Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δεν νομίζω ...

Θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά. Την μεγαλύτερη, εγκυρότερη και ωραιότερη (για μένα τουλάχιστον) την έχει κάνει ο PIΑTSAS με εκατόν τόσα πορνο-καταστήματα και μάλιστα σε δυο βάρδιες ...

:rockon: :rockon: :rockon:

Έχει κάνει άλλη ενημέρωση από τότε;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
dirtyliving
bowing-036.gif

να σε ρωτησω κατι...η φραντζεσκα που λες στο ιασωνος 44 ειναι μια ψηλη με καστανα καρε μαλλια,πολυ λευκο λειο δερμα με σχετικα αδυνατα ποδια?ειναι καλη μεσα?

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
[size=10pt][size=10pt]Μια «μικρή» βόλτα στα μπουρδέλα της αθήνας[/size][/size]

Διάρκεια τσάρκας: 525min (8h 45min)
Σύνολο μπουρδέλων: 200 ακριβώς (μετρημένα ξεχωριστά, αυτά που βρίσκονται ανά δύο στον ίδιο αριθμό)
Μεταξουργείο & ευρύτερη περιοχή: 76
Λιοσίων & πλ.Αττικής: 38
Φυλής & ευρύτερη περιοχή: 78
Ακριτικά – ξέμπαρκα: 8
.
.
.

Ουφ...

Respect στον πορνομαραθωνοδρόμο [size=12pt]dirtyliving[/size]

Επισκέπτης
@ Lustforlife, Babel καλή χρονιά σας εύχομαι

να σε ρωτησω κατι...η φραντζεσκα που λες στο ιασωνος 44 ειναι μια ψηλη με καστανα καρε μαλλια,πολυ λευκο λειο δερμα με σχετικα αδυνατα ποδια?ειναι καλη μεσα?
Η περιγραφή που της δίνεις, μοιάζει σχετικά. Το χαρακτηριστικό της για να μην μπερδευτείς είναι ότι έχει μεγάλες 3,5αρες βυζάρες. Είναι μεσαίου αναστήματος, σε καμία περίπτωση ψηλή. Παίζει συνήθως στο 46 μεσαίο μαζί με την ψηλή BBW Στέλλα που έχει ακόμα μεγαλύτερα βυζιά. Η φραντσέσκα έχει καλή συμπεριφορά και δεν χαλάει χατήρι, δεν έχει όμως κάποια ιδιαίτερη τεχνική και δεν είναι και τόσο ανθεκτική στο σεξ.

Διάβασα την κριτική σου για την Αννίτα τη γαζελοκλανίτα. Θα πηδηχτεί λογικά εντός της εβδομάδας γιατί την έχω δει πολλές φορές. Να το καθιερώσουμε από δω και πέρα. Όταν θα γνωρίζεις κάποια αννίτα, θα την πηδάς εσυ πρώτος, θα γράφεις κριτική και γω μετά εκ του ασφαλούς θα πράττω ανάλογα.  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
@ Lustforlife, Babel καλή χρονιά σας εύχομαι
Η περιγραφή που της δίνεις, μοιάζει σχετικά. Το χαρακτηριστικό της για να μην μπερδευτείς είναι ότι έχει μεγάλες 3,5αρες βυζάρες. Είναι μεσαίου αναστήματος, σε καμία περίπτωση ψηλή. Παίζει συνήθως στο 46 μεσαίο μαζί με την ψηλή BBW Στέλλα που έχει ακόμα μεγαλύτερα βυζιά. Η φραντσέσκα έχει καλή συμπεριφορά και δεν χαλάει χατήρι, δεν έχει όμως κάποια ιδιαίτερη τεχνική και δεν είναι και τόσο ανθεκτική στο σεξ.

Διάβασα την κριτική σου για την Αννίτα τη γαζελοκλανίτα. Θα πηδηχτεί λογικά εντός της εβδομάδας γιατί την έχω δει πολλές φορές. Να το καθιερώσουμε από δω και πέρα. Όταν θα γνωρίζεις κάποια αννίτα, θα την πηδάς εσυ πρώτος, θα γράφεις κριτική και γω μετά εκ του ασφαλούς θα πράττω ανάλογα.  :2funny:
χαχα...

ειναι καλη τυπε...θα σου προτεινα να την αφησεις να σε καυλωσει στο σαλονι πριν μπεις(κανει αρκουδες στο σαλονι :cheesy:)...

εχω και κριτικη για την ανιτα-κλανιτα στην αλκιβιαδου και μαλιστα σχετικα εγκωμιαστικη,αλλα απ οτι θυμαμαι δεν τη συμπαθεις και πολυ :grin:

Επισκέπτης
Παίζει συνήθως στο 46 μεσαίο μαζί με την ψηλή BBW Στέλλα που έχει ακόμα μεγαλύτερα βυζιά.

Τις έχω δει μαζί. Πέρυσι, νομίζω τέτοια εποχή τις είχα δει παρέα και μου ήρθε προς στιγμή να τις πάρω παρέα, για βυζοσάντουϊτς. Τελικά δεν το έκανα. Μετά πήρα τη Στέλλα, (ευχαριστημένος έμεινα) και τις έγραψα κριτική, αλλά με λάθος όνομα. Άντε να κάνει καριέρα προμότορα έτσι...
Στον ξάδερφο Joppino δεν είπα τίποτα, για να γλυτώσω το ξύλο.

Η φραντσέσκα έχει καλή συμπεριφορά και δεν χαλάει χατήρι, δεν έχει όμως κάποια ιδιαίτερη τεχνική και δεν είναι και τόσο ανθεκτική στο σεξ.
Τί; Τής έκανες κάτι και χάλασε; Έσπασε κάτι;

Επισκέπτης
Τις έχω δει μαζί. Πέρυσι, νομίζω τέτοια εποχή τις είχα δει παρέα και μου ήρθε προς στιγμή να τις πάρω παρέα, για βυζοσάντουϊτς. Τελικά δεν το έκανα. Μετά πήρα τη Στέλλα, (ευχαριστημένος έμεινα) και τις έγραψα κριτική, αλλά με λάθος όνομα. Άντε να κάνει καριέρα προμότορα έτσι...
Στον ξάδερφο Joppino δεν είπα τίποτα, για να γλυτώσω το ξύλο.
:2funny: :2funny:
Είσαι τραγικός προμότορας

Τί; Τής έκανες κάτι και χάλασε; Έσπασε κάτι;
Είναι στενή με μικρό μουνί (κοντομουνόπορνη η επίσημη ορολογία)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• dirtygrad.jpg
    dirtygrad.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
jopino γραφίστας είσαι; Αν είναι να σου αναθέσω να μου φτιάχνεις τα καπελάκια μου :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
dirtyliving χίλια συγγνώμη ...  :grin: :grin: :grin:

Έκανα λάθος !!!  :-

Ο συνάδελφος PIATSAS με το "ξεχασμένο" συνάδελφο Αντονυ είχε κάνει ενημέρωση για τριακοσια τόσα αμαρτωλά καταστήματα ...  :grin:

Παρεμπιμπτόντως,

πολύ καλή ενημέρωση ...  :rockon:

εννοείται ότι έβαλαν στη ενημέρωση και στουντιος  ;)

dirtyliving άψογος και παρακαλώ την διαχείριση του σαϊτ σύντομα (αν συμφωνεί) και τιμημένος ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
jopino γραφίστας είσαι; Αν είναι να σου αναθέσω να μου φτιάχνεις τα καπελάκια μου :2funny:

Καλό είναι το καπελάκι σου.

Είμαι οπτικός τύπος. Με τραβάνε οι εικόνες. Φυσικές και μη. Μου αρέσουν οι παραστατικές τέχνες. Από γελιογραφίες και κόμιξ μέχρι ζωγραφική κ.α. Όπως και να παίζω με ψηφιακά κολάζ (με όμικρον το κο, Ροκαβλόν!) στο Photoshop.
Φαίνεται, ε;  :2funny:

Μου αρέσουν και οι μουνάρες.

Βρήκα και το Sculptris, free 3d, αλλά μόνο κάτι καλλικάτζαρους έφτιαξα.
Σου αρέσει η κυρία στο αβατάρ;

Επισκέπτης
Kaviros: Thnkx

Lustforlife: Σου άρεσε ε; Άντε και στα δικά σου! :2funny: Που έμπλεξες (μόνο) με τις gilf.
Πάντως, για να που με και μια αλήθεια, αν η γυναίκα έχει γοητεία την κρατάει για πάντα.
(Εκτός αν μεταλλαχθεί ψυχικά).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom