Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.555
Πόντοι
3.760
Εγαμευθει προ ολιγου η αραπψ Ναομι στο Φιλιππιδου11 ισογειο.Οποιος την ψαχνει ας παει.Και αν ειναι τυχερος μπορεινα εχει και προετοιμασια απο την τραβελοτσατσα Αλικη.Γινοταν ο χαμος.Παρεα πιτσιρικαδων γυρω στα 12 κομματια.Οι περισσοτεροι βεβαια γυρευαν κανα τυχερο απο τημ Αλικη.Ναομι και Σοφια.Ναομι μαυρη αδυνατη,κατραμι σαν τον Οφορικουε με κρικο στη μυτη και πηρσινγκ.Κωλος λιγακι της κατιουσας,βυζι εναμισαρι ξεφουσκωτο πατσαβουρε,δερμα με ραγαδες στα μπουτια και κωλο.Ενα χαλι μαυρο....Αλλα,ευγενικη χωρις αντιρησεις,χαμογελαστη και προθυμη να κανει οτι της πεις.Τσιμπουκακι γυμνο,οποια σταση θελεις,γλειψιμο στο πεντακαθαρο μουνακι της,χωρις μυρωδιες κτλ.Ξεπλενεται μετα απο καθε δωματιο.Οχι ιδιαιτερα σπουδαιες τπηρεσιες αλλα περνας ευχαριστα.Στα 4 δειχνει να την ζοριζουν οι πιστονιες απο ευμεγεθη παπαρια.Πορνοσταρικα α και ου δεν εχει και στο γλειφομουνι κοιταει το υπερπεραν σαν να ειναι αγαλμα.
Η Σοφια ειναι κοντη τσουπωτη λατινα με ωραιο βυζακι,ωραιο κωλαρακι,και κατσαρο τζιβα μαλλι.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Ρε Pal Luki πες μου ρε μαν ότι ανήκεις κι εσύ στο φοβερό αυτό Lobby που μιλάτε με μνμ στο Viber με τη ζουζουνα ...... και μετά πας και της σκας χαρτζιλίκα στην φολοΣαμπινα και στο γκομενο να ρίχνουν βενζινα στο smartακι για βόλτα και χα'ι'λικια ?? ..... είσαι κι εσύ τέτοιος Τιτανας ρε μούτρο ??

Τον ετζασε και αυτον...το γύρισε πάλι σε κατόχους VAG απαραιτήτως με μόνιμα αναμενόμενο λαμπάκι καυσίμου... σταθερή βέβαια στην ποντικοφατσα!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.

Edit. το post του οίκου κατέβηκε οπότε λογικά δεν θα ανοίξει.

Έλα να σε κεράσω καφεδάκι.
Είμαι Γ Σεπτέμβριου 85.
Στον Αλβανό.
Τώρα πίνω χυμό Ρόδι με πορτοκάλι και τζίντζερ.
Σε περιμένω.
Τιμή μου αλλά με περιμένουν νότια, θα πέσει παντόφλα και θα εκτεθουμε:buck2:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Το Αλκαμένους 113 όταν έχει λαϊκή είναι κλειστό τα έχουμε γράψει χρόνια, στο Περγάμου 27 η Ειρήνη δε χαμπαριαζει...επίσης ρε τύπε αυτό το σαιτ που συνέχεια επικαλείσαι τι σχέση έχει με το παρόν ισοτοπο και όλο γράφεις γι αυτό
Παρακολουθώ όλα τα site που έχουν ενημερώσεις και προγράμματα. Μακάρι να είχα την ευχέρεια και το μεράκι σου να κάνω μακροσυρτες και ενδελεχείς ενημερώσεις αλά δυστυχώς είμαι περιορισμένος, οπότε στηρίζομαι στους υπόλοιπους συναγωνιστές.

καμία συμπαθεία αλλά ούτε εμπάθεια σε site και οικους έχω, απλά στοιχειοθετω όσα βλέπω live.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.539
Πόντοι
46.232
Παρακολουθώ όλα τα site που έχουν ενημερώσεις και προγράμματα. Μακάρι να είχα την ευχέρεια και το μεράκι σου να κάνω μακροσυρτες και ενδελεχείς ενημερώσεις αλά δυστυχώς είμαι περιορισμένος, οπότε στηρίζομαι στους υπόλοιπους συναγωνιστές.

καμία συμπαθεία αλλά ούτε εμπάθεια σε site και οικους έχω, απλά στοιχειοθετω όσα βλέπω live.
Μα δεν είπα γιατί τα παρακολουθείς, καλά κάνεις αν τα θεωρείς αξιόπιστα (εγώ πάντως ουκ ο λίγες φορές για να μη πω τις περισσότερες,αλλά έβλεπα... γι αυτό και σταμάτησα να τα παρακολουθώ)η ένσταση μου είναι γιατί τα αναφέρεις εδώ και τα επικαλείσαι, κράτα τα για τον εαυτό σού ή γράφε σε εκείνα.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Πήγα για Ειρήνη αλλά κλειστό ,μετά πήγα για Άννα,άδειο σαλόνι αλλά ήταν δωμάτιο,ήταν να περάσω αλλά λέω ας την δω πρώτα να δω τ άλλο παίζει κ ξανά περνάμε,βγαίνει απ' το δωμάτιο , μουτρωμένη,λες κ ήταν να βάλει τα κλάματα,έφυγα,πήγα φυλής 71 κάτω ,ήταν η Μία κ άλλη μια π ούτε όνομα δεν άκουσα ούτε πρόλαβα να δω,η Μία όμορφη αλλά δεν έχει κωλο,ας πει κάποιος αξίζει μέσα?τελικά πήγα στο πάνω ,ήταν η Βικτώρια,την είχα πάρει κ παλιά, σωματότυπο όπως μαρεσει,έχει κωλαρα,ξαπλωμένος βλέποντας τσόντα,είχα κατακαβλωσει με τ μουνι θα γαμησω ,ήμουν κ ξυρισμένος κάτω,μπαίνει μέσα βλέπει παπαρι ετοιμο ρίχνει χαμόγελο,γδυνεται με την πλάτη σε μένα για να βλέπω την κωλαρα της,πίπα μισό λεπτό,δεν χρειάζοταν παραπάνω,από πάνω βαθιά καθίσματα στο κατακαβλωμενο πουτσο κ μετά στα τέσσερα όπου τελείωσα,ευχαριστήθηκα γαμησαρα,σόρρυ για τ σεντόνι καλά γαμισια
Και εγώ το εντόπισα μουτρομενο το μικρούλη και αυτό ήταν ο κύριος λόγος που δεν έκατσα παρά η αναμονή...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.257
Πόντοι
201
Κατα μήκος της Αλκαμένους δεν ειχε λαϊκή αλλα μερικά στενα πιο κατω.
Το πεδίο ηταν ελεύθερο αν εξαιρέσουμε το βυτίο με πετρέλαιο που εβαζε κάποιος πλούσιος και ειχε κλείσει το δρόμο λιγο πιο κατω απο το Αλκαμένος 113. Οποτε την ξεμουνιασαν εχτές και δεν πηγε σήμερα.
Παντού είσαι ρε αρχοντα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom