Να σου πει ο BMWPOWER. Δική του γκόμενα είναι.
Καλά θα ρωτήσω τον μπεμπάκο...
Να σου πει ο BMWPOWER. Δική του γκόμενα είναι.
Καλά που το κατάλαβες...πες όνομα όμως...
κανένα σκοπό δεν έχω , φυσικό επακόλουθο...την Κυρικακη του Πάσχα βρέ καμένε αν είδες βγήκα μετά το τραπέζι , εκανα τσάρκα , γάμησα στην πραγματικότητα και όχι ψεύτικα όπως εσύ την Νταιάννα
πήγα για καφέ μετά ξαναγάμισα , πήγα για πότο δηλάδη γεμάτη μέρα και μοίρασμα χρόνου σε όλα , δεν ήμουν με το πουλι στο χέρι όλη μέρα να μαλακίζομαι όπως εσύ στο ίντερνετ απο τις 10.00
το πρωί , μιλάς βρε καμμένε που την Μεγάλη Εβδομάδα γύρναγες στις πιάτσες ,αλλά φυσικό ήταν γιατί ήταν εδώ τα φιλαράκια σου , γιατί μονος σου άστα..........
γράψε και άλλα να μας διασκεδάσεις , αφού το ξέρω ότι δεν μπορείς αμα δεν απαντήσεις...έλα μπίλακο μιά χαρά τσίμπησες πάλι....
καλά έχεις πεί πολλά αλλά το να λές ότι δεν έχεις κλώνους ξεπέρασες και τον εαυτό σου ...δηλαδη τον είμαι ο billy13
καλα ρε βλακάκο θές να βγούν στην φόρα τα πμ σου απο άλλο σαιτ για την Νταιάνα την Βέρα και για το τι στόλιζες τους φίλους σουΑπλά γελάμε μαζί σου,συνέχισε έτσι... Άτομο μου είπε να σου γράψω για Αλμπίνα κτλ,αλλά δεν θα το κάνω... Όσο για Νταϊάνα,μακάρι να επιστρέψει...να δούμε τι ισχύει...
Πάντως βλάκα σε προκαλώ να στείλεις πμ,να δούμε αν έχω κλώνους ρε ταγάρι...
τον αδέρφο μου τον έβρισα , είπα ότι είναι τόσο μαλάκας που του βρήκα δουλεία και πήγε και παραιτήθηκε...πολύ μεμπτών έτσιΚαλά δεν περιμένω τίποτα από εσένα,που μου έβριζες τον ίδιο σου τον αδερφό... Τα θυμάσαι... ;) Άντε καληνύχτα οριστικά...
Ούτε σε πείραξα ποτέ γελοίε,δεν δικαιολογείται αυτή σου η συμπεριφορά...εναντίον μου...
ναι ένα σπίτι και ένα εξοχικό .....ρε τύπε για την Καρολίνα ρώτα τον BMW , τα ξέρει απο πρώτο χέρι , ακούς μαλακίες και τις αναπαράγεις.Αλμπίνα μου είπαν ρε τύπε,ότι σου έφαγε φράγκα και έτσι...