Αφού έχω δεχτεί πάνω από 20 πμ,να πω ότι δεν σταμάτησα το σπορ..... Την Δευτέρα που μας πέρασε πήρα την Άντζελα στο Ιάσωνος 1Α (από Κολωνού 15 δεξιά).....την Τρίτη την Μπάρμπαρα-Λάουρα/Μάγια Φυλής 65Β (έπεσε τρελό γαμήσι για ακόμα μια φορά...δεν την προτείνω διότι είναι επιρρεπής στην ξεπέτα)....και προχθές ένα σούπερ μουνάκι.....την οποία καταγάμησα αν και δεν είχα πολύ όρεξη (μου πήρε ένα εξαίσιο μπούκι-τσι
)......τη Αλεξάνδρα από Ιάσωνος 37Α (Γενικά κάνει ωραία στησίματα,τον παίρνει ωραία τον πούτσο...προτείνεται για μια φορά)... Μάλλον θα γράψω και κριτικές που χρωστώ τις επόμενες μέρες...ίσως και αύριο αν προλάβω....
μιλάμε από τα ξημερώματα που διάβασα αυτό το πόστ , έχω ξεροχύσει ασταμάτητα.................
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς τους πάνω απο 20 ,που έστειλαν πμ στον
billy13 και τελικά του άλλαξαν μυαλά και δεν παρατάει το σπορ
πραγματικά έλειψε σε όλους αυτούς , αλλά και σε όλους μας , πραγματικά πολύ χρήσιμος και με μεγάλη προσφορά με τις τόσες ενημερώσεις και γνώσεις του για την πιάτσα , τόσο στα ταπείνα
μπουρδελάκια που πάμε εμείς αλλά φυσικά και τις τεραστιες γνώσεις του στα studio , πραγματικά υποκλίνομαι
Υ.Γ σορυ για το
αλλά δεν μπορούσα να υποδεχτώ διαφορετικά τον μέγιστο σπαμαριστή και συνεχώς
billy13
ειλικρινά μας έλειψες στην ημερήσια ενημέρωση και ήδη το θρέντ έχει πάρει τα πάνω του με την επιστροφή σου.
billy13
Κατάλαβες τι γίνεται...;
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
Σου'πε τίποτα ο άλλος;
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων
« Απάντηση #1548 στις: 13/03/14, 11:11 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Θα σου κάνω την χάρη και δεν θα ξαναγράψω σε κανένα σάιτ πλέον
Παρακαλώ να μην μεταφερθεί διαγραφή το πόστ , δικαιούμαι να σπαμάρω και εγώ λίγο