Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε downunder σεβαστή η άποψή σου αλλά τα ποσοστά των ανδρών που πηγαίνουν με πουτάνες έστω μια φορά το χρόνο σε ηλικίες κάτω των 65 ετών είναι περίπου 45%. Μάλιστα τα ποσοστά είναι ψηλότερα στους παντρεμένους η στους ''δεσμευμένους΄'' Εχουν όλοι αυτοί κοινωνικό πρόβλημα ?? Δεν το νομίζω. Που και που ακούς επώνυμους η πάμπλουτους που έχουν ήδη δίπλα τους πανέμορφες γυναίκες να ''πιάνονται στα πράσα'' με πουτάνες. Τι να πεις για αυτό ??

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ναι αυτή είναι...

Για το φιλι στο στομα δυσκολεύομαι να το πιστεψω (θεωρω ότι το αναφερετε καθαρα για να πικαρετε και είναι ψεμα), αλλα όλα πιθανα είναι. ειστε ωραιο παλικαρι κυριε πυραυλε; στην κορασιδα αρεσουν τα νεαρα και ομορφα αγορια όπως ο κυριος μπεμπας, τουλάχιστον ετσι ηξερα...

υγ: περιμενω και κριτικη, γιατι θαρρω πως περασατε καλα, όπως ο κ. Μπέμπας...
Παραδέχομαι ότι το "φιλί στο στο στόμα" το υπερ-πρόβαλα επίτηδες, για να σκανδαλίσω τις μνήμες, καθότι έχει χυθεί πολύ μελάνι στις διαβουλεύσεις περί των ασπασμών της δνίδος Άννας.
Πρόκειται για χιουμοριστικό πείραγμα και όχι για χλεύη, αν και τα όρια των δύο καταστάσεων είναι δυσδιάκριτα, που πολλές φορές δημιουργείται σύγχυση στο εάν κάποιος αστειεύεται ή προσβάλλει.

Διευκρινίζω ότι το "φιλί στο στο στόμα" συνέβη πράγματι, ήταν πρωτοβουλία της δνίδος, αλλά επίτηδες δεν ανέφερα ότι ήταν πεταχτό και αποχαιρετιστήριο, μετά τη λήξη της καταγάμευσης...

Όσον αφορά την ομορφιά, πιστεύω ότι το χρήμα κάνει πολλούς να φαίνονται πανέμορφοι στα μάτια των θηλέων.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Παραδέχομαι ότι το "φιλί στο στο στόμα" το υπερ-πρόβαλα επίτηδες, για να σκανδαλίσω τις μνήμες, καθότι έχει χυθεί πολύ μελάνι στις διαβουλεύσεις περί των ασπασμών της δνίδος Άννας.
Πρόκειται για χιουμοριστικό πείραγμα και όχι για χλεύη, αν και τα όρια των δύο καταστάσεων είναι δυσδιάκριτα, που πολλές φορές δημιουργείται σύγχυση στο εάν κάποιος αστειεύεται ή προσβάλλει.

Διευκρινίζω ότι το "φιλί στο στο στόμα" συνέβη πράγματι, ήταν πρωτοβουλία της δνίδος, αλλά επίτηδες δεν ανέφερα ότι ήταν πεταχτό και αποχαιρετιστήριο, μετά τη λήξη της καταγάμευσης...

Όσον αφορά για την ομορφιά, πιστεύω ότι το χρήμα κάνει πολλούς να φαίνονται πανέμορφοι στα μάτια των θηλέων.

Με καλυψατε πλήρως κυριε Πυραυλε. Σας ευχαριστω για την ειλικρινεια σας και δεχομαι το πειραγμα διοτι είμαι ανθρωπος που παραδέχομαι τα λαθη μου και αν μη τι άλλο εχω δωσει ποικιλλες λαβες για τετοια πειραγματα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το σκηνικό με τα μπουρδέλα, μοιάζει με το δημοτικό σχολείο, όπου τα αγοράκια ερίζουν για το ποιο φίλησε η Ελενίτσα...
Η αυλή του σχολείου είναι η Φυλής.
Δασκάλα και επιστάτης, είναι νταβτζής και τσατσά.
Η ώρα μαθήματος, είναι η πληκτρολόγηση στο internet.
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι ο antisthenis και τα παρ' αυτώ καρακόλια.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Το σκηνικό με τα μπουρδέλα, μοιάζει με το δημοτικό σχολείο, όπου τα αγοράκια ερίζουν για το ποιο φίλησε η Ελενίτσα...
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι ο antisthenis και τα παρ' αυτώ καρακόλια.
μόνο που στην περίπτωσή μας είναι γελοίο...για να μην πω κα επίκινδυνο...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ενταξει ομολογω ότι είναι παιδιαστικο, αλλα να το εξηγησω λιγο γιατι εφαγα κολλημα με αυτή την ιστορια:

όταν κατι το βλέπεις μπροστα στα ματια σου, ακους για αυτό, μιλανε για αυτό και καποιος σου λεει ότι όχι δεν είναι ετσι, ε τοτε λες η εγω είμαι τρελος  η καποιος με δουλευει.

ενταξει φυσιολογικο είναι οι περισσοτερες κοπελες να φιλανε μονο οσους συμπαθουν και οσους δεν είναι επικίνδυνοι αγαπουληδες όπως εγω, το δεχομαι.

αλλα δε δεχομαι η οποια κοπελα-πουτανα να με βγαζει τρελο η χαζο η ότι με κοροϊδεύουν αυτοι που λενε φημες για αυτην στην πιατσα.

τωρα νομιζω εχω μια καθαρη εικονα και νιωθω μια ανακουφιση ότι τουλάχιστον δεν ημουνα τρελος, απλα μαλακας...

edit

όταν αγαπας ένα προσωπο, ένα θεμα είναι να σε ξεχωριζει και να αγαπα μονο εσενα, οκ, ένα άλλο θεμα όμως, πολύ πιο σοβαρο είναι να ξερεις ότι δε σε κοροιδευει και δε σου λεει ψεματα. Νιώθεις ασχημα όταν πιανεις καποιον που εμπιστεύεσαι να λεει ψεματα επανειλημμένα και εγω ειλικρινα ηθελα τοσο μα τοσο απελπισμένα να ηταν αληθεια αυτά που μου ελεγε η κοπελα και όχι αυτά που ακουγα στην πιατσα και ενιωθα συνεχως να είμαι σε συγχυση. τωρα ειλικρινα που καταλαβα την αληθεια ηρεμησα. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με το Δεσποινακι πιο παλια, με τα προσωπικα της θεματα, καταγωγης και τα συναφη... δεν ειχαν καμια ουσιαστικη αξια, απλως ειχε να κανει με την αξιοπιστια της απέναντι μου, επειδή ενιωθα ότι ηταν και εκεινη "δικος μου ανθρωπος". Αλλα καμια πουτανα δεν ηταν, ουτε αυτή, ουτε καμια θα είναι ποτε... ο εαυτούλης τους είναι οι περισσοτερες... δεν ανηκουν πουθενα, φιλε λαγε.

edit2

επισης γενικα είμαι από αυτους που δε φιλανε τις πουτανες στο στομα, από επιλογή... ειδικα γλωσσοφιλα... οποτε είναι ισως και πιο αστειο να εχω εμμονη με αυτό το θεμα, αλλα εξηγησα το λογο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Θα ρωτήσω εκεί που πρέπει και θα επανέλθω,ΑΝ μάθω που είναι τώρα...
Στο 69 δουλεψε 2-3 μερες....
τι εγινε οι πηγες σου δεν σου ειπαν οτι
η πειραιωτησα δουλευει Ρεμουνδου 21 απογευματινη βαρδια κ πριν δουλευε Διδυμου 20....μαλλον στερεψαν οι πηγες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο 69 δουλεψε 2-3 μερες....
τι εγινε οι πηγες σου δεν σου ειπαν οτι
η πειραιωτησα δουλευει Ρεμουνδου 21 απογευματινη βαρδια κ πριν δουλευε Διδυμου 20....μαλλον στερεψαν οι πηγες :woldman:

Για τώρα δεν ήξερα...τα άλλα τα είχα υπόψιν...να όμως που απάντησες εσύ... :rolleyes:

Αυτό με τις πηγές δεν το κατάλαβα,είμαι λίγο χαζός.... :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Αυτό με τις πηγές δεν το κατάλαβα,είμαι λίγο χαζός.... :S
πολύ επιεική σε βρίσκω με τον εαυτό σου....τέλος πάντων όλοι το
γνωρίζουν τι είσαι, ειδικά εμείς που είχαμε τελικά(όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων)την ατυχία να σε γνωρίσουμε
και να καταλάβουμε διάφορα , όχι βέβαια ότι και όλοι οι άλλοι στα σαιτ δεν έχουν καταλάβει τι είσαι ή τουλάχιστον τι δείχνεις.
λοιπόν να στο εξηγήσω , όταν έγραψα πηγές σου εννοούσα αυτούς που είπες ότι θα ρωτήσεις. 

Υ.Γ με απογοήτευσες πολύ όπως και πολλούς με τις ραδιουργίες που έκανες και τις ίντριγκες που δημιούργησες.
ελπίζω κάποια στιγμή να έρθεις στα ίσια σου και να καταλαβαίνεις τι έκανες και τι κάνεις.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Υ.Γ με απογοήτευσες πολύ όπως και πολλούς με τις ραδιουργίες που έκανες και τις ίντριγκες που δημιούργησες.
...
Αντιθέτως, εγώ δάκρυσα από τα γέλια όταν διάβασα το κατηγορητήριο σε ένα ακατονόμαστο site.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Αντιθέτως, εγώ δάκρυσα από τα γέλια όταν διάβασα το κατηγορητήριο σε ένα ακατονόμαστο site.
και είναι όλα αλήθεια...
ευτυχώς που δεν τα έγραψαν και όλα.
ένας τρίτος γελάει , κάποιος που τον έχει γνωρίσει όπως εγώ στεναχωριέται και απογοητεύεται. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
μπορεί να γελάς , αλλά αλήθεια δεν τα έχουν γράψει όλα.
βιβλίο θα μπορούσε να γράψει κάποιος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα σου κάνω την χάρη και δεν θα ξαναγράψω σε κανένα σάιτ πλέον...θεώρησε αυτό,το τελευταίο μου ποστ και εδώ... Δεν βγαίνει άκρη,βαρέθηκα...μην απαντήσεις καν...δεν θα επιστρέψω να σου απαντήσω.... :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
Θα σου κάνω την χάρη και δεν θα ξαναγράψω σε κανένα σάιτ πλέον...θεώρησε αυτό,το τελευταίο μου ποστ και εδώ... Δεν βγαίνει άκρη,βαρέθηκα...μην απαντήσεις καν...δεν θα επιστρέψω να σου απαντήσω.... :S
Για πια χαρη μιλας,δεν με απασχολει οπου κ αν γραψεις ,δεν θα σου πω εγω αν θαγραψεις κ που,εγω πιστευω οτι πρωτα πρρπει να τα βρεις με τον εαυτο σου,ειδες οτι η σταση μου ηταν εως ενα σημειο η πρεπουσα κ διπλα στο θεμα που σου ανοιξαν δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ μου ενω θα μπορουσα να γραψω πολλα....κοιτα τον εαυτο σου
τα εχουμε πει ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είπα ότι δεν θέλω απάντηση... Απλά αν με δεις στην πιάτσα,μη μου δώσεις σημασία...τόσο απλά... Δεν θέλω να ασχολείσαι μαζί μου... :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom