκρανια και Τραβελια = Υγεια, ζωντανια, Ευεξια  :rockon:   :grin:
Συμφωνειτε  :lheel: :lheel:και εσεις υποθετω αν κρινω απ το προφιλ σας στο φεισμπουκ που ειναι γεματο καρναβαλους και τραβελια  :rockon:
:new_shocked:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Δεν γνωρίζω τί έχει συμβεί, αλλά ο Σμύρνης τόσο στον τομέα των κριτικών, όσο, κυρίως, σ' εκείνον της ενημέρωσης έχει τεράστια προσφορά!
Θα ήθελα να τον ξαναέβλεπα να ποστάρει όπως πριν.

Ένα νέο μέλος, συνειδητοποιεί με έκπληξη, ότι έχει μπει σε έναν άγνωστο ιστότοπο, όπου επευφημείται και επιδοκιμάζεται από τα άλλα μέλη, επειδή κάνει το κέφι του, γαμώντας πουτάνες και περιγράφοντας τον τρόπο που τις γαμάει.
Επί πλέον προάγεται (τιμημένος κτλ), κατατάσσεται σε ιεραρχική σειρά (1ος στις κριτικές κτλ), και γενικά μπαίνει σε ένα σύστημα αξιών, στο οποίο όσο περισσότερο γαμάει πουτάνες, τόσο περισσότερο «ανεβαίνει».
Ενθουσιάζεται λοιπόν ο νεόκοπος, και συνεχίζει να γράφει με απλό τρόπο, παραθέτοντας χαρακτηριστικά πορνών και συνουσιών (ψευδώνυμα, σωματικά χαρακτηριστικά, απλούς διαλόγους, απλές συγκρίσεις "καλό - κακό, καλύτερο - χειρότερο", κ.ά.) και γράφει, γράφει, γράφει...
Αυτός ο τρόπος παράθεσης στεγνών πληροφοριών, μοιάζει με δημοσιογραφική περιγραφή φάσεων ποδοσφαιρικού αγώνα σε αθλητική εφημερίδα.
Μετά από καιρό, ο γράφων μπαφιάζει, και είτε τα βροντάει και φεύγει, είτε το ρίχνει στο χαβαλέ, είτε ερίζει και αντιπαρατίθεται με άλλα μέλη, είτε λίγο απ’ όλα…

Γιατί μπαφιάζει ο γράφων;
Μπαφιάζει, γιατί ο (γραπτός) λόγος του είναι συναισθηματικά νεκρός, είναι άγονος, είναι στείρος.
Είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας αρέσει είτε όχι, το μεγαλύτερο μέρος των ορμών μας, των αποφάσεών μας, της κρίσης μας, επηρεάζεται ή καθορίζεται από συναισθήματα.
Όμως, τα συναισθήματα τα παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου και όχι το περιβάλλον.
Το περιβάλλον παράγει ερεθίσματα.
Δηλαδή, κάθε άνθρωπος αποζητά διαρκώς ερεθίσματα (για να του προκαλέσουν συναισθήματα).

Ένεκα αυτής της κατάστασης, ορισμένα μέλη γράφουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να ερεθίζουν συναισθηματικά τους αναγνώστες, και προσδοκούν ότι οι αναγνώστες θα εκφράσουν κι αυτοί με τη σειρά τους τα συναισθήματά τους, θα σχολιάσουν, θα επικοινωνήσουν.
Ενδεικτικά, κάποιοι αναρτούν φωτογραφίες, άλλοι γράφουν με λυρικό τρόπο, άλλοι γράφουν με έμμετρο τρόπο, κ.ά.

Δε λέω ότι κάποια από τα παραπάνω είναι καλά κι άλλα κακά.
Δεν υπάρχει καλό και κακό σε αυτά τα θέματα.
Ο καθένας τη βρίσκει με τον τρόπο του.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..λιτα και σαφη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom