Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι αυτό... απλά αναρωτήθηκα αν με καλύπτει το ΙΚΑ... :rolleyes:

Επισκέπτης
Γειά σου dirty! :rockon:

Άσε. Με το που το είδα αύξησα τα χάπια. (εκτός από τα πράσινα, πήρα κια κάτι ροζ-σομόν) :2funny: :2funny: :2funny:
Πρέπει να πάρω άδεια, να περάσω από τον οίκο. Αν είμαι πολύ γκαντέμης, θα έχει ρεπό...
Γεια σου albert  :rockon: :rockon:
Άντε βρε παιδί μου μη το καθυστερείς άλλο, πήγαινε να τις πηδήξεις (Ρενάτα και Ανχελίτα-Ρουσλάνα) τώρα που γυρίζει, γιατί σε βλέπω να τριγυρνάς απ'τον καημό, στα βρώμικα σοκάκια, παραπατώντας, με ένα μπουκάλι coca-cola στα χέρια...
Μη μου πεις ότι θέλεις να καταντήσεις έτσι

@ xilkin: Mε χαρά βλέπω τη δυναμική επιστροφή σου. :rockon:
Το σκότωσες το νικ  :2funny:

Επισκέπτης
Γεια σου albert  :rockon: :rockon:
Άντε βρε παιδί μου μη το καθυστερείς άλλο, πήγαινε να τις πηδήξεις (Ρενάτα και Ανχελίτα-Ρουσλάνα) τώρα που γυρίζει, γιατί σε βλέπω να τριγυρνάς απ'τον καημό, στα βρώμικα σοκάκια, παραπατώντας, με ένα μπουκάλι coca-cola στα χέρια...
Μη μου πεις ότι θέλεις να καταντήσεις έτσι
Το σκότωσες το νικ :2funny:
Έχω καταντήσει έτσι. :2funny:

Σόρυ... :headbang:

Ροκαβλόν! Για πέρνα από Σουγκράνιες. Τώρα, ε;
:2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μην της κανεις μαγκιες
δεν μασαει πλακωνεται ειδικα με πακιστανους :grin:

Oχι φιλε μου.  :grin: Δεν κανω μαγκιες εγω
απο κοντα γιατι δεν με τρωει γενικα ο κωλος μου.
Απλα σου ειπα η αλλη και δεν μ αρεσε και με πετυχε και σε
περιεργη φαση και ηθελε οπωσδηποτε να της απαντησω εκεινη την ωρα
και δεν μου εβγαινε.  :grin:

αφου με ξερεις... δεν τα πειραζω τα κοριτσια  :grin:
ειδικα αν ειναι απο Βαλκανικες περιοχες!!!!

Επισκέπτης
Αν ήταν όλοι μπουρδελιάρηδες, θα είχαν κλείσει οι καφετέριες :rockon:

Χαίρετε κύριοι.
    Δυστυχώς κι  αυτή η ενημέρωση ξεκινά με κάποιες μπούρδες και ως συνήθως συνεχίζεται με το κυρίως κομμάτι της ενημέρωσης, το οποίο είναι ακόμη πιο άχρηστο απ’το εισαγωγικό. Βέβαια, για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, να πω ότι η μπουρδελοενημέρωση, ανέκαθεν συνοδευόταν από πορνοφιλοσοφίες και λοιπές μαλακίες. Γιατί λοιπόν να το αλλάξουμε τώρα;
Έχουμε ξαναπεί ότι το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν και πως να μην ισχύει άλλωστε αφού μας απελευθερώνει από σαρκικές ανάγκες δίνοντας περισσότερο χώρο στις πνευματικές ενατενίσεις :)

Λιοσίων 76 ισόγειοΕύα από μπουρδέλο ΗΟSTEL (ιάσωνος 31). Πηδηγμένη εκεί στα 10 ευρώ. Εδώ βασικό και ελ.στοματικό στα 20.
Σε στούντιο να αναβαθμιζόταν, τόσα παραπάνω δεν θα 'παιρνε...

Λιοσίων 76 πάνωΔυστυχώς τα χέρια μου ήταν παγωμένα και μου τα παραμέρισε με ορμή, δίχως να προλάβω να πιάσω και πολλά πράγματα.
Ευκαιρία έχασες φίλε... Αν την έπαιρνες θα είχες μάθει πως κάνουν σεξ οι κουλοί :2funny:

Εξηκίου 20Άννα, μελαχρινή χοντρή μιλφ με μεγάλα βυζιά. Βασικό
Όχι πες μου τώρα... Αν αυτή ήταν νέα κι αδύνατη τι πρόγραμμα θα 'κανε δηλαδή; :think:

Αδάνων 2 ... Ο 2ος κερδίζει ανίατη αρρώστεια και ο 3ος μισή ντουζίνα κονδυλώματα.
Χτύπα κι εσύ :'(

Λιοσίων 91 – Ξανθιά μελαμψή άσχημη υπερχοντρέλω με πρωκτικό (νομίζω...)
>:(

Στο σαλόνι με κοίταξε με ένα παγωμένο παρανοϊκό βλέμμα...μου θύμισε τον Σουήνι Τοντ, τον «δαιμονικό μπαρμπέρη της οδού φλιτ». Την κοπάνησα γρήγορα, αφού άγγιξα λίγο πρώτα το μουνί της (νταξει μη ξεχνιόμαστε...)
Έγλειψες δάχτυλο φίλε μετά; :2funny:

Τροφωνίου 11 πάνωΠροτζιλφ κανονικής μάζας
Η πιο επιτυχημένη ατάκα μετά το "σώμα μασίφ" του hardcora :2funny:

Παρασίου 36 – Εδώ ανέβηκα χτύπησα το κουδούνι....περίμενα...περίμενα...έφυγα και μόλις έφτασα στο τελευταίο σκαλοπάτι, ακουσα μια φωνή «μωράκιιιι...». (χαχα...σιγά μην ξαναναίβενα).
Μάλλον θα "έπαιρνε" την τουαλέτα του το κορίτσι... :-

Εδώ έγινε κατάθεση, μιας που δεν είχε καθόλου κόσμο. Αν και δεν είναι το στυλ μου, καλά πέρασα.
Ξεμπατιριάστηκες ;)

Αλκαμένους 117Τζούλια η ρωσοφινλανδέζα. Ξανθιά χοντρή προτζιλφ με μεγάλα βυζιά και χοντροκωλάρα. Άσχημο καραγκιοζίστικο πρόσωπο. Ελ.στοματικό, τελειωτικό.
Τι άλλο περιμένει να πάθει πια για να δώσει τον κώλο της; :huh:

Ρεμούνδου 21 δεξιά – Μαυριδερό καστανόμαλλο άσχημο μπάζο με φουλ νομίζω.
Το τρις εξ' αμαρτείν...

Αντιπαθητική πόρνη, εκνευριστικά επίμονη. Βγήκε τρώγοντας μπιφτέκι. Ούτε προκαταρκτικά σαλονιού δεν μπορείς να κάνεις μ’αυτή την κοπέλα. Ουστ from here!
Στο χέρι το κρατούσε δηλαδή; :huh: Ε ρε πείναααααα που έχει πέσει...

Φυλής 134 ισόγειοΆννα από μουνίς προδρόμου υπόγειο. Αδύνατη καστανοκοκκινομάλλα με καλό σωματάκι, μικρά βυζάκια, ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Υποψία κονδυλωμάτων η συγκεκριμένη, απ’τον φίλο Amadeus (αυτή δεν είναι...δεν πιστεύω να είπα μαλακία πάλι;)
Έπρεπε να την πάρεις να βεβαιωθούμε :cheesy:

Φυλής 92 αριστερά Μίκυ/Νικήτα.
Διώνυμη κι αυτή; Από πότε;

Μουνίς προδρόμου υπόγειο Σύλβια, ξερακιανή άσχημη με κοντό πάνκικο μαλλί τέλη του ’70, πολύ άσχημη παρουσία. Νομίζω φουλ πρόγραμμα.
Εδώ αμάρτησες τελικά! Μόνο υγρά παραγόμενα από γλυκό στοματικό έρωτα προς το αιδίο της Ζάνας μπορούν να ξεπλύνουν τέτοια ντροπή :grin:

Φυλής 40 – Μελαχρινή πλαδαρή ψηλή κοπέλα ομορφούλα. Πρόγραμμα δεν... δυστυχώς.
Ιδέα μου είναι ή όπου μυρίζει κώλος σε πιάνει αμνησία; :think:

Φυλής 54 πάνω – η πιο άσχημη της ημέρας. Ανάξια λόγου τελείως.
Μα τα ρεκόρ είναι που πρέπει να καταγράφονται πάντα...

Καιρό είχα να σχολιάσω ενημέρωση και μου 'χε λείψει. Να 'σαι καλά dirty για την ξενάγησή σου ακόμα μια φορά :rockon:

Επισκέπτης
Καιρό είχα να σχολιάσω ενημέρωση και μου 'χε λείψει. Να 'σαι καλά dirty για την ξενάγησή σου ακόμα μια φορά :rockon:
Δεν πιστεύω να νιώθεις τύψεις επειδή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ την σούπερ ενημέρωση;  :2funny:
Ξέρεις ότι αστειεύομαι ασφαλώς  :)

Έχουμε ξαναπεί ότι το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν και πως να μην ισχύει άλλωστε αφού μας απελευθερώνει από σαρκικές ανάγκες δίνοντας περισσότερο χώρο στις πνευματικές ενατενίσεις
Ειδικά όταν έχεις ρίξει και 2 πέη πιο πριν  :2funny:

Ευκαιρία έχασες φίλε... Αν την έπαιρνες θα είχες μάθει πως κάνουν σεξ οι κουλοί
Στην επόμενη τσάρκα θα πάω με γάντια...τότε θα δει αυτή  :sunglasses:

Όχι πες μου τώρα... Αν αυτή ήταν νέα κι αδύνατη τι πρόγραμμα θα 'κανε δηλαδή;
Φίλε για να πάω με κοπέλα που δεν κάνει ελ.στοματικό στα 20, πρέπει να είναι πολύ μούναρος. Πάνε αυτά που ξέρανε...

Φίλε μου δεν ξέρεις πόσο άτυχος είσαι.
Με τον ρυθμό που αδυνάτιζε η Μπάρμπορα, μέχρι να ξαναγύριζες στην αθήνα, θα είχε γίνει το πορνομοντελάκι που είχες γνωρίσει κάποτε.
Τώρα όμως λόγω εγκυημοσύνης πρέπει να ξαναπάρει κιλα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Στο χέρι το κρατούσε δηλαδή;  Ε ρε πείναααααα που έχει πέσει...
Όχι, το μάσαγε εκείνη τη στιγμή. Μάλλον κεμπάμπ ήταν, αναγνώρισα την μυρωδιά εξόδου  :2funny:

Ιδέα μου είναι ή όπου μυρίζει κώλος σε πιάνει αμνησία;
Υπήρχε γενικότερη πορνοαμνησία εψές. Το απέδωσα σε μια παλιά ινδιάνικη κατάρα που μου έριξε η Ζάνα. Την ευχή μου να έχει... :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωραίος ο n.smirni76 :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 11/1/2012 στις 21.00’

Ως από μηχανής θεοί βρεθήκαμε τυχαία για να δώσουμε λύση με την αμαρτωλή μας αμοιβή στα οικονομικά αδιέξοδα των δεσποινίδων που εργάζονται στα περίχωρα της Φυλής

Η κόλαση (μάλλον) μας περιμένει !!!

Προφανώς είναι μια αντικειμενική ενημέρωση, δεδομένου ότι αυτά που είδαν τα μάτια του προέδρου τα είδαν και άλλοι επτά (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον)

Όσοι θέλουν την «θαλπωρή» του νικ νέϊμ τους ή την θαλπωρή του σπιτιού τους, τότε, απλά να σημειώσουμε ότι δεν είναι «αποφασισμένοι» μπουρδελιάρηδες και ίσως φοβούνται τον ίσκιο τους ή τον κλώνο τους

:2funny: :2funny: :2funny:

Οι λοιποί ας έρθουν μαζί μου στο "ωραίο" (μας) ταξίδι ...  :2funny: :2funny:

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1002.jpg

Το τηλεφωνο κτυπησε,το μυνημα εδωθη,μια νεα ακομα πορνοσυναντηση,εφτανε στο απογειο της,δεν ηταν το κρυο,ουτε το χιονονερο που θα προσπαθουσε να ανακοψη αυτη την εκρηκτικη συναντηση!
Ο σοτιροφ και γραφων,ο στρατηγος φαρκελι,ο πιτσιλιστης,ο ιπποτης της ηδονης,ο ορεινος λεων,ο μπιλι 7,ο αξιοτιμος κυριος μπακαλις και καποιο ακομα συναγωνιστες δημιουργησαν μια παρεα που με τις γνωσεις και τις εμπειριες της πυροβολουσε τις κορασιδες(Ανιποψιαστες κυριως)
Ξεκινησα γυρω στις 20,00 για ελενχο των δρομων και την δυναμικη συναντηση των μελων!Αναμνησης απο οικους που κλεισανε και ειχαν την ιστορικη τους σημασια υποθηκαν!!

Φυλης 92 δεξι,Αντζελα,1,5 στηθος,καλο κωλο,1,65 υψος! και μαυρο μακρι μαλλι!!
Φυλης 92 αριστερα Μικυ!                                                                 
Φυλης 71 επανω,Συλβια,απουσα,κλειστον!!
Φυλης 71 ισογειο,Ιρενε, 1,5αρι βυζι και ωραιο σωμα!!                                                                                             
Φυλης 71 Το γνωστο κοντο ρουμανακι  βυζαρουδικο!!
Φυλης 69 κατω,Καινουργιο μωρο κατα την τσα!Καζακστανα ματια,αδυνατο ψηλο σωμα με 1,5 βυζι και καλο κωλο!!
Φυλης 69 επανω,χριστινα,ηταν και εχθες,απλα με ολιγα κιλα παραπανω!!
Φυλής 67 Ρουμανα,με 1,5 στηθος καλο κωλο τον οποιο δινη!!!!
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο,ως συνηθως αυτο το κοριτσι εμφανιζετε με φουστανακι που σκεπαζη και τον κωλο.Τα ποδια της ελαφρα κεκλιμενα!
Φυλης 65 πανω,Αννα Μαρια!!
Φυλης 80 Μαρια με τακουνι.Ειναι ψηλη με ομορφο κωλο και στητο στηθος!!
Φυλης 61 υπογειο,μελαχρινο με ενδιαφερον στηθος και κωλο,Αννα,με μελαμψη επιδερμιδα,κουνουσε καλα την κωλαρα της στο σαλοναρισμα που εκανε!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο κωλοκαι 1,5 βυζακι,και μια ακομα υπαρξη,γυρω στο 1,65 ρουμανοειδες με καλο κορμι και 1,5 στηθος!!
Φυλης 66 Ντενιζα!!
Φυλης 66Δ κλειστο!!
Φυλης 54 κατω Η ευσωμη ναταλι,κοντο,με 2αρια πτωτικης τασις,και Σουζη!!
Φυλης 54 επανω κοντο προστυχο πορνιδιο,πνευμα αντιλογιας!!
Φυλης 40 Καρμεν ψηλο με φουλ και καλα γεμισματα καινουργιο!ι!!
Φυλης 71 δεξιο,νεα γλυκια παρουσια με διαρι βυζακι,καλο σωμα και κωλο,αννα αν θυμαμαι καλα!!.
Φυλης 71 αριστερο Νατασσα με καλο κωλο και αδυνατο στηθος!!
Φυλης 84 το πανω Μικαελα!!
Φυλης 84 κατω Αννα,με αδυνατο σωμα ξανθο μαλλι και σιλικονε!!
Φυλης 86 πανω Μαρια,αδυνατο ρουμανοηδες!!
Φυλης 86 κατω το μωρο Μονικα εδοκιμασθη!!
Μ.Προδρομου βαπορι οι δυο γεωργιανες αδιαφορες,με παρτουζες κλπ!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη με φουλ!!
Φυλης 134πανω Λολιτα!!
Φυλης 134 ισογειο Αννα καινουργιο μωρο στυλ τσεσσικας αλλα με μαυρο μαλλι αν θυμαμαι καλα!!
Φυλης 134 υπογα ξανθο κοντο τσιγγανοειδες με καλο σωματακι!!
Φυλης 109 κατω αδυνατο γλυκο πιπινι,αδυνατο με καλο κωλαρακι,αδυνατο στηθος!!
Φυλης 109 επανω ξανθο κοντο πιπινι,καλη παρουσια!!!
Διδύμου 8 πάνω Αντινα!!

Διδύμου 8 κάτω,Ζακλιν,νεα γαλλικη γαζελλα κοντο,με ομορφο σωμα!!

Ελλης 3 Ισαβέλλα, υπερχοντρή και χαρισματικη με φουλ πρόγραμμα!

Διδύμου 16 Φωτηνη!!

Διδύμου 18 υπόγειο  Η Ειρηνη μεταθεση απο Φ.86 κατω με φουλ!!.

Διδύμου 18 ισόγει, Αλιονα με καυλε κορμακι και κορδονια στην πλατη τονιζε τις βυζαρες της,αρκερά ρουφηκτρα και αυτη!!
Διδύμου 20 Αναστασια,αδυνατο μαυρομαλικο με καλο σωμα!!

Διδύμου 25 κλειστο!!
Διδυμου 27   :piss: .

Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα ματια και σωμα καυλα!!Πανω η Τανια με την Φωκαιας 17 πανω η Τανια!!
Φωκαιας 19 η ξεβρακωτη Ρωξανη!!
Φωκαιας 22 υπογειο Αλεξαντρα με φουλ!!
Φωκαιας 22 ισογειο αριστερα,τσιγγανοειδες ψηλο με καλο σωμα!!
Φωκαιας 22 δεξια,καλη παρουσια αδυνατο κορμι!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος και η τζορτζια,κοντο με καλο σωματακι και φουλ,νομιζω!
Φωκαιας 25 Επανω Η Ερρικα με βυζαρες!!
Φωκαιας 25 κατω Μαργαριτα,κοντο πορνιδιο εκφυλο!!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα!!
Φωκαιας 27 κατω βικτωρια με βυζους και ακα!!
Φωκαιας 27 επανω χριστινα ξανθη με καλο κορμι!!
Ετσι η ωρα αγγιξε 23,35,το χιονονερο εξακολουθουσε να πεφτη,αλλα η θερμανση στην ομαδα ηταν μεγαλη :grin: :grin: :grin:.
Ισως ειναι η καλυτερη τσαρκα των τελευταιων ημερων λογω εκλεκτων φιλων,εκλεκτων ιστοριωνκαι αστειων,γενικα μια ομορφη βραδεια.
Ευχαριστω τους ευγενης φιλους που παραβρεθησαν σε μια ακομα περιπλανηση στους δρομους της ηδονης και της αμαρτιας :grin: :grin: :grin:!!!

Επισκέπτης
Είναι επειδή δεν γαμάς και είσαι ξεκούραστος :birdman:

Επισκέπτης
“Αν κοίταξα μακριά, είναι επειδή πάτησα στις πλάτες πορνο-γιγάντων”
Πέρασαν πολλοί από 'δω μέσα :rockon:

Ένας συνδυασμός συγκυριών –με βασική την ημερήσια απαλλαγή απ’τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις- με οδήγησε σε μία πολύ αυθόρμητη απόφαση, την οποία και έσπευσα να πραγματοποιήσω γιατί ποιος ξέρει αν θα είμαστε ακόμη αύριο παρέα για να τα λέμε. Ο χρόνος θα δείξει...
Μιλάς με γρίφους φίλτατε! Η μπουρδελοπαρέα και οι μπουρδελιάρηδες δεν πεθαίνουν ποτέ! Εκτός ίσως απ' αυτούς που γαμούν ακάποτα βέβαια...

Στο διάστημα αυτό των 8μιση περίπου ωρών είχα δύο πολύ όμορφες καταθέσεις σε γνωστές κοπέλες
Βλέπω τα παλιά μονόβολα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Πάντα τέτοια και καλύτερα :thumbsup:

Λουκά Νίκα 1Μπέτυ, μελαχρινή μιλφ εγχειρισμένη (νομίζω...) με μεγάλα βυζιά και χαλαρωμένο σώμα. 25 ευρώ εδώ.
Κακή αρχή μας έκανες! :-

Μυλλέρου 33 – Ψηλό ξανθό τζιλφ εγχειρισμένο ή μη, τρανς, στα 15 ευρώ
Δυό στα δύο...

Στο κομμάτι αυτό του μεταξουργείου είχαμε πολλά κλειστά μπουρδελάκια
Αν κρίνω από τα δύο προηγούμενα, καλά έκαναν και κλείσανε...

Αχιλλέως 51 – Ανοιχτή πόρτα, σβηστό φως
Τι γίνεται μ' αυτό το ένδοξο μαγαζί παίδες; Και χθες είχε αναφέρει συναγωνιστής ότι ήταν κλειστό!

Βιργινίας Μπενάκη 31 – Ξανθιά προτζιλφ με μπούκλες, κανονικής μάζας, με μικρό στήθος. 20 ευρώ
Υπάρχουν ακόμη αυτές οι τιμές στις εν λόγω περιοχές; :think:

Ιάσωνος 46 αριστεράΤζοάνα, μελαχρινή κοντόπορνη, πλαδαρή με κωλάρα και πολύ μικρό στήθος. Ελ.στοματικό και πρωκτικό στα 15.
Πρώτο αίμα!

Ιάσωνος 44 δεξιά – Ένα ξανθό μπάζο την οποία εκείνη τη στιγμή άλλαζε η Σελένα από φυλής. 15 ευρώ ελ.στοματικό και [size=12pt]ίσως[/size] και πρωκτικό.
:knuppel:

Μεγ.Αλεξάνδρου 28 Βερονίκη (νομίζω) καστανή νταρντάνα με κάμποσα κιλά παραπάνω με τεράστια χυτά βυζιά, αγαπημένη του lust αν θυμάμαι καλά. 10 ευρώ ελ.στοματικό τελειωτικό.
Δεν θυμάσαι αν έκανε έρωτα με κάτι παραπάνω ε;

Η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί τη μύτη της για να κάνει πιπιλιές στο λαιμό.
Ίσως να προσφέρονται και για ανωμαλίες στους μικροτσούτσουνους τύπε :grin:

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 – Άσχημη χαζοχαρούμενη μιλφ, που δεν ταίριαζε καθόλου με το μπουρδελιακό περιβάλλον. 10 ευρώ
Δεν ταίριαζε σωματικώς ή πνευματικώς δηλαδή; :think:

Βγήκε έξω με το χέρι στη μύτη...το οποίο κράτησε στη ζεστασιά του ρουθουνιού μέχρι που τελείωσε την αναγγελία του προγράμματος.
Μπορεί να την είχαν πάρει τα φλόκια και το καθάριζε τύπε :2funny:
Ιάσωνος 36Στέλλα τζιλφ, με ξανθό κοντό μαλλί, παλιά καραβάνα

«Τσιμπούκι, μουνί, πρωκτικό...θα σου κάνω και γυμνό (εννοώντας κλαρίνο...όχι σεξ αυτή τη φορά)»
Περίεργο... αυτές οι μειώσεις στην προσφορά ακούγονται πιο επικίνδυνες και από το αρχικό υπερφούλ πρόγραμμα... :think:

Η Ντιάνα με γνωρίζει, ήρθε κοντά μου, με φίλησε στο μάγουλο αλλά δεν ανταπέδωσα για να μην της δώσω θάρρος. Την είχα πάρει παλιά 2-3 φορές οι οποίες ήταν υπεραρκετές.
Ξεκίνησε να δίνει κώλο και την έκοψες dirty; :)
Μενάνδρου 45 – 2 κοπέλες. Τη μία είδα μόνο. Μελαχρινή αδύνατη γύφτισσα σαν πρεζάκι.

Ήρθε κοντά μου να με σαγηνεύσει...πήγε να με φιλήσει και μύριζαν τα χνώτα της. Ευτυχώς την απέφυγα.
Ούτε κώλο δεν έπιασες δηλαδή; Φαντάσου...

Ακομινάτου 2 δεξιά – Ξανθό γέρικο τρανς, τραβεστί ή δεν ξερώ γω τι. Γνωστή μούρη στο μετάξι.
Φαντάζομαι ο κώλος του θα είναι γνωστότερος σε μερικούς :-
Λεωνίδου 6Μαρία, ξανθιά λευκόδερμη με μερικά κιλά παραπάνω, μεσαία βυζιά και χαλαρωμένο σώμα.

Είχα γράψει πρόσφατα ότι ήταν η μία απ’τις 3 αδερφές που είχαν δουλέψει ταυτόχρονα στο μετάξι. Στο σαλόνι μου την έπεσε άσχημα με φιλιά στο στόμα και χουφτώματα. Έκανα κι εγώ το ίδιο και μετά από 5 λεπτά χαμούρεμα σηκώθηκα κι έφυγα.
Άμα σε λέει ο lustforlife κρετίνο παίζει και να 'χει δίκιο :2funny:

Ελευσινίων 22 – Μελαχρινή μιλφ γοητευτική, κανονικής μάζας με λίγο μεγάλο κώλο. 20 ευρώ εδώ.
Γιατί τόσο ακριβά; Τι πρόγραμμα έκανε;
Χωματιανού 11 κάτω – Μελαχρινή αλβανίδα άσχημη κανονικής μάζας που παίζει και στο πάνω.

Απ΄τα 20 ευρώ έπεσε στα 15 και αμέσω στα 10 μπας και με κρατήσει.
Πιστεύω ότι λίγο ακόμη να 'μενες, είχες ελπίδες για τρίευρο :-

Χωματιανού 11 πάνωΣιλβάνα η βραζιλιάνα.

Η ανάσα της μύριζε ψαρίλα.
Φαντάσου το μουνί της...

Εξηκίου 18 κάτω – Ανοιχτό χωρίς κοπέλα
Μήπως η τσατσόγρια δεν ήτανε τσατσά τύπε; :2funny:

Αδάνων 2 Ζάνα η σιχαμερή κουραδόγρια με τα εμετικά γλωσσόφιλα
Αφού δεν τα έχεις δοκιμάσει, πως ξέρεις ότι είναι εμετικά; :P
Τροφωνίου 11 πάνω – Μελαχρινή σπασμένη μιλφ με άσχημη οδοντοστοιχία

Μου είπε ότι κανονικά είναι τσατσά, αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού ανέλαβε αυτή. Συμπαθητική και ευγενική γυναίκα...ένιωθε άσχημα που διαφημίζε η ίδια τον εαυτό της.
Αν την πηδήξεις μπορείς δηλαδή να περηφανεύεσαι μετά ότι πήδηξες τσατσά; :think:
Ξανθίππης 2 Μπιάνκα από φυλής 69 κάτω (όχι η «ισπανίδα» από φωκαίας 25)

Νομίζω ότι έβαλε βυζιά.
Καιρός ήτανε...

Ρεμούνδου 21 πάνω – Μπάζο...δεν θυμάμαι
Ένα μελαμψό νανοπούτανο που τραγουδάει εκει, έχει εθεαθεί καθόλου;

Πέρασα κι απ’το εφέσου 11, αφού όμως είναι στούντιο να πα να γαμηθεί!
:rockon:

Δουσμάνη 10 – Κλειστό
Ούτε που το ήξερα αυτό το μαγαζί :think:

Μαγνησίας 1Ντιάνα cilf (corpse I’d like to fuck)=(πτώμα που θα ήθελα να γαμήσω) με φουλ πρόγραμμα.
Επιτέλους! Τόση ώρα μόνο τα τραβέλια δίναν κώλο...

Φυλής 136 πάνωΜιχαέλα του φίλου jockerx ο οποίος ήταν σπουδαίος πορνορεπόρτερ με άριστο πορνομνημονικό.
Αθάνατος! :rockon:

Φυλής 109 κάτωΆννα_Πίτσος
Εκεί μένει αυτή ρε παιδιά; :think:
Φυλής 99 – Ο γκέϊ τσατσος μου είπε ότι έχει μία τραβεστούλα
- Ενδιαφέρεσαι;
- Αμέ!

Πρόκειται για πανύψηλη μελαχρινή αρκετά θυληπρεπή τραβεστί, που προφανώς έχει πούτσα.
Όμορφα πράματα :rockon:

Αχαρνών 104 – Ανοιχτό, αλλά δεν μου άνοιξαν όταν πάτησα το κουδούνι
Δεύτερη πόρτα για σήμερα :grin:

Φυλής 71 υπόγειο – Η γνωστή μελαρινή γεματούλα του οίκου
Κατερινάκι γύρνα στο λαό σου :'(
Φυλής 71 ισόγειο Ευτέρπη (aka Άννα η μολδαβέζα κτλ)  :rockon: :rockon: :rockon: φοβερό νικ
Της άξιζε :rockon:

Φυλής 65 άνω – Μελαχρινή λευκόδερμη, μεσαία βυζιά χαμογελαστή με πρωκτικό [size=12pt]νομίζω[/size]
>:(

Φυλής 80 Άννα μαρία με πρωκτικό και ελ.στοματικό
Αθάνατο Φυλής 80! :headbang2:

Φωκαίας 17 κάτωΜαρία (νομίζω...) από φυλής 65 κάτω, με πρωκτικό
Άρχισε να στρώνει η τσάρκα προς το τέλος...

Φωκαίας 19 Άννα...μόνη της.
Κρίμα! Για το οφθαλμόλουτρο και μόνο, αξίζει αυτό το δίδυμο...

Φωκαίας 25 πάνωΤζούλια από διδύμου 18 υπόγειο
Ατελείωτη! :rockon:

Φωκαίας 27 πάνωΈλενα υπερβυζαρού facebook
Αδυνάτισε καθόλου αυτή ή σοϊκό πάει το βασίλειο σ' αυτό το σπίτι;

Φωκαίας 22 κάτωΑλεξάνδρα η μελαχρινή πιπίνα με πρωκτικό
Αυτή με τη γαμψή μύτη είναι;

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά – Η τσατσά μας έδιωξε γιατί είπε ότι θ’αργήσει πολύ η κοπέλα 
Πέρασε καλά ο τύπος :dancing:

Διδύμου 8 κάτωΓιασμίν ωραίο κορμί με μεσαίο στήθος, ωραίο κώλο, στα 25 ευρώ
Ουστ!

Καλά πόσο καιρό έχει ν' δουλέψει αυτό το μαγαζί; Τσάμπα την ανακαίνιση που κάνανε το καλοκαίρι...

Ιουλιανού 71 – Νομίζω είδα τη Βίκυ την καζακστανή...δεν είμαι σίγουρος
Είχε "πει" κι ο Πιτσιρίκος ότι επέστρεψε... :sunglasses:
Παρεπιπτόντως μέτρησα όλα τα μπουρδελάκια 2 φορές και μου βγαίνουν 196...όχι 197. Είμαι σίγουρος ότι πήγα σε όλα, απλά ξέχασα να γράψω για κάποιο.
Αν κάποιος συναγωνιστής είναι αρκετά αυνάνας ώστε να το βρει θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγε  :2funny:
Το Έλλης 3 ξέχασες φίλτατε. Μάλλον βγήκα ο μαλάκας της βραδιάς :headbang2:

Πανάξιος dirty, μακάρι να ήταν πιο πολλά ανοιχτά να ευχαριστηθώ περισσότερο τον σχολιασμό που σου 'χα υποσχεθεί :rockon:

Επισκέπτης
Πέρασαν πολλοί από 'δω μέσα :rockon:
:thumbsup:

Κακή αρχή μας έκανες!
ε...έπρεπε από κάπου να ξεκινήσουμε  :2funny:

ε...έπρεπε κάπου να συνεχίσουμε  :2funny:

Τι γίνεται μ' αυτό το ένδοξο μαγαζί παίδες; Και χθες είχε αναφέρει συναγωνιστής ότι ήταν κλειστό!
Όσες φορές έχω πάει απόγευμα το χω βρε ανοιχτό. Μια λάουρα με μουστάκι και πρωκτικό δουλεύει

Υπάρχουν ακόμη αυτές οι τιμές στις εν λόγω περιοχές;
Φαίνεται όντως απίστευτο, ειδικά όταν τα δουλεύουν κάτι μιλφοτζιλφ με βασικό πρόγραμμα. Πιστεύω έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ακριτικά και λόγω μικρής επισκεψιμότητας ίσως να σκέφτονται ότι δεν έχουν να χάσουν και κάτι στο κάτω-κάτω αν διατηρήσουν τις ίδιες τιμές. Πάντως το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε όλα τα ακριτικά.

Στα προγράμματα είμαι πάντα αφηρημένος γιατί κοιτάω πως να χουφτώνω τα κορίτσια  :2funny:

Ίσως να προσφέρονται και για ανωμαλίες στους μικροτσούτσουνους τύπε

Δεν ταίριαζε σωματικώς ή πνευματικώς δηλαδή;
Γενικώς δεν ταίριαζε. Ήταν σαν συνεσταλμένη θείτσα που μόλις βγήκε απ'την κουζίνας για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της.

Μπορεί να την είχαν πάρει τα φλόκια και το καθάριζε τύπε

Ξεκίνησε να δίνει κώλο και την έκοψες dirty;
Η συγκεκριμένη θέλει να έχει το πάνω χέρι στο δωμάτιο. Με το ζόρι να με καβαλήσει...
Βρε δεν θέλω έτσι...τίποτα αυτή  >:(

Άμα σε λέει ο lustforlife κρετίνο παίζει και να 'χει δίκιο
Μπορεί. Πάντως προς υπεράσπιση μου της είπα απ'την αρχή ότι δεν πρόκειται να κάτσω και επιπλέον την είχα ξαναπηδήξει...ε δεν είναι και τίποτα που να θέλω να το επαναλάβω.

Γιατί τόσο ακριβά; Τι πρόγραμμα έκανε;
Βασικό

Αφού δεν τα έχεις δοκιμάσει, πως ξέρεις ότι είναι εμετικά;
Σωστή απόρία. Απλά όταν με πλησιάζει και μου δείχνει τα χείλη της (εννοώντας φιλιά στο στόμα) μου ρχεται να ξεράσω  :2funny:

Αν την πηδήξεις μπορείς δηλαδή να περηφανεύεσαι μετά ότι πήδηξες τσατσά;
Έτσι. Πάντως με συγκινησε η γυναίκα αυτή με τον τρόπο που μου μίλησε. Αν μου περίσσευε ένα εικοσάρικο θα μπορεί να έμπαινα...πολύ πιθανό βέβαια να μη μου σηκώνονταν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ένα μελαμψό νανοπούτανο που τραγουδάει εκει, έχει εθεαθεί καθόλου;
Αυτή νομίζω είναι στο ρεμούνδου 21 κάτω. Την έχω πετύχει απογεύματα

Ούτε που το ήξερα αυτό το μαγαζί
Έχουν γίνει κάποιες αναφορές. Για το Μαιζώνος 32 (μπουρδέλο φάντασμα) στο μεταξουργείο δεν έχουμε καμιά πληροφορία και είναι και μονίμως κλειστό

Αδυνάτισε καθόλου αυτή ή σοϊκό πάει το βασίλειο σ' αυτό το σπίτι;
Μπα η ίδια αγελαδίτσα είναι

Αυτή με τη γαμψή μύτη είναι;
Ναι...η μικρούλα

Το Έλλης 3 ξέχασες φίλτατε. Μάλλον βγήκα ο μαλάκας της βραδιάς
:thumbsup: Εξαιρετική πορνοπαρατηρικότητα

Παρεπιπτόντως μέτρησα όλα τα μπουρδελάκια 2 φορές και μου βγαίνουν 196...όχι 197. Είμαι σίγουρος ότι πήγα σε όλα, απλά ξέχασα να γράψω για κάποιο.
Αν κάποιος συναγωνιστής είναι αρκετά αυνάνας ώστε να το βρει θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγε  :2funny:
τελικά ξέχασα εντελώς να πάω σ'αυτό. Μου αρέσει που ήμουν και σίγουρος  :2funny:

[size=10pt][size=10pt]Μια «μικρή» βόλτα στα μπουρδέλα της αθήνας[/size][/size]
...

Πρωινο-απογευματινή  βόλτα στα μπουρδέλα της Αθήνας.
...
Νομίζω πως το ποστ της 1ης Hyper tsarque ήταν μεγαλύτερο  :think:

Επισκέπτης
Τρίχες.
Στο άλλο τρίμηνο, που θα έχεις συμπεριλάβει βάσει καταλόγου τα στούντια (στο 104 μπορείς να μην πατήσεις, αν σου είναι δύσκολο), τα μασάζ, τα στριπ, τα κωλόμπαρα, τα cg, τα ct και θά ’χεις πεταχτεί και Ταϋλάνδη σεξ τριπ παίζει να πιάσεις τη βάση
Η Ταϋλάνδη ομολογώ δεν θα με χάλαγε. Όσο για τα στούντιο...ασφαλώς και δεν τα προτιμούμε...όπως επίσης και τα υπόλοιπα blood-sucking ιδρύματα.

"Γαμάμε μέρα παρα μέρα ή και κάθε μέρα (αναλόγως τα χρήματα), στο μεταξουργείο ή στη φυλής (πάλι αναλόγως τα χρήματα) και δεν κάνουμε πεσίματα σε ελλ(ε)ηνίδες. Επίσης δεν πηγαινουμε σε studio!" (παραφράζοντας τον γίγαντα Picker)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Ταϋλάνδη ομολογώ δεν θα με χάλαγε. Όσο για τα στούντιο...ασφαλώς και δεν τα προτιμούμε...όπως επίσης και τα υπόλοιπα blood-sucking ιδρύματα.

και δεν κάνουμε πεσίματα σε ελλ(ε)ηνίδες
.
:rockon: :rockon: :rockon:.

Επισκέπτης
"Γαμάμε μέρα παρα μέρα ή και κάθε μέρα (αναλόγως τα χρήματα), στο μεταξουργείο ή στη φυλής (πάλι αναλόγως τα χρήματα) και δεν κάνουμε πεσίματα σε ελλ(ε)ηνίδες. Επίσης δεν πηγαινουμε σε studio!" (παραφράζοντας τον γίγαντα Picker)
Ωπααα!
Αυτο ακουγεται σαν "παραφραζοντας τον Σεξπηρ!".Ο Picker ειναι παρομοιου (εστω) διαμετρηματος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom