Αυτά δεν τα ξέρω...έχω μιλήσει και έχω ζητήσει συγγνώμη εκεί που πρέπει.......
Είδα.δες παρακάτω.....γλωσσόφιλα....
Και αυτά και άλλα.... Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Αυτά δεν τα ξέρω...έχω μιλήσει και έχω ζητήσει συγγνώμη εκεί που πρέπει.......
Είδα.δες παρακάτω.....γλωσσόφιλα....
Είδες προβλήματα που έχω;Αχ, προβλήματα που έχει ο κόσμος. . . . . .
Ο ένας προσβάλλεται που τον "κοκκινίζουν",
Ο άλλος δεν γράφει στο εδώ σάιτ, γιατί στο άλλο σάιτ δεν τον υποστήριξαν όταν ήθελε,
. . . . . . . . . . . . . .
Λέω και εγώ να τα παρατήσω, γιατί ο γείτονας μου έσκασε τα λάστιχα για το πάρκιν. . . .
Ισχύει κ προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν με συμπαθούν...Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν διαβάζουν παρά ψηφίζουν με την εμπάθεια τους η για την συμπάθεια τους...
Το έκανα για αρκετό καιρό αλλά κάποια στιγμή κουράστηκα...Τύπε γράψε στα αρχίδια σου τον κάθε κομπλεξικό μου μπαίνει μόνο για τις αρνητικές κριτικές και κρύβεται πίσω από ένα κουμπάκι. Αξία τους δίνεις.
Εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι γράφω;Εξαρταται για ποιο λογο γραφεις
Αν γραφεις για την καταξιωση και την επευφημια μονο, ειναι λαθος,απ ολες τις πλευρες,οσο και αν ολοι θελουμε να γραφουν για εμας τα καλυτερα
Αν γραφεις γιατι θελεις να βοηθησεις ,οπως εχεις βοηθηθει,και μεσα στα πλαισια του φιλοτιμου,οπως κανουν και αλλα παιδια,μπορεις να το αντιμετωπισεις πιο ωριμα και ψυχραιμα
Υ.Γ Αψογος Πυραυλε!
Τύπε και σε εμένα πολλα άτομα χωρίς κάν να διαβάσουν τις κριτικές μου τις μαυριζουν απο εμπάθεια αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που έχουν σαν στόχο ζωής να παντρευτούν πουτανα,νομίζω ότι πολυ αξία τους έδωσες...Είδες προβλήματα που έχω;
Να κάθομαι να γράφω ολόκληρα λεπτομερή κατεβατά για να γλυτώσουν ή να κατευθύνουν κάποιοι σε καλές επιλογές τα 20άρικα τους (πλέον 30αρικα),κ να με γράφουν στ'αρχίδια τους στην καλύτερη,ή να θεωρούν κακες τις κριτικές μου κ να ψηφίζουν αναλόγως...
Κρίμα ρε φίλε,δεν περίμενα τέτοια απάντηση από σένα...
Αφού είναι ψεύτικες.Τύπε και σε εμένα πολλα άτομα χωρίς κάν να διαβάσουν τις κριτικές μου τις μαυριζουν απο εμπάθεια αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που έχουν σαν στόχο ζωής να παντρευτούν πουτανα,νομίζω ότι πολυ αξία τους έδωσες...
Απο πολλα ατομα εχω ακουσει πολλα παραπονα για τον χαρακτηρα τους αλλα εχουν μεγαλη προστασια απο πανω
Έχεις δίκιο αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω τσάμπα...Γι'αυτό κ παραδέχομαι αυτούς που συνεχίζουν να ενημερώνουν κ να γράφουν κριτικές παρά τους τόσους κάφρους που τους κράζουν...Τύπε και σε εμένα πολλα άτομα χωρίς κάν να διαβάσουν τις κριτικές μου τις μαυριζουν απο εμπάθεια αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με άτομα που έχουν σαν στόχο ζωής να παντρευτούν πουτανα,νομίζω ότι πολυ αξία τους έδωσες...
Αν δεν ανακαλέσετε αμέσως, θα στείλω τον κ. μπεμπε παγουρερ για να σας καταγαμήσει!
Απλώς εχω μια απορία,έχεις σταματήσει το άθλημα? η είσαι ακόμα ενεργός??Έχεις δίκιο αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω τσάμπα...Γι'αυτό κ παραδέχομαι αυτούς που συνεχίζουν να ενημερώνουν κ να γράφουν κριτικές παρά τους τόσους κάφρους που τους κράζουν...
Πλέον μιλάω μόνο πριβέ με άτομα που ξέρουν κ να βοηθήσουν κ να εκτιμήσουν αυτά που τους λες...
Αφού είναι ψεύτικες.
ΌΛΕΣ...
Γιατί το θηλυκό άρθρο; Ξέρετε κάτι;Λαμπρή ιδέα.
Θα σας πρότεινα επίσης, μετά την Μπέμπα, να στείλτε και την Συλβίνκα την Ντελικάτη για να τον καταδείρει.
Γιατί το θηλυκό άρθρο; Ξέρετε κάτι;
Καλά λεει.Ρε παιδιά ΟΚ... καλά τα λέτε, αλλά να συνεχίσουμε με το θέμα μας;
Μπαίνω για να διαβάσω ενημερώσεις (ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους το κάνουν) αλλά εδώ και τόσα posts βλέπω άσχετα πράγματα.
Ανοίχτε κάπου ένα topic και πείτε τα με την ησυχία σας!
Οπως λεει και ο Κορωνακης, Σκληρα Γκρανια και Τραβελια = Υγεια, ζωντανια, Ευεξια
Συμφωνειτε και εσεις υποθετω αν κρινω απ το προφιλ σας στο φεισμπουκ που ειναι γεματο καρναβαλους και τραβελια
Συνεχίζω αλλά εκτος Αθηνών (Χανιά) όπου μετακόμισα μόνιμα τους τελευταίους μήνες...Απλώς εχω μια απορία,έχεις σταματήσει το άθλημα? η είσαι ακόμα ενεργός??
...
Δεν γνωρίζω τί έχει συμβεί, αλλά ο Σμύρνης τόσο στον τομέα των κριτικών, όσο, κυρίως, σ' εκείνον της ενημέρωσης έχει τεράστια προσφορά!
Θα ήθελα να τον ξαναέβλεπα να ποστάρει όπως πριν.