Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είμαι Λιοσίων στο δωμάτιο περιμένω να έρθει η Μελίνα να την καταγαμησω και απολαμβάνω τη μάχη των γιγάντων.. Μόλις πάω σπίτι θα ποστάρω και γω κανα 2 σεντόνια
Ωραίος μικρέ............. :boobies:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
δεν αναφέρομαι σε σένα..απλά έκανα παράθεση σε σχόλιο σου....αναφέρομαι στους ντέρτιλιβινγκ και τζοπινο κλπ....
εσύ είναι αλήθεια όπως όλοι γνωρίζουμε ότι δεν συμμετέχεις σε διαμάχες ,αυτά προς αποφυγή της παρεξήγησις....
ΟΚ!  :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.283
Πόντοι
46.232
σμυρνη δεν θα σου πω εγω τι να κανεις
δεν ειναι δικο μου το σαιτ
κανε οτι καταλαβαινεις

εγω προσωπικα σε θελω στο σαιτ, γιατι αμα φυγεις μετα θα πρεπει να βρω αλλον να πειραζω ...... ;)

οπως ειπες ενηλικες ειμαστε
το ποστ που σου εκανα δεν νομιζω να εχει εμπαθεια, μην βλεπεις φαντασματα.
κανεις δεν αρνειται οτι γραφεις και ενημερωνεις συνεχεια. κανεις
αλλα δεν ειναι δυνατον να θεσεις τον εαυτο σου σαν το ιερο τοτεμ της ενημερωσης που δεν θα το πειραζει κανεις, και κανεις δεν θα αναφερεται σε αυτον....

ορισμενοι τα εχετε πολυ μπερδεμενα τα πραγματα στο μυαλο σας.
ενας απλος ιστοτοπος ειναι στον οποιον γραφουν νικνειμς.τιποτα περισσοτερο....

η κανονικη ζωη είναι αλλου...

να λεει ολα αυτα ενας πιτσιρικας οκ, αλλα οχι ενας αντρας 35+ ετων!

μπασκετακι δεν ειδες? δεν χαρηκες που πατησαμε τους τουρκους χωρις σπανουλη?

καληνυχτα και απο εμενα
ας αρχίσω απο το τέλος φυσικά και χάρηκα για την νικη αλλά παίζαμε με ανύπαρκτη ομάδα(έχουν μόνο μοναδες)
κάνεις λάθος , ούτε αυτοανακηρύχτηκα κορυφαίος ούτε θέλω να είμαι στο απυρόβλητο ,ήμουν συγκεκριμένος ,
γνωρίζω ότι είσαι έξυπνο παιδί , εύκολα ξεγλίστρησες σε κάτι που ανέφερα...
καλό βράδυ.   

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η παρατηρούμενη μαζική αυτοδιαγραφή μελών, θυμίζει τη μαζική αυτοκτονία που έγινε το 1994, στο Waco του Τέξας, από τους Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας, του κλάδου των Δαυιδιανών.

Πίσω από κάθε ομαδική αυτοκτονία, υπάρχει Κάποιος που εφαρμόζει στρατηγικές νοητικού ελέγχου, προκαλώντας πλύση εγκεφάλου στη σέκτα και αποκτά πλήρη και αδιαφιλονίκητη αφοσίωση.

Ποιός είναι αυτός ο Κάποιος στην περίπτωσή μας;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
επειδή δεν μου αρέσει που ξαφνικά αναστήθηκαν πεθαμένοι...αν και πιο παλιά τους συμπαθούσα και έχουν προσφέρει δυο απλά και σταράτα.
πρός jopino εννοείται ότι το σύνολο της θεματολογίας στο ροκαβλονσαιτ δεν ηταν μόνο ύβρεις και χλευασμοί...αλλά γι αυτό μιλούσαμε εδώ γι αυτό έγραψα και ήμουν και λαιτ......
φίλε μου κρητικέ(χαθήκαμε)μάλλον διάβαζα με μαύρα γυαλιά και στο άλλο σάιτ....γινόταν  στο ψαχνό επιθέσεις σε μέλη του μπού με κατηγορίες όπως πάντα χωρίς αποδείξεις παρά μόνο με ενδείξεις(μου κάνει
εντύπωση που τα ξέχασες , ακόμα και σε μένα που έγραφα εκεί μέσα το έκαναν από ένα σημείο και μετά)ενώ κάποια θέματα του μπού  στο δίπλα σαιτ σχολιάζονταν άμεσα   ύστερα από μερικά λεπτά τα πάντα που...διαψευστεμε ελεύθερα παρακαλώ , αυτά και δεν γράφω τίποτα άλλο για δίπλα γιατί περασμένα ξεχασμένα και δεν θέλω να γίνω κακός αναφέροντας κωμικοτραγικά γεγονότα αστείες κατηγορίες που στηριζόντουσαν
σε ακόμα πιο αστεία επιχειρηματολογία και πάντα όπως βόλευε  γιά άτομα που δεν τα είχαν κάν γνωρίσει απο κοντά αλλά κρινόντουσαν μόνο για το τι έγραφαν...
παιδιά να είστε καλά , έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντα θα είστε το σαίτ όπως κάνετε καιρό τώρα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...

Όταν κάποιος δεν συμπαθεί κάποιον άλλο,θα λέει συνέχεια κακίες εναντίον του με την παραμικρή αφορμή (ακόμα κ χωρίς αφορμή).

Από την αρχή είχες καταλάβει ότι δεν σε συμπαθούσαν μιας κ γνώριζες/έκανες παρέα (όπως θες πες το) ατομα τα οποία δεν συμπαθούσαν...Λογικό ήταν να σε βάλουν στο ίδιο τσουβάλι..

Κ εγώ θυμάμαι ότι υπήρξαν περιστατικά αναφορών σε άτομα από εδώ μέσα,με όχι κ τόσο κομψό τρόπο μερικές φορές...

Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι κυρίως για να προστατέψω τον εαυτό μου από τις γενικές κατηγορίες (οι άλλοι,οι δίπλα κτλ),μιας κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμμετείχα κ προήγαγα τέτοιες συμπεριφορές...Όποιος διαφωνεί ας το πει.Όποιος συμφωνεί,επίσης...

Ίσως υπήρξες λίγο περισσότερο καλοπροαίρετος,αλλά με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα ξεκαθάρισαν για όλους...

Κλείνοντας,όντως χαθήκαμε...Τέλος του μήνα θα ανέβω για λίγες μέρες...Θα σε ενημερώσω μόλις ''κλειδώσω'' τις ημερομηνίες για να κανονίσεις ρεπό για να τα πούμε...

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Mπέμπα σε πήρε τηλ ο παπΆΡΗΣ τελικά;
Ετσι ρωτάω γιατι δε θα το πιστευα. :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικά μπέμπα ξεκινησες ενα θέμα με ανθρωπους που δεν είναι δω και έγινε σαματάς για άσχετους και ξεχάστηκε ο παπΑρης...

πολλοι πιστευουν οτι ειναι ο Ροκαβλον
Δηλαδή ποιοί εκτός από σένα και τον ΝΣμύρνη; :think:
πολλοι πιστευουν οτι ειναι καποιος μοντερειτορ.
Δηλαδή ποιοί; :think:

Καταλαβαινω τα νεύρα σου αλλά αφού
αντμιν/μοντ που αφηναν αυτο το κλωνο/σκουπιδι να βριζει ασταματητα.
μη περιμένεις να βγάλεις άκρη.

Πολύ σωστός που παραδέχεσαι τα λάθη σου!
Και συμφωνώ με αυτό
(ειδικα αυτοι που βγαινουν συνεχως και κραζουν και βριζουν, αλλα ολο στα θρεντ με τα ακαποτα γαμησια "τριγυρνανε" για να βρισουν "και καλα" , αλλα στην πραγματικοτητα ψαχνουν ινφο  Wink)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.283
Πόντοι
46.232
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...

Όταν κάποιος δεν συμπαθεί κάποιον άλλο,θα λέει συνέχεια κακίες εναντίον του με την παραμικρή αφορμή (ακόμα κ χωρίς αφορμή).

Από την αρχή είχες καταλάβει ότι δεν σε συμπαθούσαν μιας κ γνώριζες/έκανες παρέα (όπως θες πες το) ατομα τα οποία δεν συμπαθούσαν...Λογικό ήταν να σε βάλουν στο ίδιο τσουβάλι..

Κ εγώ θυμάμαι ότι υπήρξαν περιστατικά αναφορών σε άτομα από εδώ μέσα,με όχι κ τόσο κομψό τρόπο μερικές φορές...

Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι κυρίως για να προστατέψω τον εαυτό μου από τις γενικές κατηγορίες (οι άλλοι,οι δίπλα κτλ),μιας κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμμετείχα κ προήγαγα τέτοιες συμπεριφορές...Όποιος διαφωνεί ας το πει.Όποιος συμφωνεί,επίσης...

Ίσως υπήρξες λίγο περισσότερο καλοπροαίρετος,αλλά με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα ξεκαθάρισαν για όλους...

Κλείνοντας,όντως χαθήκαμε...Τέλος του μήνα θα ανέβω για λίγες μέρες...Θα σε ενημερώσω μόλις ''κλειδώσω'' τις ημερομηνίες για να κανονίσεις ρεπό για να τα πούμε...
έτσι ευτυχώς που το επιβεβαιώνεις...το ξαναγράφω και στα αρχίδια μου όλοι όσοι δεν με πιστεύουν....δεν έχω γράψει ποτέ ψέμματα.
να πώ ακόμα ότι ο κύριος λόγος ύπαρξης του ροκαυλονσαιτ όπως αποδείχτηκε απο πολλά γεγονότα ήταν να το παίζουν δήθεν φίλοι και να ψαρεύουν πληροφορίες ακόμα
και για την προσωπική ζωη΄μελών χωρίς να ξέρω τους σκοπούς τους
είναι αλήθεια ότι ούτε εσύ συμμετείχες στο ξεκατίνιασμα που έκαναν οι δίπλα
ενώ πιστέυω όταν με γνώρισες κατάλαβες ότι δεν ήμουν το "τέρας"που παρουσίαζαν δίπλα
φίλε όταν ανέβεις θα μιλήσουμε

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

ARION1956

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
[size=14pt]Αίσχος![/size]

Υπονοείτε ότι είμεθα αλκοολικοί!

Παρακαλώ να ανακαλέσετε!
σχεδον παντα υπαρχουν υπονοησεις που είναι προτιμοτερο να γαμησεται παρα να εξηγησετε
καλησπερα

Επισκέπτης
Εμείς στο άλλο site έχουμε εμμονή με τους του από δω site.
Ο διαχειριστής μας,ο Ροκαβλόν,σπέρνει κλώνους εδώ κι εκεί.
Τα εδώ τσακάλια είναι σίγουροι(κατά 95% αλλά θα μαζέψουν και το υπόλοιπο) ότι είναι ο Βελουχιώτης,ενώ τα από κει τσακάλια είχαν ζητήσει τη βοήθεια του κοινού για το αν κι ο jopino με τον dirtyliving είναι κλώνοι του,θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία.
Τα εδώ τσακάλια είναι πιο εξασκημένα στον πόλεμο των κλώνων.
Είναι αλήθεια ότι ο Ροκαβλόν σκάει μύτη με σοκολατάκια  στην Μπάρμπορα και σε λοιπές πουτάνες για να απαλύνει τη σιχασιά τους για την ασχήμια και τα γεροντάματά του,προσδοκώντας ότι κάποια θα τον ερωτευτεί,γιατί ακόμη και μια κατσίκα που γαμούσε τον παράτησε.Τον έχουν δει  άλλωστε τόσοι "έγκυροι" συναγωνιστές.
Γαμάει ακάποτα (κατά 95% πιθανότητες την Μπάρμπορα πάλι) πουτάνες και χέζει μετά την τσάρκα στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Βάθη.
Φθονούμε τον BMW power, τον οποίο σκυλοβρίζουμε διαρκώς στο νήμα "Βρίσε τον BMW power γιατί δεν μπορείς να του μοιάσεις,ζήλια/ψώρα,ζήλια/ψώρα".
Χαιρετίζουμε όμως ως  αντρίκια την απόφασή του να μη γαμάει εφεξής  ακάποτα πουτάνες κι ελπίζουμε να έπραξε το ίδιο για το καλό του και με την Παναγία ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις με πόσες είχε πάει ο κρίνος πριν.
Έχουμε ξεκινήσει μαθήματα θάρρους κι αυτοάμυνας με τον Sifu Αλεξίου, γιατί μπορεί να καραδωκεί πουθενά ο xilnik και να μας πάει κωλοφεράτζα.
Μαυρίζουμε συντονισμένα τις κριτικές του Νεοσμυρνιώτη,πατώντας το no in random order κάθε φορά,έτσι ώστε να μην τσακωνόμαστε ποιος θα το κάνει πρώτος.
Είμαστε ένα παρεάκι άλλωστε που το μόνο που κάνει είναι  να βρίζει το bou, όπως είπε κι ένας πρώην δικός μας.
Ρε συ streetwalker όλα τα σχόλιά σου είχαν μπόλικη γλίτσα,αλλά αυτό με τα " " όσον αφορά την εκτίμηση του Ροκαβλόν για τον Ζέρο(ο οποίος σωστά δεν μάσησε) ήταν πραγματική κατάθεση ψυχής.
Ευτυχώς πλησιάζει χειμώνας και τα παντελόνια θα βρουν το ρόλο τους πάνω σου.
Κάποιος μου κατευθύνει το μυαλό και θα ζητήσω να διαγραφώ.
Ευχαριστώ για την παρέα όλα αυτά τα χρόνια.-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γαμάει ακάποτα (κατά 95% πιθανότητες την Μπάρμπορα πάλι) πουτάνες και χέζει μετά την τσάρκα στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Βάθη.
που εχει δημοσιες τουαλετες στην πλατεια βαθηΣ?θελω να παω!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ο διαχειριστής μας,ο Ροκαβλόν,σπέρνει κλώνους εδώ κι εκεί.
Τα εδώ τσακάλια είναι σίγουροι(κατά 95% αλλά θα μαζέψουν και το υπόλοιπο) ότι είναι ο Βελουχιώτης,ενώ τα από κει τσακάλια είχαν ζητήσει τη βοήθεια του κοινού για το αν κι ο jopino με τον dirtyliving είναι κλώνοι του,θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία.
Τα εδώ τσακάλια είναι πιο εξασκημένα στον πόλεμο των κλώνων.
Είναι αλήθεια ότι ο Ροκαβλόν σκάει μύτη με σοκολατάκια  στην Μπάρμπορα και σε λοιπές πουτάνες για να απαλύνει τη σιχασιά τους για την ασχήμια και τα γεροντάματά του,προσδοκώντας ότι κάποια θα τον ερωτευτεί,γιατί ακόμη και μια κατσίκα που γαμούσε τον παράτησε.Τον έχουν δει  άλλωστε τόσοι "έγκυροι" συναγωνιστές.
Φθονούμε τον BMW power, τον οποίο σκυλοβρίζουμε διαρκώς στο νήμα "Βρίσε τον BMW power γιατί δεν μπορείς να του μοιάσεις,ζήλια/ψώρα,ζήλια/ψώρα".
Χαιρετίζουμε όμως ως  αντρίκια την απόφασή του να μη γαμάει εφεξής  ακάποτα πουτάνες κι ελπίζουμε να έπραξε το ίδιο για το καλό του και με την Παναγία ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις με πόσες είχε πάει ο κρίνος πριν.
Έχουμε ξεκινήσει μαθήματα θάρρους κι αυτοάμυνας με τον Sifu Αλεξίου, γιατί μπορεί να καραδωκεί πουθενά ο xilnik και να μας πάει κωλοφεράτζα.
Μαυρίζουμε συντονισμένα τις κριτικές του Νεοσμυρνιώτη,πατώντας το no in random order κάθε φορά,έτσι ώστε να μην τσακωνόμαστε ποιος θα το κάνει πρώτος.
Είμαστε ένα παρεάκι άλλωστε που το μόνο που κάνει είναι  να βρίζει το bou, όπως είπε κι ένας πρώην δικός μας.
Ρε συ streetwalker όλα τα σχόλιά σου είχαν μπόλικη γλίτσα,αλλά αυτό με τα " " όσον αφορά την εκτίμηση του Ροκαβλόν για τον Ζέρο(ο οποίος σωστά δεν μάσησε) ήταν πραγματική κατάθεση ψυχής.
Ευτυχώς πλησιάζει χειμώνας και τα παντελόνια θα βρουν το ρόλο τους πάνω σου.
Ευχαριστώ για την παρέα όλα αυτά τα χρόνια.-
Μια απεραντη θλιψη στο ποστ σου,ειλικρινα ενα ποστ που με συγκινησε
Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου,να βρεις τη γαληνη και την ηρεμια που αναζητας
Οι γνωσεις σου,στη πολιτικη και τα θρησκευτικα,την μουσικη και τον κινηματογραφο,τον αθλητισμο και σε θεματα γενικης συζητησης ηταν πολυτιμες
θα μας λειψεις και εσυ

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο και έξυπνο  ποστ παληκάρι.

Χαιρετίζουμε όμως ως  αντρίκια την απόφασή του να μη γαμάει εφεξής  ακάποτα πουτάνες κι ελπίζουμε να έπραξε το ίδιο για το καλό του και με την Παναγία ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις με πόσες είχε πάει ο κρίνος πριν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το έγραψα στο σημειωματαριο στο πισι να το έχω.

:2funny: :2funny: :2funny: Κομμάτι δυσκολο αυτό. Εδω κανείς δεν διαγράφεται. Εχει ανάγκη από μέλη το σάιτ λόγω κρισης. Για δες τους άλλους "διαγραμμενους" ακομα εδώ είναι. Ας πρόσεχες.
Και μετά θα μου πουνε γιατί δε γραφω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελικά ρε παιδια δεν κατάλαβα ποιός έβριζε. Βγαίνει ο ενα λεει όχι εγω. Βγαινει ο άλλος τα ίδια.
Και τελικα πόσους έχει αυτό το σάιτ του ροκαβλον; :think:
Και τα σοκολατάκια και τα ακάποτα που είπε και το παληκάρι παραπάνω μόνο ο ΝΣμυρνη τα βεβαιωνει. Καλά παρτουζα κανανε και τα ξερει; Ολοι οι άλλοι δεν ξερω δεν ακουσα δεν ειδα.  :S
Τριχες κατσαρες δηλαδη και προσωπικες εμπαθειες και συγγνωμη για τη διαπιστωση αλλα αυτό το συμπερασμα βγαινει.
Και Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΑΠΩΝ. Τι έγινε ρε άντρακλα; Τα βουνα πήρες; Ή εισαι της διευθυνσεως;
ΜΠΕΜΠΑ ΔΩΣΕ ΙΝΦΟ. Η σιωπη ειναι συνενοχή.

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[size=12pt]Αν έχουν παντελόνια οι μοντ και ο αντμιν ας αφήσουν το ποστ. Αλλιώς κερνάω αυταρχικό όπου γουστάροουν[/size].
Aχα! Ο admin αποφάσισε και έσβησε τον προηγούμενο. Lithin
Τους άλλους δύο τους ξέχασε ή τους έχεσε. Dirtyliving και Jopino.
Kαλά ο δεύτερο περμένει κατι μήνες...
Επισης ο αδμιν θα έπρεπε πει ενα ευχαριστώ σε όλα τα μελη που με τα δικά τους κλικ βγαζει το ψωμί του και όχι να τους κλάνει όταν θελουν να φύγουνε.
Θεμα χαρακτηρα βλεπετε. Αργά η γρήγορα θα τους φτύσει όλους όταν δεν του φέρνουν λεφτά. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει αυτούς που γράφουν και ενημερώνουν. Θα ήταν εντιμο.
Εγω είχα ξαναγραφτεί αλλά με μπανάρισε ο φλούφλης ο Billy 13 (βρες το μόνο σου ρε φλούφλη που ψάχνεις και ip) που επανήλθε με όρεξη και φούρια και με χειροκροτηματα. Έτσι για τη κάβλα του, δεν είχα κάνει τίποτα. Ελάχιστα ποστ είχα, αν και παρακολουθούσα το σάιτ. Χαλαρά πάντα. Ξαναγράφτηκα όταν την επεσαν στο Φαρκέλι και κλάσανε τη προσφορά του.
Και που ανήκει στο παρεάκι του  ΝΣΜΥΡΝΗ που παραπονιέται για τους άλλους αλλα το δικό του παρεάκι το παραβλέπει.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ξερω μαν δεν βγαζεις ακρη με τους καμμενους και τα κλωναρια τους.
Οτι ξερω μου το εχουν πει γνωστα μελη τα οποια δεν θελουν να εμπλακουν στην υποθεση γιατι εχουν πεσει και αυτοι στο παρελθον θυματα παρομοιων επιθεσεων απο καμμενους και η συμβουλη της ειναι να μην ασχολουμαι, κατι το οποιο σκοπευω να κανω απο δω και περα.

ΥΓ καποιος μου ειπε να σε ρωτησω ποιανουν κλωναρι εισαι εσυ??  :grin:
ο καβλετιος δηλαδη δεν ειναι καθαρη ip?

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω μαν δεν βγαζεις ακρη με τους καμμενους και τα κλωναρια τους.
Οτι ξερω μου το εχουν πει γνωστα μελη τα οποια δεν θελουν να εμπλακουν στην υποθεση γιατι εχουν πεσει και αυτοι στο παρελθον θυματα παρομοιων επιθεσεων απο καμμενους και η συμβουλη της ειναι να μην ασχολουμαι, κατι το οποιο σκοπευω να κανω απο δω και περα.

ΥΓ καποιος μου ειπε να σε ρωτησω ποιανουν κλωναρι εισαι εσυ??  :grin:
:2funny: :2funny:Μαζί γράφαμε.
Απάντησα πιο πανω.
Πρόσεχε να μη σε κουρδίζουν άλλοι και να μη μιλάς για όσα δεν ξέρεις. Αυτό είναι αντριλίκι. Όχι οι παπαριές και οι φάπες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom