Το σκηνικό με τα μπουρδέλα, μοιάζει με το δημοτικό σχολείο, όπου τα αγοράκια ερίζουν για το ποιο φίλησε η Ελενίτσα...
Η αυλή του σχολείου είναι η Φυλής.
Δασκάλα και επιστάτης, είναι νταβτζής και τσατσά.
Η ώρα μαθήματος, είναι η πληκτρολόγηση στο internet.
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι ο antisthenis και τα παρ' αυτώ καρακόλια.
ενταξει ομολογω ότι είναι παιδιαστικο, αλλα να το εξηγησω λιγο γιατι εφαγα κολλημα με αυτή την ιστορια:
όταν κατι το βλέπεις μπροστα στα ματια σου, ακους για αυτό, μιλανε για αυτό και καποιος σου λεει ότι όχι δεν είναι ετσι, ε τοτε λες η εγω είμαι τρελος η καποιος με δουλευει.
ενταξει φυσιολογικο είναι οι περισσοτερες κοπελες να φιλανε μονο οσους συμπαθουν και οσους δεν είναι επικίνδυνοι αγαπουληδες όπως εγω, το δεχομαι.
αλλα δε δεχομαι η οποια κοπελα-πουτανα να με βγαζει τρελο η χαζο η ότι με κοροϊδεύουν αυτοι που λενε φημες για αυτην στην πιατσα.
τωρα νομιζω εχω μια καθαρη εικονα και νιωθω μια ανακουφιση ότι τουλάχιστον δεν ημουνα τρελος, απλα μαλακας...
edit
όταν αγαπας ένα προσωπο, ένα θεμα είναι να σε ξεχωριζει και να αγαπα μονο εσενα, οκ, ένα άλλο θεμα όμως, πολύ πιο σοβαρο είναι να ξερεις ότι δε σε κοροιδευει και δε σου λεει ψεματα. Νιώθεις ασχημα όταν πιανεις καποιον που εμπιστεύεσαι να λεει ψεματα επανειλημμένα και εγω ειλικρινα ηθελα τοσο μα τοσο απελπισμένα να ηταν αληθεια αυτά που μου ελεγε η κοπελα και όχι αυτά που ακουγα στην πιατσα και ενιωθα συνεχως να είμαι σε συγχυση. τωρα ειλικρινα που καταλαβα την αληθεια ηρεμησα. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με το Δεσποινακι πιο παλια, με τα προσωπικα της θεματα, καταγωγης και τα συναφη... δεν ειχαν καμια ουσιαστικη αξια, απλως ειχε να κανει με την αξιοπιστια της απέναντι μου, επειδή ενιωθα ότι ηταν και εκεινη "δικος μου ανθρωπος". Αλλα καμια πουτανα δεν ηταν, ουτε αυτή, ουτε καμια θα είναι ποτε... ο εαυτούλης τους είναι οι περισσοτερες... δεν ανηκουν πουθενα, φιλε λαγε.
edit2
επισης γενικα είμαι από αυτους που δε φιλανε τις πουτανες στο στομα, από επιλογή... ειδικα γλωσσοφιλα... οποτε είναι ισως και πιο αστειο να εχω εμμονη με αυτό το θεμα, αλλα εξηγησα το λογο.