Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κι ενα ξεχασμενο κομματακι (κομματαρα δηλαδη) για οσους ετυχε να ειναι ερωτευμενοι με καποια πορνη...  :smitten:

She's there like the heat
she dances like the fireflies
I'm torn like the wind
there's magic in her eyes
I'm a slave to her love
I'm fooled by her disguise
that mistress of mine
that mistress of mine

She turns like the tide
and takes me where I've never been
there's peace at her side
she's a lady and a gypsy queen
I'm caught by her spell
sometimes I wish I'd never seen
that mistress of mine
that mistress of mine

So I say to myself
it's no good being left in the cold
it's no fun to be out on the shelf
and so sad to be lonely when you're old
but I'll never give in
I accept her the way that she lives
but could I ever start again
if I cease to share the love that she gives
that mistress of mine

:rockon:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα παντα φταιω εγω. Κατι με πιανει οταν ακουω παντρεμενους με παιδια να πηγαινουν στις πουτανες. Κατι παθαινω!  :rolleyes:
Πραγματικός διάλογος ανάμεσα σε δυο μπουρδελιάρηδες. Ο ένας γύρω στα 25 και ο άλλος γύρω στα 55 ...  :argue:

Λέει ο 25 : Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις και να γαμάς στις πουτάνες αντί να παντρευτείς και να έχεις μόνιμη και νόμιμη σχέση ;

Απαντά ο 55 : Και εσύ δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις στις πουτάνες και να πληρώνεις για να γαμάς ενώ μπορείς να πηδάς χωρίς να πληρώνεις οποιαδήποτε γκόμενα ;

Επισκέπτης
Πραγματικός διάλογος ανάμεσα σε δυο μπουρδελιάρηδες. Ο ένας γύρω στα 25 και ο άλλος γύρω στα 55 ...  :argue:

Λέει ο 25 : Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις και να γαμάς στις πουτάνες αντί να παντρευτείς και να έχεις μόνιμη και νόμιμη σχέση ;

Απαντά ο 55 : Και εσύ δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να πηγαίνεις στις πουτάνες και να πληρώνεις για να γαμάς ενώ μπορείς να πηδάς χωρίς να πληρώνεις οποιαδήποτε γκόμενα ;

Τυπε ασχετο αυτο που εγραψες, καταρχην ουτε εγω ειμαι 25 ουτε αυτος 55. Δευτερον ο τυπος ειναι παντρεμενος ΚΑΙ παει με πουτανες ενω αυτος που λες εσυ στο διαλογο πηγαινει στις πουτανες επειδη δεν εχει σχεση. Επισης ο 25-αρης στο διαλογο επρεπε να πει στον 55-αρη οτι σημερα οι πουτανες ειναι πιο φτηνες απο τις γκομενες!  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τυπε ασχετο αυτο που εγραψες, καταρχην ουτε εγω ειμαι 25 ουτε αυτος 55. Δευτερον ο τυπος ειναι παντρεμενος ΚΑΙ παει με πουτανες ενω αυτος που λες εσυ στο διαλογο πηγαινει στις πουτανες επειδη δεν εχει σχεση. Επισης ο 25-αρης στο διαλογο επρεπε να πει στον 55-αρη οτι σημερα οι πουτανες ειναι πιο φτηνες απο τις γκομενες!  :sunglasses:
ρε τυπε μαλλον αναφερει εναν διαλογο που ακουσε σε κανα μπουρδελο... :sunglasses:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

Μαλακα πουτανοκαψουρη.........Εχω μια καλη κοπελλα να σε παντρεψω αν θες .......Οχι πουτανα ομως    
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε τύπε την ίδια όρεξη θα έχει απέναντί σου μία που της δίνεις αυτά που σου ζητά και μία που της λες έμμεσα ότι αξίζεις λιγότερα;
Εκτός κι αν είναι τόσο άθλια στο δωμάτιο που και πιο χάλια να στο κάνει δεν θα 'χει διαφορά :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε τύπε την ίδια όρεξη θα έχει απέναντί σου μία που της δίνεις αυτά που σου ζητά και μία που της λες έμμεσα ότι αξίζεις λιγότερα;
Εκτός κι αν είναι τόσο άθλια στο δωμάτιο που και πιο χάλια να στο κάνει δεν θα 'χει διαφορά :birdman:
εξαρταται πως θα κανεις το παζαρι ;)

Επισκέπτης
εξαρταται πως θα κανεις το παζαρι ;)
Ναι άμα το παίξεις φοιτητής που τα μάζευες πενηντάλεπτο, πενηντάλεπτο και έχεις μόνο 15 ευρώ και ότι για να καταφέρεις να της δώσεις 20 θα πρέπει να περάσουν άλλες 10 μέρες, παίζει και να σε λυπηθεί...
Το γαμάτο θα 'ναι μετά το γαμήσι να της αφήσεις και 5 ευρώ μπουρμπουάρ :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι άμα το παίξεις φοιτητής που τα μάζευες πενηντάλεπτο, πενηντάλεπτο και έχεις μόνο 15 ευρώ και ότι για να καταφέρεις να της δώσεις 20 θα πρέπει να περάσουν άλλες 10 μέρες, παίζει και να σε λυπηθεί...
:2funny: ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.123
Πόντοι
1.686

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μιά Αννα Ρωσσίδα καστανή που δούλευε Φυλης 54 ,ξερεις που είναι ?

Πρότεινε τώρα κάτι και μην είσαι μοναχοφαγάς !
μπα...

αννουλα στο ρεμουνδου 21 το δεξι...δεν ειναι μουναρα,αλλα συμπαθητικη απο εμφανιση,νεαρη και στο δωματιο σουπερ!

ρουμανα...

Επισκέπτης
Το γαμάτο θα 'ναι μετά το γαμήσι να της αφήσεις και 5 ευρώ μπουρμπουάρ :grin:

Αυτο φιλε ακριβως το εχω κανει το 2006 στο Φυλης 134 οροφο με τσατσα τη γνωστη Ευα. Ειχε καινουρια γκομενα που παρουσιαζε ως Ολλανδεζα και τη χρεωνε 25 ευρω. Εγω της ειπα οτι ειχα μονο 20 και δεχτηκε να με βαλει μεσα. Περασα ομως τοσο γαματα μαζι της που βγαινοντας πηγα στην Ευα και της εδωσα αλλα 5 ευρω γιατι πραγματικα η γκομενα τα αξιζε!

:sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.123
Πόντοι
1.686
μπα...

αννουλα στο ρεμουνδου 21 το δεξι...δεν ειναι μουναρα,αλλα συμπαθητικη απο εμφανιση,νεαρη και στο δωματιο σουπερ!

ρουμανα...

θα πάω το πρωϊ και θα σού πώ !

Μην με στείλεις σε κανένα παλτό !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.123
Πόντοι
1.686
περιμενω να ακουσω :sunglasses:

*απ τις 08.00 πιανει  δουλεια :2funny:

οχι παλτο τυπε.ειναι σουπερ :sunglasses:
με έπεισες ! Ρεμούνδου 21 δεξιά .

Παίρνω την πολυβιταμίνη μου ,κοιμάμαι να πάρω δυνάμεις ,τρώω μια MARS και
εμπρός μάρς !

Θα της τον σφυρίξω !

Και μετά βόλτα στα μαγαζιά ,διότι είναι ανοικτα !

Καθότι βουδούγεννα ! Συγγνώμη ... Χριστούγεννα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom