Ααααααααχαχαχαχα με εστειλε γιατι στηνομουνα απ εξω και την παρακαλαγα για καφε λεει...
Φυσικα ειναι ψεμα και ειμαι μια χαρα μαζι με την κοπελα ουτε και με εστειλε ποτε..
Στα εγραψε αλλωστε και η ιδια στο facebook πριν κανα 3ωρο, διπλα της ημουνα ;)
Ντροπη σου παντως που πηγες και της αποκαλυψες το νικνειμ μου στο σαιτ, τι δουλεια ειχες να κανεις κατι τετοιο;;
Αυτο με τα συναισθηματικα κενα που πεταξες παντως ειναι η κοτσανα της δεκαετιας!
Της καλυπτω τα αισθηματικα κενα, μου καλυπτει τα σεξουαλικα κενα και ολα ωραια. Fair Trade. Που την ειδες την πιρφορια;
Και για να σου δωσω και ενα μαθημα, αν εκανα αυτο που λες(να στηνομαι απ εξω και να παρακαλαω για καφε και τετοια) δεν υπηρχε περιπτωση να γαμησω ΠΟΤΕ (ποσο μαλλον ιεροδουλη που κατι απελπισμενους τυπαδες που κανουν τετοιες γελοιοτητες τους τρωνε στη μαπα ολη μερα)
Εχω γαμησει πολλες γκομενες στη ζωη μου ακριβως επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΡΦΟΡΟΣ!
Οι πιρφοροι δε γαμανε!
Οι γυναικες γελανε με τους πιρφορους, δεν ελκονται καθολου σεξουαλικα απο εκεινους και τους εχουν μονο για να τις κερνανε, να τους κανουν τους ταξιτζηδες με τα αυτοκινητα τους, να τους δινουν λεφτα, ρουχα, κοσμηματα κλπ κλπ... ... αλλα μετα πανε και γαμιουνται με εναν "αλητακο" οπως εγω που τις εχει στο κλασιμο!
Τελος παντων ας μη το συνεχισουμε αλλο το θεμα.
Οπως της εγραψες μαλιστα, δε σε απασχολει καθολου με ποιον γαμιεται εξω.. Αν και η συμπεριφορα σου πιστευω δε δειχνει ακριβως αυτο.
Anyway μου πε οτι εισαι καλο παιδι και καλος πελατης και να μην ανακατευομαι.
Σεβασου το και κανε το ιδιο και εσυ