Επισκέπτης
αφου εσενα μονο το απλο σ ενδιαφερει ρε πονηρε
Ε ναι.
αφου εσενα μονο το απλο σ ενδιαφερει ρε πονηρε
Πραγματικός διάλογος ανάμεσα σε δυο μπουρδελιάρηδες. Ο ένας γύρω στα 25 και ο άλλος γύρω στα 55 ...Βασικα παντα φταιω εγω. Κατι με πιανει οταν ακουω παντρεμενους με παιδια να πηγαινουν στις πουτανες. Κατι παθαινω!
Πραγματικός διάλογος ανάμεσα σε δυο μπουρδελιάρηδες. Ο ένας γύρω στα 25 και ο άλλος γύρω στα 55 ...
Λέει ο 25 : Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις και να γαμάς στις πουτάνες αντί να παντρευτείς και να έχεις μόνιμη και νόμιμη σχέση ;
Απαντά ο 55 : Και εσύ δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις στις πουτάνες και να πληρώνεις για να γαμάς ενώ μπορείς να πηδάς χωρίς να πληρώνεις οποιαδήποτε γκόμενα ;
ρε τυπε μαλλον αναφερει εναν διαλογο που ακουσε σε κανα μπουρδελο...Τυπε ασχετο αυτο που εγραψες, καταρχην ουτε εγω ειμαι 25 ουτε αυτος 55. Δευτερον ο τυπος ειναι παντρεμενος ΚΑΙ παει με πουτανες ενω αυτος που λες εσυ στο διαλογο πηγαινει στις πουτανες επειδη δεν εχει σχεση. Επισης ο 25-αρης στο διαλογο επρεπε να πει στον 55-αρη οτι σημερα οι πουτανες ειναι πιο φτηνες απο τις γκομενες!
Τυπε ασχετο αυτο που εγραψες, καταρχην ουτε εγω ειμαι 25 ουτε αυτος 55. Δευτερον ο τυπος ειναι παντρεμενος ΚΑΙ παει με πουτανες ενω αυτος που λες εσυ στο διαλογο πηγαινει στις πουτανες επειδη δεν εχει σχεση. Επισης ο 25-αρης στο διαλογο επρεπε να πει στον 55-αρη οτι σημερα οι πουτανες ειναι πιο φτηνες απο τις γκομενες!
ρε τυπε μαλλον αναφερει εναν διαλογο που ακουσε σε κανα μπουρδελο...
οχι δε συμφωνω...Ε άμα κάνεις παζάρια, λαμβάνεις και χείριστες υπηρεσίες από την οποιαδήποτε.
εξαρταται πως θα κανεις το παζαρι ;)Ρε τύπε την ίδια όρεξη θα έχει απέναντί σου μία που της δίνεις αυτά που σου ζητά και μία που της λες έμμεσα ότι αξίζεις λιγότερα;
Εκτός κι αν είναι τόσο άθλια στο δωμάτιο που και πιο χάλια να στο κάνει δεν θα 'χει διαφορά
εξαρταται πως θα κανεις το παζαρι ;)
Ναι άμα το παίξεις φοιτητής που τα μάζευες πενηντάλεπτο, πενηντάλεπτο και έχεις μόνο 15 ευρώ και ότι για να καταφέρεις να της δώσεις 20 θα πρέπει να περάσουν άλλες 10 μέρες, παίζει και να σε λυπηθεί...εξαρταται πως θα κανεις το παζαρι ;)
εσυ θες ομορφες ρε τυπε...τι να σου πωΤο πρωϊ που θα πρότεινες να πάω ,πες μπουρδελάκι και στούντιο !
Σαν καλός εκτιμητής !
;)Ναι άμα το παίξεις φοιτητής που τα μάζευες πενηντάλεπτο, πενηντάλεπτο και έχεις μόνο 15 ευρώ και ότι για να καταφέρεις να της δώσεις 20 θα πρέπει να περάσουν άλλες 10 μέρες, παίζει και να σε λυπηθεί...
εσυ θες ομορφες ρε τυπε...τι να σου πω
μπα...Μιά Αννα Ρωσσίδα καστανή που δούλευε Φυλης 54 ,ξερεις που είναι ?
Πρότεινε τώρα κάτι και μην είσαι μοναχοφαγάς !
Ναι άμα το παίξεις φοιτητής που τα μάζευες πενηντάλεπτο, πενηντάλεπτο και έχεις μόνο 15 ευρώ και ότι για να καταφέρεις να της δώσεις 20 θα πρέπει να περάσουν άλλες 10 μέρες, παίζει και να σε λυπηθεί...
Το γαμάτο θα 'ναι μετά το γαμήσι να της αφήσεις και 5 ευρώ μπουρμπουάρ
μπα...
αννουλα στο ρεμουνδου 21 το δεξι...δεν ειναι μουναρα,αλλα συμπαθητικη απο εμφανιση,νεαρη και στο δωματιο σουπερ!
ρουμανα...
περιμενω να ακουσωθα πάω το πρωϊ και θα σού πώ !
Μην με στείλεις σε κανένα παλτό !
με έπεισες ! Ρεμούνδου 21 δεξιά .περιμενω να ακουσω
*απ τις 08.00 πιανει δουλεια
οχι παλτο τυπε.ειναι σουπερ