Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο φιλε ακριβως το εχω κανει το 2006 στο Φυλης 134 οροφο με τσατσα τη γνωστη Ευα. Ειχε καινουρια γκομενα που παρουσιαζε ως Ολλανδεζα και τη χρεωνε 25 ευρω. Εγω της ειπα οτι ειχα μονο 20 και δεχτηκε να με βαλει μεσα. Περασα ομως τοσο γαματα μαζι της που βγαινοντας πηγα στην Ευα και της εδωσα αλλα 5 ευρω γιατι πραγματικα η γκομενα τα αξιζε!

:sunglasses:
Καμία δεν αξίζει πάνω από 20!

Επισκέπτης
ρε ντερτυ εσυ που θα τη θυμασαι...

η κορινα η ελληνοκουβανη(?) που δουλευε στα ιασωνος 20 και γενικα ηταν γυρολογος στο μεταξι ειχε σταματησει το πασχα του 2008 περιπου...

μηπως την εχεις ξαναπετυχει απο τοτε?
Δεν την έχω ξαναδεί από τότε. Φαινόταν έξυπνη γυναίκα, μάλλον θα έφτιαξε την προίκα της και θα την έκανε οριστικά από τον χώρο.

Για μια-δυο εβδομαδες αν γινοταν ενα γενικο μποικοταζ στα σπιτια της Φυλης, θα εβλεπες και ολη τη Φυλης να πεφτει αμεσα στα 15 ευρω.  :sunglasses:
Συμφωνώ. Πάντως στη φυλής μέχρι να συνηθίσει όλο το σύστημα (πόρνες, τσατσάδες, πατρώνοι) να δουλεύει σωστά στα 15 ευρώ, θα περάσει πολύ καιρός και η ξεπέτα θα αυξηθεί κατακόρυφα, μέχρι να αποδεχτούν όλοι τα νέα δεδομένα. Αυτό βέβαια είναι ένα απαραίτητο στάδιο που όλοι πρέπει να περάσουμε. Στη λιοσίων εχθές κάποιες τσατσάδες όταν έφευγα μου πρότειναν να μπω με 15. Στη λιοσίων είναι πιο έξυπνες φαίνεται από φυλής.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η φυλης απ οτι εχω καταλαβει θα κρατηθει για καιρο ακομα στο 20ευρο...

στη λιοσιων παλι νομιζω σε λιγο καιρο τα μισα σπιτια/πορνες θα ναι στα 15...

Επισκέπτης
@ psolaras78, larson, professorx, baros
:rockon: :rockon:

Στο τέλος έτσι όπως πάμε θα περνάμε μόνο για μάτι απο τα σπιτάκια και θα βλέπουμε όλες τις σάπιες που θα έχουν απομείνει μιας και οι καλές θα την έχουν κάνει για άλλους επίγειους παραδείσους!
Αυτό που λες είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο, στο οποίο ολοένα και περισσότεροι από εμάς θα είμαστε πρωταγωνιστές. Εγώ τουλάχιστον αναμένεται να πρωταγωνιστήσω σύντομα.  :2funny:
Ε...δεν πειράζει, καλά πηδήξαμε έως τώρα, οι νέοι μας τι θ'απογίνουν;  :2funny:

το Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Σακίρα η οποία επιγόντως πρέπει να κάνει δίαιτα γιατί έχει πλαδαρέψει αρκετά
Η Σακίρα ανήκει στην κατηγορία των πορνών που ήρθαν στην γη της επαγγελίας και άρχισαν να βάζουν κιλά, αργά αλλά σταθερά. Πάρόμοια περίπτωση η τζούλια η γουρουνίτσα από φυλ71 κάτω και φυλ92 (όχι η άννα η μολδαβέζα) και η Ντενίζα (φυλης 54 κάτω) που μια αδυνατίζει, μια παχαίνει. Τώρα είναι σε φάση γράμμωσης  :2funny:

Κάποια στιγμή θα την πηδήξω την Αλεξάνδρα δεν θα μου ξεφύγει.
:2funny: :2funny:
Το είχα πάρει το μικρούλι όταν είχε πρωτοεμφανιστεί. Από πίπα δεν ήξερε και πολλά, στο σεξ είχε ωραία συμμετοχή, αλλά πονούσε παράλληλα, γιατί έχει μικρό μουνάκι.

και ας μην κρατούν την πληροφόρηση μόνο για τον εαυτούλη τους! Κάνουν κακό και στην κοπέλα αλλά και στην τελική και στον εαυτό τους αφού αλλάζει σπίτια
Οι κρυφοαγαπούληδες, οι οποίοι κρατάνε την πληροφορία για πάρτη τους, στην τελική τον εαυτό τους χαλάνε πιο πολύ, αφού με τον τρόπο αυτό τροφοδοτούν ολοένα και περισσότερο την εσωτερική τους ανασφάλεια.

Τέλος κλείνω την ενημέρωση μου με μία πληροφορία που δεν είναι δική μου αλλά ενός πολύ καλού θεσμικού συναγωνιστή που ξέρει πως τον εκτιμώ και ας έχει σταματήσει να γράφει.
Είναι άξιος πορνορεπόρτερ και με πολύ καλό πορνομνημονικό να προσθέσω.

Επισκέπτης
Ειναι ωραιο γκομενακι αλλα μαλλον ξινο. Τις προαλλες πηρα τα λεφτα μου πισω γιατι στο δωματιο δεν με αφησε οχι να φιλησω τα πατουσακια της αλλα ουτε να τα πιασω.

Της εξηγησα οτι αν δεν της πιασω τα πατουσακια δεν μπορω να τη γαμησω και ευτυχως καταλαβε.  :rolleyes:
Έχω κριτική εδώ γι'αυτή.

To 160o πετυχημενο γαμησι μου για το 2011 ελαβε χωρα αποψε στο αριστερο μπουρδελο της οδου Περδικκα. Εκει ηταν (και ειναι ακομα) η Ντανα.

Ηταν η πρωτη φορα που την παιρνω αν και την εχω δει αρκετες φορες στο Μεταξι και παλιοτερα στο Φυλης 66. Αυτη η κοπελα εχει παντα ενα βαριεστημενο υφος που σε απωθει.
Αυτή είναι μία πιτσιρίκα μέτρια προς ψηλή, μελαχρινή λεπτή, μικρό ωραίο βυζάκι, στρογγυλό κώλο; Πάντως έχει βαριεστημένο βλέμμα όντως. Προκαταρκτικά έπαιξαν (απ'τη μεριά σου εννοώ);

@ Ροκαβλόν, Lust
Δεν ξέρω αν συνεχίζει στο φωκαίας η Μπάρμπορα, μου φαίνεται πάντως ότι πήρε κι αυτή την κατρακύλα. (Εμένα δεν με πειράζει βέβαια, δεν ήμουν ποτέ φαν της. Μία φορά είχα πάει μαζί της). Δεν θα παραξενευτώ αν πάει και μετάξι με 10, ειδικά τώρα που έγινε σαν αρκούδα.

Τώρα είναι εκεί.Εχει περάσει απο Μ.προδ.,Φυλής,Φωκ.22 κλπ κλπ.
Μέχρι  και Μετάξι μου φαίνεται
Ήταν και στο μετάξι poppop, για ακομινάτου δεν θυμάμαι που λέει ο streetwalker, πάντως ήταν σίγουρα στο μεγ.αλεξάνδρου 22 επάνω και νομίζω και λίγο κολ11. 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σ αυτο που λεει ο προφεσορεξ οτι μερικοι κρατανε την πληροφορια για παρτη τους εχει πολυ δικιο...

εγω την αλισα την ειχα δει πρωτη φορα 26/10 και το χα αναφερει στην ενημερωση...κι απο τοτε την πετυχαινω συχνα πυκνα...

δε μπορει να μην υπαρχουν μελη που σ ολο αυτο το διαστημα απο 26/10 να μην την ειχαν δει και να τη γνωριζαν παραλληλα απο καλυμνου και οπου αλλου δουλευε,ωστε να ενημερωσουν...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καί στο Έλλης 3 που χρεώνει 25,- για ένα αναιμικό κατασκεύασμα που ακούει στο όνομα ΒΑΛΙΑ τι να πεί κανείς?  SERAPIS.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αγαπητέ κ. dirtyliving,
η γραφή σας με διασκεδάζει και με ευχαριστεί, για έναν απλό λόγο: δημιουργεί συναισθήματα!
Περιγράφετε τα δικά σας συναισθήματα και τα αναμιγνύετε μαζί με πληροφορίες...
Αιδοία μετά μουσικής, πρωκτοί μετά στίχων...

Σας αφιερώνω το μόνο track που κάποιοι άλλοι το είπαν καλύτερα από τους Lynyrd Skynyrd (καλύτερα κι από τον συνθέτη)

Επισκέπτης
Αγαπητέ κ. dirtyliving,
η γραφή σας με διασκεδάζει και με ευχαριστεί, για έναν απλό λόγο: δημιουργεί συναισθήματα!
Περιγράφετε τα δικά σας συναισθήματα και τα αναμιγνύετε μαζί με πληροφορίες...
Αιδοία μετά μουσικής, πρωκτοί μετά στίχων...

Σας αφιερώνω το μόνο track που κάποιοι άλλοι το είπαν καλύτερα από τους Lynyrd Skynyrd (καλύτερα κι από τον συνθέτη)
Σας ευχαριστώ κ.ΠΥΡΑΥΛΕ πραγματικά.
Η αλήθεια είναι ότι το ανορθόδοξο αλλά πολύ ενδιαφέρον αφηγηματικό σας στυλ με έχει επηρρεάσει πολύ. Μερικές φορές νιώθω σαν μικρούτσικο καυλωμένο πορνο-ΠΥΡΑΥΛΑΚΙ.  :2funny:

Πολύ καλή η διασκευή τους δεν την είχα ξανακούσει.

Με τη σειρά μου σας αφιέρωνω ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια

Επισκέπτης
@ Ροκαβλόν, Lust
Δεν ξέρω αν συνεχίζει στο φωκαίας η Μπάρμπορα, μου φαίνεται πάντως ότι πήρε κι αυτή την κατρακύλα. (Εμένα δεν με πειράζει βέβαια, δεν ήμουν ποτέ φαν της. Μία φορά είχα πάει μαζί της). Δεν θα παραξενευτώ αν πάει και μετάξι με 10, ειδικά τώρα που έγινε σαν αρκούδα.
Εμένα ήταν από τα στανταράκια μου. Αξεπέραστο VFM! Έχει προβλήματα υγείας η καημένη μωρέ. Ελπίζω να επανέλθει.

Καί στο Έλλης 3 που χρεώνει 25,- για ένα αναιμικό κατασκεύασμα που ακούει στο όνομα ΒΑΛΙΑ τι να πεί κανείς?  SERAPIS.
Έλα ρε τύπε, όχι και αναιμική η Βάλια. Μια χαρά μιλφ είναι. Αλλά τα 25 είναι όντως πολλά.

Επισκέπτης
Οι κρυφοαγαπούληδες, οι οποίοι κρατάνε την πληροφορία για πάρτη τους, στην τελική τον εαυτό τους χαλάνε πιο πολύ, αφού με τον τρόπο αυτό τροφοδοτούν ολοένα και περισσότερο την εσωτερική τους ανασφάλεια.

Διαφωνω μερικως. Ποτε δεν αποκαλυπτουμε τα εξτρα που μπορει να μας κανει μια πουτανα και δεν συμπεριλαμβανονται σε αυτα που ανακοινωνει στο σαλονι. Οταν κερδιζεις με το σπαθι σου φιλια στο στομα ας πουμε και ξερεις οτι τα κερδισες μετα απο 10-15 φορες που εχεις παει μαζι της, δεν βγαινεις να το πεις φορα παρτιδα σε ολους οτι η γκομενα δινει φιλια στο στομα. Θα αρχισουν ολοι να της ζητανε το ιδιο. Μια φορα εγω το εκανα αυτο οταν η ολη φαση μεταξυ μας ειχε ηδη τελειωσει και το εκανα απο τα νευρα μου πιο πολυ γιατι η συγκεκριμενη με ειχε πληγωσει αλλα και παλι το μετανιωσα γιατι κατα καποιο τροπο την εξεθεσα.

Αυτο να το διαβασει κι ο amadeus_gr που την αλλη φορα μου την ειπε.  :cheesy:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Απογευματινή επιλεκτική σε φυλής, λιοσίων και μεταξουργείο.
Πάρα πολύ καλή η ενημερώση σου για μια ακόμα φορά και σίγουρα αξίζεις τον τίτλο του τιμημένου μέλους άμεσα.

Αγαθουπόλεως 54 αριστερά – Μελαχρινό χοντρό μπάζο από μετάξι. Βασικό

Μαγνησίας 1 – Procilf Ντιάνα 92 ετών (Corpse I’d like to fuck)=(πτώμα που θα ήθελα να γαμήσω). 

Στο νταϊανόσπιτο δεν πήγα, δεν ξέρω γιατί...η αλήθεια ήταν οτι φύσαγε και πολύ...θα σας γελάσω. :think:

Βέργας 6 αριστερά – Ξανθιά τζιλφ Χριστίνα, σίλικον μεσαία βυζιά και...αυτά!

Αδάνων 2 – Η έκπληξη της ημέρας. Μπάρμπορα η γνωστή από φ71 πάνω και φωκ27.
    Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον συναγωνιστή, πάντως στην απογευματινή βάρδια ήταν εδώ. Θεόχοντρη με προγούλια, χοντρές μπουτάρες και τεράστια κωλάρα με κυτταρίτιδα. «Βασιλικό τσιμ...» (δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, την είχα κοπανήσει ήδη.)

Αλκαμένους 113Ναταλί, ξανθιά μιλφ με περούκα, καλό σώμα, ελ.στοματικό τελειωτικό.
1) O ίδιος τόφαλος που είδα στην πρωινή βάρδια μάλλον συνέχισε και δεύτερη βάρδια.
            2) Η Ντιάνα απο Έλλης 3 μάλλον δεν έχει συμπληρώσει τα ένσημα ακόμα!
            3) Λογικά θα ήταν η Κατερίνα η Κρητικιά που παίζει στην απογευματινή βάρδια σταθερά.
            4) Μάλλον η Χριστίνα αυτή που λέτε είναι η gilf απο το studio  της Χαλκιδικής που δούλεψε πρόσφατα και Διδύμου 16.
            5) Ότι ήκμασε έπειτα παρήκμασε!! Και αυτό δεν ισχύει μόνο για της αυτοκρατορίες αλλά δυστυχώς και για τους ανθρώπους!
            6) Στο Αλκαμένους 113 είδες την Νάταλυ απο Διδύμου 25&27,Περγάμου 27 και Διδύμου 16 αν είχε κάπως πρησμένο πρόσωπο.Αυτή ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθους 38 σαν Βίκυ όπου έκανε ακάπωτο τελειωτικό τσιμπούκι.Απο τα καταγώγια στα σαλόνια!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
           4) Μάλλον η Χριστίνα αυτή που λέτε είναι η gilf απο το studio  της Χαλκιδικής που δούλεψε πρόσφατα και Διδύμου 16.

οχι συναγωνιστά καμιά σχέση με την γκίλφ χριστίνα το Ιωαννίνων/Διδυμου.
Η εν λόγω (Βεργας & Τροφωνιου απογευματινή πάντα) ειναι πολύ αδύνατη με μικρότερα βυζια και κοντό μαλλί.
Καλή περιπτωση πάντως, εγώ την επισκέπτομαι συχνά.

Επισκέπτης
Άλλο πράγμα λέγαμε με τον προφέσορ. Ότι δηλαδή κάποιος, όταν ξέρει που δουλεύει μία γνωστή κοπέλα, πρέπει να το λέει, γιατί κάνει κακό σε αυτή, αλλά και στον εαυτό του.
Δεν μίλησα για υπηρεσίες ή πιο λεπτά ζητήματα όπως φιλιά στο στόμα που ανέφερες.

Πάρα πολύ καλή η ενημερώση σου για μια ακόμα φορά και σίγουρα αξίζεις τον τίτλο του τιμημένου μέλους άμεσα.
...

6) Στο Αλκαμένους 113 είδες την Νάταλυ απο Διδύμου 25&27,Περγάμου 27 και Διδύμου 16 αν είχε κάπως πρησμένο πρόσωπο.Αυτή ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθους 38 σαν Βίκυ όπου έκανε ακάπωτο τελειωτικό τσιμπούκι.Απο τα καταγώγια στα σαλόνια!!
Ευχαριστώ για τις προσθήκες των ονομάτων.
Η Νάταλι που είδα δεν είχε πρησμένο πρόσωπο. Φορούσε πάντως μία κατάξανθη περούκα με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, ήταν λεπτή, μικρό στήθος, κώλο δεν είδα.

Βέργας 6 αριστερά – Ξανθιά τζιλφ Χριστίνα, σίλικον μεσαία βυζιά και...αυτά!
Professorx και Zero να προσθέσω γι'αυτή, ότι ήταν ψηλόλιγνη με παιχνιδιάρικο προκλητικό βλέμμα και ήταν ντυμένη με άσπρα εσώρουχα. (το αναφέρω επειδή συνήθως οι πόρνες φοράνε το ίδιο βρακί συνέχεια... :2funny:)
Παρεπιπτόντως Zero, όποτε βλέπω το avatar σου, αγχώνομαι απ'τον περίεργο τύπο που έχεις βάλει, :2funny:  Kαλύτερo το προηγούμενο κι ας ήταν και βρικόλακας(αν θυμάμαι καλά, ο Christopher Lee)

Επισκέπτης
Άλλο πράγμα λέγαμε με τον προφέσορ. Ότι δηλαδή κάποιος, όταν ξέρει που δουλεύει μία γνωστή κοπέλα, πρέπει να το λέει, γιατί κάνει κακό σε αυτή, αλλά και στον εαυτό του.
Δεν μίλησα για υπηρεσίες ή πιο λεπτά ζητήματα όπως φιλιά στο στόμα που ανέφερες.

Ναι, ok. Σε αυτο συμφωνω.  ;)

Επισκέπτης
ναι παντα φορά ασπρα εσώρουχα και εχει αυτό το λάγνο βλέμμα, ειναι πολυ καλη στο δωμάτιο
στο αβαταρ μου βλεπεις αυτον τον τεραστιο  ηθοποιο,σκηνοθετη, σεναριογραφο, παραγωγο. ανθρωπο, καλητεχνη Δημητρη Βογιατζη! :2funny:

θα ξαναβαλω συντομα αβαταρ βρυκολακα!
Δεν τον είχα αναγνωρίσει έτσι τσαμπουκαλεμένο όπως είναι. Σαν να βγαίνει από μπουρδέλο μετά από καυγά με την τσατσά είναι  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom