[...]
Δείχνει επίσης πως η μαλακία μπορεί από απλό εργόχειρο να μετατραπεί σε επιστήμη και μάλιστα επιστήμη περίοπτης θέσης...ναι, λίγο πιο πάνω από την επιστήμη της αστρολογίας και λίγο πιο κάτω από την επιστήμη του σπατουλαρίσματος νεκρών ζώων από την εθνική
(Ο.Κ. με δυσκόλεψε λίγο αλλά το έπιασα...
Γεια σου dirtyliving! )
Kαλησπέρα.
Πληροφορήθηκα και μπήκα...
Εδώ και αρκετούς μήνες απέχω από τα μπουρδελοσάιτ. Για περίπου ένα χρόνο (νομίζω λιγότερο) υπήρξα μέλος του -περιβόητου πλέον- σάιτ του Ροκαβλόν. Στο μπου γράφτηκα 16/07/08. Προσωπική γνωριμία δεν είχα (και δεν σκοπεύω να έχω) με κανέναν. Ότι ξέρω είναι μέσω του νετ,
Μπήκα τώρα δύο λόγους:
1) Να πω και δυο λίγα λόγια για τις τερατολογίες του BMW Power, και λίγα σχόλια για τον Ν. Σμύρνη.
BMW, οι παλιοί λέγαν «από όσα βλέπεις τα μισά (να πιστεύεις) και από όσα ακούς κανέναν. Αυτά που γράφεις για τον Ροκαβλόν είναι εξωφρενικά.
Και στο θέμα της ηλικίας, αλλά και στα ακάποτα. Στα παντελόνια του Ροκ δεν υπήρξα, και βέβαια δεν έμπαινα μαζί του στα δωμάτια. Αλλά επικοινωνούσα καθημερινά μαζί του, όσο ήμουν στο σάιτ, τόσο μέσω του φόρουμ όσο και με μέιλ. Αυτά που ξέρω είναι ότι ο Ροκ κατηγορούσε τη Μπ. που το είχε γυρίσει στα ακάποτα (αν βέβαια ήταν αληθινές οι πληροφορίες) και γενικά είχε μια αυστηρή στάση σε θέματα υγιεινής. Νομίζω ότι και εδώ κάτι σχετικά έχει γράψει. Δεν θυμάμαι, όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει.
Ανεξάρτητα από αυτό, εσύ είχες/έχεις μια διένεξη με το Βελουχιώτη, εξενίστασαι που σου τη βγαίνειw και ζητάς να μπαναριστεί. (Γούστο σου και καπέλο σου, δεν είναι αυτό το θέμα). Πως μπλέκεις και βρίζεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις; Γιατί δεν μίλησαν απευθείας οι «έγκυροι»; Έπεσε καφές στο πουκάμισό τους και δεν ήθελαν να παρουσιαστούν έτσι; Αν ξέρεις και είσαι για κάτι σίγουρος μιλάς. Αν δεν ξέρεις, και απλώς κάποιος σου είπε ότι άκουσε/του είπαν κ.λπ., το βουλώνεις. Έτσι απλά.
Τελικά αντί με το Βελουχιώτη τα έβαλες/έβρισες/εξέθεσες άλλον.
Επιπλέον ο Ροκαβλόν έχει ένα σάιτ και αυτό ενέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο αποκάλυψης της ταυτότητάς του, από ότι το όποιο μέλος, όπως εγώ, που δεν με ξέρουν ούτε οι τσατσάδες. Αυτό σημαίνει διασυρμός της προσωπικής ζωής.
Να στο πω απλά: Αν ήμουν στη θέση του, θα είχα πάει σε εισαγγελέα (μέσω δικηγόρου για εξύβριση, διασυρμός, συκοφαντία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων ιατρικού ενδιαφέροντος και ξέρω 'γω τι) και ταυτόχρονα στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (αν ψάξω θα βρω τις αρμόδιες αρχές) και μάλλον θα είχες προσωπικό πρόβλημα. Νομικό, όχι ραντεβού ξύλου και άλλες μαλακίες δεκαπεντάχρονων...
Ενδεχομένως και η ιδιοκτησία που γράφει στα αρχίδια της τη δεοντολογία και τους όρους που -για πουλ-μουρ και μόνο- κότσαρε σε περίοπτη θέση. Σου φαίνονται αστεία; Σε κάποιους μπορεί να μην φανούν.
Τελικά εκθέτεις άσχετους, γιατί δεν αποδείχθηκε ότι ο Ροκ είναι ο Βελουχιώτης. Απλά πετά τη χλαπάτσα και τη βγαίνεις κι από πάνω.
Νεοσμυρνιώτη, τα «παρεάκια» αφενός δεν είναι κανένα δόγμα ή κόμμα με ενιαία γραμμή και οδηγίες. Τα είπε και ο Τζούρας. Είναι άτομα με δική του γνώμη ο καθένας.
Όταν κάποιο φεύγουν από ένα σάιτ, όπως το μπού, επειδή δεν τους αρέσουν οι επικρατούσες νοοτροπίες, επόμενο είναι να σχολιάζουν τις νοοτροπίες αυτές. Αν θυμάσαι, και δεν θολώσεις τα νερά, ήμουν από αυτούς που δεν ήθελαν αναφορές σε άλλες ομάδες. Έπειτα εκεί ήσουν. Δεν ήσουν ιδιαίτερα επιθυμητός, ούτε από μένα, και ο Ροκ σε είχε υπερασπιστεί. Αν τα χαλάσετε, δεν σημαίνει «βγαίνω, βρίζω λασπολογώ». Και εγώ σπάστηκα και έφυγα. Δεν έκανα τίποτα. Βεβαίως παραλείπεις να πεις ότι τα σχόλια για άλλους δεν ήταν παρά το 1-3% της εκεί δραστηριότητας. Δες π.χ. τα δικά μου πόστ στα διάφορα νήματα, αν υπάρχουν ακόμα. Το ότι δεν ασχολιόσουν δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. Πως πετάς μια τόσο στρεβλή εικόνα μέσα σε ένα φόρουν που ούτε έχουν ιδέα για τι πρόκειται.
Η αιδώς χάθηκε...
Τα «πιθηκάκια» υπάρχουν. Δεν «τα έβαλαν». Εγώ τα έφτιαξα και εγώ τα έβαλα. Αφορούν νοοτροπίες. Είναι σατυρικά. (Αλήθεια το άλλο με τον κόκκορα το είδες;). Οι παλιοί ίσως θυμούνται και άλλες δικές μου «συνθέσεις», εμπνευσμένες από Μπακάλη, Πύραυλο, dirtyliving, ακόμα και μένα. Τι να πει και το Φ-104 δηλαδή...
Λίγο φρένο λοιπόν. Να μην ισοπεδώνουμε και να μη στρεβλώνουμε τα γεγονότα.
Και τελικά πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος που να έχει ένα σάιτ μόνο με τους κλώνους του, και μάλιστα κλειστό για να μη το βλέπει κανένας; (Ακούστηκε και αυτό...) Τι έγινε η (κοινή) λογική οέο;
2. Ο άλλος λόγος που μπήκα, είναι για να κάνω μια υπενθύμιση στη διεύθυνση.
Έχω πατήσει διαγραφή του λογαριασμού μου από τις 19-3-2012. Τι έγινε κ. διαχειριστά; Παραχώρησα δικαιώματα διαρκούς παρακράτησης του νικ μου και δεν το κατάλαβα;
Απαγορεύεται να φύγει κανείς;
Παρακαλώ σβήστε με πάραυτα.
Λοιπόν χαιρετώ τους παλιούς φίλους (ξέρουν αυτοί). Δεν θα επανεμφανιστώ (δημοσίως τουλάχιστον). Οπότε όσοι επιθυμούν μπορούν να βρίζουν άνευ απάντησης.
Υ.Γ. Πίκερ, πάει η Ρουσλάνα... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...