VirginSteele
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 510
- Πόντοι
- 20
Ο Παπαφίλπς θέλει να γίνει Σίσυφος στη θέση του Σίσυφου.
Δηλαδή;
Ο Παπαφίλπς θέλει να γίνει Σίσυφος στη θέση του Σίσυφου.
Μαλλον εννοεις θελει να γινει Νεος Σμυρνης στην θεση του Νεου ΣμυρνηΟ Παπαφίλπς θέλει να γίνει Σίσυφος στη θέση του Σίσυφου.
Ο συγκεκριμένος άφησε υπόνοιες ότι ο Σμύρνη ήταν ενήμερος για την κλοπή του εξοπλισμού του γιατί του έκανε παρατήρηση για την απροσεξία του αναφέροντας ότι επρόκειτο για εργαλεία ενώ ο ίδιος δεν το είχε αναφέρει και έρχεται ο γίγας DmtrsxXXx να τον κάνει ρόμπα ανεβάζοντας την σχετική ανάρτηση που είχε κάνει, επάξια λοιπόν πρέπει να προταθεί για αρχιναυάγιο της χρονιάς εκτός βέβαια από το ότι η παπάτζα που έγραψε εναντίον του Σμύρνη διώκεται και ποινικάΝαι εγω το θμαμαμαι το περιστατικο το ειχες αναφερει . Κριμα...
Ο συγκεκριμένος άφησε υπόνοιες ότι ο Σμύρνη ήταν ενήμερος για την κλοπή του εξοπλισμού του γιατί του έκανε παρατήρηση για την απροσεξία του αναφέροντας ότι επρόκειτο για εργαλεία ενώ ο ίδιος δεν το είχε αναφέρει και έρχεται ο γίγας DmtrsxXXx να τον κάνει ρόμπα ανεβάζοντας την σχετική ανάρτηση που είχε κάνει, επάξια λοιπόν πρέπει να προταθεί για αρχιναυάγιο της χρονιάς εκτός βέβαια από το ότι η παπάτζα που έγραψε εναντίον του Σμύρνη διώκεται και ποινικά
Νέο θρεντ Αρχιναυαγιο 2024 αφού αυτός ο χαρακτηρισμός του ταιριάζει περισσότερο. Μήτσο ανέλαβε να το ανοίξειςΕννοεις τον διαγωνισμο Μιστερ Μαλακας 2024 η θα εχουμε κατι νεο οπως το Αρχιναυαγιο bοurdela.com 2024 ?
θρεντ πότε θα ανοιχτει ?
Καλά προφανώς δεν είμαστε βιαστές ούτε θύματα οι κοπέλες, εγώ να πω στο θέμα μίας και δεν αναφέρθηκα τώρα ενώ παλιότερα το έχω γράψει, έχουμε μεγάλη εισροή από λατινική Αμερική διότι οι κοπέλες πολύ εύκολα πια μπορούν και αποκτούν ισπανικό διαβατήριο με όλα όσα συνεπάγεται αυτό ,στο δεύτερο σκέλος της απάντησης σου θα συμφωνούσα εν μέρη αν υπήρχε μόνο ένα θρεντ στο σαιτ,από τι στιγμή που έχουν ανοιχτεί τα ανάλογα θρεντ να γράφονται εκεί οκ όπως έχεις δει δεν υπάρχει κσι το αυστηρό μοντερειντιγκ αλλά κάπου ωπα...σε λίγο θα γράφουν κάποιοι και συνταγές μαγειρικής.Έ, κοίτα, ούτε πήρα χαμπάρι πως σβήστηκαν αλλά εγώ θα έλεγα πώς έχουν σχέση, όταν γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς τεκμήρια σε ένα "δημόσιο" φόρουμ και μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ... δεν είμαστε και βιαστές επειδή πάμε στους οίκους, ούτε είναι "θύματα" οι περισσότερες κοπέλες.
Από την άλλη εντάξει αν το δεις αυστηρά και μόνο από τον τίτλο, ναι γράφουμε και πολλά άσχετα στην ημερήσια(πολλοί μόνο άσχετα), αλλά σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει αυτό.
καλημερα καλά όπως έχεις δει δεν υπάρχει και το αυστηρό μοντερειντιγκ στο νήμα, εννοείται ότι κάποια άσχετα/σχετικά γράφονται και πολλά με χιούμορ και όπως έχεις διαπιστώσει δε σβήνονται, από και και πέρα όμως αφού υπάρχουν άλλα νήματα πχ ιατρικά πρέπει να γράφονται εκεί, επίσης αυτό εδώ το νήμα έχει ανοιχτεί γι αυτό το σκοπό για να γράφονται τα άσχετα με την ημερήσια ενημέρωση αλλά τα παρελκόμενα αυτής οπότε επιλογές υπάρχουνΘεωρω οτι πρεπει να γραφουμε γενικα λιγο ασχετα η σχετικα γιατι δινει μια αλλη νοτα στο φορουμ και το κραταει ζωντανο..
Με ολο τον σεβασμο στον προεδρο