Πριν από δύο ώρες στο Μετάξι:
-
Κολωνού 27 ισόγειο: Γωγώ, μελαχρινή μάλλον αδιάφορη
-
Κολωνού 32 ισόγειο: Λάουρα, νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία. Είναι από τη Ρουμανία αλλά μοιάζει με Αμερικάνα τουρίστρια. Καστανόξανθη, ανοιχτόχρωμη, γλυκιά με γαλάζια μάτια και ωραίο λεπτό σώμα μεσαίου ύψους. Έχει λίγο χαλασμένα δόντια, λεπτομέρεια που δεν χαλάει το σύνολο. Στο δωμάτιο ήταν πολύ ευγενική και δεκτική, μιλάει αγγλικά. Μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και της είπα ότι είμαι ο κατάλληλος για να την ξεκουράσει.
Εγώ τα κορίτσια τα ξεκουράζω, δεν τα κουράζω.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού καθάρισα τα ποδαράκια της με τα μωρομάντηλα που είχε φέρει, της έδωσα ρίγη ηδονής πιπιλώντας τα δαχτυλάκια της ένα-ένα ενώ εκείνη αναφωνούσε "οh god" (προφανώς εννοώντας εμένα). Μετά φόρεσα την καπότα και της έκανα το πιο αισθησιακό ιεραποστολικό σεξ που έχει κάνει ποτέ. Όταν μου έλεγε "πονάω" εγώ της έλεγα "αγάπη μου" και το έχωνα πιο βαθιά. Οι εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό της ήταν φανταστικές και έχοντας τα πόδια της στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου χάιδευα το δικό της πρόσωπο με το αριστερό μου χέρι τρυφερά ενώ με το δεξί μου χέρι θώπευα τον αριστερό της μηρό και τον αριστερό της γλουτό. Ήταν για μένα άλλη μια υπέροχη ερωτική εμπειρία σε μια περιοχή την οποία, όσοι δεν ξέρουν τα όριά τους, κατηγορούν. Η Φυλής όμως μάλλον έχει φάει τη σκόνη της.
Picker