Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το να μην λέγονται πολλά, το εύχονται πολλοί νταβατζήδες και εργαζόμενες, ωστόσο το συμφέρον τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση:
Η διαβούλευση που γίνεται εδώ, έχει επηρεάσει θετικά και τους πελάτες, και τα μπουρδέλα.

Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του: Άλλος σχολιάζει, άλλος κριτικάρει, άλλος νομοθετεί, άλλος ρωτάει, άλλος βρίζει, άλλος διαμαρτύρεται, άλλος είναι λακωνικός, άλλος είναι αναλυτικός, κλπ.

Εάν δεν υπήρχε αυτή η πολυδιάστατη επικοινωνία, θα γαμάγαμε όπως μέχρι πριν από 10 χρόνια "γουρούνια στο σακί".
Δεν γίνεται να γυρίσουμε 10-20 χρόνια πίσω.

να θυμήσουμε το αμερικάνικό ρητό "δεν με νοιάζει τι λες για εμένα αρκεί να λες σωστά το όνομα μου.".

Επισκέπτης
Το να μην λέγονται πολλά, το εύχονται πολλοί νταβατζήδες και εργαζόμενες, ωστόσο το συμφέρον τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση:
Η διαβούλευση που γίνεται εδώ, έχει επηρεάσει θετικά και τους πελάτες, και τα μπουρδέλα.

Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του: Άλλος σχολιάζει, άλλος κριτικάρει, άλλος νομοθετεί, άλλος ρωτάει, άλλος βρίζει, άλλος διαμαρτύρεται, άλλος είναι λακωνικός, άλλος είναι αναλυτικός, κλπ.

Εάν δεν υπήρχε αυτή η πολυδιάστατη επικοινωνία, θα γαμάγαμε όπως μέχρι πριν από 10 χρόνια "γουρούνια στο σακί".
Δεν γίνεται να γυρίσουμε 10-20 χρόνια πίσω.

Η διαφωνία μας ξεκινάει από το ότι εσύ θεωρείς τις πουτάνες επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες. Εγώ δεν τις θεωρώ επαγγελματίες και δεν περιμένω καμία υπηρεσία από αυτές. Το μόνο που θέλω από μία πουτάνα είναι να μου δίνεται. Είμαι 100% ενεργητικός στο σεξ, εραστής-βιαστής παλιάς κοπής. Συνήθως κάνω μόνο την ιεραποστολική στάση αφού πρώτα της έχω φιλήσει τα πόδια. Οι κριτικές λοιπόν για εμένα είναι μαλακίες και με αφήνουν αδιάφορο. Ο μόνος λόγος που μπορεί να διαβάζω μία κριτική είναι για να περνάει η ώρα.  :-*

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Οι κριτικές λοιπόν για εμένα είναι μαλακίες και με αφήνουν αδιάφορο. ...
...
Εκτιμώ ότι όλα μαζί τα posts σας περιέχουν και πληροφορίες, και κρίσεις, και συναισθήματα, ενδεχομένως σε περισσότερη και ποιοτικότερη δόση, από κάποιες κριτικές της πλάκας, που έχουν γράψει άλλοι κύριοι.
Το ότι εσείς δεν θέλετε να συγκροτήσετε τη σκέψη σας και το γραπτό λόγο σας για να δώσετε μια κριτική με δομημένο - "πειθαρχημένο" τρόπο, αυτό είναι θέμα γούστου, αλλά δεν ακυρώνει το ότι εσείς μεταδίδετε, εκπέμπετε, επικοινωνείτε.
Αυτό επιβεβαιώνεται από την καθαρότητα της γραφής σας (συντακτικά, ετυμολογικά, ορθογραφικά).

...
... Συνήθως κάνω μόνο την ιεραποστολική στάση ...
...
:rockon:
Τώρα τελευταία, κι εγώ εκεί συντονίζομαι καλύτερα...
Αγκάπες...
Μ' αγκαπά - ντεν μ΄αγκαπά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι κριτικές λοιπόν για εμένα είναι μαλακίες και με αφήνουν αδιάφορο. Ο μόνος λόγος που μπορεί να διαβάζω μία κριτική είναι για να περνάει η ώρα.  :-*
μαλακιες τα αριστουργηματα μου;με γαμας τωρα μαν...εδω γραφουμε λογοτεχνια και ποιηση ενιοτε :S

Επισκέπτης
μαλακιες τα αριστουργηματα μου;με γαμας τωρα μαν...εδω γραφουμε λογοτεχνια και ποιηση ενιοτε :S

Eννοώ ότι δεν επηρεάζομαι σχεδόν καθόλου από τις κριτικές. Στο ότι είναι αριστουργήματα κάποιες κριτικές από λογοτεχνικής πλευράς συμφωνώ απολύτως.  :-*

Επισκέπτης
Εκτιμώ ότι όλα μαζί τα posts σας περιέχουν και πληροφορίες, και κρίσεις, και συναισθήματα, ενδεχομένως σε περισσότερη και ποιοτικότερη δόση, από κάποιες κριτικές της πλάκας, που έχουν γράψει άλλοι κύριοι.
Το ότι εσείς δεν θέλετε να συγκροτήσετε τη σκέψη σας και το γραπτό λόγο σας για να δώσετε μια κριτική με δομημένο - "πειθαρχημένο" τρόπο, αυτό είναι θέμα γούστου, αλλά δεν ακυρώνει το ότι εσείς μεταδίδετε, εκπέμπετε, επικοινωνείτε.
Αυτό επιβεβαιώνεται από την καθαρότητα της γραφής σας (συντακτικά, ετυμολογικά, ορθογραφικά).

Ναι αλλά δεν θα κάτσω ποτέ να γράψω λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω. Θεωρώ ότι ξεφτιλίζεται τελείως η ουσία της ερωτικής πράξης αν είμαι με το χρονόμετρο στο χέρι ή αν ζητάω από τη γκόμενα να μου κάνει ένα κάρο μαλακίες για να τη δοκιμάσω. Όπως σου είπα, δεν θεωρώ τις πουτάνες επαγγελματίες. Τις βάζω να ξαπλώνουν, τις φιλάω και τις γαμάω μέχρι να χύσω χωρίς πολλές φορές να ζητήσω καν να μου πάρουν πίπα. Το να κάθεται κάποιος να αναλύει πόση ώρα κάθησε, αν του έπιανε καλά την πούτσα στην πίπα, αν ενώ τη γάμαγε στεκόταν παράξενα ή αν βόγκαγε αληθοφανώς τα θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα της ερωτικής πράξης. Και γενικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου πελάτη αλλά εραστή-βιαστή.  :sunglasses:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ναι αλλά δεν θα κάτσω ποτέ να γράψω λεπτομέρειες για τα γαμήσια που κάνω. ...
...

Μπα, το αντίθετο θα έλεγα:

Eμένα μου αρέσει πολύ το μουτράκι της αλλά το πρόβλημα είναι ότι γαργαλιέται πολύ στα πόδια. Θα σας πω κάτι για την Κρίνα: έχει τον πιο ρηχό γυναικείο κόλπο που έχω γαμήσει. Μετά από αρκετές φορές πλέον μαζί της έχω σιγουρευτεί ότι δεν είναι ιδέα μου. Το όργανό μου είναι 15 πόντους και πιάνει τέρμα έχοντας εισχωρήσει μέσα της κατά τα 2/3 το πολύ. Στην αρχή μου είχε φανεί τόσο περίεργο που είχα κάποιες αμφιβολίες αν πρόκειται για κανονικό κόλπο αλλά βλέποντάς την ξανά και ξανά, είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για γκομενάκι φίνο που απλά έχει στο σημείο αυτό μια φυσική ιδιαιτερότητα κατασκευής.  :sunglasses:
Πριν από δύο ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Γωγώ, μελαχρινή μάλλον αδιάφορη

- Κολωνού 32 ισόγειο: Λάουρα, νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία. Είναι από τη Ρουμανία αλλά μοιάζει με Αμερικάνα τουρίστρια. Καστανόξανθη, ανοιχτόχρωμη, γλυκιά με γαλάζια μάτια και ωραίο λεπτό σώμα μεσαίου ύψους. Έχει λίγο χαλασμένα δόντια, λεπτομέρεια που δεν χαλάει το σύνολο. Στο δωμάτιο ήταν πολύ ευγενική και δεκτική, μιλάει αγγλικά. Μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και της είπα ότι είμαι ο κατάλληλος για να την ξεκουράσει.  :sunglasses:  Εγώ τα κορίτσια τα ξεκουράζω, δεν τα κουράζω.  :sunglasses:  Την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού καθάρισα τα ποδαράκια της με τα μωρομάντηλα που είχε φέρει, της έδωσα ρίγη ηδονής πιπιλώντας τα δαχτυλάκια της ένα-ένα ενώ εκείνη αναφωνούσε "οh god" (προφανώς εννοώντας εμένα). Μετά φόρεσα την καπότα και της έκανα το πιο αισθησιακό ιεραποστολικό σεξ που έχει κάνει ποτέ. Όταν μου έλεγε "πονάω" εγώ της έλεγα "αγάπη μου" και το έχωνα πιο βαθιά. Οι εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό της ήταν φανταστικές και έχοντας τα πόδια της στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου χάιδευα το δικό της πρόσωπο με το αριστερό μου χέρι τρυφερά ενώ με το δεξί μου χέρι θώπευα τον αριστερό της μηρό και τον αριστερό της γλουτό. Ήταν για μένα άλλη μια υπέροχη ερωτική εμπειρία σε μια περιοχή την οποία, όσοι δεν ξέρουν τα όριά τους, κατηγορούν. Η Φυλής όμως μάλλον έχει φάει τη σκόνη της.

Picker  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τελικα δεν είναι τυχαιο οποια είναι φολα να την βαφτιζουν Ανκα  :cheesy:

Μύστη μου,εσύ επέμενες για Άνκα....στα έλεγα..... Δεν πειράζει,πάμε για άλλα......... :rockon:

Αντελινα....μια ξανθια-ψηλη,ειναι;;
Αν εχει ανεση χρονου  μεσα, καλα ακουγεται.
Respect, σε οτι διαβασα. :rockon: :rockon:

:offtopic:

Δάσκαλε καλώς ήρθες και πάλι,άκου 2-3 πράγματα..... Πάρε μια τελική απόφαση.....σέβεσαι εμένα και τον BMWPOWER? Αν ναι.......όλα ΟΚ..... Κανένας δεν έχει θέμα μαζί σου.....παρακαλώ ακόμα μια φορά.....να μείνουμε σε θέματα οίκων...(καταλαβαινόμαστε πιστεύω  ;) )...για ότι άλλο θες,υπάρχει και το τηλέφωνο... :).... Όσο για το αν πηγαίνω και λέω στις κοπέλες ότι έχω "πορνώδες στήθος"........το αφήνω στην κρίση σου..... Τέλος από εμένα,γιατί κούρασε το όλο θέμα......μην απαντήσεις εδώ...στην ενημέρωση..... :sunglasses:

:d-spam:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μην τρεφεις αυταπατες. Οι πουτανες δε "γουσταρουν" τους πελατες. (πλην σπανιων και ελαχιστων εξαιρεσεων)
Ισα ισα οι πουτανες σε γενικες γραμμες πιστευουν οτι οσοι πηγαινουν στα μπουρδελα ειναι αντρες ανικανοι να βρουν γυναικα και η αποψη τους για μας δεν ειναι και η καλυτερη  ;)

Οταν παιρνεις καλυτερες υπηρεσιες απο μια πουτανα ειναι καθαρα θεμα καθαριοτητας και συμπεριφορας σου απεναντι της. Το να σε βρισκει και λιγο "νοστιμουλη" φυσικα βοηθαει ακομα περισσοτερο.
Αλλα σιγουρα δε σε γουσταρει οπως το εννοεις

συμφωνω μαζι σου και ξερω κατά βαθος πως και εσυ το πιστευεις, ασχετα που σου αρεσει να παραμυθιάζεσαι λιγο και να πειράζεις και τους αλλους.

εγω πιστευω ότι καποιους πελατες τους συμπαθουν (σαν ατομα), καποιους πελατες τους βλεπουν γοητευτικούς και θελουν να τους παρουν σαν τροπαια (να περασουν μια φορα μαζι τους για να ανεβει η αυτοεκτιμηση τους) και σπανια με καποιον γουσταρουν και το σεξ (οι λιγοτερο φθαρμένες συνηθως).

εμενα οσες δεν τους εχω κολλησει μου φερονται καλα γιατι με βλεπουν καλο παιδι και δεν τις ταλαιπωρω... είναι περιπου 10 φορες στις 200-300 που εχω νιωσει να γουσταρει η κοπελα από την αρχη μεχρι το τελος στο σεξ. Καποιες αλλες φορες μπορει να νιώσω για λιγο ότι νιωθει ομορφα με ένα φιλι, μια αγκαλια η να της αρεσει καπως το γλυφομουνι, άλλο αυτό... είναι κατι στιγμιαιο...

υγ: για να μην κανω συνεχεια παραθεσεις, πλακα σου κανω για την Αννα, μην κατσεις ποτε να πεις κατι στο σαλονι για μενα, εχει τελειωσει η ιστορια, ψηνομαι καποια στιγμη να την ξαναπαρω ετσι για το γαμωτο, αλλα όχι ακομα...  :sunglasses:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να προσθέσω κάτι σχετικά με το πόσο αρέσουν στις πουτάνες οι πελάτες τους, μια και το συζητάτε. Ας ξεκινήσουμε από 3 παραδοχές πέραν αμφισβήτησης. Πρώτον οι γυναίκες αυτές αγαπούν πολύ το χρήμα. Δεύτερον κάνουν ένα επάγγελμα που ελάχιστες γυναίκες στατιστικά έχουν το ψυχικό απόθεμα να το κάνουν, και έχουν φάει πολλές σφαλιάρες στη ζωή τους πράγμα που τις κάνει σκληρές ρεαλίστριες. Τρίτον και κυριότερον, το 1 και το 2 δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι και αυτές άνθρωποι.  Μέσα λοιπον στη μιζέρια τους θέλουν και αυτές να έχουν τη ψεύδαίσθηση και τη φαντασίωση ότι θα μπορούσαν με κάποιους απο εμάς να είχαν μια ''φυσιολογική'' ζωή. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και εμείς έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι μια πολύ όμορφη γυναίκα σαν και αυτές θα μας καψουρευόταν. Ναι περνάει από το μυαλό τους καμμιά φορά ότι να ένα τέτοιο άνδρα θα ήθελα δίπλα μου. Ομως αμέσως μετά ( λογω του 2, είπαμε είναι ρεαλίστριες) θυμούνται ότι ποιός θα δεχόταν για σύντροφό του μια πουτάνα η έστω μια πρώην πουτάνα ?? Και εκεί η ψευδαίσηση θολώνει. Ερχεται καπάκι και το 1 ( περισσότερο πιστεύω σαν δικός τους αμυντικός μηχανισμός ) λεφτά έχει ?? μάλλον όχι, ελάχιστοι άλλωστε έχουν. Και εκεί η ψεύδαίσθηση διαλύεται. Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό. Μόνο που  οι περισσότερες είναι πολύ νέες και δεν καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά, και ότι ''δεύτερη ζωή δεν έχει''. Είναι σκληρές ρεαλίστριες, αλλά έμπειρες δεν είναι, παραστάσεις δεν έχουν, συνήθως δυστηχώς δεν έχουν καλή κατάληξη. Αλλά επειδή το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας να προσθέσω ότι μου έχει τύχει να γνωρίσω  δύο περιπτώσεις τέτοιων γυναικών που όταν βρήκαν την ευκαιρία την άρπαξαν από τα μαλλιά και ξέφυγαν απο τη παραπάνω πορεία. Κοινό τους χαρακτηριστικό αγαπούσαν το χρήμα αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Να προσθέσω κάτι σχετικά με το πόσο αρέσουν στις πουτάνες οι πελάτες τους, μια και το συζητάτε. Ας ξεκινήσουμε από 3 παραδοχές πέραν αμφισβήτησης. Πρώτον οι γυναίκες αυτές αγαπούν πολύ το χρήμα. Δεύτερον κάνουν ένα επάγγελμα που ελάχιστες γυναίκες στατιστικά έχουν το ψυχικό απόθεμα να το κάνουν, και έχουν φάει πολλές σφαλιάρες στη ζωή τους πράγμα που τις κάνει σκληρές ρεαλίστριες. Τρίτον και κυριότερον, το 1 και το 2 δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι και αυτές άνθρωποι.  Μέσα λοιπον στη μιζέρια τους θέλουν και αυτές να έχουν τη ψεύδαίσθηση και τη φαντασίωση ότι θα μπορούσαν με κάποιους απο εμάς να είχαν μια ''φυσιολογική'' ζωή. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και εμείς έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι μια πολύ όμορφη γυναίκα σαν και αυτές θα μας καψουρευόταν. Ναι περνάει από το μυαλό τους καμμιά φορά ότι να ένα τέτοιο άνδρα θα ήθελα δίπλα μου. Ομως αμέσως μετά ( λογω του 2, είπαμε είναι ρεαλίστριες) θυμούνται ότι ποιός θα δεχόταν για σύντροφό του μια πουτάνα η έστω μια πρώην πουτάνα ?? Και εκεί η ψευδαίσηση θολώνει. Ερχεται καπάκι και το 1 ( περισσότερο πιστεύω σαν δικός τους αμυντικός μηχανισμός ) λεφτά έχει ?? μάλλον όχι, ελάχιστοι άλλωστε έχουν. Και εκεί η ψεύδαίσθηση διαλύεται. Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό. Μόνο που  οι περισσότερες είναι πολύ νέες και δεν καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά, και ότι ''δεύτερη ζωή δεν έχει''. Είναι σκληρές ρεαλίστριες, αλλά έμπειρες δεν είναι, παραστάσεις δεν έχουν, συνήθως δυστηχώς δεν έχουν καλή κατάληξη. Αλλά επειδή το απόλυτο είναι εχθρός της αλήθειας να προσθέσω ότι μου έχει τύχει να γνωρίσω  δύο περιπτώσεις τέτοιων γυναικών που όταν βρήκαν την ευκαιρία την άρπαξαν από τα μαλλιά και ξέφυγαν απο τη παραπάνω πορεία. Κοινό τους χαρακτηριστικό αγαπούσαν το χρήμα αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
Μπράβο φίλε, αχτύπητος , καί απόλυτα ανθρώπινος, Μπράβο σου ! ! !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ευχαριστώ φιλαράκο serapis να είσαι καλά.

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Μην τρεφεις αυταπατες. Οι πουτανες δε "γουσταρουν" τους πελατες. (πλην σπανιων και ελαχιστων εξαιρεσεων)
Ισα ισα οι πουτανες σε γενικες γραμμες πιστευουν οτι οσοι πηγαινουν στα μπουρδελα ειναι αντρες ανικανοι να βρουν γυναικα και η αποψη τους για μας δεν ειναι και η καλυτερη  ;)

Οταν παιρνεις καλυτερες υπηρεσιες απο μια πουτανα ειναι καθαρα θεμα καθαριοτητας και συμπεριφορας σου απεναντι της. Το να σε βρισκει και λιγο "νοστιμουλη" φυσικα βοηθαει ακομα περισσοτερο.
Αλλα σιγουρα δε σε γουσταρει οπως το εννοεις
Σωστά. Όσο αστείο και αν ακούγεται, οι πουτάνες έχουν αρνητική εικόνα για τους πελάτες των οίκων ανοχής, αν και οι ίδιες δουλεύουν σε αυτά και είναι πιο μέσα στο "χώρο" .
Και αυτό γιατί για εκείνες , το να δουλεύεις εκεί σημαίνει ότι έχεις οικονομικό πρόβλημα , ενώ το να πηγαίνεις εκεί σημαίνει(κακώς μεν , ισχύει δε) ότι έχεις κοινωνικό πρόβλημα.
Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν  :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom