Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παικτες για το αγαθουπολεως 54 το 2ο καθως κατεβαινουμε την αγαθουπολεως

ξερει κανεις τιποτα? Η τελευταια φορα που περασα και μπηκα μεσα ηταν πριν 2 χρονια

οπου και εκανε την πουτανα μια αρκουδα. Απο τοτε δεν ξαναπατησα και εκλεισε....

και τωρα ειναι το μονο απο την αγαθουπολεο αλυσιδα που χει μεινει ανοιχτο και θελω να παω

προχθες δεν προλαβα να μπω γιατι κατηφορισαμε προς τα κατω τη φυλης

αν ξερει κανεις τιποτα  :think:

Επισκέπτης
Εγω την ειχα παρει σιγουρα τον Απριλιο του 2009 στο ιασωνος 1, στον πρεζοδρομο  :grin:
Αλλά νομιζω οτι ξεκινησε ένα χρονο πριν στο φυλης134 .
Μετά σιγουρα επαιξε μπαλα και στο 65.
Μαθήματα πορνικής ιστορίας! :thumbsup:

Η τελευταια φορα που περασα και μπηκα μεσα ηταν πριν 2 χρονια

οπου και εκανε την πουτανα μια αρκουδα.
Λόγω μεγέθους τύπε ή τριχοφυΐας; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαθήματα πορνικής ιστορίας! :thumbsup:
Λόγω μεγέθους τύπε ή τριχοφυΐας; :2funny:

Ηταν πρωι τυπε... και ειχα σκασει εκει και ανοιγει την πορτα
μια ξανθια αρκουδομανα... και της λεω ωραια η γκομενα που ειναι?
λεει εγω ειμαι... της κανω εσυ εισαι? Και εκανα μεταβολη και δρομο

το αστειο στο αφησα για το τελος ομως.... ζητουσε 50 ευρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε μαλακα αυτες τις πηδαω και τσαμπα...  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ τι αβαταρ ειναι αυτο ρε ΧΕΙΡΟΤΕΡΕ
εβγαλες το λινουξ για να βαλεις το βρωμοπουτανο?  :-

Επισκέπτης
ελα ρε μαλακα αυτες τις πηδαω και τσαμπα...  :uglystupid:
Τρελός είσαι τύπε; Να σου κολλήσουν καμιά ρετσινιά; :huh:

στο μεταξυ τι αβαταρ ειναι αυτο ρε ΧΕΙΡΟΤΕΡΕ
εβγαλες το λινουξ για να βαλεις το βρωμοπουτανο?  :-
Και οι Linuxάδες υποκλίνονται στο όγδοο θαύμα του κόσμου τύπε
bowing-036.gif

Επισκέπτης
ωραιος ντερτι :rockon:

την ειχα παρει το καλοκαιρι...το τιμαει το 15αρι...μη φανταστεις τρελα πραγματα,ψιλοτυπικα θα λεγα,αλλα ειναι υπομονετικη,συνεργασιμη και ευδιαθετη...εχει πολυ καλο στησιμο στα 4 :fuck2:

λεει οτι ειναι απο ρουμανια και φοραει ενα μενταγιον με το δικεφαλο αετο της αλβανιας :2funny:
Αρκετά χρήσιμη πληροφορία. Ευχαριστώ Lust :rockon:

Επί ποίας εποχής ακριβώς; :think:
Νομίζω το 2008

Επισκέπτης
    Σήμερα ξεκίνησα τη βόλτα μου από σπιτάκια στα οποία πηγαίνω πολύ σπάνια. Περπατώντας προς την οδό κωνσταντινουπόλεως σκεφτόμουν τις αλλαγές σε τεχνολογικό και παράλληλα κοινωνιολογικό-πολιτισμικό επίπεδο. Η τεχνολογία λοιπόν είχε μια α’ αυξηση από το 1950 μέχρι το 1980, ενώ απ’το 1980 μέχρι το 2010 είχε πάλι μια αύξηση η οποία ήταν πολλαπλάσια του α’. Κοινώς η τεχνολογική ανάπτυξη ήταν μεγαλύτερη την τελευταία 30 ετία σε σχέση με τις παλιότερες γενιές. Όσο για τις μεταβολές που έγιναν σε κοινωνιολογικό επίπεδο, πάλι ήταν μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια απ’οτι παλιότερα. Την δεκαετία του 90 παρόλα τα νέα στοιχεία που είχαν προστεθεί, όπως το κίνημα του πανκ (το οποίο μετρούσε στην ελλάδα σχετικά λίγα χρόνια ως τότε), τα πρεζόνια κ.α, υπήρχαν κάποια πράγματα που είχαν διατηρηθεί πολλά χρόνια, όπως οι φαντάροι και οι γραφικοί τύποι του ’50 και του ’60 οι οποίοι έμοιαζαν με φιγούρες παλιών ελληνικών ταινιών (μάγκες, κλεφτοκοτάδες, παπατζήδες...). Το μετάξι του 2011 δεν έχει κρατήσει και πολλά απ’το παρελθόν του, καθώς σήμερα είναι μία ασιατική (κυρίως) και αφρικάνικη αποικία. Τα μόνα στοιχεία που έχει κρατήσει, που θυμίζουν λίγο απ’το παρελθόν του, είναι τα μισογκρεμισμένα και βρώμικα σπιτάκια, κάποιοι λιγοστοί ρομαντικοί συναγωνιστές...ε...και ίσως η τσατσά απ’το ιάσωνος 43.  :2funny:
Σκεφτόμενος όλα αυτά, έφτασα στην οδό κωνσταντινουπόλεως όπου είδα:
Έλα παραδέξου το ότι είναι πρόλογος από έκθεση που είχες γράψει στη δέσμη :rockon:

Επισκέπτης
Πολύ καλή η ενημέρωση σου για μια ακόμα φορά!Με χαροποιεί το γεγονός οτι κατευθύνθηκες και στα ακριτικά της Αχιλλέως,Κων/πόλεως.Τι έγινε το Ευάκι δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι πλέον;;
Εύγε και πάλι συναγωνιστή!
Ευχαριστώ προφέσορ. Χθες σίγουρα ανακοινώθηκε βασικό! Πάντως στο σαλόνι μαζί μου, ήταν ένας αρκουδιάρης, έλληνας μάλλον, πολύ βρώμικος, με λερωμένα ρούχα οικοδομής. Ίσως να έπαιξε το ρόλο του αυτό.

@ xaros1982, streetwalker τα σέβη μου.

Για τα σπιτάκια στην ιάσωνος 44 να πω ότι και τα δύο (παλιό και καινούριο) είναι στο ίδιο σπίτι στον κατάλογο. Έχω ήδη γράψει 2 κριτικές που αναφέρονται στο καινούριο.

Επισκέπτης
Ια30κα - Φλώρα ξανθό πολύ φάκαμπλ, απλό πρόγραμμα, αυτή την φορά βγήκε μόνο με στρινγκ / Τζουλιάννα μετά
Η Φλώρα δούλευε πριν 3 χρόνια φωκ17 πάνω, δεν ξέρω αν τη θυμάσαι. Έχει αδυνατίσει αρκετά από τότε

QUIZ:

Ποιοι είναι οι 7 νόμιμοι οίκοι;
Ένας απ'τους νόμιμους πάντως, είναι αυτός της κωλοκυνθούς 38  :2funny:
Ελπίζω να είναι και ο χόστελ, δεν θα το αντέξω να τον κλείσουνε.

@ sotirof, lustforlife, pistolero
:rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στο κάτω είχε πάει λίγο πριν φύγει απ'τη φυλής. Ξεκίνησε απ'το πάνω, πήγε μετά στο 54 επάνω, μετά φ69 ισόγειο και τέλος στο φωκ17 κάτω

Κύττα, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν θυμάμαι ρε γμτ.

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παλι με προκαλει ο μαλακας ο πολυτεκνος... Τραβα στη γυναικα σου βρε ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:
Φίλε μου σ΄ αυτη τη φάση φταις εσυ ...  >:(

γιατι, εσύ ξεκίνησες πρώτος τα βρισίδια και την πρόκληση

Επισκέπτης
Κανεις δεν το σχολιασε αυτο. Για πρωτη ισως φορα αυτα τα σπιτια κατεβαινουν στα 15 ευρω. Ολο το Μεταξι πλεον στα 10 και 15 ευρω.   :rockon:
Εκτός από τα Ιασ1α,β,γ τα Ιάσ44-46, κολ30 κάτω, καλλέργη 33, μυλλέρου 33, τα σπιτάκια στην αχιλλέως, μαραθώνος, βιργινίας μπενάκη, κων/πόλεως και κωλοκυνθούς, τα υπόλοιπα της περιοχής (γύρω στα 45 μπουρδελάκια με πρόχειρους υπολογισμούς) δουλεύον στα 10 ευρώ.

Υπάρχουν βεβαια εξαιρέσεις κοριτσιών στα σπιτάκια του 10άρικου που δουλεύουν στα 15 όπως: η Αννίτα ιάσ20 δεξιά, Βαλέρια ιάσ19 κάτω, Κρίνα κερ13 υπόγειο και πολύ λίγες ακόμη.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε ντερτυ εσυ που θα τη θυμασαι...

η κορινα η ελληνοκουβανη(?) που δουλευε στα ιασωνος 20 και γενικα ηταν γυρολογος στο μεταξι ειχε σταματησει το πασχα του 2008 περιπου...

μηπως την εχεις ξαναπετυχει απο τοτε?

Επισκέπτης
Φίλε μου σ΄ αυτη τη φάση φταις εσυ ...  >:(

γιατι, εσύ ξεκίνησες πρώτος τα βρισίδια και την πρόκληση

Βασικα παντα φταιω εγω. Κατι με πιανει οταν ακουω παντρεμενους με παιδια να πηγαινουν στις πουτανες. Κατι παθαινω!  :rolleyes:

Επισκέπτης
Εκτός από τα Ιασ1α,β,γ τα Ιάσ44-46, κολ30 κάτω, καλλέργη 33, μυλλέρου 33, τα σπιτάκια στην αχιλλέως, μαραθώνος, βιργινίας μπενάκη, κων/πόλεως και κωλοκυνθούς, τα υπόλοιπα της περιοχής (γύρω στα 45 μπουρδελάκια με πρόχειρους υπολογισμούς) δουλεύον στα 10 ευρώ.

Υπάρχουν βεβαια εξαιρέσεις κοριτσιών στα σπιτάκια του 10άρικου που δουλεύουν στα 15 όπως: η Αννίτα ιάσ20 δεξιά, Βαλέρια ιάσ19 κάτω, Κρίνα κερ13 υπόγειο και πολύ λίγες ακόμη.

Για μια-δυο εβδομαδες αν γινοταν ενα γενικο μποικοταζ στα σπιτια της Φυλης, θα εβλεπες και ολη τη Φυλης να πεφτει αμεσα στα 15 ευρω.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom