Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διαφωνώ. Τα γαμήσια στο δεκάρικο δεν είναι ικανοποιητικά μόνο για όσους ζητάνε εξτρά υπηρεσίες. Όσοι ικανοποιούνται με το απλό πρόγραμμα και είναι συχνοί χύστες είναι κοροϊδία πλέον να δίνουν 20 ευρώ στη Φυλής για να γαμήσουν. Με 20 ευρώ κάνεις 2 γαμήσια στο Μετάξι και οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να δικαιολογούν τη διπλάσια τιμή της Φυλής. Πόσες φορές δεν διαβάζετε κριτικές στη Φυλής όπου η τσατσά χτυπάει την πόρτα μετά από λίγα λεπτά; Πάρα πολλές! Αν στο Μετάξι με 10 ευρώ οι κοπέλες κάθονται μέσα τουλάχιστον 7-8 λεπτά, τότε στη Φυλής με 20 θα έπρεπε να κάθονται τουλάχιστον 15, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει.

Άρα, όσοι αρκούνται σε απλό πρόγραμμα ρίχνουν άκυρο πλέον στη Φυλής!   :rockon:
ή με 20 ευρώ κάνεις ένα γαμήσι 10ρικου στο Μεταξουργείο και με τα άλλα 10 ευρώ σου πλένουν το αυτοκίνητο και στο φυλάνε για να μην στο ρημάξουν τα πρεζόνια και τα πάκια

ή γαμάς με τα 10 ευρώ και τρως με τα άλλα 10 ευρώ ...

Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος άλλος συνδυασμός ...   :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για να το παίξω λίγο "jockerx":

Παρακαλείσθε, όταν κάνετε παράθεση να ΜΗΝ βάζετε όλο το σεντόνι της ενημέρωσης.

Δυσχεραίνετε την ενημέρωση των υπολοίπων καθώς γεμίζονται σελίδες ανούσια.

Ευχαριστώ.

Καλές Γιορτές & Καλό Πάσχα   σε όλους.
Συμφωνώ "jockerx"

ώπα συγγνώμη,
amadeus ήθελα να πώ  :grin:

Πέρα από τα αστεία, ο amadeus έχει δίκιο. Επίσης, νομίζω, ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε το βασικό θρεντ των ενημερώσεων για οποιοδήποτε σχολιασμό, υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για αυτή την δουλειά διευκρινίζοντας ότι ο συνάδελφος n.smirni76 είναι ο τελευταίος που έχει καταχραστεί την φιλοξενία του κεντρικού θρεντ των ενημερώσεων, προσφέροντας μάλιστα πάρα πολλές και χρήσιμες ενημερώσεις

Καλές Γιορτές και Καλό Πάσχα σε όλους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και συ τι ζόρι τραβας; Θελεις να διαβαζεις μόνο ενημερωσεις στην ημ.ενημ. για μπουρδέλα;
Εισαι φανατικος των ενημερωσεων;
Καλά του τα'πες....μας έχει σπάσει τα νεύρα............... :think:

Επισκέπτης
Πάλι νευράκια ρε ροκαβλόνη; Πάρε κάνα χαπάκι γιατί στην ηλικία σου κυκλοφορούν εμφράγματα και εγκεφαλικά.  :2funny:

Ποιον ροκαβλόνη βρε πουστρομπινέ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΣΤΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ!
Και ποια ηλικία μωρή αδερφάρα;Αφού τα ίδια χρόνια έχουμε!

Τράβα στην ''Αιγύπτια'' να σου κάνει ψυχανάλυση και μετά στην κριτική σου να σχολιάζει και να σε κάνει ρόμπα, ψυχασθενή!

Επισκέπτης
Γιατί σβήσατε την απάντησή μου προς το χτεσινό μήνυμα το BMWPower;
Ήταν εμπεριστατωμένη απάντηση στην πρόκλησή του!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ;
ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ το μήνυμά μου να το διαβάσει ...
ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ MOD ή ADMIN!!!
Δηλαδή αυτός θα μπορεί να βρίζει και να γράφει ότι ψέματα γουστάρει χωρίς απάντηση;
ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ το μήνυμά μου να το διαβάσει ...

Επισκέπτης
Γιατί κάθεσαι ρε παλληκάρι και σπάς τα μπομπόλια σου με τον καθένα;Βλέπεις,εδώ μέσα πέρα απο αρκετά και ισορροπημένα άτομα,υπάρχουν και άλλοι που τα βάζουν με άλλους,γιατί δεν αντέχουν τον εαυτό τους.Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιοι κάνουν μαλακίες,όπως όλος ο κόσμος απο ανέκαθεν άλλωστε,αλλά έχουνβ και τον σχετικό εγκέφαλο για να καταλάβουν τα λάθη τους.Κάποιοι πιστεύουν ότι εδώ μέσα υπάρχουν μόνο παρακμιακά και underground άτομα ΜΟΝΟ.Λάθος!Εδώ μέσα θα βρείς ιατρούς,δικαστικούς,επιχειρηματίες,εφοριακούς,εκπαιδευτικούς,μπετατζήδες,λιμενεργάτες και κάθε καρυδιάς καρύδι.Και αυτό γιατί δικαίωμα και συμμετοχή στον αγοραίο έρωτα έχουμε όλοι μας.Αλλά όπως είπα ο καθένας εξ ιδίου κρίνει τα αλλώτρια...Ο Βελουχιώτης ή Ροκαβλόν ή μοντερέιτορ ή ο Πάπας Ιωάννης Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.Κομπλέ.Αλλά γιατί του δίνεις αξία;Και δίνεις και αξία σε ποιόν;Σε έναν πορνοαγαπούλη...Εσύ το είπες...Έλεος.Γράψε του στα παπάρια σου τύπε και προχώρα.Ο Λαός θέλει ενημέρωσει Μπέμπα Style...

Δεν υπήρξα ποτέ πουτανοαγαπούλης ... Ο ''μπέμπας'' αγάπησε την Σακίρα και έκανε και ακάποτο σεξ, κατά ομολογία του, 20 φορές!
Αντιθέτως ο ''μπέμπας'' ξεκίνησε την όλη ιστορία και με έβριζε χωρίς να τον έχω προκαλέσει!Άρα αυτός δεν αντέχει τον εαυτό του και όχι εγώ, γι' αυτό είχε φτιάξει και τουλάχιστον 2 κλώνους, iceman!
Και το ξαναλέω ότι δεν είμαι ο Ροκαβλόν!

Επισκέπτης
ΠΡΟς ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟς ΤΟΝ BMWPower:
ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟς ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙ.
ΤΙ ΦΟΒΑΣΤE;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι βριζεστε? ετσι? Εχετε να χωριστε τα χωραφια σας ή τα πρόβατα? Και αυτα στις υπογραφες δε νομιζετε πως καλο ειναι να τα αλλαξετε?

Επισκέπτης
Γιατι βριζεστε? ετσι? Εχετε να χωριστε τα χωραφια σας ή τα πρόβατα? Και αυτα στις υπογραφες δε νομιζετε πως καλο ειναι να τα αλλαξετε?

Γιατί ο τιμημένος δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια, Fidele!
Πρώτος ο ''μπέμπας'' άλλαξε την υπογραφή του, χωρίς ΠΟΤΕ να τον έχω σχολιάσει, ΠΟΤΕ!
Επειδή συνεχώς υποστηρίζω ότι κυριαρχεί η μετριότητα στα μπουρδέλα και αυτό είναι αλήθεια, γιατί έχω εμπειρίες με πουτάνες από τη  χρυσή δεκαετία του '90, που αυτός προφανώς δεν έχει, άρχισε να βρίζει, όχι μόνο αυτός αλλά και άλλοι Βαλκανιοπουτανοκαψούρηδες.Δεν μπορούν να με φιμώσουν!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ!
ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Δεν μπορεί να βρίζει ξεδιάντροπα και να μην έχει απάντηση!
Και άντε και αλλάζω την υπογραφή μου, ο άλλος, o καμένος, θα πράξει το ίδιο;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί ο τιμημένος δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια, Fidele!
Πρώτος ο ''μπέμπας'' άλλαξε την υπογραφή του, χωρίς ΠΟΤΕ να τον έχω σχολιάσει, ΠΟΤΕ!
Επειδή συνεχώς υποστηρίζω ότι κυριαρχεί η μετριότητα στα μπουρδέλα και αυτό είναι αλήθεια, γιατί έχω εμπειρίες με πουτάνες από τη  χρυσή δεκαετία του '90, που αυτός προφανώς δεν έχει, άρχισε να βρίζει, όχι μόνο αυτός αλλά και άλλοι Βαλκανιοπουτανοκαψούρηδες.Δεν μπορούν να με φιμώσουν!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ!
ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Δεν μπορεί να βρίζει ξεδιάντροπα και να μην έχει απάντηση!

Δεν εσβησα κανενα ποστ και απορω πως εβγαλες αβιαστα αυτο το συμπερασμα. Γενικα συμφωνω και εγω με τις κρισεις σου περι πουτανων κλπ. Ωστοσο το να εκφραζεις ετσι " θερμοαιμα" την - σωστη κατ εμε- αποψή σου, καποιοι τσιτωνονται... Δεν το πα σε σενα προσωπικα φυσικα και στο BMW και σε ολους : δεν εχετε να χωριστε κατι, πολυ περισσοτερο με τις πουτανες. Γαμηστε, φχαριστηθειτε, απο  εκει και περα τι αλλο ψαχνετε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χωρίς να δικαιολογώ τον Μπεμπα, να πω ότι το άλλο σαιτ (δεν ξέρω αν ήταν του Ροκαβλον, αυτός με προσκάλεσε) ήταν απλά ένα μέρος για να βρίζει ένα παρεακι τα εδώ μέλη. Ευτυχώς που με διέγραψαν. Τώρα ο Άρης είναι εμφανώς κλωναρι, αλλά δεν ξέρω ποιου. Επίσης, μαλακια του Μπεμπα που παραδέχθηκε ακαποτα γαμησια, θα του τα σπάσουν εφεξής.

Περιμένω απάντηση του Σμύρνη, να ξεκαθαρίσει το θέμα.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
11.241
Πόντοι
4.891
Η δημοσίευση ύβρεων απαγορεύεται. Συμμαζευτείτε, παρακαλώ, διότι θέτετε σε κίνδυνο τον ιστότοπο ενημέρωσής μας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εχω ακλονητο αλλοθι
Εχω ψηφισει και πασοκ και νεα δημοκρατια ,και υπαρχουν και καταχωρησεις των στοιχειων μου σε βουλευτες και των δυο κομματων για ρουσφετια
Τελος παντων,προς το παρον δεν θα κανω μηνυση..

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Τι εγινε ρε παιδια?
μοιραζουμε βιλαετια και εμεις υπολοιποι δεν πηραμε χαμπαρι?
καλα να παθουμε

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
ΒΜW οπου υπαρχει τσακωμος εισαι πρωτος τι γινεται ολοι σου την μπαινουν γιατι ξερεις kung fu ?? χαχα απορια το εχω ως νεος στο φορουμ  :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
"Αρη" μου εισαι μεγαλη κλασομπανιερα τελικα.. Εκτος απο Κλωναρης (που ειναι προφανες) αποδειχτηκες περιτρανα και Πουσταρης και Ξεκωλιαρης ρε καραγκιοζη..
...

Ιαμβική ποίησις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom