Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και νεκρός εγκεφαλικά και ναυάγιο... Ο Σουμάχερ έχει μεγαλύτερη εγκεφαλική δραστηριότητα - αν και σε κώμα - ,σιγά μη σου πούμε και μπράβο... :birdman: :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :jerking:
Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι... :shit:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σκάσε ρε βλάκα....πέσε για ύπνο... :knockinb: Ρώτα τα φιλαράκια σου.... Και δεν αναφερόμουν σε εσένα...εσύ τσίμπησες..... ;) ;) ;)
Γελάει ο κόσμος μαζί σου....κάθισες 35 λεπτά στα σκαλάκια να σου ανοίξουν......κλαίγαμε,τα πμ. πήραν φωτιά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
είσαι τόσο ηλίθιος που δεν κατάλαβες ότι απλά έκανα αυτοκριτική...........και για μιά ακόμα τσίμπησες όπως οι μύγες στα σκατά.......
απόχτησε ζωή βρε αποτυχημένε.....όλη την μέρα στο ίντερνετ με το νίκ σου ή με τους κλώνους σου μίασμα της κοινωνίας
ξεφτίλα που τρώς φάπες και μετά πας να σε κεράσουν και μπίρες,ακόμα περιμένω να γράψεις πώς έγινα πορνορεπόρτερ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
η κλασσική κότα  EIMAI O BILLΥ13 ,πάλι με αποστόμωσες πππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ respect.
μερικές φορές πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως καταδέχομαι και ασχολούμαι με τον billy13 , άντε καληνύχτα billaκο  :-* :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βλακάκο,αλλού αυτά... Μαγκιές στους υφισταμένους σου... Γράψε μερικές κριτικές να περάσεις τον ινδιάνο....αυτοί είναι οι στόχοι που έχεις....στόχοι ζωής...
Μιλάει ο τύπος που Κυριακή του Πάσχα,σάρωσε τα μπουρδέλα... Καληνύχτα και από μένα...  :zfuck:

Και δεν έχω κλώνους ρε ηλίθιε....στείλε πμ στον Αντισθένη,να κάνει έλεγχο...άντε μαλάκα μας ζάλισες....

P.S: "Ξεροχύνω μύστη ,το είχες τεραααααααάστια ανάγκη...κακακακακαααααααααααααάλτ"...  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
κανένα σκοπό δεν έχω , φυσικό επακόλουθο...την Κυρικακη του Πάσχα βρέ καμένε αν είδες βγήκα μετά το τραπέζι , εκανα τσάρκα , γάμησα στην πραγματικότητα και όχι ψεύτικα όπως εσύ την Νταιάννα
πήγα για καφέ μετά ξαναγάμισα , πήγα για πότο δηλάδη γεμάτη μέρα και μοίρασμα χρόνου σε όλα , δεν ήμουν με το πουλι στο χέρι όλη μέρα να μαλακίζομαι όπως εσύ στο ίντερνετ απο τις 10.00
το πρωί , μιλάς βρε καμμένε που την Μεγάλη Εβδομάδα γύρναγες στις πιάτσες ,αλλά φυσικό ήταν γιατί ήταν εδώ τα φιλαράκια σου , γιατί μονος σου άστα..........
γράψε και άλλα να μας διασκεδάσεις , αφού το ξέρω ότι δεν μπορείς αμα δεν απαντήσεις...έλα μπίλακο μιά χαρά τσίμπησες πάλι....
καλά έχεις πεί πολλά αλλά το να λές ότι δεν έχεις κλώνους ξεπέρασες και τον εαυτό σου ...δηλαδη τον είμαι ο billy13  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά γελάμε μαζί σου,συνέχισε έτσι... Άτομο μου είπε να σου γράψω για Αλμπίνα κτλ,αλλά δεν θα το κάνω... Όσο για Νταϊάνα,μακάρι να επιστρέψει...να δούμε τι ισχύει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως βλάκα σε προκαλώ να στείλεις πμ,να δούμε αν έχω κλώνους ρε ταγάρι...  :idiot: :idiot: :idiot:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
ααα ακόμα για να ξέρεις στόχοι στη ζωή μου είναι
να έχω την δουλεία  μου για να μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου , να είμαι υγίείς , να περνάω καλά , να βοηθάω άτομα και οργανώσεις που το έχουν αναγκη και πολλά
άλλα που τα ξέρουν οι κοντινοι μου άνθρωποι , οι πουτάνες και το νέτ είναι διαφυγή , άλλα είναι βασικά στη ζωή
όταν καταφέρεις και εσύ το πρώτο σου μέλημα να μην είναι οι πουτάνες  έλα και πές μου ότι θες ,

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλά δεν περιμένω τίποτα από εσένα,που μου έβριζες τον ίδιο σου τον αδερφό... Τα θυμάσαι...  ;) Άντε καληνύχτα οριστικά... :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Ούτε σε πείραξα ποτέ γελοίε,δεν δικαιολογείται αυτή σου η συμπεριφορά...εναντίον μου...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
γράψε βρε παπαπαρα για Αλμπίνα , αν έχεις να γράψεις κάτι που δεν έχω γράψει μόνος μου ...
δεν έχω τίποτα κρυφό αυτό είναι το όπλο μου....εσύ για γράψε μας πώς επέστρεψες στο μπου , που ήταν ο σκοπός της ζώη σου και μετά μιλάς για στόχους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
κανένα σκοπό δεν έχω , φυσικό επακόλουθο...την Κυρικακη του Πάσχα βρέ καμένε αν είδες βγήκα μετά το τραπέζι , εκανα τσάρκα , γάμησα στην πραγματικότητα και όχι ψεύτικα όπως εσύ την Νταιάννα
πήγα για καφέ μετά ξαναγάμισα , πήγα για πότο δηλάδη γεμάτη μέρα και μοίρασμα χρόνου σε όλα , δεν ήμουν με το πουλι στο χέρι όλη μέρα να μαλακίζομαι όπως εσύ στο ίντερνετ απο τις 10.00
το πρωί , μιλάς βρε καμμένε που την Μεγάλη Εβδομάδα γύρναγες στις πιάτσες ,αλλά φυσικό ήταν γιατί ήταν εδώ τα φιλαράκια σου , γιατί μονος σου άστα..........
γράψε και άλλα να μας διασκεδάσεις , αφού το ξέρω ότι δεν μπορείς αμα δεν απαντήσεις...έλα μπίλακο μιά χαρά τσίμπησες πάλι....
καλά έχεις πεί πολλά αλλά το να λές ότι δεν έχεις κλώνους ξεπέρασες και τον εαυτό σου ...δηλαδη τον είμαι ο billy13  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αλμπίνα μου είπαν ρε τύπε,ότι σου έφαγε φράγκα και έτσι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Απλά γελάμε μαζί σου,συνέχισε έτσι... Άτομο μου είπε να σου γράψω για Αλμπίνα κτλ,αλλά δεν θα το κάνω... Όσο για Νταϊάνα,μακάρι να επιστρέψει...να δούμε τι ισχύει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως βλάκα σε προκαλώ να στείλεις πμ,να δούμε αν έχω κλώνους ρε ταγάρι...  :idiot: :idiot: :idiot:
καλα ρε βλακάκο θές να βγούν στην φόρα τα πμ σου απο άλλο σαιτ για την Νταιάνα την Βέρα και για το τι στόλιζες τους φίλους σου
άστο να παεί στο διάολο , μερικές φορές απλά θα πρέπει να μάθεις να μην συνεχίζεις την κουβέντα ,αλλά δεν μπορείς να μην απαντήσεις...

Υ.Γ Καρολίνα όχι Αλμπίνα.......περιμένω τις αποκαλύψεις  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Καλά δεν περιμένω τίποτα από εσένα,που μου έβριζες τον ίδιο σου τον αδερφό... Τα θυμάσαι...  ;) Άντε καληνύχτα οριστικά... :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Ούτε σε πείραξα ποτέ γελοίε,δεν δικαιολογείται αυτή σου η συμπεριφορά...εναντίον μου...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
τον αδέρφο μου τον έβρισα , είπα ότι είναι τόσο μαλάκας που του βρήκα δουλεία και πήγε και παραιτήθηκε...πολύ μεμπτών έτσι
δεν μου έκανες τιποτα....πραγματικά είσαι εκτός πραγματικότητας, βρε΄χαπάκια όταν δίπλα σου άνοιξαν θρεντ και έγραψαν ευτυχώς για σένα μόνο της μίσες αλήθειες  
για να μην σε κάνουν τελείως ρεζίλι , είδες να γράψω ένα σχόλιο? παρόλο αυτά εσύ συνέχισες να με βρίζεις και να μην κατηγορείς , αφού ρε βλάκα ξέρεις ότι όλα μαθαίνονται..
λές να είμαι τόσο ηλίθιος να την λέω σε κάποιον χωρίς λόγω?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Αλμπίνα μου είπαν ρε τύπε,ότι σου έφαγε φράγκα και έτσι...
ναι ένα σπίτι και ένα εξοχικό  :jerking: :jerking: :jerking: .....ρε τύπε για την Καρολίνα ρώτα τον BMW , τα ξέρει απο πρώτο χέρι , ακούς μαλακίες και τις αναπαράγεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το ίδιο κάνεις και εσύ για μένα... Σου λένε μαλακίες και τα αναπαράγεις... :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom