Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
μιλάμε από τα ξημερώματα που διάβασα αυτό το πόστ  , έχω ξεροχύσει ασταμάτητα.................
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς τους πάνω απο 20 ,που έστειλαν πμ  στον billy13 και τελικά του άλλαξαν μυαλά και δεν παρατάει το σπορ  :rockon: :rockon: :rockon:
πραγματικά έλειψε σε όλους αυτούς , αλλά και σε όλους μας , πραγματικά πολύ χρήσιμος και με μεγάλη προσφορά με τις τόσες ενημερώσεις και γνώσεις του για την πιάτσα , τόσο στα ταπείνα
μπουρδελάκια που πάμε εμείς αλλά  φυσικά και τις τεραστιες γνώσεις του στα studio , πραγματικά υποκλίνομαι  :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ σορυ για το  :offtopic: αλλά δεν μπορούσα να υποδεχτώ διαφορετικά τον μέγιστο σπαμαριστή και συνεχώς  :offtopic: billy13 
ειλικρινά μας έλειψες στην ημερήσια ενημέρωση και ήδη το θρέντ έχει πάρει τα πάνω του με την επιστροφή σου.

billy13
Κατάλαβες τι γίνεται...;
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Σου'πε τίποτα ο άλλος;

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων
« Απάντηση #1548 στις: 13/03/14, 11:11 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Θα σου κάνω την χάρη και δεν θα ξαναγράψω σε κανένα σάιτ πλέον

Παρακαλώ να μην μεταφερθεί διαγραφή το πόστ , δικαιούμαι να σπαμάρω και εγώ λίγο

:new_shocked:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
γεία σου ρε billy13 , άρχισες πάλι τα ίδια εεεε  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
μιλάμε από τα ξημερώματα που διάβασα αυτό το πόστ  , έχω ξεροχύσει ασταμάτητα.................
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς τους πάνω απο 20 ,που έστειλαν πμ  στον billy13 και τελικά του άλλαξαν μυαλά και δεν παρατάει το σπορ  :rockon: :rockon: :rockon:
...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Αααα ρε κατακαημενε Πικερακο  :2funny:
Με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο το κοριτσι και μου τα ειπε ολα για σενα...

Πικερ, ο σκληροπυρηνικος μπουρδελιαρης που δεν ζητιανευει τη γυναικεια παρεα και θελει μονο να γαμαει...  :rockon: :rockon: :rockon:
... αλλα παει στις πουτανες και τους ζηταει απεγνωσμενα να τα φτιαξουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καημενε Πιρφορακο πουτανοκαψουρακο..
Πως σου φαινεται που ζω το ονειρο σου;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lol-036.gif
lol-059.gif

king-033.gif

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Πικερ, ο σκληροπυρηνικος μπουρδελιαρης που δεν ζητιανευει τη γυναικεια παρεα και θελει μονο να γαμαει...  :rockon: :rockon: :rockon:
... αλλα παει στις πουτανες και τους ζηταει απεγνωσμενα να τα φτιαξουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πέφτω από τα σύννεφα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Πως σου φαινεται που ζω το ονειρο σου;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μου θυμισε αυτο που σου εγραψε τα ζωα που με βριζουν :2funny: τουλαχιστον αυτος εχει τη χαρά να μπορει να την πηδηξει και να κατσει μαζι της για ενα δεκαλεπτο και κατι του φενεται :2funny:.Βεβαια μετα εσυ εχεις τη μεγαλητερη απολαυση να σε κερναει σουβλάκι με τα λεφτα του  :2funny:Της δικες μου γκομενες δυστηχως γ'αυτους μονο της ονειρευονται αν ειναι απο σαλόν μπορουνε με της φωτογραφιες τους να  :jerking: .
  Εμενα παντος με μισουνε περισσοτερο απο'σενα  :2funny: οι Σκυλοχάρες και οι αλλοι κακομοιρηδες του σα'ι'τ  :2funny: σου λενε εσυ εισαι εδω οπως κ'εμεις στη  :shit: χωρα.Ενω εγω ειμαι σε αλλη διασταση  :2funny:.Να πανε να μεινουνε εδω που ειμαι εγω ουτε στα καλητερα ονειρα τους δεν το εχουνε δει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Σε κανα μηνα θα ειμαι Ελλαδα και θα μπουρδελιαζουμε παρεα  :)

Επισκέπτης
Αααα ρε κατακαημενε Πικερακο  :2funny:

Πικερ, ο σκληροπυρηνικος μπουρδελιαρης που δεν ζητιανευει τη γυναικεια παρεα και θελει μονο να γαμαει...  :rockon: :rockon: :rockon:
... αλλα παει στις πουτανες και τους ζηταει απεγνωσμενα να τα φτιαξουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως σου φαινεται που ζω το ονειρο σου;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tύπε είσαι έλεος. Εγώ το κορίτσι το αγαπώ γι' αυτό που δίνει σε μένα και σε όλους τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες. Ποτέ δεν της ζήτησα κάτι παραπάνω από το γαμήσι που κάνουμε στο μπουρδέλο. Το μόνο που της έχω πει είναι να αποφεύγει τελείως τις "σχέσεις" όσο κάνει αυτή τη "δουλειά", και έξω από το μπουρδέλο να έχει μόνο φίλους.

Ποιο όνειρο ζεις ρε καημένε? Γιατί δεν λες ότι σε έστειλε τελικά η κοπέλα επειδή στηνόσουν συνέχεια απέξω και την παρακάλαγες να πάτε για καφέ? Αλλά και να μην σε έχει στείλει, κανένα απολύτως όνειρο δεν ζεις. Οι πουτάνες τους πυρφόρους σαν εσένα τους μυρίζονται από μακριά και τους χρησιμοποιούν για να καλύπτουν τα συναισθηματικά τους κενά.

Επισκέπτης
Ααααααααχαχαχαχα με εστειλε γιατι στηνομουνα απ εξω και την παρακαλαγα για καφε λεει...  :2funny: :2funny:
Φυσικα ειναι ψεμα και ειμαι μια χαρα μαζι με την κοπελα ουτε και με εστειλε ποτε..
Στα εγραψε αλλωστε και η ιδια στο facebook πριν κανα 3ωρο, διπλα της ημουνα  ;)

Ντροπη σου παντως που πηγες και της αποκαλυψες το νικνειμ μου στο σαιτ, τι δουλεια ειχες να κανεις κατι τετοιο;;  :jerking:

Αυτο με τα συναισθηματικα κενα που πεταξες παντως ειναι η κοτσανα της δεκαετιας!
Της καλυπτω τα αισθηματικα κενα, μου καλυπτει τα σεξουαλικα κενα και ολα ωραια. Fair Trade. Που την ειδες την πιρφορια;  :think:

Και για να σου δωσω και ενα μαθημα, αν εκανα αυτο που λες(να στηνομαι απ εξω και να παρακαλαω για καφε και τετοια) δεν υπηρχε περιπτωση να γαμησω ΠΟΤΕ (ποσο μαλλον ιεροδουλη που κατι απελπισμενους τυπαδες που κανουν τετοιες γελοιοτητες τους τρωνε στη μαπα ολη μερα)

Εχω γαμησει πολλες γκομενες στη ζωη μου ακριβως επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΡΦΟΡΟΣ!
Οι πιρφοροι δε γαμανε!
Οι γυναικες γελανε με τους πιρφορους, δεν ελκονται καθολου σεξουαλικα απο εκεινους και τους εχουν μονο για να τις κερνανε, να τους κανουν τους ταξιτζηδες με τα αυτοκινητα τους, να τους δινουν λεφτα, ρουχα, κοσμηματα κλπ κλπ... ... αλλα μετα πανε και γαμιουνται με εναν "αλητακο" οπως εγω που τις εχει στο κλασιμο!  :2funny:

Τελος παντων ας μη το συνεχισουμε αλλο το θεμα.
Οπως της εγραψες μαλιστα, δε σε απασχολει καθολου με ποιον γαμιεται εξω.. Αν και η συμπεριφορα σου πιστευω δε δειχνει ακριβως αυτο.

Anyway μου πε οτι εισαι καλο παιδι και καλος πελατης και να μην ανακατευομαι.
Σεβασου το και κανε το ιδιο και εσυ

Ένας αγαπητικός είσαι και τίποτα παραπάνω. Γεμίζεις το συναισθηματικό κενό μιας κοπέλας που την ημέρα γαμιέται με 40 άντρες και το βράδυ αναζητεί μια συναισθηματική δέσμευση. Το σεξουαλικό κενό που καλύπτει σε σένα το καλύπτει και σε μένα και σε άλλους 40 την ημέρα. Πίστεψέ με, δεν είναι καμία μαγκιά αυτό που κάνεις. Για μένα είσαι ένας πυρφόρος που της κάνει παρέα.

Κανένα νικνέιμ σου δεν της αποκάλυψα, εκείνη από καιρό μου είχε πει για σένα και αν θυμάσαι το είχαμε ξανασυζητήσει εδώ για τις κριτικές που της είχες κάνει. Άρα τελείως άκυρο και αυτό που λες.

Επισκέπτης
Α, και όσο για το "αποστειρωμένο σεξ" που λες ότι κάνω μαζί της, απλά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Το μόνο που μπορεί να σου κάνει παραπάνω από ό,τι σε μένα είναι γλωσσόφιλα και ακάποτη πίπα. Για γλυφομούνι και κώλο μη μου πεις γιατί ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Εγώ όμως είμαι φετιχιστής και κάνω άλλα γούστα μαζί της που εσύ ούτε έχεις φανταστεί τι καύλα μπορεί να βγάζουν.  ;)

Δεν θα το συνεχίσω Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ επειδή αυτή την κοπέλα πραγματικά την αγαπώ και σέβομαι την επιθυμία της. Καλά να περνάς.  :sunglasses:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τυπε πικε μην το συνεχιζεις καθολου...
Εγω σαν ουδετερος παρατηρητης βλεπω οτι εκτιθεσαι παραπανω, οσο γραφεις και αυτα που κανεις οτι κοροιδευεις, παρακαλας να σου συμβουν κι οσο και να χτυπιεσαι...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τι απέγινε ο κ. Ορέστης Κου;
Υφίσταται;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Υφίσταται σαφώς αλλά είναι "μυστικός'... :grin: :grin:
Άλλο nickname;
Γιατί;
Με το Ορέστης Κου, είχε διαμορφώσει μια συμπαθητική ιντερνετική προσωπικότητα (έστω κι αν ήταν λίγο επεισοδιακή).

Επισκέπτης
Τυπε πικε μην το συνεχιζεις καθολου...
Εγω σαν ουδετερος παρατηρητης βλεπω οτι εκτιθεσαι παραπανω, οσο γραφεις και αυτα που κανεις οτι κοροιδευεις, παρακαλας να σου συμβουν κι οσο και να χτυπιεσαι...

Eσύ βλέπεις αυτά που θέλεις γιατί, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, είσαι πολύ μακριά από τον τρόπο σκέψης μου. Πήγαινε και ρώτα την ίδια αν της ζήτησα ποτέ κάτι παραπάνω από το σεξ στο μπουρδέλο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αγαπητικοί για να καλύπτουν το συναισθηματικό κενό των κοριτσιών, αν και πιστεύω ότι οι ώριμες πουτάνες δεν έχουν πια αυτή την ψευτο-ανάγκη. Δεν απαντάω σε άλλον, ας πιστέψει ο καθένας ό,τι θέλει. ΤΕΛΟΣ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Eσύ βλέπεις αυτά που θέλεις γιατί, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, είσαι πολύ μακριά από τον τρόπο σκέψης μου. Πήγαινε και ρώτα την ίδια αν της ζήτησα ποτέ κάτι παραπάνω από το σεξ στο μπουρδέλο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αγαπητικοί για να καλύπτουν το συναισθηματικό κενό των κοριτσιών, αν και πιστεύω ότι οι ώριμες πουτάνες δεν έχουν πια αυτή την ψευτο-ανάγκη. Δεν απαντάω σε άλλον, ας πιστέψει ο καθένας ό,τι θέλει. ΤΕΛΟΣ.

Για ποια μιλάμε,τύπε...?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom