Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
μπέμπα μου , σε εκείνο το σαίτ που έγραφα κα εγώ  είχαν ανεβάσει φωτογραφία μοντάζ με πιθήκους να πηδάνε στην Ιάσωνος
ο σχολιασμός της φώτο ήταν εδώ βλέπετε την γνωστή παρέα...και ευνοούσαν εσένα τον πρόεδρο τον χλεχλέκια κλπ...όταν βγήκα
και σας υποστήριξα στράβωσαν...σε αυτό το σάιτ ήταν μέλος και ένας μουνίτσος που εδώ γράφει με άλλο νικνειμ...
τον πέτυχα "καταλάθος" λόγω του ότι τυγχάνει φίλος του στρατηγού και ήξερα το νικ μου και του έπεσαν τα μούτρα
του μαλάκα του αγαπούλη και τα μάσαγε ότι ήταν αυτός...ο τύπος είναι κολλημένος με την Λαρίσα(τους πέτυχα και πολύ πρόσφατα
να του τρέχουν τα σάλια μιλώντας μαζί της έξω απο το μπουρδε΄λο πρίν πιάσει δουλεία)έλεγε ότι δεν δίνει γλωσσόφιλα και δεν κάνει αυτά που έλεγα...
σε εκείνο το σαιτ έστελναν μεταξύ τους πμ κα έλεγαν ότι δεν κάνω τσάρκες και γράφω ψέμματα ότι γαμάω τόσες πουτάνες  και είχαν πιαστεί
απο ένα λάθος που έκανα σε μια ενημέρωση στο copy/paste...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
μπέμπα μου , σε εκείνο το σαίτ που έγραφα κα εγώ  είχαν ανεβάσει φωτογραφία μοντάζ με πιθήκους να πηδάνε στην Ιάσωνος
ο σχολιασμός της φώτο ήταν εδώ βλέπετε την γνωστή παρέα...και ευνοούσαν εσένα τον πρόεδρο τον χλεχλέκια κλπ...όταν βγήκα
και σας υποστήριξα στράβωσαν...σε αυτό το σάιτ ήταν μέλος και ένας μουνίτσος που εδώ γράφει με άλλο νικνειμ...
τον πέτυχα "καταλάθος" λόγω του ότι τυγχάνει φίλος του στρατηγού και ήξερα το νικ μου και του έπεσαν τα μούτρα
του μαλάκα του αγαπούλη και τα μάσαγε ότι ήταν αυτός...ο τύπος είναι κολλημένος με την Λαρίσα(τους πέτυχα και πολύ πρόσφατα
να του τρέχουν τα σάλια μιλώντας μαζί της έξω απο το μπουρδε΄λο πρίν πιάσει δουλεία)έλεγε ότι δεν δίνει γλωσσόφιλα και δεν κάνει αυτά που έλεγα...
σε εκείνο το σαιτ έστελναν μεταξύ τους πμ κα έλεγαν ότι δεν κάνω τσάρκες και γράφω ψέμματα ότι γαμάω τόσες πουτάνες  και είχαν πιαστεί
απο ένα λάθος που έκανα σε μια ενημέρωση στο copy/paste...

ολα εχουν γινει κουλουβαχατα , ολοι ενατιων όλων

καλα λεει ο ντερτιλιβινκ ας δωσουμε ενα ραντεβου θανατου ολοι στην πλατεια Αυδη να γινει της καριολας
οι επιζησαντες θα πανε να φανε σουβλακια στον Ελβις
και οσο εμεις θα πλακωνομαστε ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και ο μπακάλης θα κλαινε απο τα γέλια βλεποντας το σκηνικο και πινωντας την μπυρα τους στην παρακέιμενη μπυραρια της πλατειας....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
ολα εχουν γινει κουλουβαχατα , ολοι ενατιων όλων

καλα λεει ο ντερτιλιβινκ ας δωσουμε ενα ραντεβου θανατου ολοι στην πλατεια Αυδη να γινει της καριολας
οι επιζησαντες θα πανε να φανε σουβλακια στον Ελβις
και οσο εμεις θα πλακωνομαστε ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ και ο μπακάλης θα κλαινε απο τα γέλια βλεποντας το σκηνικο και πινωντας την μπυρα τους στην παρακέιμενη μπυραρια της πλατειας....
καλή ιδέα , να κανονίσουμε κάποια μέρα που να μην έχει μπασκετάκι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
τα ξέρω μύστη μου....
θα λεγα κ άλλα όμως είμαι έξω γράφω από κινητό.

αυτά που λες για τον hardcora δεν τα γνωρίζω.
μάλιστα μου είναι και συμπαθέστατος καθώς απ όσα μου έχετε πει με έχει υποστηρίξει κιόλας αρκετές φορές. Έχουμε γνωριστεί κιόλας προσωπικά
και σε εμένα αρκετοί που γνώρισα εξ όψεως μου φάνηκαν συμπαθέστατοί...αλλά αυτά που έγραφαν όχι..

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Γαμησε μας και συ ρε κάρβουνο να πούμε
[...]
Ο dirtyliving πρόσφερε πολλά και προσφέρει ακόμα στο bou. Οπως και συ άλλωστε. Δεν νομίζω πως είναι σωστό ν' αναφέρεσαι με τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς σ' εκείνον.

[...]
Όπως εσύ με το καθυστερημένο παρεακι σου με ξεφτιλίζετε στο  θλιβερό σάιτ σας στο οποίο δεν έχω πρόσβαση, έτσι έχω το δικαίωμα να σας ξεφτυλισω και γω εδώ.
[...]
Εγώ έχω την τιμή ν' ανήκω σε αυτό το «θλιβερό σάιτ» απ' τη στιγμή της έναρξής του.
Συμπεριλαμβάνομαι και εγώ στους «καθυστερημένους»;
Προσωπικά δεν έχω πει-γράψει ποτέ τίποτα εναντίον σου, γιατί λοιπόν γενικεύεις με αυτόν τον τρόπο και προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις;
Οπως με αυτά που έγραφες για τον Ροκαβλόν, που εγώ τον έχω συναντήσει, και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με αυτά που διάβασα από σένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
Ο dirtyliving πρόσφερε πολλά και προσφέρει ακόμα στο bou. Οπως και συ άλλωστε. Δεν νομίζω πως είναι σωστό ν' αναφέρεσαι με τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς σ' εκείνον.
Εγώ έχω την τιμή ν' ανήκω σε αυτό το «θλιβερό σάιτ» απ' τη στιγμή της έναρξής του.
Συμπεριλαμβάνομαι και εγώ στους «καθυστερημένους»;
Προσωπικά δεν έχω πει-γράψει ποτέ τίποτα εναντίον σου, γιατί λοιπόν γενικεύεις με αυτόν τον τρόπο και προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις;
Οπως με αυτά που έγραφες για τον Ροκαβλόν, που εγώ τον έχω συναντήσει, και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με αυτά που διάβασα από σένα.
ο ντέρτι έφυγε για τους δικούς του λόγους....αλλά είδε τι παιζόταν δίπλα και ξαναγύρισε...
λές να μην προσβάλουν ανθρώπους που δεν γνωρίζεις , συγνώμη αλλά όπως ξέρεις αυτό γινόταν κατακόρον δίπλα και μάταια προσπαθούσα να τους αλλάξω γνώμη ή κάνω λάθος.
κανείς δεν ασχολείται με τον μαλάκα χοντρό ρόκαβλόν(σόρυ για την βρισιά αλλά με αυτά που έκανε πίσω απο την πλάτη  μου έχασα πάσα ιδέα), ότι έχει γραφτεί για τον ροκαυλον
στη σχέση του με την μπάρμπορα είναι αλήθεια..έχω αμφιβολία 5% για τα ακάποτα γαμήσια... του έχω πει του μπέμπα ότι εσύ ποτέ δεν συμμετέχεις στο ξεκατίνιασμα που γινόταν
δίπλα για συγκεκριμένα μέλη. 

Επισκέπτης
[...]
Δείχνει επίσης πως η μαλακία μπορεί από απλό εργόχειρο να μετατραπεί σε επιστήμη και μάλιστα επιστήμη περίοπτης θέσης...ναι, λίγο πιο πάνω από την επιστήμη της αστρολογίας και λίγο πιο κάτω από την επιστήμη του σπατουλαρίσματος νεκρών ζώων από την εθνική 
(Ο.Κ. με δυσκόλεψε λίγο αλλά το έπιασα...  :2funny: Γεια σου dirtyliving! )

Kαλησπέρα.
Πληροφορήθηκα και μπήκα... :headbang:
Εδώ και αρκετούς μήνες απέχω από τα μπουρδελοσάιτ. Για περίπου ένα χρόνο (νομίζω λιγότερο) υπήρξα μέλος του -περιβόητου πλέον- σάιτ του Ροκαβλόν. Στο μπου γράφτηκα 16/07/08. Προσωπική γνωριμία δεν είχα (και δεν σκοπεύω να έχω) με κανέναν. Ότι ξέρω είναι μέσω του νετ,
Μπήκα τώρα δύο λόγους:
1) Να πω και δυο λίγα λόγια για τις τερατολογίες του BMW Power, και λίγα σχόλια για τον Ν. Σμύρνη.
BMW, οι παλιοί λέγαν «από όσα βλέπεις τα μισά (να πιστεύεις) και από όσα ακούς κανέναν. Αυτά που γράφεις για τον Ροκαβλόν είναι εξωφρενικά.
Και στο θέμα της ηλικίας, αλλά και στα ακάποτα. Στα παντελόνια του Ροκ δεν υπήρξα, και βέβαια δεν έμπαινα μαζί του στα δωμάτια. Αλλά επικοινωνούσα καθημερινά μαζί του, όσο ήμουν στο σάιτ, τόσο μέσω του φόρουμ όσο και με μέιλ. Αυτά που ξέρω είναι ότι ο Ροκ κατηγορούσε τη Μπ. που το είχε γυρίσει στα ακάποτα (αν βέβαια ήταν αληθινές οι πληροφορίες) και γενικά είχε μια αυστηρή στάση σε θέματα υγιεινής. Νομίζω ότι και εδώ κάτι σχετικά έχει γράψει. Δεν θυμάμαι, όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει.
Ανεξάρτητα από αυτό, εσύ είχες/έχεις μια διένεξη με το Βελουχιώτη, εξενίστασαι που σου τη βγαίνειw και ζητάς να μπαναριστεί. (Γούστο σου και καπέλο σου, δεν είναι αυτό το θέμα). Πως μπλέκεις και βρίζεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις; Γιατί δεν μίλησαν απευθείας οι «έγκυροι»; Έπεσε καφές στο πουκάμισό τους και δεν ήθελαν να παρουσιαστούν έτσι; Αν ξέρεις και είσαι για κάτι σίγουρος μιλάς. Αν δεν ξέρεις, και απλώς κάποιος σου είπε ότι άκουσε/του είπαν κ.λπ., το βουλώνεις. Έτσι απλά.
Τελικά αντί με το Βελουχιώτη τα έβαλες/έβρισες/εξέθεσες άλλον.
Επιπλέον ο Ροκαβλόν έχει ένα σάιτ και αυτό ενέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο αποκάλυψης της ταυτότητάς του, από ότι το όποιο μέλος, όπως εγώ, που δεν με ξέρουν ούτε οι τσατσάδες. Αυτό σημαίνει διασυρμός της προσωπικής ζωής.
Να στο πω απλά: Αν ήμουν στη θέση του, θα είχα πάει σε εισαγγελέα (μέσω δικηγόρου για εξύβριση, διασυρμός, συκοφαντία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων ιατρικού ενδιαφέροντος και ξέρω 'γω τι) και ταυτόχρονα στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (αν ψάξω θα βρω τις αρμόδιες αρχές) και μάλλον θα είχες προσωπικό πρόβλημα. Νομικό, όχι ραντεβού ξύλου και άλλες μαλακίες δεκαπεντάχρονων... :jerking:  Ενδεχομένως και η ιδιοκτησία που γράφει στα αρχίδια της τη δεοντολογία και τους όρους που -για πουλ-μουρ και μόνο- κότσαρε σε περίοπτη θέση. Σου φαίνονται αστεία; Σε κάποιους μπορεί να μην φανούν.
Τελικά εκθέτεις άσχετους, γιατί δεν αποδείχθηκε ότι ο Ροκ είναι ο Βελουχιώτης.  Απλά πετά τη χλαπάτσα και τη βγαίνεις κι από πάνω.

Νεοσμυρνιώτη, τα «παρεάκια» αφενός δεν είναι κανένα δόγμα ή κόμμα με ενιαία γραμμή και οδηγίες. Τα είπε και ο Τζούρας. Είναι άτομα με δική του γνώμη ο καθένας.
Όταν κάποιο φεύγουν από ένα σάιτ, όπως το μπού, επειδή δεν τους αρέσουν οι επικρατούσες νοοτροπίες, επόμενο είναι να σχολιάζουν τις νοοτροπίες αυτές. Αν θυμάσαι, και δεν θολώσεις τα νερά, ήμουν από αυτούς που δεν ήθελαν αναφορές σε άλλες ομάδες. Έπειτα εκεί ήσουν. Δεν ήσουν ιδιαίτερα επιθυμητός, ούτε από μένα, και ο Ροκ σε είχε υπερασπιστεί. Αν τα χαλάσετε, δεν σημαίνει «βγαίνω, βρίζω λασπολογώ». Και εγώ σπάστηκα και έφυγα. Δεν έκανα τίποτα. Βεβαίως παραλείπεις να πεις ότι τα σχόλια για άλλους δεν ήταν παρά το 1-3% της εκεί δραστηριότητας. Δες π.χ. τα δικά μου πόστ στα διάφορα νήματα, αν υπάρχουν ακόμα. Το ότι δεν ασχολιόσουν δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. Πως πετάς μια τόσο στρεβλή εικόνα μέσα σε ένα φόρουν που ούτε έχουν ιδέα για τι πρόκειται.
Η αιδώς χάθηκε...
Τα «πιθηκάκια» υπάρχουν. Δεν «τα έβαλαν». Εγώ τα έφτιαξα και εγώ τα έβαλα. Αφορούν νοοτροπίες. Είναι σατυρικά. (Αλήθεια το άλλο με τον κόκκορα το είδες;). Οι παλιοί ίσως θυμούνται και άλλες δικές μου «συνθέσεις», εμπνευσμένες από Μπακάλη, Πύραυλο, dirtyliving, ακόμα και μένα. Τι να πει και το Φ-104 δηλαδή...  :2funny:
Λίγο φρένο λοιπόν. Να μην ισοπεδώνουμε και να μη στρεβλώνουμε τα γεγονότα.
Και τελικά πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος που να έχει ένα σάιτ μόνο με τους κλώνους του, και μάλιστα κλειστό για να μη το βλέπει κανένας; (Ακούστηκε και αυτό...) Τι έγινε η (κοινή) λογική οέο;

2. Ο άλλος λόγος που μπήκα, είναι για να κάνω μια υπενθύμιση στη διεύθυνση.
Έχω πατήσει διαγραφή του λογαριασμού μου από τις 19-3-2012. Τι έγινε κ. διαχειριστά; Παραχώρησα δικαιώματα διαρκούς παρακράτησης του νικ μου και δεν το κατάλαβα; :think: Απαγορεύεται να φύγει κανείς; :think:
Παρακαλώ σβήστε με πάραυτα.

Λοιπόν χαιρετώ τους παλιούς φίλους (ξέρουν αυτοί). Δεν θα επανεμφανιστώ (δημοσίως τουλάχιστον). Οπότε όσοι επιθυμούν μπορούν να βρίζουν άνευ απάντησης.

Υ.Γ. Πίκερ, πάει η Ρουσλάνα... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

Επισκέπτης
(Ο.Κ. με δυσκόλεψε λίγο αλλά το έπιασα...  :2funny: Γεια σου dirtyliving!)
...
Γεια σου Τζο. Σαν αιώνας φαίνεται από τότε που τα λέγαμε κι εδώ. Φύγαμε κι από το "θλιβερό" σάιτ δίπλα...να δω τώρα ποιοι θα μας ανέχονται :2funny:

Παρακαλώ σβήστε με πάραυτα.
Το αυτό (και για μένα) κ. Αντισθένη παρακαλώ.
Σας το είχα ζητήσει και παλιότερα με πμ. Οι τελευταίες μου κριτικές θεωρείστε ότι ήταν προϊόν νοσταλγίας του παλιού καλού μπου. Καλά ήταν όσο κράτησε.
Ίσως το ατυχές αυτό 'γεγονότο' (Α ρε Κυρ- Παντελή αθάνατε!) με τις κλωνοθεωρίες και τους μεσόκοπους μπαρμποράκηδες να ήταν και μια ευκαιρία για κάποια παλιότερα μέλη να κλείσουμε μισοτελειωμένες δουλειές.
Δουλειές που είχαν ξεκινήσει από τότε που και εμείς οι ίδιοι κατηγορηθήκαμε ως κάλπικοι, με βαρύτατες κατηγορίες μάλιστα όπως κλώνοι του jockerx και δεν ξέρω τι άλλο.
Και να θέλει δηλαδή ν' αγιάσει κανείς, δεν μπορεί.  

Ένα γεια, μαζί με τις ευχές μου, σε professorx, farkeli, ΠΥΡΑΥΛΙΝΟ και Φανούριους Τζούριους (με συγκίνησες ρε παλιόπαιδο)
Τώρα εάν ξεχνάω κάποιον σόρυ, αλλά γράφω ελλείψει βιταμινών και μετάλλων και μου έχει πάρει και τα μυαλά η Μις Ναόμι.

Υ.Γ: Σκούμπι ελπίζω να βρήκες την ηρεμία που αποζητούσες

Επισκέπτης
Yπόψη κ.κ. Αντισθένη και BMW Power:

<i>Ευαίσθητα χαρακτηρίζονται τα προσωπικά δεδομένα ενός ατόμου που αναφέρονται στη φυλετική ή εθνική του προέλευση, στα πολιτικά του φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές του πεποιθήσεις, στη συμμετοχή του σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία του, στην κοινωνική του πρόνοια, στην <b>ερωτική του ζωή</b>, τις ποινικές διώξεις και καταδίκες του, καθώς και στη <b>συμμετοχή του σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων</b>. Τα ευαίσθητα δεδομένα προστατεύονται από τον Νόμο με αυστηρότερες ρυθμίσεις από ότι τα απλά προσωπικά δεδομένα.<i>

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μπέμπα, τι έγινε με το θέμα;
Εμφανίσθηκε ο Βελουχιώτης;
Έμαθες ποιός είναι τελικά γιατί το πρώτο σενάριο δεν κόλλαγε.
O φακελος Βελουχιωτη ειναι σαν τον Φακελο της Κυπρου
Καλυτερα να μην ανοιχτει ποτε

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και εσύ και ο χαρντκορας και ο Σμύρνη και ο Πρόεδρος και ο στριτγουοκερ και πολλοί άλλοι γράφουν/γραφανε σ'αυτό το σαιτ..

Το παρεακι που λεω είναι όλοι εκείνοι που με έβριζαν εκεί χωρίς να τους έχω πειραξει ποτε μου.

Εσυ δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος
Επειδή τυγχάνω κ εγώ μέλος αυτού του ''άλλου σάιτ'',θα σου πω το εξής.

Τις περισσότερες φορές που γινόταν αναφορά σε κάποιον εκτός του σάιτ,ήταν είτε σατυρική είτε σαρκαστική κ σπανίως υβριστική κ προσβλητική...

Αν έχεις αμφιβολία για τα λεγόμενα μου,ρώτα το Νεοσμυρνιώτη να σου πει αν είμαι άνθρωπος που λέει ψέμματα (αν κ έχουμε συστηθεί 1-2 φορές,ίσως να μην με θυμάσαι).

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος καν να τσακώνεστε,αλλά εφόσον διαφωνείτε καλό είναι να λύνετε τις διαφορές σας συζητώντας κ τραβώντας ο καθένας το δρόμο του...

Εφόσον έχεις τη συνείδηση σου ήσυχη,απλά ζήτα να σε αφήσουν ήσυχο (εφόσον σε θίγουν κ σε προσβάλλουν) κ συνέχισε να κάνεις εσύ τη ζωή σου,κ αυτοί τη δικοί τους...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή ιδέα το ραντεβού θανάτου................. :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
Επειδή τυγχάνω κ εγώ μέλος αυτού του ''άλλου σάιτ'',θα σου πω το εξής.

Τις περισσότερες φορές που γινόταν αναφορά σε κάποιον εκτός του σάιτ,ήταν είτε σατυρική είτε σαρκαστική κ σπανίως υβριστική κ προσβλητική...

Αν έχεις αμφιβολία για τα λεγόμενα μου,ρώτα το Νεοσμυρνιώτη να σου πει αν είμαι άνθρωπος που λέει ψέμματα (αν κ έχουμε συστηθεί 1-2 φορές,ίσως να μην με θυμάσαι).
επειδή δεν μου αρέσει που ξαφνικά αναστήθηκαν πεθαμένοι...αν και πιο παλιά τους συμπαθούσα και έχουν προσφέρει δυο απλά και σταράτα.
πρός jopino εννοείται ότι το σύνολο της θεματολογίας στο ροκαβλονσαιτ δεν ηταν μόνο ύβρεις και χλευασμοί...αλλά γι αυτό μιλούσαμε εδώ γι αυτό έγραψα και ήμουν και λαιτ......
φίλε μου κρητικέ(χαθήκαμε)μάλλον διάβαζα με μαύρα γυαλιά και στο άλλο σάιτ....γινόταν  στο ψαχνό επιθέσεις σε μέλη του μπού με κατηγορίες όπως πάντα χωρίς αποδείξεις παρά μόνο με ενδείξεις(μου κάνει
εντύπωση που τα ξέχασες , ακόμα και σε μένα που έγραφα εκεί μέσα το έκαναν από ένα σημείο και μετά)ενώ κάποια θέματα του μπού  στο δίπλα σαιτ σχολιάζονταν άμεσα  ύστερα από μερικά λεπτά τα πάντα που...διαψευστεμε ελεύθερα παρακαλώ , αυτά και δεν γράφω τίποτα άλλο για δίπλα γιατί περασμένα ξεχασμένα και δεν θέλω να γίνω κακός αναφέροντας κωμικοτραγικά γεγονότα αστείες κατηγορίες που στηριζόντουσαν
σε ακόμα πιο αστεία επιχειρηματολογία και πάντα όπως βόλευε  γιά άτομα που δεν τα είχαν κάν γνωρίσει απο κοντά αλλά κρινόντουσαν μόνο για το τι έγραφαν...
παιδιά να είστε καλά , έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντα θα είστε το σαίτ όπως κάνετε καιρό τώρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
Στο Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα,κοντή,τριαντάρα περίπου,με μακριά κατσαρά ξανθά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα με ολόσωμο και μεγάλες βυζάρες.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Μαργαρίτα.....

μπράβο υποστήριξη στον Ρόκαβλον χαίρομαι , μέχρι και νεκρά μέλη αναστήθηκαν για να τον υποστηρίξουν....
ααα να μην ξεχάσω επειδή δυστυχώς , όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε , ήμουν και εγώ μέλος σε εκείνο το σαίτ , σας ευχαριστώ όλους για την απεριόριστη συμπαράσταση πού δείξατε και σε εμένα
όλοι εσείς που  σήμερα και χθές  κάνατε για τον Ροκαυλον ,...πάντα τέτεια. συνεχίστε να στέλενετε πμ και να κατηγορείται  άτομα , φαντάζομαι τι θα έχετε γράψει απο τότε που σταμάτησα
αν κρίνω μόνο και μόνο απο το τι γράφατε όταν ήμουν ενεργός εκεί...
καλή καρδία λένε..κάποιοι δεν ξέρουν τι είναι αυτό...
να είστε όλοι καλά πάντως και να περνάτε καλά...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μαργαρίτα.....

μπράβο υποστήριξη στον Ρόκαβλον χαίρομαι , μέχρι και νεκρά μέλη αναστήθηκαν για να τον υποστηρίξουν....
ααα να μην ξεχάσω επειδή δυστυχώς , όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε , ήμουν και εγώ μέλος σε εκείνο το σαίτ , σας ευχαριστώ όλους για την απεριόριστη συμπαράσταση πού δείξατε και σε εμένα
όλοι εσείς που  σήμερα και χθές  κάνατε για τον Ροκαυλον ,...πάντα τέτεια. συνεχίστε να στέλενετε πμ και να κατηγορείται  άτομα , φαντάζομαι τι θα έχετε γράψει απο τότε που σταμάτησα
Όπως έγραψα και πιο πρίν,προσωπικά εγώ δεν είχα ανταλλάξει με κανένα μέλος P.M. Ούτε και συμμετείχα στον μεταξύ σας διάλογο με τον Ρόκαβλον.Αν σου έχω δημιουργήσει την εικόνα ενός μέλους που δρα κρυφίως και υπογείως και συκοφαντεί εις βάρος σου μένω έκπληκτος.Εγώ φοράω παντελόνια και έχω μάθει να τα τιμώ.Στον άλλο ιστότοπο μπορείς να μπεις ακόμα απότι ξέρω.Συνδέσου και ψάξε να βρεις ένα μήνυμα μου δημόσια δυσφημιστικό ως προς το όνομα σου.Δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.Ούτε και P.M υπάρχει βέβαια αυτό δεν μπορώ να στο αποδείξω αλλά μπορείς να ρωτήσεις οποιοδήποτε απο τα παιδιά που γράφουν δίπλα να στο διαβεβαιώσουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Μαργαρίτα.....

όλοι εσείς που  σήμερα και χθές  κάνατε για τον Ροκαυλον ,...πάντα τέτεια. συνεχίστε να στέλενετε πμ και να κατηγορείται  άτομα , φαντάζομαι τι θα έχετε γράψει απο τότε που σταμάτησα

παλι κλαις ρε σμυρνη????

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

και στα παπαρια μας το σαιτ του ροκαβλον τι γινεται/γινοτανε εκει και γιατι σε κράζανε , αν σε κράζανε εκει.......

βαλε τελεία, είναι κουραστικο το όλο θεμα και δεν μας ενδιαφερει εδω μας ενδιαφερουν οι ενημερωσεις (που εσυ κανεις μεγαλες ,συχνοτατες ,και καλες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.859
Πόντοι
46.232
Όπως έγραψα και πιο πρίν,προσωπικά εγώ δεν είχα ανταλλάξει με κανένα μέλος P.M. Ούτε και συμμετείχα στον μεταξύ σας διάλογο με τον Ρόκαβλον.Αν σου έχω δημιουργήσει την εικόνα ενός μέλους που δρα κρυφίως και υπογείως και συκοφαντεί εις βάρος σου μένω έκπληκτος.Εγώ φοράω παντελόνια και έχω μάθει να τα τιμώ.Στον άλλο ιστότοπο μπορείς να μπεις ακόμα απότι ξέρω.Συνδέσου και ψάξε να βρεις ένα μήνυμα μου δημόσια δυσφημιστικό ως προς το όνομα σου.Δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.Ούτε και P.M υπάρχει βέβαια αυτό δεν μπορώ να στο αποδείξω αλλά μπορείς να ρωτήσεις οποιοδήποτε απο τα παιδιά που γράφουν δίπλα να στο διαβεβαιώσουν.
δεν αναφέρομαι σε σένα..απλά έκανα παράθεση σε σχόλιο σου....αναφέρομαι στους ντέρτιλιβινγκ και τζοπινο κλπ....
εσύ είναι αλήθεια όπως όλοι γνωρίζουμε ότι δεν συμμετέχεις σε διαμάχες ,αυτά προς αποφυγή της παρεξήγησις....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Προφέσσορα, εμφανώς ο Άρης είναι κλώνος, τώρα παίζεται αν είναι του Ροκαβλόν. Συμφωνώ μαζί σου, ότι τυπικά ο Ροκαβλόν θα έγραφε φουλ για κουλούρια, οπότε αυτό είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να μην είναι, από την άλλη όμως, αυτή η τσιρίδα με τα ακάποτα είναι κλασσική του Ροκαβλόν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πιστεύω ότι έγινε, είναι ότι ο Μπέμπας έμαθε ότι ο Ροκαβλόν και κάποιοι άλλοι (όχι εσύ), τον περνούσαν γενεές δεκατέσσερις στο άλλο σάιτ (μπορεί και να του τα πρόφτασε ο Σμύρνη), χωρίς να τους έχει δώσει προσωπικά κάποιο δικαίωμα (αν θυμάμαι καλά οι λόγοι ήταν... πολιτικοί), οπότε ο μικρός φόρτωσε και με το δίκιο του. Το ξέρεις ότι και εγώ ήμουν γραμμένος εκεί, και είδα από κοντά την παράνοια και το ξεκατίνιασμα, μέχρι που έκανα την ηρωική έξοδο και με διέγραψαν.

Ζίρο, τελείως άκυρη η τοποθέτηση σου, ελπίζω να ήταν απλά ένα λάθος και όχι αντάλλαγμα στην "εκτίμηση" που σου δείχνει ο Ροκαβλόν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom