Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και εμενα μου φαινεται περιεργο που γραφουν "εκατσα στο δωματιο 20, 25 λεπτα..."
οχι οτι δεν μπορει να συμβει - ολα γινονται, αλλα σιγουρα ειναι σπανιο.
τι κανετε ρε παιδια βαζετε χρονομετρο? :huh:
ακριβώς.όχι ότι δε μπορεί να συμβεί ,αλλά εδώ διαβάζουμε μόνο για τέτοιους χρόνους.δε θυμάμαι να γράφουν πολλοί εκατσα 8 λεπτά ...
Χρονόμετρο δε βάζει κανείς συνέχεια φυσικά (κι αν υπάρχει κανένας που βάζει μάλλον πρέπει να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό),αλλά είτε λόγω λανθασμένης αίσθησης του χρόνου,είτε λόγω του πως θα το παίξουμε γαμιαδες στο φόρουμ,είτε λόγω και των δυο κτλ,οι χρόνοι που αναφέρονται απ τους γαμιαδες εδώ είναι ένα από τα πολλά ΨΈΜΑΤΑ που γράφονται στις  κριτικές και τις αναφορές.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ακριβώς.όχι ότι δε μπορεί να συμβεί ,αλλά εδώ διαβάζουμε μόνο για τέτοιους χρόνους.δε θυμάμαι να γράφουν πολλοί εκατσα 8 λεπτά ...
Χρονόμετρο δε βάζει κανείς συνέχεια φυσικά (κι αν υπάρχει κανένας που βάζει μάλλον πρέπει να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό),αλλά είτε λόγω λανθασμένης αίσθησης του χρόνου,είτε λόγω του πως θα το παίξουμε γαμιαδες στο φόρουμ,είτε λόγω και των δυο κτλ,οι χρόνοι που αναφέρονται απ τους γαμιαδες εδώ είναι ένα από τα πολλά ΨΈΜΑΤΑ που γράφονται στις  κριτικές και τις αναφορές.

Πες ονόματα................ :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πάντως μετά τις φρίκες του καλοκαιριού....με συγκεκριμένη κορασίδα - που στα 7 λεπτά - Φυλής,άρχιζε τα δικά της.....δεν χτυπάνε πόρτες πλέον... :boobies:
αν και δε γαμαω φυλής,θα μου επιτρέψεις να μην το πιστέψω αυτό...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εγώ....ο Πρόεδρος....ο BMW....o πορνομάστορας....ο Πρόεδρος...........ο ν.σμύρνη................. :crazy:
Οι υπηρεσίες χτυπούν τις πόρτες, αλλά οι εν λόγω κύριοι κωφεύουν.
Η κώφωση προέρχεται από τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια που έχουν κολλήσει όλοι από την Αλιόνα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι υπηρεσίες χτυπούν τις πόρτες, αλλά οι εν λόγω κύριοι κωφεύουν.
Η κώφωση προέρχεται από τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια που έχουν κολλήσει όλοι από την Αλιόνα.

Όσο περίεργο και να σας φαίνεται.....δεν έχω περάσει ποτέ(ς) στα ενδότερα με Αλιόνα..... Με τρομάζει η φάτσα της!  :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πήγαινε ψιλοφορτωμένος κ κάτσε να σε τσιμπουκώσει...

Τίποτα άλλο...

Είναι φοβερό τσιμπούκι,τι να λέμε τώρα...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχω καιρό να μπω εδώ...Η ως άνω διαχείριση με ξέρει καλά..Δεν θέλω να προσβάλλω ή οτιδήποτε...
Αλλά πέστε μου..Παρά την "οικονομική κρίση" που μας διακατέχει όλους μας...αποφασίσατε να βάλετε χρονομέτρηση και χρονοδιακόπτη στο πουλί σας ανάλογα με τα ευρώ σας?
17-18 λεπτά λέει ο άλλος...γαμούσε...Να μου το πει κι εμένα πως γίνεται γιατί δεν φοράω ρολόι..αφύπνιση με ρινγκτόουνς στο πουλί έχει? Η είχε πάρει μαζί τον κούκο παρτούζα?
Τες πα...10....15....20 ...ευρώ...που διαθέτετε...και καλώς τα έχετε για να τα καταθέσετε....συνήθως λένε.."ότι πληρώνεις παίρνεις"...μη το πολυ-ψιρίζετε το θέμα...μπορεί να βρεθεί και καλύτερη γκομενούλα που θα τα κάνει και τσάμπα τα ωραία "κουνήματα".. άμα τη κεράσεις ένα ποτό...Τα ξέρετε...μη τα λέω εγώ...
Γι'αυτό λοιπόν φίλε μου....τα "έδωσες"? το ευχαριστήθηκες? Ναί? Όχι? Ότι και να'γινε...σε σένα έμεινε το αποτέλεσμα...Με το δικό σου πουλί κανένας δε πάει να γαμήσει την ίδια...
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...
Τα σέβη μου στους bourdeliarides και στους bourdelomagkes

KATERINA69    ΚΟΛΩΝΟΥ30Α

δεν κατάλαβα τίποτα.

Εκτιμώ ότι κανένας δεν κατάλαβε, ωστόσο εσείς κ. Ντον, είσθε ο πρώτος που το παραδέχθηκε.
Εγώ είμαι ο δεύτερος.

Εγώ πάλι κατάλαβα τι θέλει να πει. Ότι είναι τελείως μαλακία να κάθεσαι να γράφεις ολόκληρες φιλοσοφικές αναλύσεις για το κάθε γαμήσι που ρίχνεις στα μπουρδέλα.  :-*

Το να μην λέγονται πολλά, το εύχονται πολλοί νταβατζήδες και εργαζόμενες, ωστόσο το συμφέρον τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση:
Η διαβούλευση που γίνεται εδώ, έχει επηρεάσει θετικά και τους πελάτες, και τα μπουρδέλα.

Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του: Άλλος σχολιάζει, άλλος κριτικάρει, άλλος νομοθετεί, άλλος ρωτάει, άλλος βρίζει, άλλος διαμαρτύρεται, άλλος είναι λακωνικός, άλλος είναι αναλυτικός, κλπ.

Εάν δεν υπήρχε αυτή η πολυδιάστατη επικοινωνία, θα γαμάγαμε όπως μέχρι πριν από 10 χρόνια "γουρούνια στο σακί".
Δεν γίνεται να γυρίσουμε 10-20 χρόνια πίσω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το να μην λέγονται πολλά, το εύχονται πολλοί νταβατζήδες και εργαζόμενες, ωστόσο το συμφέρον τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση:
Η διαβούλευση που γίνεται εδώ, έχει επηρεάσει θετικά και τους πελάτες, και τα μπουρδέλα.

Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του: Άλλος σχολιάζει, άλλος κριτικάρει, άλλος νομοθετεί, άλλος ρωτάει, άλλος βρίζει, άλλος διαμαρτύρεται, άλλος είναι λακωνικός, άλλος είναι αναλυτικός, κλπ.

Εάν δεν υπήρχε αυτή η πολυδιάστατη επικοινωνία, θα γαμάγαμε όπως μέχρι πριν από 10 χρόνια "γουρούνια στο σακί".
Δεν γίνεται να γυρίσουμε 10-20 χρόνια πίσω.
βασικα καπως επρεπε να ενημερωσει κι η κατερινα69(η οποια ειναι γυναικα κι οχι αντρας οπως εμεις) οτι ξαναδουλευει στο μαγαζι της...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειναι σαν εκεινο το ανεκδοτο που περιγραφει ενας αντρας και μια γυναικα τα ιδια σκηνικα ...και η γυναικα καθε φορα το παει μεσω λαμιας λεγοντας ενα ολοκληρο κατεβατο,ενω ο αντρας δινει απαντησεις τυπου "εβλεπα μπαλα"

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Όσο περίεργο και να σας φαίνεται.....δεν έχω περάσει ποτέ(ς) στα ενδότερα με Αλιόνα..... Με τρομάζει η φάτσα της!  :grin:
αν σε πιάσει στην πίπα τα ξεχνάς όλα....έτσι έλεγα κ γω και τα είδα όλα κωλυόμενα... :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.329
Πόντοι
22.785
αν σε πιάσει στην πίπα τα ξεχνάς όλα....έτσι έλεγα κ γω και τα είδα όλα κωλυόμενα... :rockon: :rockon:

Λαγέ....  :think: πέρασες με τήν κοπέλα ???????? ΩΡΑΙΟΣ ......... Ανέβηκες στήν έκτιμησή μου ΕΥΓΕ !!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom