Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα κ. Dirtyliving (room)!!! Φορμαρισμένο σε βρίσκω με δυνατές περιγραφές και επεισοδιακές ενημερώσεις.
Εγώ εκτός από σκατόφατεσες και εξαθλιωμένα πρεζόνια δεν έχω πέσει σε κανένα τσαμπουκά, στο Μεταξουργείο. Καλύτερα βεβαια γιατί δεν είναι του τύπου μου (sic). Συνήθως πάω νωρίς, μετά τη δουλειά.
Λες η Κολωνού είναι χειρότερη από την Ιάσωνος; Γιατί έχω αντίθετη εντύπωση (μόνο εντύπωση, δεν ξέρω θετικά).
Μηπως με επηρρεάζουν τα φάρμακα και δεν καταλαβαίνω τίποτα; :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εμένα με επηρρεάζουν τα φάρμακα και δεν καταλαβαίνω τίποτα ... :think:

:2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα κ. Dirtyliving (room)!!! Φορμαρισμένο σε βρίσκω με δυνατές περιγραφές και επεισοδιακές ενημερώσεις.
Εγώ εκτός από σκατόφατεσες και εξαθλιωμένα πρεζόνια δεν έχω πέσει σε κανένα τσαμπουκά, στο Μεταξουργείο. Καλύτερα βεβαια γιατί δεν είναι του τύπου μου (sic). Συνήθως πάω νωρίς, μετά τη δουλειά.
Λες η Κολωνού είναι χειρότερη από την Ιάσωνος; Γιατί έχω αντίθετη εντύπωση (μόνο εντύπωση, δεν ξέρω θετικά).
Γεια σου ορε jopino.
Οι τσαμπουκάδες συνήθως είναι μεταξύ των σκατόφατσων που λες, αλλά δεν σου χει τύχει ποτέ να σε πλησιάσει μαύρος για να σου πασάρει μαύρο; Μερικές φορές μπορούν να γίνουν πολύ επίμονοι και να εκνευριστούν κιόλας. Γι'αυτό και δεν θέλει να να στέκεσαι παραπάνω από δευτερόλεπτα στο ίδιο σημείο. Κι εγώ συνήθως 6-8 το απόγευμα πηγαίνω. Πάντως αργότερα είναι καλύτερα κατά τη γνώμη μου, γιατί εξαφανίζονται οι αφρικανοί και τα πρεζόνια απ'τους δρόμους. Υπάρχουν μόνο οι κουρδοαφγανοί μαχαιροβγάλτες.  :2funny:
Η ιάσωνος είναι επικίνδυνη στο τμήμα που είναι τα ρουσλανόσπιτα (φτωχή μου ανχελίτα,  :'() ενώ η κολωνού στο τμήμα από λεωνίδου μέχρι αχιλλέως λόγω κακού φωτισμού όπως έγραψε και ο street.

ε...σε επηρεάζουν και λίγο τα φάρμακα...πως να το κάνουμε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω μια φορα κατεβαινοντας την πειραιώς προς τα μεταξοστέκια, ευτυχως ημουν στην απεναντι, απο την μεριά που γινόταν η μανούρα...

Ήταν λοιπον ενα γκρουπ απο μεταναστες και κυνηγουσε ενα μικροτερο γκρουπ σκουρων μεταναστών και επεφταν αγρια κλωτσομπουνιδια.
Κι όπως παντα σε τετοια σκηνικα, ξεκίνησα με ταχυτητα βαδιν που θα ζηλευε κι η πρωταθλητριά μας Αθανασία τσουμελέκα  :grin: και μολις απομακρυνθηκα και δεν μπορουσαν να με δουν, εγινα λουης για τον προορισμο μου(κεραμεικού)  :rockon: :rockon:

Εγω παντως κραταω ταυτοτητα μαζι μου σε τετοιες περιοχες. Ποτέ εν ξερεις...

Επισκέπτης
Εγω μια φορα κατεβαινοντας την πειραιώς προς τα μεταξοστέκια, ευτυχως ημουν στην απεναντι, απο την μεριά που γινόταν η μανούρα...

Ήταν λοιπον ενα γκρουπ απο μεταναστες και κυνηγουσε ενα μικροτερο γκρουπ σκουρων μεταναστών και επεφταν αγρια κλωτσομπουνιδια.
Κι όπως παντα σε τετοια σκηνικα, ξεκίνησα με ταχυτητα βαδιν που θα ζηλευε κι η πρωταθλητριά μας Αθανασία τσουμελέκα  :grin: και μολις απομακρυνθηκα και δεν μπορουσαν να με δουν, εγινα λουης για τον προορισμο μου(κεραμεικού)  :rockon: :rockon:

Εγω παντως κραταω ταυτοτητα μαζι μου σε τετοιες περιοχες. Ποτέ εν ξερεις...
Κανονικό gangbang  :2funny:
Όσοι είναι αργοκίνητοι καλύτερα να μην πηγαίνουν

Σωστός για την ταυτότητα  :thumbsup:

Επισκέπτης
Τι μετά απ' όλη αυτή τη μανούρα, αγάμητος έφυγες φίλε dirty;
Κακώς λένε ότι οι καυγάδες είναι προοίμιου καλού σεξ :2funny:

Επισκέπτης
Τι μετά απ' όλη αυτή τη μανούρα, αγάμητος έφυγες φίλε dirty;
Κακώς λένε ότι οι καυγάδες είναι προοίμιου καλού σεξ :2funny:
Δεν υπάρχει πόρνη πλέον που να μην την έχουμε πηδήξει  :2funny:
Αναγκάζομαι να πηδάω τα μπάζα και τις ξεπέτες, έτσι για να λέω ότι πήγα με κάποια καινούρια

Επισκέπτης
Αντε πάλι.
Πάνω που έλαγα να περάσω από το Μετάξι, μουκόψατε την όρεξη.
Τι έγινε η Ρουσλάνα, dirtyκλπ.; Πήρε μετάθεση;

Επισκέπτης
Αντε πάλι.
Πάνω που έλαγα να περάσω από το Μετάξι, μουκόψατε την όρεξη.
Τι έγινε η Ρουσλάνα, dirtyκλπ.; Πήρε μετάθεση;
Αφού σου χω πει αγαπητέ μου δεν ξέρω, εγώ πηγαίνω απ'έξω και κλαίω μοναχά. Πάει χάθηκε για πάντα... :'( :'(

Χαίρετε κύριοι, είστε πολύ βραδινοί για μένα, adios

Επισκέπτης
τα μπουρδελα της χωματιανου στο χαρτη του σαιτ δεν ειναι σε λαθος σημειο "καρφιτσωμενα"?
Ωραίος! Πολύ παρατηρητικός!

Ψιλόβροχο στη Φυλής.
Στη Βικτώρια, σε δρομάκι κάθετο στην πλατεία, 3-4 μπάτσοι επέβλεπαν 20μελή (περίπου) ομάδα νοτιο-ασιατών, που κάθονταν σε στάση «αλβανικού καθίσματος», ζυγισμένοι, στοιχισμένοι και περίμεναν την άγνωστη (;) τύχη τους.
:2funny: :2funny:

Πολύ πιθανό να συναντηθήκαμε στο δρόμο. Γιατί δε μου μίλησες (ρε);;  :2funny: [συγγνώμη για το "ρε" μέσα στην παρένθεση]
Κρίμα που δεν ανέβηκες στο 71 επάνω, θα έβλεπες ένα πιπίνι με κάτι βυζάρες.  :bigdick:

Επισκέπτης
Κρίμα που δεν ανέβηκες στο 71 επάνω, θα έβλεπες ένα πιπίνι με κάτι βυζάρες.  :bigdick:

Κρίμα δε θα πει τίποτε... :'( :'( :'(

Αλλά όσες φορές έχω ανέβει, φεύγω.

Συμπληρώνω, αφού είδα και την ενημέρωση σου.
Καλά εσύ έκανες υπερπόντια μπουρδελότσαρκα. Γύρισες όλα τα οφφσόρ!!!! :rockon: :rockon:
Αναμένουμε την κριτική.
Πάω γιατί με ψάχνει ο Σουγκράνιες...

Επισκέπτης
Πολύ καλός !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε dirtyliving πολύ καλή ενημέρωση. Αν θέλεις μας λες με ποιο νικ γράφεις στο ιεροδουλες ...

Καλή δύναμη ...

:)
Ευχαριστώ δάσκαλε.
Με το ίδιο νικ είμαι και στις ιερόδουλες, μόνο που εκεί δεν έχω γράψει κάτι, απλά διαβάζω τις ενημερώσεις των παιδιών

Επισκέπτης
Πάω γιατί με ψάχνει ο Σουγκράνιες...
Είδα κάποιον στη φυλής που έμοιαζε με τον Σουγκράνιες, έπρεπε να υποψιαστώ πως ψάχνει εσένα!  :2funny:

Υ.Γ Πάντως άμα δεν σε πάει, δε πα να χτυπιέσαι. Ούτε ρενάτα βρήκες, ούτε ανχελίτα-ρουσλάνα, ούτε τη μοντελοβυζαρού στο 71.  :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ωραίος! Πολύ παρατηρητικός!

τυπε τωρα τα διορθωσανε :grin:που να βλεπες πριν που φαινονταν...ηταν απ την αλλη μερια της λιοσιων...

εκτος και το καταλαβες απ τα γραπτα και αυτο εννοεις :think: :grin:

Επισκέπτης
τυπε τωρα τα διορθωσανε :grin:που να βλεπες πριν που φαινονταν...ηταν απ την αλλη μερια της λιοσιων...

εκτος και το καταλαβες απ τα γραπτα και αυτο εννοεις :think: :grin:
Το παρατήρησα εντελώς τυχαία πριν 2-3 μέρες, όταν σχεδίαζα τη βόλτα μου στα ακριτικά

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:rockon: Υπερτιτάνια ενημέρωση  :rockon:
Δεν νομίζω ...

Θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά. Την μεγαλύτερη, εγκυρότερη και ωραιότερη (για μένα τουλάχιστον) την έχει κάνει ο PIΑTSAS με εκατόν τόσα πορνο-καταστήματα και μάλιστα σε δυο βάρδιες ...

:rockon: :rockon: :rockon:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το κρύο της Τροφωνίου διαπερνούσε τον κώ(ο)λο του απέναντι ομοφυλόφιλου, που έμοιαζε ελαφρώς στον Καβάφη χωρίς να καταφέρνει να διαλύσει την απεραντοσύνη της καύλας του που τον έσερνε όλο και σε μεγαλύτερες φορτούνες

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν νομίζω ...

Θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά. Την μεγαλύτερη, εγκυρότερη και ωραιότερη (για μένα τουλάχιστον) την έχει κάνει ο PIΑTSAS με εκατόν τόσα πορνο-καταστήματα και μάλιστα σε δυο βάρδιες ...

Ειμαι μεσα να παμε και στις τρεις βαρδειες :rockon: :rockon: :rockon:.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom