Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny:

Η Μπάρμπορα τελικά, μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει. Αποκλείεται να παράτησε τόσο πολύ τον εαυτό της
βασικα δεν ειναι τοσο οτι παχυνε...η φατσα της ειναι παραμορφωμενη!

αλλος ανθρωπος!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
βασικα δεν ειναι τοσο οτι παχυνε...η φατσα της ειναι παραμορφωμενη!

αλλος ανθρωπος!

Φίλε πήγα το πρωϊ Ρεμούνδου 21  ,στο δεξί ,και είδα την Αννα ,αλλά δεν πέρασα .Δεν με ενέπνευσε ,εχει ένα πρόσωπο αδιάφορο .Απότι άκουσα είναι περιποητική στο πελάτη  ,αλλά ρε φίλε δεν με κάβλωσε .Αντίθετα πήρα μία ψηλη εμφανίσιμη και καβλερή  στο Φ59 το απόγευμα ,και έβγαζε κάτι ...σπαρακτικές (!) κραυγές ,ενώ με άφηνε να την γαμάω τόσο δυνατά ,πού θα τον παίξω τώρα ,για ανακεφαλαίωση !Όταν αποχώρησε μου έδωσε και φιλί και μου είπε "γειά σου μωρό μου " ,με έντονα ξενική προφορά .Ωραίο γαμήσι !

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε πήγα το πρωϊ Ρεμούνδου 21  ,στο δεξί ,και είδα την Αννα ,αλλά δεν πέρασα .Δεν με ενέπνευσε ,εχει ένα πρόσωπο αδιάφορο .Απότι άκουσα είναι περιποητική στο πελάτη  ,αλλά ρε φίλε δεν με κάβλωσε .Αντίθετα πήρα μία ψηλη εμφανίσιμη και καβλερή  στο Φ59 το απόγευμα ,και έβγαζε κάτι ...σπαρακτικές (!) κραυγές ,ενώ με άφηνε να την γαμάω τόσο δυνατά ,πού θα τον παίξω τώρα ,για ανακεφαλαίωση !Όταν αποχώρησε μου έδωσε και φιλί και μου είπε "γειά σου μωρό μου " ,με έντονα ξενική προφορά .Ωραίο γαμήσι !
:grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε πήγα το πρωϊ Ρεμούνδου 21  ,στο δεξί ,και είδα την Αννα ,αλλά δεν πέρασα .Δεν με ενέπνευσε ,εχει ένα πρόσωπο αδιάφορο .Απότι άκουσα είναι περιποητική στο πελάτη  ,αλλά ρε φίλε δεν με κάβλωσε .Αντίθετα πήρα μία ψηλη εμφανίσιμη και καβλερή  στο Φ59 το απόγευμα ,και έβγαζε κάτι ...σπαρακτικές (!) κραυγές ,ενώ με άφηνε να την γαμάω τόσο δυνατά ,πού θα τον παίξω τώρα ,για ανακεφαλαίωση ! Όταν αποχώρησε μου έδωσε και φιλί και μου είπε "γειά σου μωρό μου " ,με έντονα ξενική προφορά .Ωραίο γαμήσι !

:rockon: :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ φίλε Φαρκελι ,δεν τον παίζεις...με τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα γαμήσια στα ρδελάκια ,μετά στο σπίτι σου ,στην θαλπωρή ?

Εγώ σήμερα γάμησα τρείς φορές ,στο Φ59 το απόγευμα ,ενώ είχα περάσει το πρωϊ στο Φ66Α (ΔΕΝ πέρασα στο Ρεμούνδου 21) και το απόγευμα ξαναγάμησα στην Αλκιβιάδου ,εκεί που είναι τρία ρδελακια δίπλα-δίπλα ,σε αυτό που είναι προς Ομόνοια ,που έχει μιά Ρωσίδα !

Της έδωσα πουρμπουάρ και μου έδωσε γλωσσόφιλο .Προβληματίστηκα ,αλλα επειδή μου άρεσε ενέδωσα.Μετά ήπια Coca cola Light που έχει φωσφορικό οξύ για να κάνω απολύμανση !Αν βάλεις μια σκουριασμένη βίδα σε ένα ποτήρι με κοκα κολα λάϊτ ή κανονική ,το πρωϊ η σκουριά θα έχει φύγει ! Τι διάολο ,φεύγει η σκουριά από την βίδα ,δεν θα έχει απολυμανθεί και το στόμα μου ?
Και στο σπίτι έκανα γαργάρες με Listerine .
Τώρα θα τον παίξω με τις καλύτερες σκηνες !
Τι να κάνω ,τρώγοντας έρχεται η όρεξη ,και γαμιώντας θέλεις παλι να ξαναγαμήσεις !

Επισκέπτης

Τη διαβασα, πολλη πλακα.  :cheesy:

Φιλε εγω εφαγα την ξενερα απο την αρχη και δεν το τολμησα να τη γαμησω, ενιωσα οτι θα ηταν σιγουρη αποτυχια. Ετσι πηρα τα λεφτα μου πισω. Οταν παω να χαιδεψω στη γκομενα τις πατουσες και μου λεει με αυστηρο υφος "Οχι!" εκει με πιανει κρυος ιδρωτας. Η ενασχοληση με τις πατουσες ειναι για μενα ο,τι ειναι για τους αλλους η πιπα, δηλαδη το σημαντικοτερο προκαταρκτικο του σεξ. Ειναι πολυ ωραια γκομενα για τα γουστα μου παντως και μακαρι στο μελλον να ωριμασει και να γινει λιγο πιο ανετη, γιατι ετσι αρνητικη οπως ειναι δεν θα κανει τιποτα σε αυτη τη δουλεια.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
οχι συναγωνιστά καμιά σχέση με την γκίλφ χριστίνα το Ιωαννίνων/Διδυμου.
Η εν λόγω (Βεργας & Τροφωνιου απογευματινή πάντα) ειναι πολύ αδύνατη με μικρότερα βυζια και κοντό μαλλί.
Καλή περιπτωση πάντως, εγώ την επισκέπτομαι συχνά.
Μάλιστα.Θα ρίξω μια ματιά απο περιέργεια για να δω πως είναι η συγκεκριμένη.

Επισκέπτης
:rockon: Μπράβο παιδιά για τις ενημερώσεις   :rockon:

...
Αλκαμένους 113Ναταλί, ξανθιά μιλφ με περούκα, καλό σώμα, ελ.στοματικό τελειωτικό.
...

6) Στο Αλκαμένους 113 είδες την Νάταλυ απο Διδύμου 25&27,Περγάμου 27 και Διδύμου 16 αν είχε κάπως πρησμένο πρόσωπο.Αυτή ξεκίνησε την καριέρα της απο Κολωκυνθους 38 σαν Βίκυ όπου έκανε ακάπωτο τελειωτικό τσιμπούκι.Απο τα καταγώγια στα σαλόνια!!

αττικη λιγο πριν τις 17.00 (σημερα)...
...
αλκαμενους 113  ναταλι ,η ξανθια (μαλλον) ψηλη μιλφαρα με τα μακρια μαλλια και τα ωραια ποδια και κωλο.εχει κι ενα σκισιμο κατω απ το χειλος νομιζω
...
Έχω μπερδευτεί λίγο. Για την ίδια μιλάμε και οι τρεις; Και αν ναι, είναι η ίδια Νάταλι που έπαιξε και στο διδ18 ισόγειο; Αν και δεν τις προτιμώ τις μιλφ, η συγκεκριμένη μου ψιλογυάλισε.

...και η ρομπερτα/σοφια με ακα ,συναγωνηστης βγηκε σχεδον στο σαλονι με την τσαπου να κρεμεται φωναζωντας στην τσα τσα να του δωσει τα χρηματα πισω γιατι οπως της ειπε η σοφια του ειχε πρηξει τα αρχιδια.
...
:2funny: :2funny:

Τέτοιες κοπέλες δεν βάζουν ποτέ μυαλό.  :2funny:

Φυλής 84 πάνω – ... Ρομπέρτα πρώην Σοφία, κοντόπορνο κορίτσι με ωραίο λεπτό κορμάκι, μικρά βυζάκια και μικρό ωραίο κωλαράκι. Ελ.στοματικό, τελειωτικό στο στόμα.

Η συγκεκριμένη έχει πολλές αρνητικές κριτικές. Είναι τόσο κακή που ακόμα και ο χαζονταβάς της την θάβει στις κριτικές...ακόμη και η ίδια το παραδέχεται...η δε μάνα της, δεν θέλει ούτε να την ξέρει!  :2funny:
...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:rockon: Μπράβο παιδιά για τις ενημερώσεις   :rockon:
Έχω μπερδευτεί λίγο. Για την ίδια μιλάμε και οι τρεις; Και αν ναι, είναι η ίδια Νάταλι που έπαιξε και στο διδ18 ισόγειο; Αν και δεν τις προτιμώ τις μιλφ, η συγκεκριμένη μου ψιλογυάλισε.
εγω νομιζω μιλαω για την ιδια με τον προφεσορα...αυτη που λεω εχει οντως πρησμενο προσωπο...

στο σαλοναρισμα κανει συνηθως στροφη και μοστραρει/χαιδευει την κωλαρα της ...

Επισκέπτης
εγω νομιζω μιλαω για την ιδια με τον προφεσορα...αυτη που λεω εχει οντως πρησμενο προσωπο...

στο σαλοναρισμα κανει συνηθως στροφη και μοστραρει/χαιδευει την κωλαρα της ...
Μάλλον είδα άλλη εγώ, γιατί δεν είχε ούτε πρησμένο πρόσωπο, ούτε έκανε σόου στο σαλόνι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μάλλον είδα άλλη εγώ, γιατί δεν είχε ούτε πρησμένο πρόσωπο, ούτε έκανε σόου στο σαλόνι.
μηπως ειδες μια 50αρα περιπου μετριου αναστηματος με τριαρι βυζι ψιλοπεσμενο και ριγκακια(που λεει κι ο τακμαν)?

Επισκέπτης
μηπως ειδες μια 50αρα περιπου μετριου αναστηματος με τριαρι βυζι ψιλοπεσμενο και ριγκακια(που λεει κι ο τακμαν)?
Για ριγκάκια δεν πρόσεξα, πάντως ήταν γύρω στα 45-50, καρέ ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους (μάλλον περούκα), μικρό στήθος (1,5), κώλο δεν είδα και λεπτό ωραίο κορμί για την ηλικία της. ΜΙλάω για την απογευματινή βάρδια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Για ριγκάκια δεν πρόσεξα, πάντως ήταν γύρω στα 45-50, καρέ ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους (μάλλον περούκα), μικρό στήθος (1,5), κώλο δεν είδα και λεπτό ωραίο κορμί για την ηλικία της. ΜΙλάω για την απογευματινή βάρδια
:dunno: :headbang:

Επισκέπτης
Φωκαίας 19/12/2011 στις 19.30΄

Τροφές, στροφές, διατροφές και διαστροφές μας οδηγούν σύμφωνα με τον διαφορικό λογισμό σε παρεκτροπές  που προφανώς καταλήγουν σε βιβλικές πορνο-καταστροφές

...

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα από Ιάσωνος 1 (μεσαίο δεξιά) με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά προσώπου με γαλαζο-πράσινα μάτια, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες χορεύτριας, μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο με μικροκαμωμένη έκδοση

...

Σουρεαλιστικά πορνο-μαθηματικά, ανωτέρου επιπέδου, μας παραδίδεις απόψε δάσκαλε.

Ποια να 'ναι αυτή άραγε  :think:

Να'σαι καλά φαρκέλι

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

:2funny: :2funny:

Τέτοιες κοπέλες δεν βάζουν ποτέ μυαλό.  :2funny:

Mε τον lust λέμε την ίδια σίγουρα γιατί ανέφερε το σαλονάρισμα που είναι το ίδιο.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο έπαιζε μπάλα η άλλη η Ναταλύ η Ουκρανή που τώρα παίζει Αλκιβιάδου και πιο παλιά έπαιζε μπάλα και η Νάταλυ η Πολωνέζα.Ποια απο τις 2 εννοείς;;

Επισκέπτης
Mε τον lust λέμε την ίδια σίγουρα γιατί ανέφερε το σαλονάρισμα που είναι το ίδιο.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο έπαιζε μπάλα η άλλη η Ναταλύ η Ουκρανή που τώρα παίζει Αλκιβιάδου και πιο παλιά έπαιζε μπάλα και η Νάταλυ η Πολωνέζα.Ποια απο τις 2 εννοείς;;
Προφέσορ δυστυχώς δεν ξέρω καμία απ΄τις 2, απλά αυτή που είδα είχε καλό σώμα και μου ψιλοάρεσε. Η τσατσά είπε ότι τη λέγανε Νάταλι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Σουρεαλιστικά πορνο-μαθηματικά, ανωτέρου επιπέδου, μας παραδίδεις απόψε δάσκαλε.
Αυτά δεν είναι πορνο-μαθηματικά συνάδελφε dirtyliving αλλά μεταφυσικά και μετα-μαθηματικά ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Να'σαι καλά φαρκέλι
Ευχαριστώ φίλε ...  :)

Αλλά δεν νομίζω να είμαι καλά...

και να είμαστε καλά    ;)

Επισκέπτης
Εγώ όταν κατεβαίνω σ'αυτά τα μέρη παίρνω το παλιό κινητό, λίγα χρήματα στην τσέπη και ούτε ταυτότητες και τέτοια! Ευτυχώς δεν μου έτυχε τίποτα ως τώρα.Να προσέχετε παιδιά...Ποτέ μόνοι στο Μετάξι και αν είστε μόνοι όχι αργά.
Την ταυτότητα σου φίλε να την έχεις. θα είναι κρίμα να βρεθείς σε κανένα κρατητήριο παρέα με καμιά δεκαριά λεχρίτες, για εξακρίβωση στοιχείων. Παλιότερα, ειδικά στα μέσα του '90 με είχαν σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο οι μπάτσοι και σε πληροφορώ πως είμαι κάτασπρος, Βέβαια τότε υπήρχαν μόνο αλβανοί.

dirtyliving σσυνεχισε με τον ιδιο ζηλο, διαβαζω με προσοχη τις ενημερώσεις σου μια και προσφατα αρχισα τις τσαρκες στο μεταξουργείο γιατι βαρέθηκα τις τσουλες της φιλης στη βραδινή βαρδια (οι ιδιες και οι ιδιες... τις εχω παρει ολες)

επιπλεον με 3 γαμήσια που ριχνω μου βγαινει απο 15 εως 30 ευρω φτηνότερα στο συνολο η καθε τσαρκα:grin:
Ευχαριστώ φίλε,
Για το μεταξουργείο θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα (μιας που το έχω ζήσει από πολύ κοντά εδώ και 20 χρόνια) αλλά και καθόλου, γιατί φοβάμαι μήπως επηρεάσω αρνητικά κάποιον. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Εγώ και κάποιοι άλλοι το κάνουμε χρόνια, αλλά δεν είμαστε ήρωες (Ο Φαρκέλι το ξέρει καλύτερα απ'τον καθένα αυτό). Στον αντίποδα βέβαια, είναι και τα άτομα που μιλάνε για το μεταξουργείο, ενώ δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους εκεί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρίνεις μόνος σου αν αξίζει να πηγαίνεις, (πάντα βέβαια με προσοχή). Τώρα, το σπάσιμο των αμαξιών είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως και οι τσακωμοί, οι ληστείες κτλ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom